15995
-
#10297 hátnem tudom azért filesonicnál kisfile letöltésért is 5 dollár fölöt lehet keresni.és akinek nincs jó internetsebessége az csak ezt használhatja.a másik és lényeges h nagy szeleteket inkbább torrenten huznak le mint várnak félorákat köv letöltésre.torrentet benyomja és kész =) szóval nekm van fent kb 30megányi annyag.és töltik.és tölteni fogják ha rászánom magam.éshasonlóan fogoksztem keresni mint te.
ahogy mondtam-net sebesség-és az emebrek se szeretnek partokban tölteni (én ha megláttom h már valami 3part fölöt van köszönöm nme kérem.) :) -
#10296 nemár fergusonpapa félre vezetsz mindenkit.
valószínű h kisebb fájlokat töltöttél fs-re azér fizetett keveset.
igaz h 1-50mbig 1000 letöltésnél fs fizet 1dollárt míg másik 2-t, viszont 100mb felett fs 10dollárt fizet míg filesonic csak 8at..
szóval sokkal jobban megéri fs, mert ki a tököm töltene inkább pár megás szart h 1000 letöltésnél kapjon szaros 2dollárt, minthogy 100mb felett kapjon inkább 1000letöltésnél 10dollárt... hülyének is megéri. -
#10295 fúde bepörgött a topik :D -
Savmacska #10294 nem ugy volt h fileserve a legjobban fizető ?! -
#10293 :D sztem is hotfile.és filesonic lesz =) eza fileserve vicc :D -
zotja22 #10292 higyéé nekem Ferga :D
A régi hotfileom meg megőrült :D Felment Platina szintre a rangom,dehogy mitől :D bár igy is van napi 100 letöltésem és 3 hónapja hozzá nem nyúltam :D az emberek szeretik a hotfájlt,gondolom gyorsabban tölt le vagy vmi...
-
#10290 továbbra is keresek valakit aki tudna adni libertyreservet:) -
#10289 zért durva h file servénél 200letölés és 15 cent...filesonicnál meg 150 és 60cent..nem kelet volna fileserve mirror és több pénzemlenne.eből is tanultam. -
#10288 az azért jó a kb semmiért. ;) -
zotja22 #10287 nekem sincs időm töltögetni felfele..vmi nagyobb "móka" kéne ma 3 dollár jött be eddig -
#10286 hátnekm idöm sincsrá meg ugye nem fontos mennyit keressek csak ebookra szedem pénzt ne keljen feltölteni paypalre mert no kedv. van 60-70 centem D: 2napja kezdtem.majd felnyomok holnap szabadiömben még agy 20 cucot és miden forumra aztán had gyüljön.napi 1-2 dollár reális sztem.
nekd?? -
zotja22 #10285 Na ki hogy van? hány $-t kerestek az urak ma ? :D -
zotja22 #10284 ÉN a filesonicos vagyok..ezzel kezdtem és most is ezzel foglalkozok(lájtosan) Nekem sose volt vele bajom,néha baszkodott az ftp feltöltés,de engem kifizettek mindig pénteken.. -
Hangman576 #10283 Melyik a legmegbízhatóbb feltöltőoldal, ami jól fizet? A filserve mennyire megbízható? -
#10282 érdekes :S nekm meg ténleg megy felfele.elsö nap 40letöltés utána 60 és ma már 30 és még nemsi votl este.lusta vok több forumba átenni cucokat.deugylátszik bejön. -
#10281 egyébként max filesonicon próbálnám újra, de ilyet úgysem fogok megint elérni. -
#10280 hát sztem ip szerint úgyis tudja h én vagyok, egyébként semmit nem csaltam az ég világon szóval nemtudom mi a baja.
supportnak persze h írtam, azvolt válasz h reffeket ellenőrzik... -
#10279 helyedben 1 új accountra áteném az összes cucot.ujra linkelni stb.tudom sokba kerül idöben stb.de sztem megéri.utolag.arra meg csak fizet. -
#10278 ez azért fura.irtál supportnak?? -
#10277 persze h megfér. :) -
#10276 adsens meg a cpa content locker megfér egymás mellett? Vagy nem tanácsos egymás mellé tenni a 2-t, i1 oldalon belül? -
#10275 na már 100dolcsim van ami még nemjött meg.:/ 3 transferálás pendingel. de persze másnak meg fizet.. krva annyát már hogy csak velem baszik ki. -
#10274 hát pár meghatározó fórum van ahonnan mindig több letöltés jön.:)
egyébként így szokott lenni, első nap kevés, második nap már több és így tovább.:) -
#10273 am befog ez indulni ,ma kb 2-3x annyi letöltés produkálok és még nem si tetem fel uj fileokat és mindnig ugyanazon a forumon vannak.milesz ha többire is teszem?!:P -
#10272 ezek nem warez forumok =) vagyis max félig :) -
#10271 hát jah, lehet nincs olyan torrenten, de nemis járnak sajna warezfórumra.:/ -
#10270 :) én fileaim többsége 1-20mega közöt mozog.és talán elönyöm h ezeket torrenten nehéz megtalálni =) jó témábban vagyok.nincsenek is nagy eltöltö guruk.szal majd kiderül =) csak azért megszoktam h kis idötbeleteszek legalább5-10dolcsi jön :D nem 40 cent kb -
#10269 mivel ugye nem mindegy mekkora filet töltöttél fel. kisebb fájlnál többet kapnál fs-en.:) -
#10268 régen könnyebben ment, ma már elég nehéz.:D
kb mióta többség torrentezik azóta. -
#10267 jah és fileserve linkekrölis töltötek 40en és ott kemény 13 cent szal.elég gyötredelmes. =) -
#10266 hát..azlesz =D rég csináltam már ezt.de fura h 1 cucom 40en szedték le többit meg alig valami :D -
#10265 nem megnézés kapsz pénzt.az csak egy eszköz forgalom generálásra :)
az h alatta lévő linked mi és mennyien katintanak rá stb atólfüg bevételed.vagy ha bekapcoslod profilodon a google hirdetést azok átkatintásaibólis profitálhatsz. =) -
zotja22 #10264 majd beindul.sok fórum kell,vagy pár de az ütős :) -
Hangman576 #10263 Igen, erre gondoltam. Köszi a segítséget. És mondjuk 100ezer megnézés után mennyit fizet? -
#10262 nem100 hanem 10 =D -
#10261 :) 100 letöltés 40 cent :D azért többre számitottam,decsak 7 file volt és egy forum,kb 100forumra fogok menni.lehet ott jobb is a forgalom.majd ma felteszem ezt másikforumokra és kiderül =)
Hangman576: bármit feltehetsz ami nem film vagy zene emrt ez szerzöi jogokat véd és hamar bant kapsz.max ismertlen zenéket tehetsz fel.de azis veszélyes.reklámozni egyszerü.egyszerüen keressel egy jó témát. segisgedre adom a youtube keyword tools-t ird be google elsö találat.
ez kiirja hogy menniyen keresnek-naponta-havonta az adot kulcsszavakra egy videot,azért ne milio nagyságokra gondolj majd itt.amit naponta több ezren néznek ki spcized.csinálsz egy videot,movie makerrel,vagy töltesz le egyet valahonan.vagy amit akarsz.pla témád az h make up white teeth,csinálsz moie makkerrel egy letisztult egyszerü videot képekkel.alámeg linked plsharecash,ami jol fizet letöltésenként.h itt tudják letöltni h kel othon fogat feériteni..pbeidod a kulcsszavakat.és ennyi.vársz.kicsit meg spécizheted az oldalt ha csinálsz vagy 5 accountot és midegyikkel likeolod.és 2-3 al irsz comenntet.
ha nem erre voltál kiváncsi akkor meg a kérdés is butyuta.egyzserüen felteszel videot,kivánt kulcsszavakat megadod és várod h sokan nézzék meg.de amit mondtam a kulcsszavak fontossak és h elején jó értékest kapjuk valahogy.
teszteltem is féléve.feltetem 1 videót,két külön accountra egyiken figyeltem fent leirtakra másikon nem
ahól nem figyeltem 1 hónap alat 700 látogató.
ahól figyeltem 47.000
-
zotja22 #10260 jaja :D és ottvagy a reffeim közt :).. hány fórumra tolod? -
Hangman576 #10259 Azt valaki meg tudná mondani, hogy hogy lehet youtubeon reklámozni és hogy kb. ebből mennyi pénz jönne be? -
#10258 az normális ha féloránként nézem h hányan töltöték le a cucaim??:D -
#10257 majd megbarátkozom vele.,midketöt használom mrrt kelenek mirror linkek
párnap alatt felnyomok pár jó cucot,ma kb 10et tervezek több forumra.1hét alat meglátjuk milesz.ha napi 10-15 cuc megy fel.utána meg majd megláttom...mien lesz az earning..:)