15995
-
#10420 scriptt honnan szerezted be?a másik hogy láttok server infokat.honnan biztosittasz ennyi helyet?? -
shark11 #10419 Nah, immáron 99%-osan magyarul. Data.hu-s, Fileserve.com-os, Hotfile.com-os és Megaupload.com-os prémiumal.
http://ingyenpremium.cz.cc/ -
Savmacska #10418 Csinálom már vagy 1hónapja FS-t van fent 212fájl(34gb) és csak 6,58 jött be :((( HELP ME Nagyon tisztességesen csinálom de ez még zsebpénznek is nagyon rossz.... -
#10417 mindet visszakapod ;)
am köszi a helpet. -
#10416 egyébként amíg nem erősítem meg addig vissza se kapom 400at? csak mert már 2x 400-at levont mert 2x próbálkoztam vele. sőt még a 2.-at is cancel-oztam, így harmadjára is lefog vonni.:D remélem mind visszakapom. -
#10415 igen ezért kell bemennem bankba és kikérni a számlatörténetet.
remote upload olyan gyors amilyen gyorsan tudod szedni a megadott helyről. -
#10414 am milyen gyors a remote upload?? (sose hazsnáltam) -
#10413 idézek:
Ha számlatörténetünkben megjelenik a 400 forintos Expanded Use költség (adjunk neki 2-3 nap átfutási időt), az összeg melletti közlemény mezőben találjuk a négyszámjegyű Expanded Use számot. Ennek birtokában nyissuk meg a To Do lista Finish Expanded Use Enrollment teendőjét és írjuk be a kapott számot. Az Overview fülön a Status: Hungarian - Verified szöveg jelzi, hogy az ellenőrzés sikeresen lezajlott. -
#10412 közben rájöttem de bekell mennem ahhoz bankba. -
#10411 000webhost 5$-t fizet ha alád reggel valaki és aktív 30 napig. Ezt próbálta már valaki? Fizet nem fizet? -
#10410 kitöltöttem a dolgokat amiket kért, utána viszont kér "PayPal code"-ot.
aki már hitelesítette itt pontosan mit akar h megadjak milyen codeot? -
#10409 baszki nemtudom kikérni, mert havi paypal kikérésemet meghaladja.:(
muszáj lesz hitelesíteni a számlát. egyébként néztem most hotfilet, valaki aki alámregelt régen, elkezdett tölteni ezerrel amiből nekem napi 0.5dolcsi jött. -
#10408 háhá:D ki gondolta volna, hotfileról érkezett 17dollár csak úgy.:D
plusz ma megérkezett fileserveről is.:D -
zotja22 #10407 de én eladtam 2 prémiumot..azért adta :D -
#10406 én nem kaptam :O -
zotja22 #10405 filesonic haloween promo: +10 dollár :P -
#10404 végre most rendesen transferálta kikérést ismét fs.:) -
#10403 badarság.lazy nekm is hideg zuhi.de van még másik 2000 affialte oldal.ami tuti fizet az cpalead.és leadbolt.mármint nekm.maxbounty is fizet mégstb. -
#10402 Látom ha pénzt akarok akkor vissza kell magam szoktatni a pókerre... Ilyen lazy - cégek látom nem igazán akarnak fizetni. ~16 napja várom a kifizetést.. -
#10401 na, végre jóváírta, most már jó :) -
#10400 egyébként most nézem nekem se számolt el sokat, holnapra tutira meglesz az, nem első alkalom volt ilyen nekem. -
#10399 feltöltés az lehet akárhány napos, letöltés valszeg ma volt.:) vagy csak nemvetted észre h elszámolta, 2 letöltés vagy 11 elég kevés. -
#10398 hát jó, csak ez már 2 napos feltöltés... :D -
#10397 olyan van, azt másnap elszámolja. nekem is volt ilyen, másnap elszámolta korrekten. volt ezzel kapcsolatban vmi hír. -
#10396 350 megás, 11-et ír my files-nál, tudom az non-unique letöltés, de nem hiszem, hogy 3 ember töltötte le 11-szer ugyanazt...
de már máshol is volt, hogy 2 letöltés közül egyet se írt jóvá, szóval nem vágom a rendszert -
#10395 ja igen ott a hír. -
#10394 hát vagy rosszul számoltál vagy majd később számolja el fs, bár asszem fél-egy óránként frissít.
hány mbos fileról van szó és mennyit számolt el érte? -
shark11 #10393 If an anonymous downloads six files from my account in a day. How does this affect my earnings?
We will count 6 downloads. For each file, we only count 1 download for each unique IP in 24 hours. In this case, an anonymous (unique IP) downloads 6 files from your account in 24 hours, so that anonymous IP is unique for each file.
Ha nem tudsz angolul csak írj és lefordítom neked. -
#10392 valaki? :D -
shark11 #10391 Fogsz egy a ball oldalon felsorolt fájlmegosztók valamelyikéről egy linket.
Azt beilleszted a transload gomb mellé.
Rá kattintasz a transloadra.
10 mp után bezárod a felugró ablakot.
Megvárod amíg befejezi az oldal a konvertálást.
Kapsz egy linket amivel 1 órán keresztül sebesség korlátok nélkül szedheted le az adott fájlt.
(Remote uploadhoz kiváló segítség) -
zotja22 #10390 mit kell csinálni? -
shark11 #10389 Na az oldal még nincs teljesen kész, de nektek azért megmutatom.
http://ingyenpremium.cz.cc/
Remélem sokan fogják használni, más esetben nem térül meg a belefektetett pénz.
Na meg persze ha sokan használják és sokat keresek vele vehetek majd még több tárra prémiumot. (eddig csak HF és Data prémium van, de hamarosan lesz MU is.) -
#10388 fileserve-nél hogy számolja a letöltéseket?
my files-nál ott van a DL-nél, hogy 10, de közben meg csak 3 után írt jóvá pénzt... ez hogy megy? :S -
#10387 én nem foglalkoztam a témával szinte semmit.:/ -
#10386 Na most van megint egy újabb fs kikérésem, azóta megint gyűlt 36dolcsi, kiváncsi vagyok ezis végez-e rendesen transferrel.:P -
zotja22 #10385 na,hogy megy a képnézegetős téma? -
#10384 meegssik ha rosszul csinálod =) én nyomtam 1nap kb 200tweetet egyhuzamban és 1800clickem volt.meg pár nap után még pici.közel 2000.ésnem bannoltak.
ha elö is forudl uj account és ennyi.
egyébként mondom miden 5 tweet után végére tegyetek 1db pontot.aztán megint stb :)mikor nincs több hely.1et elszedsz.még1et még1et.:Dennyi -
zotja22 #10383 engem bannoltak twitterről :D -
am igen,USA-t kelmegclozni kész.magyar piac = fos :) -
#10381 igen én is hungaryt kerestem épp, de nemis magyarokat célzunk meg pl a "cristiano ronaldo new girl friend?"-el.