15995
-
#11775 online rögzitve kel h legyen,nekm is ugy volt.otp-s vok. -
Odacsap77 #11774 Valaki nem tudna küldeni pénzt paypalra?
Kifizetem kártyára átutalom... 3k t kéne -
Odacsap77 #11773 Netbankon meg nincs rögzítve számlainformációnál :S meg sehol megnézem a mai tranzakciókat meg minden és sehol sincs -
#11772 Ha van netbankod, vagy ilyen elérésed (nem tudom mi a neve) Ott belépve elvileg megjelenik, és nem kell hó végéig várni.
Nekem most járt le a kártyám. Mb küldött egy levelet hogy lejárt, frissítsem. OTP meg le se sz@r. -
#11771 ugyanez volt nálam is, smsben nemlehet megtudni a kódot megkell várni a havi számlanyilatkozatot abban benne lesz.
egyébként válaszolhatnál pmben. -
Odacsap77 #11770 Akkor mi van ha, paypalon aktiváltam az accountomat bank kártyával kapok egy smst a vásárlásról mert ugy elevesz 400 ft ot és jöne gy ilyen :
Vásárlás 400HUG IDŐ 2011.04.12 05:08 Hely : 35314369001 PP*02 Új egyenleg :....
És most akkor itt hol a faszba vna a 4 jegyű kód, mert amikor ráeek hogy kártya aktiválása, akkor ugye mutat egy képet ahol a PP* után van 4 számjegyű kód én meg csak 2 számjegyűt kaptam :o -
#11769 1hét után megmutatom -
Odacsap77 #11768 Egyébként, csinálhatnánk valami közös projectet.. már csak azért mert ami eddig futott oldalam azon is a látogatottság egyre kevesebb :S Nem tudom miért -.-
-
Odacsap77 #11767 Milyen projecten dolgozol? -
#11766 webshopot jó biznisz csak kel hozzá válalkozoi,ami nincs és igy nem csinálhatom csak fészen,meg avtera meg hasonlo.na vaterán eladtam 20at..(semmi)fészen meg 200körül.
de elfogytak az emberek.ma is csak 1üzeneet kaptam,midenki csak érdeklödik stb.nincs értelme már.
nagy cselem volt h csináltam eseményt és azt szétkörülte mindenki h féláron kap ugy orát és 10.000 került hozám h irkált stb.de idegesitö h 10böl 1 ha vásárolni akar.utána mikor lement elsö kör olcsoban a rám maradt orákat irtam h akcio csak 5van (volt közbe 30) és irtam h mrá csak 4 stb..és vitték öket :)
lehet trüközni de fáradalmas azzal h sokan csak érdkelödnek..és ahh fáarszto meg h csere stb..meg járni postára személyes átvételekre várni(bár mostani barátnöm igy ismertem meg) xD de lényeg h szivás....
ez nem ér meg havi 50e ftot..3honapig csináltam majdnem 200at hoztam haszonként,de amenyit járni kel utána??nem éri meg..ráadásul leis pangot a dolog. -
#11765 hjaja :) demár lehuzoma rolót.egy nagy projectbe kezdek,célom felhuzni magyar szinvonalban egy jókis oldalt.később meg talán eladni :)
emelet uyganezt megcsinálni más nyelven is.Azt meg megtartanám. -
Odacsap77 #11764 FB-n van a képeknél az első két óra xDDD
Ebayon 1$ß ért vettem olyan órát multkor xDDDDDDDD 4k nálad xDD :D
-
#11763 seelard webshop.de már ennyivolt utolsó fizetésekket letudom meg leszedem magam vaterárol is stb és ennyi. -
Odacsap77 #11762 Milyen webshopod van ? -
#11761 hm.ugye google hirtetések megszüntek létezi a fbon igy oda pénzkeresésem jrésze h eltünt az alkalmazásom.a webshopom épp haldoklik..1-2 naponta 1 vásárlás.nemjó ez igy..
aztán a "nagy"projectem,döcög.tesztverzió nem sok jót suggal :S
ugyhogy ezzel szorakozok
és most jelenleg is nézelödök az általam ajánlot forumokon uj dolgok után.van párdolog.denem tudom mibe kezdjek bele -
Odacsap77 #11760 Na, mi újság, ki milyen projecten dolgozik ? :D
-
Odacsap77 #11759 Valaki tud bannert csinálni?
Többet kéne idővel. Írjon rám aki tud (persze pénzérti) -
#11758 youtubeos hírdetéses dologról bebizonyosult hogy nem 1000/nap nézettség után írnak, ugyanis ma jóval túlléptem ezt, szerintem 1.000.000/hó után lehetséges a hírdetés kitevés. bár lehet min 1000/nap egy hónapon át. no mindegy valaki valami új dologgal találkozott mostanság? punnyad a topic. -
Odacsap77 #11757 Ki tudna megcsinálni egy oldalt olyanná mint a napinemszar.hu ?! A lájk rendszer megvan csak a design kéne .. egy ezrest(5$) tudnék dobni paypalon keresztül :D (Csak azért ennyi mert másnak ez nem nagy munka nekem az :D)
Ha valaki ennyiért vállalja dobjon egy privátot. -
#11756 hehe cpalead poénkodik https://www.cpalead.com/login.php -
shark11 #11755 Kezdj egy twitter accot és bármit linkelsz, az adf.ly-os linken keresztül mennyen. Bármit csinálhatsz a lényeg, hogy angolul csináld. Van olyan is aki kb. azt is kiírja, hogy épp most ment el szarni meg, hogy kész a melegszendvicse és 2 ezer ember követi a tittwrét. -
#11754 komolyan az adf.ly-ve a torrenten kívül mit tudnék és hogy tudnék kezdeni?
Nézegetem a facebookot,fan oldalalakt meg mindent de fogalmam sincs h kellene nekikezdeni.
eddig kb 2 hónap alatt 0.3 dollár jött össze csak piratebayen, isohuntra nem tudok feltölteni.
-
googleabaratom #11753 ez erdekes..en ugy emlekszem,h nekem egybol elfogadta :D sztem csinald ijra,lehet vmit elrontottal v nemtom... -
#11752 de nekem a my gigsben is mindenhol 0 van.:D -
googleabaratom #11751 jaja a mygigsben latod az allapotot...active,suspended,in review...en torultem az enyem,mert bedoglott a youtube botom :D te mit ajanlsz? -
#11750 a fiverr-en ellenőrzik az ajánlatot? ha igen meddig? most csináltam egy ajánlatot de sehol nem találom. -
#11749 am régi reghez is jó lényeg h egyszer használhatod fel. -
#11748 megisvan :) KÖSZI -
Odacsap77 #11747 Ja amúgy, Godaddyn most igazán megéri domaint venni! (CSAK ÚJ REGISZTRÁTOROKNAK, TEHÁT AKI MÉG NEM REGELT A GODADDYN AZ MOST VEGYEN!)
MINDEN igen minden .com .org stb. 1$! Promo kódhoz írd be GETLUCKY -
#11746 kiderült egy plugin csinálta, és törölte az összes postom...:(
ha valaki véletlenül tudná hogy lehet visszaállítani ha lehetséges egyátalán írjon. -
#11745 mi a franc??:D vki írt egy postot a nevemben egyik oldalamon. feltörtek volna?:D -
#11744 van másik sokkal jobb módszer is, 0.01-be kerülne nekem ha hitelesítve lenne paypalom.:D és kapnék egy zombi vps-t egy hóra. -
googleabaratom #11743 yahoot hasznaltam...vhol meg regebb olvastam,hogy godadyvel lehet csinalni mailservert vagy mit es 25k mailt lehet kuldeni ugy kb. naponta...csak ahoz kell hiteletesitett paypal asszem.. -
#11742 melyik mailt használtad? az a baj h korlátozva van nagyon mindenhol az óránkénti darabszám -
googleabaratom #11741 hat figyi manualisan kuldtem ki az osszeset,a vegen mar bele voltam gebedve :D lehet,hogy vannak jobb modszerek spamelesre,amivel ezreket lehet kuldeni,de egyet sem ismerek sajna....ha vki tud vmit az ne tartsa magaban :D
LaViNa: ez jo volt :D :D :D -
#11740 nekem dell vostro 3300 van de tényleg suxx. -
#11739 :D egyébként 300mail elég kevés. -
googleabaratom #11738 ugy latszik ez az email spameles sem er sokat...kb. 300 embernek kuldtem el egy free dell laptop offert 2 napja...csak sima email submit kell,meg regelni sem kell...de 1 konversziom sem lett,sot meg 1 klikkem sem
csak 1 tag irt vissza annyit,hogy dell sucks -
#11737 értem :D -
#11736 komolyan nem értelek,ma is töltötem onnan és mindig ott van melete az url.
jol csinálod?? job gomb uj parancsikon.beirod url-t és kész.