Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A geunemails legalább mindennap szaporodik a pénz lehet látni milliókkal.
Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/
ezt ismeri vki?? kamu e?
Get a life!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A mai világban a póker nagyon elterjedt és az egyik legjobb pénzkereseti lehetõség. Sokak szerint a póker teljesen egy szerencsejáték, ami elég nagy tévhit. A póker egy stratégiai játék ami megvan fûszerezve egy kis szerencsével. Megfelelõ stratégiával bárki lehet sikeres játékos. A siker kulcsa a kitartás és a tanulás. Tanulásban segít a világ legnagyobb póker iskolája a http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/ , ami megtanítja minden póker stílushoz a megfelelõ stratégiát, amivel nyereségesen tudsz játszani. Ezen belül kitölthetsz egy kvízt, amivel kapsz teljesen ingyenes 50$ kezdõtõkét, az általad kiválasztott pókerterembe.
Tanulj meg pókerezni, beszélgess más játékosokkal és a barátaiddal, vágj bele kockázatmentesen a pókeres karriered építésébe az 50$ ingyenes kezdõtõkével.
Sok sikert!
Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/
Most találtam ezt az oldalt... vadiúj ptc-s oldal, olyan, mint a neobux.
NeoDollar
Megéri... még új oldal, regisztrálj most.
Most még könnyû referáltakat szerezni.
Katt 😉
Today you have earnt
$0.31
By reading & rating
6 articles
31 centet PTC ben hetek összeszedni.
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Eddig csak 10 centeket nyeregettem, ritkán játszom le a napi ingyen meneteket...
www.penzgyar.info
The future is now
Weboldalak tesztelése. Ez a feladat, és ezért kaphatsz jövedelmet.
Amint regisztrálsz 250 USD, és azt követõen még több! Érdekel?
Nem rég kaptam egy infót, melyet annyira érdekesnek találtam, hogyazonnal regisztráltam!
Tesztelj weboldalakat, WEBSITE TESTER
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=805e77fea009adebb399d51707f7f631
Ez most a legújabb lehetõség i n g y e n !
Érdekel egy ingyenes lehetõség? Elsõ körben az indulás után
szeptemberben kapsz 250 USD-t!
Csak kedvcsinálónak:
* 250 USD-t kapsz a regisztrációd után,
* 5 USD-t minden saját linkedrõl történõ regisztráció után,
* 0,005 USD-t kapsz minden utánad csatlakozó után, bárki, bárhol iscsatlakozik. (Ez nem
túl sok de figyeld meg, hogy percenként hányancsatlakoznak.)
Én regisztráltam és megdöbbentõ gyorsan növekszik alattam a regisztrálók száma.
Érvek:
* Szeptemberben indul, most még az elõ regisztrációs fázisban jár.
* Szinte másodpercenként csatlakozik valaki a világ minden tájáról.
* Magyarországon még alig ismerik.
* Regisztráció elõtt nézd meg bal oldalon a legfrissebb 20
csatlakozó neve látható.
* Figyeld néhány percig és láthatod milyen ütemben csatlakoznak mások.
* Persze ezzel értékes idõt veszítesz, inkább csatlakozz Te is és azután
* nézd a csatlakozás iramát, elképesztõ...
Belépés ingyenes, nem kell eladni és vásárolni semmit!
Ingyenesregisztráció:
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=805e77fea009adebb399d51707f7f631
Minél hamarabb regisztrálsz, annál nagyobb a potenciális jövedelem,akkor is, ha nem
teszel semmi mást, mint az ingyenes regisztráció ...Hogyan? - Ez egyszerû!
A piackutató cégnek weblapokat kell tesztelni, értékelni (közvéleménykutatás). Ezzel
lehet keresni ajánlatuk szerint: heti 10-20 óra munkávalakár 800 EURO-tAmerikában szépen
keresnek teszteléssel, más cégek is szakosodtak erre.
De ha nem érdekel a munka, mint weboldal tesztelõ, akkor építs
magadnak havi passzív jövedelmet:
1. A csapat tagjai után, közvetlenül vagy közvetve!
2. A csoport minden tagja, aki regisztrált a Te ajánlásodra a
rendszerben!Tehát a sebesség a legfontosabb, mert amíg ezt az ajánlót olvasod,addig
nagyon sok új tag regisztrál a világ minden tájáról!
Regisztrációs segítség:
Kattints a REGISTER NOW feliratra.. és a megjelenõ ûrlapot töltsd ki
Keresztnév
Vezetéknév
Email cím
Jelszó
Jelszó még egyszer
Utca
Város
Állam/megye/
Ország
Kód/itt lesz egy kód amit rákattintással lehet nagyítani/
Ide kell írni a kódot:
Submit (elküld)
Nincs visszaigazoló email!
Regisztráció után azonnal be tudsz lépni az irodába, az e-mail címmelés a jelszóval.
Itt találod pirossal a te személyes linkedet, ezt küldd tovább
barátaidnak,bárhol legyenek is a világon.Láthatod azt is hogy mennyivel gyarapodik a
jövedelmed a csatlakozók száma után.
Csak kedvcsinálónak:
* Az alap pénzed a regisztráció után 250$.
* Minden saját linkeden keresztül regisztráló után 5$-t kapsz.
* Az utánad csatlakozók után , bárhonnan a világból csatlakoznak,
nem rajtad keresztül de utánad kerülnek a rendszerbe 0,005$ kapsz. Eznem túl sok de
figyeld meg, hogy percenként hányan csatlakoznak
Ha tetszik a lehetõség regisztrálj most! Sok sikert!!
Get a life!
Egyszer tettem be, az egyik az rossz link...
Linkcsere, bannercsere, toplisták stb. Bár ha egyre több van, akkor eléggé be tudják lassítani az oldal letöltõdését.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
© eva9413
ma 00:56 | privát | válasz erre | #9008
Sziasztok!
Csináltam egy gportalos oldalt, de akárhogy reklámozom, nincs látogató... nem tudjátok, hogy lehetne megcsinálni, hogy sok látogató legyen?
Get a life!
de még mindég nem értem miért lenne csalás, bár most ezt mondani a menõ meg összeesküvést látni mindenhol.
de a plus 500 nem ad kezdõtõkét tudtommal és brókercégnek is ratyi.
akkor már inkább alpari 3000 eurót felteszel aztán azzal már tudsz mihez kezdeni.
Nem ismerem ezt a céget, de ha nincs érzéked/gyakorlatod a tõzsdézésben, akkor inkább felejtsd el szvsz.
Tanulj meg pókerezni, beszélgess más játékosokkal és a barátaiddal, vágj bele kockázatmentesen a pókeres karriered építésébe az 50$ ingyenes kezdõtõkével.
Nézz be a Pokerstrategy.com , a világ legnagyobb pókeriskolájának oldalára.
Get a life!
Csináltam egy gportalos oldalt, de akárhogy reklámozom, nincs látogató... nem tudjátok, hogy lehetne megcsinálni, hogy sok látogató legyen?