Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért te kiporbáltad??kaptál érte már pénzt????amit megfogtál és szagoltad...stb.???HMM???
mert 1000x leirtad már h ez az milyen jó,most gyüjtsem össze??elözö 5oldalt nézve legalább 10et találnék ami melett kiáltál és mégsem volt igazad,és megint kezded.
A Neten meg igenis meglehet gazdagodni,de zsebpénzt szerezni végkép.ppcröl meg rég nincs szó itt.HJA DE TE SZOKTAD BEIRNI!
am elolvasod mit irok??ezeket mióta leirtam többször is.
www.icewebhu
13 éve itt. Szép idő.
4. Ha ezekbõl tényleg olyan hiper-szuper bevételt lehet szerezni, szerinted lenne a világon bárki is aki dolgozna ma még fizikai munkát? Ugyan kérlek...
13 éve itt. Szép idő.
Szóval elõbb Te magyarázd meg, minek minden hülyeségbe így fejest ugrani?😉
2. Válasz erre gombot a szerkesztõk nem viccbõl tették ide.
3. Fogd vissza magad.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
utána ténleg szüröm,mert nincs kedvem ezt nézni.
www.icewebhu
"Kici apro kinai script törli automatan nem kivanatosz hsz egy szemelytöl" 😉
13 éve itt. Szép idő.
azt nem értem és erre adj választ.
nem érdekel mit hazsnálunk mi ,ugye?de senkise megy reflinkjeid alá,ugye??nem is kedvelnek,tese minket,ugye?akkor miért is vagy itt???? válaszold már meg.
www.icewebhu
Inkább belemegyek ilyenbe minthogy kattintgassak a nagy szarért.
Ehhez utólag csak annyit fûznék hozzá, hogy aki azt hiszi nem nyerhet, az nem is fog! Hogy ezt ki mire vetíti le az más egyén kérdés.
Hétfõtõl bombázom a lazy-t a pénzemért addig míg ki nem fizet vagy ki nem bannol az oldalról....
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Apropó kiirtam h meglepi estére,leirom h txt.be leirtam 3 methodot és a paypal cucot,még akarom böviteni,csak adig nem akarom bebigyezteni amig eza téma lenem cseng.
na mentem nagyi féle sütiket falni.<#rolleyes>#rolleyes>
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nem tudom miért ilyen noname semmitmondó cégeket keresel ahol embereket kell beszervezni, meg be kell fizetni. Tudom hogy büdös a munka, de egyszerûbb valamiért pénzt kapni mint téríteni a hitet.. mindegy, te tudod.
A szerzõdések leadási határideje 2010. november 22. reggel 9.00 óra, Budapest, XIX. ker. Hátár út 4.
Budapesti irodánk hétvégén (szombaton és vasárnap) 10.00-16.00 óráig nyitva tart, ezzel is segíteni szeretnénk az Önök munkáját.
Eredményes és sikeres munkát kívánunk!
International Broker Zrt.
Igazgatósága
De te megláttad a pilótajáték szót és kiakadtál.
(Azért mert valami nem pilótajáték, még lehet ugyanolyan rossz)
És persze én vagyok a hülye, hogy egy ilyen elbaszott emberen próbálok segíteni... Ahelyett hogy csak simán röhögnék rajtad.
De én tanulok az esetbõl, és a jövõben inkább csak komment nélkül kiröhöglek.
Ennek nincs értelme. Mivel mi nem fogunk alád bereggelni, mivel (ellentétben veled) mi látjuk/tudjuk, hogy hogyan mûködik az oldal amit mutatsz nekünk. Csak mivel tisztában vagyunk a buktatóival eszünk ágába sincs regisztrálni.
Befizettem egy pilótajátékba 5000 Ft-ot, de ez tuti mûködik.
Ahhoz hogy bebizonyítsam, gyertek be alám. Fejenként 5000 Ft-ot kell utalnotok nekem.
Remélem látod az összefüggést.
De ehhez, hogy bizonyítsam be kell, hogy regisztrálltassalak titeket, és mutatok is bizonylatot az egyenlegemrõl, áll az alku?
13 éve itt. Szép idő.
Vas Gáborka ha ezt olvassod,nem utálunk csak érthetetlen vagy,ha tudsz változni maradsz,ha nem nem.<#hamm>#hamm>
peace
apropó ma lesz egykét meglepetés 😉
www.icewebhu
Ha meg tudná különböztetni akkor nem linkelne ennyi marhaságot. Gondolom nem unalmában keresgél...
részemrõl is mehet, leszarja amit írtunk neki 200x és nemtanul semmibõl, dõl a hülyeség.
ugye annyi midennael bmbáznak minket megértem hogy sokan ezért bizonytalanok föleg ha kezdök,de itt vagyunk mi és segitünk.
de amit vas gáborka csinál h nem érdekli és még flegmázik és ugyanazt a témát nyomja mióta az már kicsit unalmas még elrententö példának is.
elözö hozzászólásaibban is miket irt??kereset csomo pénzt szétosztota,mien jó neki,de reflink volt....következö 1 marhaság.és a modor ahogy irta az annyira szégyen volt.et nem türöm meg.részemröl.menjen.
többi szavazat?
www.icewebhu
Viccet félretéve, tudás nélkül nincs gyõzelem (pénz). Csak ha profinak születtél valamiben, de annak már ki kellett volna derülni hogy mi. De a jó, hogy sok mindent meg lehet tanulni, és nem csak a kiírt, meg összetákolt képeket nézegetni és beállni a birkacsorda közé béégetni.
Meg hinni mindenféle "jöttmentnek" kit nem is ismersz és téríti a hitet hogy (bocs a személyeskedésért) 20-50$-t keres naponta filefeltöltéssel. És azért nem csinál blogot mert az embereket nem érdekli. Persze ettõl függetlenül reffekre vadász(na)...
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.