15995
11074353081353622639.jpg
  • zotja22
    ezt a képnézegetőset én is olvastam a digitálon :) Imagetwistnél nemlátom a kategóriák közt Hungary-t..
  • fergusonpapa
    jobban fizet mint képes.csak képesnél több a megoldás.max ha kombinálsz.

ez fizet a legjobban : imagetwist.com

am nem kelismerösnek lenni twitteren.van keresöje.kereshetsz a tweetek közt.beirsz egy hasonlo témát vagy lányos témát ha pl ronaldosat használod :) szövegnek.és replyzel.ennyi.azt gondolnád jaj igy 1 ember látja de nem.mertö teetjeit az ö ismerösei is látják stb :) jóemberekre irva.kb 100ra oylan 500-1500látogatót szerzünk és ez kb félora 1-ora:)

annyi h a szöveget miden 5.nélváltoztasuk picit h ne banoljanak. :D
  • mcdrusza
    de twitteren kell hogy legyenek ismerősök vagymi nem?:D nemnagyon vágom ezeket az oldalakat. egyébként igen akartam mondani h linkrövidítés az szintén dob zsét. bár nem fizetnek olyan jól. ilyen képfeltöltős fizetőst tudsz linkelni?
  • fergusonpapa
    Hátigen.ráadásulmost nézem linkröviditéssel még meglehet dobni az egészet.

köszi,igyekszem :D

am durvábbakat is probáltam már twitteren. :) harapnak rá
  • mcdrusza
    régen lett volna jó torrentes korszakomból, rilizeket gyártottunk gyártottam, volt amit csak 1 oldalon 18000-en szedtek le, ott azér képnézegetés lettvolna. egyébként nagyon tetszenek ezek a példák
    "cristiano ronaldo new girl friend??O_O UGLY!!!!" :D meg multkor vmi olyasmi hogy "increase your penis in 1 month" :D
  • fergusonpapa
    ugy gondolom ezekkel modszerekkel összelehet kaparni 1 kis pénzt.és akki szeretne többet belöle már nem nehéz.vehet ebookokat stb.akkinek meg elég ráadássul jól csinálja akkor azis boldog :)
  • fergusonpapa
    utána visszadja csak ezzel előzik meg a sok kis huligánt akki ezzel szorkozik.

van 1 1xerü methodom,most olvastam.

keress pénzt kép feltöltéssel.

Tudjuk hogy h sok kép feltöltös oldalra lépünk ha megézzünk 1 képet.akkor televan az oldal reklámmal hát de ez érthető is.na de ök ezeket kiadják bérbe és ugy keresnek pénzt vele.minnél többen nézik annál töbet ér a felület.pénzük is gyarapszik.

Ezért fizetnek 1000megjelenésért 2 dolcsi körül.ha adot képeinket ugye ennyien megnézik.

h szerezhetünk látogatott?

hát pl.

+youtubeon:feltöltünk pár videot.tipp: uj manga részek.kiirod videoba h törölték.és alula link ahol eléri.durva h sok helyen ingyne elérhetöek.de sokan mégis youtubon néznék meg.na szóval allá a link.és ennyi.bár ugyanezt filefeltöltésel is meglehet csinálni.

+twitter:1-2óra alatt simán szerzünk 1 rakás clicket 500-1000re gondolok,valami érdekesröl irunk és adot témákban replyzük.pl cristiano ronaldo new girl friend??O_O UGLY!!!! képlink! ennyi :) ráadásul vannak autó posterek is és weboldalakis e célbol.

ugyanez facebookon is.postolni párat stb.

na és vannak a forumok stb.ezeknél föleg h xxx tartalmat töltünk fel.sokan kiváncsiak egykis izelitöre.na most föképet megosztod.de többit direct linkben.és jönapénz =)10böl csak 1-2 ember tölti lemert neki nem tetszik meg stb...de képeket megnézi :) ugyanezt lehet torrentnél is.

gyors profiálás,ugyanezt lehet linkröviditéssel is.

• mcdrusza
    ez csak a bankszámla hozzáadása, amit már nyilván rég megtettem.
    de megvan a hitelesítés rész, egyenlőre nemtudom még mit akar pontosan h megadjak, de megoldom vhogy.
  • shark11
    A hitelesítés gyorsan megvan, és igen kell, hogy legyen a számládon 400 HUF.
    Egy videó arról, hogy mit kell csinálnod: http://www.youtube.com/watch?v=a4GaY86XCYU.
    A bank nevét pontosan kell megadni és ha K&H-s vagy akkor "Kereskedelmi és Hitelbank Zrt."-t kell megadnod (&-jelet nem engedéjez, pedig majdnem mindenütt K&H Zrt. van feltüntetve).
  • mcdrusza
    és mi kell hitelesítéshez? ja és levon 400ftot?
  • fergusonpapa
    yes sir.

shark : gratula.
  • zotja22
    shark keménybe tolja :)
  • shark11
    2 kifizetést is kaptam a legutóbbi óta, csak azt elfelejtettem megmutatni nektek. Az egyik $20.35 a másik pedig egy jóval nagyobb $35.78.

• shark11
    Igen úgy tudod. Nekem már jó idelye verifid, mert eBayhez kellett - A felhasználók jobban megbíznak a hitelesített számlával rendelkezőkben.
  • mcdrusza
    fergusonpapa te hogy szűntetted meg paypal-on a havi pénzkivét korlátot? hitelesítetted számlát?
  • mcdrusza
    na megérkezett.:)
  • mcdrusza
    aztírja fs végzett átutalással de paypalon semmi.:D ezmár tényleg kezd vicces lenni ugyanakkor fejbelövöm magam.:D
    van aki kikérte hétfőn és már megjött neki? már hajnalba megszokott érkezni de most sehol.
  • fergusonpapa
    megvan-volt.bevált.de már movie cuc kissé leáldozot :/ pedig szépdesign.mert amit linkeltél az csak 1 wordpress cuc :)
  • doxadmin
    jó ötlet, bár ez nem minősül másolásvédett tartalomnak?
  • shark11
    Én ezt találtam ami talán érdekehet téged: http://moviesitepress.com/
    Nem tudom, hogy fake-e, de olyannal foglalkozik amivel te (írásaidból erre következtetek).
  • fergusonpapa
    aza gond ezekkel h legtöbbjét suhancok visszik ami nem feltélen jelenti h fake.csak már annyi ilyen oldal van hogy hietetlen.és sokkan a scriptet bérlik és fizetnek.devan aki összehuzza az offereket máshonan..és letöltötte a scriptet.ilyen a lazy is.

pro-n énis rajta vok van 4-5 dolcsim rajta...cpatank ami jó.kevés d eminöségi offer nincs minimum mindig fizetnek.kifizeték az én 7 dolcsimmat is.és ez saját tapasztalat.még1x máséra nem hivatkozom (lásd lazy)

apropó kéne már 1 jó ebook.valami uj method.mertkezdem unni a lazsállást :)
  • doxadmin
    proleadscpa jobb mint a lazy? Látom azon is van pár jó offer, de ha kifizetésileg olyan szar mint ez akkor bele se kezdek!
  • fergusonpapa
    aból néha vehetnétek ebookokat.affiliate trükök stb. :)
  • zotja22
    nagy lett a konkurencia gondolom..alig van már letöltés..
    A nagyobb fórumokon úgy pörögnek a feltöltések mint a gázóra télen...
    berakod a feltöltésed és 5 perc múlva vagy 10 oldallal hátrébb van..Azoknak jók akik adminok meg stb..elől vannak külön mappáik amiket frissitenek..azokból tölt mindenki.
  • mcdrusza
    20 az már valami, hogyha kifizeti nekem fs a régebbieket is, elkezdek újra énis dolgozni és lesz az összeségébe 15-20 egy nap.:)
  • fergusonpapa
    ohh azigen.és mitörtént h most már nem??
  • zotja22
    régebben rengeteg volt nekem filesonicnál :) akkor volt jó mikor napi bevételem 5 dollár bejött mellé pár prémium és 15-20 dollár per nap.. :)
  • fergusonpapa
    hm,am valaki adot már el premium accountot?? vagy csak letöltésből ered a pénz? nekm van 1db kemény 20 centet ért :D
  • mcdrusza
    énsem értem, ez a pénz legnagyobb része reffből van, ugyhogy nemtudom.:S
  • fergusonpapa
    hát igen.refferalos cucravárnod kel :D vagy ami utánna gyülik azt meg kifizetik?? vagy ezt nem értem.
  • fergusonpapa
    Sajna nállam is ugyanez.elégé idegesit is.

• mcdrusza
    hmm pénteken kikértem transferre fs-en egy újabb összeget 39.34dolcsit, erre az végzett vele ma.:D most vmikor elfogadja vmikor nem. még az előtte lévő 100dolcsi körül pendingel.:D megsajnált biztos, és gondolta az új ellenőrző rendszer előtt örüljön a srác.:D
  • doxadmin
    Lazy téged már kifizetett??

Kaptam tőlük egy e-mailt megint, hogy megkapták a w8at és megfelel nekik + átírták a profilomban hogy ez is megvan, de még nem fizettek...
  • zotja22
    anélkül kell boldogulnod :) :(
  • mcdrusza
    autoposterek nem működnek, amelyik működik az meg mára hasznavehetetlen, más fórummotorok vannak manapság, vagy nem osztják meg ami müxik stb stb.
  • grubthomas
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy rátaláltam egy olyan online pénzkeresési módra amiről itt már biztos volt szó csak nem volt kedvem azt a 126 oldalt végigolvasni!

Ez az online pénzkeresés arról szól hogy "Pénz feltöltéssel" azaz feltöltök valamit mondjuk hotfil-ra azt letöltik több 1000-en és azért én pénzt kapok!

Elvileg egy "Autoposter" nevezetű programot kell használni hogy több ezer fórumra eljusson a link és ott több ezer felhasználó töltögessen hotfile-ról!

Viszont az autoposterben alapjában véve nincsenek benne a fórumok!Nem lehet olyan autopostert letölteni ami tartalmaz több ezer fórumot?Ha igen honnan lehet?Vagy hogy kell használni az autopostert ? Melyik fórumokat rakjam bele és hogyan?

Vélemények vagy tapasztalatok?

Köszönöm a segítséget!
  • fergusonpapa
    pár hsz-al ezelőt beszéltem róla
  • zotja22
    jutubbal milyen lehetőségek vannak?
  • fergusonpapa
    helyes helyes ;) sokat fejlödtél az elmultpár hónapban.kezded átlátni a dolgokat, ennek nagyon örülök
  • doxadmin
    pont ezt írta ő is, hogy nincs ideje az oldalakkal foglalkozni és ezért adja el. Nem örökre szól a napi 150$, szóval linkbuilding napi fél-1 óra/oldal, és akkor talán megtarthatóak a látogatók.

Most feltettem az egyik oldalamra a leadbolt unlockot, mellé egy txt-t. Azt ment 40c/reffért egy hirdetés microworkersre. 18 látogatóból 1 siker :D 90cent :P

Azt hiszem ez irányban fogok továbbmenni. Mármint Olyan tartalom amiért ölnének, rá cpa... :D

Ja igen, Lazy rám írt hogy kellene neki egy W8as adó sz@r, kitöltöttem, visszaküldtem nekik. Kíváncsi leszek mikor fog fizetni.. :D

Arra is rákapcsolok ha kifizet :D

Most a netet meg a warez topikokat túrom, és keresem hogy milyen programokat akarnak sokan megszerezni :D