Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Budapest északi határában tehermentes "mûvelési ágból kivett 10.443 nm udvar és 100 nm lakóház és gazdasági épület" megnevezésû ingatlan közvetlen tulajdonostól eladó.
Az M3-as, M0-ás, A2-es útvonalak csomópontja ideális közlekedési lehetõséget ad ipari tevékenységnek, raktározásnak, kereskedelemnek, parkolásnak (pl. kamionparkolónak), de állattartásra is alkalmas.
Az ingatlan szomszédságában bevásárlási lehetõség (áruházak) van.Valójában lósportra is használható ez a terület. Az ingatlan eladásának oka az, hogy a lótartást abbahagytam.
A 2010-es tavaszi idõjárás bizonyíthatóan semmiféle káreseményt nem okozott! Az ingatlan nem ártérben fekszik.
Korrekt érdeklõdõ jelentkezését várom. Érdeklõdni lehet a +36-20/3-271-129-es telefonszámon.

e-mail: [email protected]

elnézést az elõbbi rosz e-mail címért.....
doxadmin
Ennek mi köze az online pénzkereséshez?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Budapest északi határában tehermentes "mûvelési ágból kivett 10.443 nm udvar és 100 nm lakóház és gazdasági épület" megnevezésû ingatlan közvetlen tulajdonostól eladó.
Az M3-as, M0-ás, A2-es útvonalak csomópontja ideális közlekedési lehetõséget ad ipari tevékenységnek, raktározásnak, kereskedelemnek, parkolásnak (pl. kamionparkolónak), de állattartásra is alkalmas.
Az ingatlan szomszédságában bevásárlási lehetõség (áruházak) van.Valójában lósportra is használható ez a terület. Az ingatlan eladásának oka az, hogy a lótartást abbahagytam.
A 2010-es tavaszi idõjárás bizonyíthatóan semmiféle káreseményt nem okozott! Az ingatlan nem ártérben fekszik.
Korrekt érdeklõdõ jelentkezését várom. Érdeklõdni lehet a +36-20/3-271-129-es telefonszámon.

e-mail: [email protected]
fergusonpapa
mennyi idö alat gyüjtöted össze?

www.icewebhu

Íme az oldal amit már többször ajánlottam nektek: BGPayMail
Minimum 2 centes klikkek!!
Itt a legújabb kifizetésem:

Dear xxx,

You've got cash! B.Hieronimus ([email protected]) just sent you money through AlertPay.

Payment Details

Date: 8/18/2010 4:48:08 AM
Amount Sent: $5.00 USD
Sender Name: B.Hieronimus
Sender Email: [email protected]
Reference Number: E19CC-65A24-970B7,

View the details of this transaction by logging into your AlertPay account.

Thanks for using AlertPay,

The AlertPay Team
fergusonpapa
jó tudni:S sok sutyó...mindegy én 1700 pontál járok.

csak azt nem értem minek folytasam a blogot mikor fele else kezdi olvasni adig amig nem lát ilyeneket kiirva h napi 50dollárt...mintha az ugy menne érted..midenki már neten dolgozna.mert nagy hátszele lenne.bár igaz nem nehéz napi 10-20dolcsihoz jutni de ahoz ész is kel (leleményeség nem szaktudás)nem ilyen lenyulos iq-talan hülyegyerekek mint ez itt.

klikkeld el egész életed.5dolcsiért tedd fel a jó....at is.

aah de felhuznak az ilyenek.

www.icewebhu

mcdrusza
nyugi itt mindig ez megy.
fergusonpapa
de 1 faszláma vagy bazdmeg..

www.icewebhu

fergusonpapa
na itt vagyok.voltam nyaralni.blogom folytatom.adigis támogasatok.ezeréves iphoneom van de... 4est akarok.zsé van rá.csak épp nem árulják hátmég kártyafügetlenül.de most tudnék nyerni.szóval kat a linkre.köszike.

LINK

este meg blogom teleirom ahogy igértem 😉

www.icewebhu

Divizio88
koszi szepen<#worship>

HIP-HOP ARAD

gürizés? 😮
hát én ezt nem úgy nevezném. max napi 3 perc és ennyi 😊
de majd meglátjuk, hogy egyáltalán tényleg szállítják-e, meg stb.
mindenesetre ha van valami, majd írok 😊

doxadmin
*** 2 év múlva már az oldal se fog létezni...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
lol 2 év gürizés 1 laptopért xD Nap vicce. Ezzel az erõvel el is lehet menni dolgozni, és ~2-3 hónapi fizuból megvan.

mcdrusza
Neobuxnál nevedre kattintasz a jobb felsõ sarokban, majd banners menü.
Divizio88
az Onbux es a Neobux-nal hol talalom
a linket amit adhatok tovabb, hogy
alam regeljenek...koszi
bocsi de kezdo vagyok...<#help>

HIP-HOP ARAD

Divizio88
aa koszi

HIP-HOP ARAD

LoSA
Ha addig nem szûnik meg... 😊

FZoleee
scam = nem fizet
Divizio88
az mit jelent?

HIP-HOP ARAD

mcdrusza
Gagabux régóta scam.
Divizio88
segits nekem is valaki...:-s
a Gagabux-nal ha szeretnem, hogy valaki
alam reggeljen hol talalom az a linket...😞
segitsen valaki mert nem talalom, neme rtek hozza...:|

HIP-HOP ARAD

!!!!A három legmegbízhatóbb oldal és instant fizet!!!!

http://www.neobux.com/?r=Pasional
https://warpbux.com/index.php?ref=Heni84
http://www.onbux.com/?r=pasional
fergusonpapa
http://gregoryblogja.blogspot.com/

elõ szó kész.este folytatom csak kurva meleg van ,ugyhogy megyeklehütöm magam..

www.icewebhu

acsati
na az jó 😊 rendes tõled. várom a linket
fergusonpapa
link rövidités.mielöt látnád a linket mondjuk ami érdekel lásd.keres pénzt..😄 elöte 1 reklám abalk jön de egyböl elskipelheted.lényeg hogy fizetnek énis hazsnálom twitteremen.de 1000click 2dolcsi.nagyon jó ötlet kl ahoz h megérje.de inkább twitteren hasznos.felfutatsz egy jó menö csirip accoutot(twitter)és a kiválasztot témában linkesz be dolgokat.ha napi 1000-2000clicked megvan már örülhetsz.másik a filemegosztás és akkor még beleteszed a link röviditést stb...

apropo elkezdema blogot.

www.icewebhu

LoSA
És ez mi? Mit kell csinálni? 😊 14 day trial?! Mert utána fizetni kell, vagy mi?! 😊 Ennek most higyjek?! 😄

Már vagy 2 éve foglalkozom internetes pénzkereséssel, rengeteg csalódás ért, de eddig ezzel az odallal kerestem a legtöbbet: http://adf.ly/55z5
Nézzétek meg, próbáljátok ki.
Soldier666

LoSA
Szóval, akkor mindegyik kamu és egyikkel se érdemes foglalkozni... 😊 frankóóó! 😞

fergusonpapa
lagzi után ittvok 😄 holnap este elkezdem irni.sztem más methodokat is irok.tippeket,amiket eddig taapsztatbol szereztem.forgalom tipeket stb.

www.icewebhu

doxadmin
Dupla vagy semmi (Double or Nothing) Nem kell hozzá nagy tudás, lehet krv@a sok asztalon tolni kis gyakorlással (30+), és már 5$os szépen lehet vele keresni. Fizetéskiegészítésnek simán jó, de többet is össze lehet vele szedni, csauk ugye az idõ... + 8 óra nehéz fizikai munka után kicsit nehezen veszed rá magad a játékra, de nem lehetetlen.

baaka
Sziasztok!Van itt olyan aki readbud-ozik?Fizették már ki?Vagy kamu az egész?Megéri szenvedni vele?

acsati
én is elolvasnám a blogodon írtakat és lehet bele is kezdenék.
jó látni hogy van egy kis komolyabb élet a topikban nem csak a kamu ptc reflinkek 😄
fergusonpapa
Nos ilyen oldal a cpalead,leadbolt,cpatank,maxbounty(legnagyobb)ezeketrészesitem elönyben de van kismilio.regelésük egyszerü de telszámot kér.nyugodtak leehtünk csak 1x felhivnak h hitelesid magad.megmondom angoluul magyar vagy nem érted de tevagy xy-és kész.mondják okay thx.bár nem midnig hivnak fel regnél.mindegy.jol megy nekik hivogasanak 😄

az offerek bármienek lehetnek van 30centestöl 100dolárosig valaol beálitgatatod hogy mien reklámok jelenjenek meg a kis widgetben pl cpaleadnél.ugye reklámok értéke füg az infromcio elkérstöl lásd valahol zip code kel.azok legocslobak.ahol email azok 2-3 dolcsi körül és telszámot kérnek ott 5-10-20dolcsi tölts le játék programot kb 10dolcsi.az iylen 20 fölöt trial verziok meg már pénzt igényel.

hát igen 1000látogato körül számld ugy h van havi 100.000ft om biztosra.kb számok hatalma szerint igy megy.ha benne vagy jobban átlátod majd.de ha oylat adsz ami most wanted szalnagyon aakrják mit tudomén csajozos ebook 50-100látogatoval többet érsz mint én 1000el 😊

am igen énse értetem h logika h letöltöm a videot vagy megnézem megavideon ingyen...vagy valami.de nem meglehet nézni mien kucslszavakra menienkeresnek ráyoutube -google és láthatjuk hogy ara h xy watch online durva számok vannak.még youtubon is 😄 a netezök 90% hülye ezt jobb ha észben tartjuk.😊

jah és migelnem felejtem kifizetés.ezek net payment 15-30ban müködnek szoval amit kerestél agusztusban azt szept15 megkapod vagy 30.án de van weekly ugye heti is vagy earlypayment akor levonak 20% bármenyi a pénzed..😊 ezvan.kikérés változo.ugy ekönnyü szakitani ezért sok helyen 50 dollár.uj oldalaknál 25.van ahol nincs.itt leadbolton durván magas 500..bár simán összegyül nekm.100dolárnál lehet kérni korai kikérést.stb stb.

mident jobban lefogok irni.aztán kiderül megérte e.most is ugy gondolom valami értelemeset porbálok adni az embereknek reflink nélkül.
ere vagy észre se veszik és fuják az iylne klik moooszter szart vagy h betettemképeimmennyit kerestem már irtak hol kerestem..ott van leirva.épp 1sorral feljebb..OMG...midenki számokra megy.

www.icewebhu

4.4 Standard Members calculation of earnings:

Standard Members should only expect up to 1% of their earnings.
You must have only 1 payment request for the admin to process your payment and you should only request by the 25th of the month to gain higher earnings to receive a bigger share. The more you click and earn and request in your cashout the higher your share of the earnings will be.

Get a life!

most olvasgattam róla és állitólag nem annyi az egyenleged amennyit látsz hanem annak az 1%-a ... ez fedi a valóságot ?!

Get a life!

klikkmonszter ?

Get a life!

mcdrusza
istenem.. olvass vissza pont tegnap röhögtük ki ezért Gábor pajtit. #9102
websitetester.biz -rõl vélemény ?!

Get a life!

Moneybookers fizet Master cardra ? Mert én ugy néztem h csak Visa-ra nyomja a pénzt

Get a life!

mcdrusza
írtam már hogy rájöttem közbe h megavideon van.
domain meg tárhely nem gond tudok én is évi 2-300ftért.
azt hittem egyébként h a videoban a reklám is a tiéd, azér kérdeztem, de látom az a megavideonak a szarsága.
nem mellékesen ezek a reklámok honnan származnak? én eddig csak googleadsal szórakoztam.
ja és mennyitõl fizet ki a reklámos oldalak/felugró ablakon való "kötelezõ" regért mennyit fizet? mer az sem mindegy pl google 100dolcsinál fizet csak ki ha jól tudom. jó lenne pár oldal mer egyet sem vágok.
visszatérve ez is a nagy buktató és a munka, hogy legalább 1000látogató legyen egy nap.. mer ha van kb 50 abból nemfog regelni a hírdetéses izére max 1ember. nomeg megavideon regnélkül megnézheti.😄
egyenlõre ennyit tudtam írásodból kibogozni meg oldalad nézete után.😄
fergusonpapa
na mentem hétfön vagy vasárnap elkezdem blogot.több részletel..mertugylátszik nem elég.midenki kész terméket várja. =)stb

www.icewebhu

fergusonpapa
http://www.glowfoto.com/static_image/13-150739L/5909/jpg/08/2010/img6/glowfoto

http://www.glowfoto.com/static_image/13-165108L/7607/jpg/08/2010/img4/glowfoto

képek.sajna nem tudtam belinkelni máshogy.gondolom midenki jelenlegit figyeli.minek mutasak 1honapos képet?😊

www.icewebhu

fergusonpapa

www.icewebhu

fergusonpapa
elsönek is megavideon van.hirdetés 1perc után ugrik fel egy paget megnyitva.vársz rájösz 😊 aztán angol tudás??leirtam h kellejátszani.aztse helyesen =D belinkeltem megavideot beálitotam h weboldalamon játsza le mien nagyságban. 😊 huha miden orod elöt van.lásd script.van plugin keresö beirtam lezsedtem felrakta magátol.
tárhelyingyenes.domain 200ft.de lehet ingyenesre is.nem kel .com-os

mi ezen ördöngöség?? 😊

ez uj oldal másikon meg mozi filmek vannak.3.on ebook.de még most kezdem el.

www.icewebhu

mcdrusza
plusz a felbukkanók. na mindegy megyek mer ideér vihar lassan.😊
mcdrusza
ja látom ez megavideo-n van.
na azt végképp nemtudom hogyteszed bele hírdetést.
mcdrusza
na akkor elemezzük oldalt.
1. itt angol tudás szükséges elkészítéshez. (nem, nem elég webfordítás mer értelmetlen lesz)
2. feltölteni sorozatokat (tárhely)
3. a videoplayerhez is kellett tudás plusz belehelyezni reklámot stb jópár dolog még ilyet nemfog egybõl tudni egy sima user, így hírtelen énsem vagyok rá képes.

hírdetni biztosan kellett, ja és gondolom ez egy gyengébb oldalad, ugyanis nemsok sorozat van fenn, így nemis jöhet innen olyan sok lé.😊
egyébként elismerésem, okos ötlet.
fergusonpapa
offerek =reklámok regelés pl nyerj iphonet hirdetés kéri emailed.ugye gyüjti mailt.de te ezt leszarod.és miden ember aki regel te lenyilo abalkodban.lásd elözö postban weboldalam.akkor neked az pénz.hirdetések tipusa meg 100000van.és sztem egy jo tartalomért bárki regel 1 vacakságra ami nem pénzbe kerül.bevál?be.miden 5ember álltalába megcsinálja.atolfüg ugye milyen tartalmad van 😊

na demindet a blogban.hétfön elkzedem.

www.icewebhu