15995
-
zotja22 #10460 ja,hogy heti :D -
zotja22 #10459 az már heti 35 :D -
#10458 -napi:D -
#10457 nekem napi heti 5 dolcsi is elég lenne... :) -
zotja22 #10456 jó dolgokat feltenni,nézz fel egy torrent oldalra mit szednek a legtöbben? :) Nézelődj sok felé,less el praktikákat,nézz be új fórumokra,ennyi a lényege.
Bár én nem keresek heti 40et,de Druszának se két nap volt mire idáig elért,hogy heti 40 $ :) -
#10455 tudnám mit csináltok, hogy ennyien töltik le... :( -
#10454 érdekes fs-en mostanába kb 1nap mire áttransferál, és előbb is érkezik pénz, tegnap transferáltam ma végzett is.:) újabb 40dolcsi a héten.:) -
#10453 Ja félreértettem. A pendinget arra értik hogy nincs kifizetve és nem arra hogy nem fogadták el... -
#10452 honnan tudod h hányat csináltak meg?...
am igen uj sitoknál meg pendigel 1-2napig.ezvan.de utána amit keressel azal oldallal-code al is kifizetik.nem utolag félsz h milesz.
sürgesd meg öket.
shark:tudom csak kb annyit vagyok most net közelbe h ezekre válszoljak.
Losa:tudom elkeztem csinálni ha rátudok irni a képemre.mennek is már a methodok felfele szépen sorban.
és itt mondom aki szeretne irni 1 szép kis leirást saját methodjával,elején jöhetnek az alapok file feltöltés stb.azt itt szépen irja le és kikerült majd banerba.a szabályzat sajna nincs fent ugyhogy ide linkelem adigis hogyan kel megirni :)
Szabályzat
hétvégén szeretném megcsinláni.nem halasztom tovább. -
#10451 Miért van az a leadboltnál hogy 7 kitöltött offerből csak 3at számolt el, és a maradék 4re pedig "pending"-et ír ki már vagy 1,5 hete?? -
shark11 #10450 Amúgy rossz helyen dubláztad meg a Z-t a Milőtt hozzászólnál-ban mert az sz után raktad be. -
#10449 OKs! ;)
Csak már szeretném keresni a pénzt... :D :D -
#10448 lele :D -
#10447 lesz szép sorban minden. -
#10446 Van valami FAQ oldal? -
#10445 lekéstem.:) -
#10444 del mehet :D -
#10443 Fake :)
shark köszi infot,holnap meglessem. -
shark11 #10442 Itt olvashatsz kicsit utánna (szerintük csaló): http://forum.tozsde.hu/brokercegek/146-plus500-velemenyek-5.html -
#10441 a plusz500.hu-t ismeritek? valami tapasztalat vagy tanács esetleg? -
shark11 #10440 Bingó. Meg van mi kell neked. A dolog neve Imagemap.
http://www.htmlcodetutorial.com/images/images_famsupp_220.htm -
shark11 #10439 Ha nagyon egszerűen akarod megoldani akkor csinálsz egy táblázatot és azon beállítod háttérképnek, vagy cellánként beillszted a képeket. -
#10438 jaja :) de am senki nem tudja hogyan kel??dreamwearben szórakoztam.de nem jöttem rá.pedig volt már hasonló weboldalam anno.ahol psben megirt cucra volt irva. -
#10437 nemgond ez, csak én vagyok néha olyan hogy meglátok ilyeket, pedig énis sokszor nemúgy írom ahogy kell, pl most is "nemúgy" "énis" egybe. jó így ahogy most írsz, ahhoz képest ami ez előtt volt h nemlehetett kiolvasni semmit.:D csak megértsük egymást az a lényeg. -
#10436 reménytelen vok :S meg siettem.
hát..sajna igy jár az aki falusi suliba jár és a tanár se nagyon tanitotta a helyesirást.hannem otthon ammenyire annyámnak volt ideje azt tanultam meg.és ugye ami egyszer berögzül nehéz változtatni rajta.
és higgyétek el volt már rosszabb is.folyamatossan javul de hát ezvan. -
#10435 "hozászzólnál" :D egyébként külföldön nőttél fel? vagy miért nem megy a magyar helyesírás?:)
a képre írásról sajnos énsem tudok. -
#10434 na csit mostmár =D abban kérek segitséet h hogyan tudnék irni a rublikákba amiket csináltam :D persze h direct linket kapjon. -
#10433 most hogy jól kioktattunk egyébként tetszik mert átlátható lesz.:D -
shark11 #10432 ha megsem próbálod, sikerülni se fog! - a vessző kimaradt és nekem kicsit furcsán hangzik szó összetételileg
Hasznos oldalak-fórumok - hosszú ó-val és rövid u-val
Alapvető hasznos információk - információk, nem infomácíók
Pénzkeresési Technikák - bár ez magyarosítva lehet teknikák
Mielőtt hozzászólnál olvasd el a szabályzatot - hozzászólnál 2 z és a szabályzatot csak 1 t -
#10431 kihagytam "mielőtt" 2t végén.:D -
#10430 most írjam le mind?:D :
"megsem" külön írjuk, "probálod" hosszú ó "alapvetö" hosszú ő,
"forúmok" helyesen fórumok, "mielöt" hosszú ő, "hozászolnál" két z-vel írjuk, "szabályzatott" végén egy t-vel.
bocsi, nem alázlak tovább.:D -
#10429 mi mi?? :D -
#10428 hajaj íráshibák vannak pár számmal:D -
#10427 Nincs címe a topiknak :D -
#10426 na jöhetnek a fikák :D a problémra meg várok privátba.
-
shark11 #10425 És a legjobb az egészben, hogy akár ki is csomagolhatsz vele fájlokat (jelszóval védettet is), becsomagolhatsz fájlokat vagy fel is darabolhatod a fájlt anélkül, hogy lekéne mentened a gépedre :D -
shark11 #10424 Jaja -
#10423 jól értem, ezzel a mondjuk hotfile-on lévő cuccaimat áttölthetem pl. fileserve-re? -
#10422 thx :)
am készül az új banner söt kész is,cask van egykis problémám.azt szeretném h az általam megrajolt képen.irások vannak.amelyek direct linkben lenének.pl pénzkeresés fájlfeltöléssel..és rá kat..stb.de még nem jöttem rá h tudok ráirni a képre..pedig jol megcsináltam :) -
#10421 tessék :)