15995
11074353081353622639.jpg
  • Murder3
    de nem is a rihannás albumok után bannoltak akkor csak figyelemztettek hogy máskor ne az egyéb hanem zene ketegóriába tegyem fel ahol meg txt,html,url ilyen filokat nem fogad el ha fel akarod rakni és nem engedi felrakni.
    a többi után kezdtek bannolni folyamatosan

én is prábáltam így animékkel mert msot véletlen van lenne gy full sorozat, de oda se engedte ha raktam mellé url-t:S
  • LSSAHlavina
    fontos ez? Közgázt végeztem, és mellékesen pont a surfbarokból írtam a szakdolgozatom (na jó, internet marketing, de nagy része a surfbarokról szólt, meg ilyesmiről) 2001-ben. Nem volt kérdés a védésen, csak asszem kb. annyi, hogy "ez tényleg működik?" Hát ja. 5ös, köszönöm, pá. Uh ez 10 éve volt.
  • fergusonpapa
    én olyanokat csináltam hogy l naruto uj része,és mellé peddig h more episodes.és rámentek :)és épitettema holnapom.
  • fergusonpapa
    hm jól csináltad,akkor lehet a felnöt tartalom az oka :S nincs más tippem
  • Murder3
    annyit csináltam h rihanna album mellé tettem olyan adflys linket hogy rihanna nude pictures meg rihana sexy photo, máig a legtöbb kattintót ez vonzotta+sokan töltötték le is.
  • Murder3
    nekem volt mellette valós, azt csináltam h beraktam egy adf.ly-s linket pl nod mellé ahova a jelszavakhoz meg felhnvek voltak oldalt.
    akkor pl rar-t jelszóztam és arra is egy hivatkozás
    illetve fogtam sfx-be raktam és kicsomagolűs után automatikusan elindíotta az adf.lys linnekt.
    ezzel meg is dupláztam a letöltők utánni akttintást.

meg volt sima url is ahova cska a tartalom mell raktam.

• fergusonpapa
    midnig nem mondtad el mit dolgozol :)
  • fergusonpapa
    baszus remélem valos tartalmat is tettetek hozzá.sokszor elmondtam már :S

piratebayröl meg lehet azért banolnak ahogy engem is már mert ip cim szerint.
  • fergusonpapa
    hát figyelj,én féléve fogtam valós tartalom melé hozzá tettem egy url hivatkozást azén oldalammal,volt egy manga oldalam igy napi 50-100látogatobol csináltam 3-4e -et.

amikor meg offert tettem bele akkor megvolt napi 3-4 conv,atol fügöen mit tettem fel és h töltöték.

ha pedig unlockeres meg 2x csomagoltam, sima rar filet és még1x ugyanezt jelszoval.
    Ekkor starcraft 2 -thasználtam ki 75e letöltövel =) jöt belöle cash,de ha észnél vok máshoav si felteszem na mindegy.

öö az meg igaz h iso hunt és másalterttive oldalak se rosszak.
  • googleabaratom
    ezt nem ertem...tehat ha kepek melle illeszted a reklamot ,akkor nem banolnak? :D es cpa offerek-et teszel vagy mit?eddig bejott vmi?
  • Murder3
    csesszék meg iso-ra nem engedett feltölteni, befagyott mindig mikor feltöltésre mentem....

ha viszont így áll a helyzet akkor pb-n még rihanna meg ilyenekkel fogg egyéb kategóriába próbálkozni azokat sokan töltik és ilyen nude pcitures nevekkel nagy forgalma van.
  • googleabaratom
    igaz egy kicsit elszamoltam magam :D de akkor is jol keresel az atlag m.o.-i keresethez kepest v. nem? :D
  • LSSAHlavina
    Azért annyit nem, egy hónap nem 31 munkanapból áll, na meg adó is van a világon. De igen, 11 éve ezeket a vackokat is futtatom, és már egyszer elmagyaráztam itt a fórumon, hogy miért... ;-)

Ez a havi 5-6 ezer is jól jön, elköltöm ebayen.
  • googleabaratom
    a piratebay mar egyaltalan nem toleralja ezt a gerilla marketinget,mert egy idoben nagyon elterjedt es most mar egybol kibannolnak ilyenekert...lehet,h valahogy at tudod jatszani oket,de sztem hosszutavon ugy sem fog mukodni :P esetleg probalkozz isohunt-tal meg a tobbi nagyobb trackerrel...jo,h nincs akkora forgalmuk,mint a pb-nak,de nem is olyan erzekenyek ezekre a dolgokra,legalabbis az iso biztos nem... :D
  • Murder3
    fergusonpapa te őszintén hogy csináltad a torrentes gerilla marketinget hogy nem bannoltak piratebayről?
    mert url/html filoakt nem tudok feltenii pl zenékhez csak ha egyéb kategóriába teszem onnan bannolnak ha többet töltök fel, programoknál is kibannolnak ha észreveszik hogy url-t raksz a torrentbe akkor is bannolnak...
    elégéé körülményesnek gondolom ha kismillió mail címet regele majd midnről feltudok rakni 1 torrentet ami után rögtön bannolják is az accot.
  • googleabaratom
    keresel 1 millat egy honapban es akkor azert a kb.+20 euroert kepes vagy vacakolni a kodokkal meg a tobbi nyavajarontassal? :D
  • fergusonpapa
    prsze de azért szép kis órabér én kicáncsi vagyok,látjátok neten egyszer igy egyszer ugy keressek,és mert tanuló vagyok kiváncsi vagyok mindenre minek lenne érdemes tanulni.
  • Odacsap77
    Gondolom nem neten dolgozik, onnantól meg mindegy :DDDDD
  • fergusonpapa
    Mit dolgozol ? O_o
  • Odacsap77
    Persze, én se adnám fel ez csak egy + pénz :) Nem is úgy írtam hogy hagyj fel a munkával.. hanem hogy inkább surfbar helyzett írsz cikkeket vagy tartalmat vagy linket építessz 100x os pénzért
  • LSSAHlavina
    nah, azért a polgári foglalkozásomat nem adnám fel, mert mondjuk majdnem 4000 Ft az órabérem, nem hinném, hogy azt cikkírással kitermelném.

Az meg, hogy miközben megy a gép és fut a 25 surfbar rajta míg én filmet nézek a PC-n, hát, mindegy mennyit adnak érte, én zsebre teszem. :D
  • fergusonpapa
    majdnem,de már unnom nagyon
  • fergusonpapa
    értem. :)
  • shark11
    Tök ugyan ezt a beszélgetést folytattátok le itt is (a fórumon).
  • Odacsap77
    Van magyarban is persze de nyílván magyarban csak egy két.. szerencse kell hozzá hogy kifogj egy ilyet.. mert csak azok fizetnek normálisan ezekért akiknek van valami komolyabb tőkéjük, ill. van bevételük is az oldalból.. vagy most indul az oldal..
    Illetve én is gondolkoztam ilyenen hogy csinálok egy xy oldalt és akkor megadom hogy mit kell megadom a honlap adataid és akkor lehet melózni.. csak nem tudom vissza jönne-e??!!

-Akik írtak pm et azoknak mondom hogy majd értesíteni fogom őket melórol.
  • fergusonpapa
    vass gáborka zaklat privátban :) akit érdekel..kat ide.(alulrol kezd el olvasni)
  • fergusonpapa
    ez ténleg jópofa.de magyarban is van ilyen?? én csak külföddit láttam :)
  • Odacsap77
    Ja, ha havi 20-30 centet akarsz összeszedni.

Amúgy, én most pont kerestem pénzt, vagyis úgy értem komolyabb pénzt.. és nem programokkal meg minden féle reklám nézegetéssel stb.. meghírdettem hogy cikkírást stb. vállalok és rakatnyi munkát adtak olyanokat hogy játszok egy játékkal és írjam le mit kell csinálni 1-2 sort és a tartalom miatt fizet 200ft/játék.. nem nagy meló higyétek el :) és 4-5 naponta kapok 50 játékot :) Ha van ilyen jelezzen és szólok aki akar ilyet csinálni 50x es áron mint nézegetne 1 óráig reklámokat 1 centér vagy még annyiért sem :))
  • LSSAHlavina
    hát ,egy atombiztos módszer azért van, ami mehet a gépen, míg keresitek a meggazdagodás módját: S U R F B A R O K ! ;-)
  • fergusonpapa
    most mindenki szarban van ,énis.

igen bárhogy promotálhatsz egyet kivéve,fizetsz azért h megcsinálják az offeket (ez azért tiltot mert töbségük adat lopás,közváélemény kutatás jelegü,burkoltan vagy mobileosok pénzt nyulják le.)de ha fizetnek megcsinálsést nem fognka valos adatokat megadni stb.

ugyhogy nyugodtan csinálhatod :)
  • googleabaratom
    hali

a cpa halozatok vajon bannolnak,ha elkezdem spamelni az offereket yahoo/gmail cimekre...?mert van egy rakas usa-s mailcimem...egy csomo dolgot mar kiprobaltam,de eddig semmi nem jott be,de latom a tobbiek is igy vannak ezzel,mert nem igazan porog a topik :D en meg nem adtam fel,de ez mar nem mehet igy sokaig
  • fergusonpapa
    elég kellemetlen bevételeim 70% innen eredt,azért 3millio magyra felhasználó van fbon aból 1/5 e használta.

Most kicsit tanácstalan vagyok.
  • mcdrusza
    Nekem egyik oldalamról vették le vmi szabályt sértettem.:/
  • fergusonpapa
    kiderült miért törölték az alkalmazásom fészröl.

a google 2hete megszüntette az engedélyt a google adsense kihelyezésre.
    mint vetélytrásat nem támogatnák. fail...legalább figyelmeztethetek volna.
  • Murder3
    áá msot már komolyan nem értem a piratebay állandóan kibannol, most is elértem h 10 letöltőből 20 kattintás legyen rögtön kidobnak...

Legelső zenék mellé link még nem szült bannt, de ott is az ilyen sexy rihanna photok vitték a prímet meg a nod32 serialjai...most mit csináljak, hova tegyem az sfx-es fájlokat, torrentekről kiszedik.
  • fergusonpapa
    hát igen,azt programmal csinálják és google bünteti és szüri mára,azzal tesztelgetik h lehet azta mennyiséget elérni ami "nem feltünö"

ezért népszerü mosta manuális. iylen 50-100 backlink árra 10doolcsi.

De egy .edu. vagy gov (egyetemi doaminek,legerösebek)pedig 25db is 10 dolcsi legalább.nekm van 1000db ilyen backlinkem,vettem egy csomót.szal nem adom fel.

mert más ugyanilyen áron kapja vásárlokat én meg nem,szóvallejebb kel vinni az árakat.backlink épités meg sose fog kimulni mert enélkül elveszlika piaci verseny a webolalknál,mások ebből élnek meg h minnél elörébb van az oldala a googlénél bizonyos szavakra stb stb.

ha nem lenne backlink épités egy 10.000 találatos kucslszóra h határozná meg azt h mik oldal legyen elöl ésmeika legvégén.

ezért mondom valaki saját oldalt épit napi 10-20 backlinket felépit 1-2 hét alat elsö oldalon találja magát.egy közepes eröségü versenyen.
  • mcdrusza
    pedig már agyon használták, elég sufni módszer.
  • LSSAHlavina
    hát nemtom ez a backlink nagyon felkapott lett... Sok helyen árulnak 5 dolcsi körül 30.000 -es edu és org backlink piramist, de ez extrém, de van többszázas, ezres felajánlás is, és mindenki edu-t és org -ot nyomat mert a gugli keresője ezt díjazza de szerintem hamarosan büntetni fogja, nem díjazni, mert mindenki ezzel akar csalni...
  • Murder3
    Piratebayen ha filmet/videót töltök fel az mellé lehet txt,html filokat vagy rar-ba csomagolni rar filokat rakni?

mert a zenéket amikor feltettem egy modi rám írt h legközelebb ne úgy csináljam és nem akarom megkockáztatni a bannt...
  • Murder3
    akkor lefújod végleg ezt?