Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
sztem itt az ideje saját weboldlaba kezdeni,van 2 ötletem párhuzamba majd csinálom egyik offer teljesitéses lesz a másik egy közzöség számára készültoldal ahol bérelt reklámfelülten jön majd a pénz.

aki ért picit is html-vagy php azzal meg szivesen csinálnék 1 projectet,1 nagyon 1xerü oldalt,tudnáma témát is mertelég sokan megveszik.

lásd 20dolcsiért árulta srác kb 2napig dolgozot rajta és több mint 500an vették meg 😊 cpa-s oldal,ilyen reward script.

www.icewebhu

fergusonpapa
:/ konzol játékok??romok??scriptek,webcucok? egyse?

www.icewebhu

mcdrusza
mind kihalt
fergusonpapa
feltöltöktöl kérdezem,hogy más nemzetiségü forumokat porbálták??spanyol-olasz-francia stb.??

www.icewebhu

fergusonpapa
csaka srác annyira nyomja h ö ennyit anynit keresset,blabla 😄 régen énis hazsnáltam tudom h mikor bejöt,temérdek pénzt kerestek vele,de már most..halot a dolog.

igen 50 a limit de én már lassan 1 honapja kértem ki és 40el kevesebbet adtak..szóval nekm ennyivolt a lazy.

paypales cuc meg ott lesz,fent.

www.icewebhu

mcdrusza
lazyn 50dolcsi a kikérési min ugye?
doxadmin neked mennyi idõ alatt jött össze?
papi08
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy a cashmails.org mennyire megbízható, érdemes-e csinálni? Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

mcdrusza
grat hozzá
mcdrusza
olyan van ami mûködik, de olyan fórum nincs ahol az a fórummotor van amivel mûködik. írtam, h alámregelt anno és ott látom.
de sztem zárjuk le témát, nekem elégvolt így ennyi.😊

a bannerban az alapvetõ hasznos információkhoz sztem a paypalhoz elég egy erre szakosodott oldal pl ami megbízható az a http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/ , itt mindenre választ talál az érdeklõdõ.
kimásolni nem elõnyös, mert így átláthatóbb ahogy megvan csinálva az oldal, viszont ha megszünik akkor szopi van. bár van még 20 ilyen oldal ugyhogy..
fergusonpapa
jah am megjöt a lazy kifizetés (hozzá teszem h 40dolcsi hiányzik..)

Nov 11, 2010 Payment From Lazy Profits Completed Details Payment From Lazy Profits, $270.55 $0.00 $270.55 USD

és a cpaleades is!!!!

Nov 10, 2010 Payment From CPALead, LLC. Completed Details Payment From CPALead, LLC. 82982025A5354710K $70.05 $0.00 $70.05 USD

www.icewebhu

fergusonpapa
hol látad mennyit keresset?én kértem paypal hystorit és nem akar mutattni.szóval valami nem okés.bár azt hozzá kel tenni h müködö autoposter van.használható forum kevésbé.

www.icewebhu

mcdrusza
figyelj ezzel nekem nagyon nem mondtál újat, volt hogy énis szervert használtam és tudom remote uploadot is használni. postoló program meg vicc, nem gondolod tese komolyan hogy van egy olyan is ami mûködik mai fórummotorok mellett. látom mennyit keresel ugyhogy ezen nincs mit itt tovább beszélni. csináld oldalad nyugodtan ahhoz semmi közöm de legalább itt legyenek a dolgok reálisak.
fergusonpapa
jólenne ha nem tennéd minden hozzászólásod alá a blogodat vagy törlöm mostantól,van szabályzat.<#miaz>

www.icewebhu

Na jó, látom el vagytok keseredve, szóval összefoglalom pár szóban.
Szervert bérlek(3500ft/hó) távoli asztallal (itthonról úgy kezelem a szervert mint a saját gépem) ahova a tartalmat le tudom tölteni 12mb/s sebességgel pár perc alatt, illetve pár perc alatt fel is tudom tölteni. A feltöltött tartalmaim postoló program segítségével több ezer fórumra kiteszem, tehát rengeteg ember számára elérhetõ.

Rájöttem arra hogyan lehet kihasználni a remote upload adta lehetõségeket, más emberek feltöltött tartalmát pillanatok alatt áttölteni az én fájljaim közé. És már csak ki kell postolni...

Az alám regisztráltaknak MSNen/mailban minden segítséget megadok(postoló program, fórum lista, server bérlés segítség stb stb.) illetve minden trükkömet elárulom.

Én is jártam a ti cipõtökben, sokáig szenvedtem napi 1-2dollárokért mire eljutottam idáig. Én csak egy lehetõséget ajánlok, aki nem szeretne vele élni (mcdrusza), az ne tegye 😊

Bõvebben itt:
http://feltoltessel-penzkereses.blogspot.com/

mcdrusza igazából attól, hogy te nem tudtál keresni vele, nem jelenti azt, hogy mindenki infantilis 😊
Miután munkanélküli lettem rááltam a dologra, sok emberrel beszéltem, hogy mit hogy érdemes, rengeteg munka és idõ van benne, hogy én meg tudjak élni ebbõl. Hogy mások ezt a rengeteg munkát/idõt/kudarcot meg tudják spórolni, ezért hoztam létre az oldalt, szívesen segítek, ezt tudják akik már a segítségemmel jól keresnek.

Szép napot mindenkinek!

Nah, emberek meg van a tökéletes pénzkeresési lehetõség. Habár nem online, de látom eléggé levagytok hangolva a pénzhiány miatt.

Magyarul nem tudom, hogy mégis minek nevezik, de angolul street performance-nak. Barátom most mesélte, hogy Ausztriában haverjaival egy zenekar mellett elkezdtek zsonglörködni meg poizni (ha érdekel nézz utánna). Egész délután kint voltak és óránként kb 1000 forintot kerestek (fejenként). Összesen 5-en voltak (a zenészekkel együtt), szóval óránként 5 rugót szedtek össze.

fergusonpapa
offeres biznis igenis megy,csak ilyenekre bejuty mint maxbunty(legnagyobb oferes oldal)nehéz,cpalead stb is fizet,én ott bent vok,egyedül lazynem fizetet,ennyi.affialte marketing neten legnagyobb pénz,kész.annyi h lehet ezt direckt ben,h offereket nlépszerüsited vagy pedig hogy van webodllaad és kiteszed öket banernak és ugy..többe tér mint átkatintás,bár megjenesért kiadod bérbe többe tér és biztosabb.

na de ez müködö dolog.sokembert láttok aki jol megél belöle.csak mindig kelennek az uj methodok,direct marketingnél.

www.icewebhu

mcdrusza
phú hallod de belebuktál most ebbe.
napi 5-10?😄 alattam vagy nagyonjól tudom és látom, 5nek mégcsak felét nemközelíted meg.
ezért láttam be h nincsértelme tovább feszegetni, halott a dolog, nemfog senki sokat keresni ezzel, egyszerûen mondjuk ki igazságot NINCS ebben már sok pénz.
azt a keveset amit keresel is kínok közt egésznapos nonstop melóval szerezted.
bocsánat ha bunkó voltam de ez az igazság.
nemkell elhinni ezeket a dolgokat gyerekek, azért is mondtuk hogy ezek az oldalak amik létrejöttek amiket ti lestek hogy hogyan juss sok pénzhez, vagy kamu lásd az iménti esetet, vagy nemfizet biznyákot sem.
saját magadnak kell meglátni a dolgokat és nem hallgatni ezekre a dolgokra.
doxadmin
Na a végén még kiderül hogy mindenki hulla részegre keresi magát rajtunk kívül...

Írtam egy mailt Lazynek hogy mikor óhajtják kifizetni a pénzem. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak, ha fognak?!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Semmi elkeseredés srácok, én könnyedén keresek ezzel napi ötezer forintot.

Itt találtok egy komplett leírást a napi 5-10ezer forint eléréséhez:

fergusonpapa
hátigen.láttok forumokat,agy 100at átnéztem és midegykben naponta 30-50uj cuc,de egyet se nézmeg 5nél több.többa feltöltö mint a letöltö.

www.icewebhu

mcdrusza
"ezért gondoltam régen ment file feltötlés pár dolcsi összejöt,megveszek micrositoe domaint.mert az oldla megy.vagy befektetem hirdetésbe...
de nagyon nem megy."

végül beláttam énis, ki tölt innen warezforumról? sztem senki mindenki torrentezik.
épp ezér ismerkedem énis új dolgokkal mert abban van a pénz, ez a dolog már nem csak haldoklik utolsókat rúgja.
fergusonpapa
ezért mondtam h nem elég hátér információ,ezért is akarok HG lenni mert nem elég tudást átadni,tudjunk egymásnak tipeket adni,lesz ki ennyit tud lesz ki annyit,és teljesen másból,de fontosabb h ha mármgvan pénz tudjuk jól használni.én annyira nem bánom a dolgot,csak rossz h leállt a bolt.

azért ti is elmentetek ugy othonról akár egy péntek este.h kérdezték"honnan van ennyi pénzed?" hát nem tom..mostis gyülik..amig itt vok.szal.most meg kiszámolom az olcsókomerszt is hány jön ki a pénzemböl 😄

www.icewebhu

fergusonpapa
lássuk

amit neten kerestem összesen az 3000dollár kb ebõl lett nyáron 1 bicaj,nem rég 1 samsung galaxy(ami máris rossz,kijelzöje beszart..),egy tv és anyámnak is adtam 100at,emelett elment bulikra meg ruhákra meg mekire..hmm,mien jovolt.most ott tartok h van 70.000ftom kb a számlán ami jólenne majd jogsira,de belefogok nyulni mert karáncsony közleg -.-.majd megoldom.

na és ezt h kerestem??facewizard cuccal spammeltem fbot sajna 2!!!!!!hónapig hazsnáltam igazán egy és jó érzés volt mikor hazamentem egy edzésböl és +15dolcsi vagy mikor aludtam,(elviletem gépzugást)(volt is vilayn számla ezér tis fizetem anyámnak.de mikor keltem volt h +50dolcsi is volt.na azt lekapcoslták,elkeztem hirdetni,elis buktam 200dolcsit,mert noob voltam.oks.cisnáltam weboldalt,fb hack,resturanc city cheat.net..ez az én oldalam..havu 250.000keresés csak usa-ból misse kelet.kis optimizáláls elöl voltam.és mikor hazajötem egynap néztem cpalead...O_o igy néztem.mjadnem elájultam.irtam is nekteka dolgokat.nagy hátra csusztam és hiába erölködtem nem jutottam elörébb.
utána vége lett kapcsimnak leis szartam,közbe pénzem is volt.depiztem elvoltam..utána jöttek ötletek,micrositnál hirdetés..de elég hanyag az odlla tulaja,nagy legyen saját...hát persze h ott tartok h van 70.000ft számlán és paypalen márcsak 7dolcsi..ami még 2 havi tárhely fizetés.ha belenyulok pénzembe tuti na még 1 kicsit na még 1 kicsit és elfogyot..ilyen vagyok.most kezdtem pár napja-max 1 hete ujra nézelödni methodok után stb amiket irtam is párat.lett 1 saját weboldlaötletem is.de elnézelödöm.

miért nem cpazok vagy valami affailte..mert szabad uszó mázlista voltam.facewizardal gondoljtok bele,ha direct linkben nyomatom az offert nem content unlockerel.sokal több pénz..hát nem tudtam.napi 3000látogatot simán legeneráltam.sokkan csinálták ezt még okosabban.és jot kerestek vele elis tüntek mint én.hirdetni nehéz,jol utána nézni pénzt befektetni,BÁR bejön csakkönnyü bukni is rajta.weboldal épités fifikáns dolog.akinek van napi 2-3 órája simán megtérül.
A RÉGI METHODOK ELAVULTAK :// sajna.egy a jó a seo.amit mondtam 2-3 óra kel neki naponta.

ezért gondoltam régen ment file feltötlés pár dolcsi összejöt,megveszek micrositoe domaint.mert az oldla megy.vagy befektetem hirdetésbe...
de nagyon nem megy.

ez az én storym.

hol csesztem el???

ott h nem fektetem be pro-k ebookjaira amikkb 1év után kerülnek warezra ha használhatatlanok.1-2uj method lehettet volna és egy iylen ebook max 40-50dolcsi.de mikor az ember ennyit keres azthiszi mindent tud és ö a megváltó.pedig csak olyan volt mint ha 4-esem lenne a lotón.

ez az én storym.most kezdek megint "éledezni"szerdán szülinapom.sztem aból veszem is a domaint.

www.icewebhu

Szerintem az érdekesebb kérdés, hogy miért tért vissza a file feltöltéshez, amit õ is szarnak tartott. És mindezt azután, hogy olyan pénzeket keresett, amihez képest a jobb feltöltõk keresete is bolhafing.
Meg hogy hol van az a microsite vagymi, ami már majdnem kész volt.
mcdrusza
fergusonpapa nemis mesélted mire költötted azt a 2000 vagy mennyi dolcsit amit offerezéssel kerestél egy hét alatt.😄 bevallom érdekel😄
mcdrusza
Ki az a Szalai Róbert van itt olyan?
fergusonpapa
adj már privátban pár tippet feltöltésre,tök más ez mint offerezés,alig vannak letöltöim 😄 ezt nem vágom.régi forumok meg tele... :/

www.icewebhu

Palinko
readbud valakit innen kifizetett? héten kértem ki elméletileg 1 hónapig is elhúzódhat. nah akkor kicsit pipa leszek.
mcdrusza
áá gyerekek most nagyon örülök, fileserve suportja betartotta ígéretét és most végre át is transferálta azt az összeget amit eddig halogatott, és payoutra tette az eddig lemaradt összeget. elég megbízhatóvá vált számomra ezzel. már csak hitelesíteni kell paypal számlát hogy ki is tudjam kérni paypalról.😄
fergusonpapa
elégvolt.minden klub.és vassgábor féle üzenet törölve amint észreveszem.

www.icewebhu

doxadmin
sciennet meg a másik sz@r ami autóreklámokat adott el, utána meg nem fizetett + még a reklámokat is a tulajdonosoknak kellett leszeni...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
klub mindig ilyenekt talál meg.

de nem törlöm h okuljannak belöle.

hasonló már volt nem tudom sajna nevét,és még tvben is reklámozták.kihazsálták kiskapukat,utána bebukták.több milió ft-ot lopva.ez megint egy.elõzöket se tudták lecsukni,pénzt visszadni végkép nem,marad a szokásos magyar eljárás..

ahogy mondtam ezis ugyanaz,több agyassal átrágják a kiskapukat mielöt belekezdenek.van eszük.

www.icewebhu

papi08
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor ez "piramis játék", mely Magyarországon TILTOTT!

13 éve itt. Szép idő.

Na most egy õszinte választ szeretnék kérni abban kapcsolatba, hogy a most elindult alig két hetes inb broker zrt rendszere tényleg igaz?,vagy nem, mert Budapesten és Debrecenben is van irodájuk is.
Ebben a rendszerben az a feladat, hogy saját magunknak kell beregeltetni az embereket összesen 4 darabot, de többet is lehet.
mcdrusza
úgyérzem kár volt elmondani mivel keresek jelen pillanatban.😄 de nagyon ötletes grat hozzá, ez egy felszólítás számomra hogy ne mondjak efféle dolgokat el. sajnos igen ez a vége, ígyis kihalóban a dolog, nemhiszem hogy nekem méginkább megkéne ölnöm.
fergusonpapa
alakulunk =)

www.icewebhu

fergusonpapa
Pénzkeresés File Feltöltéssel

+ /Pénzbefektetés nem kell/

+ Vannak olyan file megosztó oldalak, melyek fizetnek, ha letöltik az elõzõleg feltöltött file-jainkat. Ezek az oldalak általában ingyenes letöltést reklámoznak, DE ilyenkor korlátozott szolgáltatásokkal (pl. méretbeli, idõbeni, napi letöltésszámbeli, stb. megszorításokkal). Vannak akik fizetnek, ha korlátozások nélkül tölthetnek fel és le. Nem is gondolnánk, de sokan használják ezen oldalak fizetett szolgáltatásait.
Ami pénzkeresés miatt fontos, hogy bizonyos letöltõ/feltöltõ oldalak nekünk fizetnek azért, ha valaki letölti az általunk feltöltött file-jainkat. Ezzel jelentõsen meggyorsítják saját oldaluk reklámozását és persze a fizetõs ügyfeleknek köszönhetõen jelentõs bevételre is szert tesznek.
Az oldalakkal egész jól lehet keresni, ha ügyesek vagyunk. Persze vannak szabályok, melyeket érdemes betartani! Mielõtt belekezdenénk a regisztrációkba gondoljuk át milyen taktikát választunk: ha mindkét (vagy több) file-megosztó oldalba is regisztrálunk és úgy kezdjük el a pénzkeresést, akkor a kereset ennek megfelelõen megoszlik és külön-külön kell elérni a pénz kikérési limiteket. Tehát ajánlatos inkább csak 1, jól bevált oldalhoz regisztrálni

+ Regisztrációhoz szükség van egy Paypal accountra ahol a kifizetést bonyolíthatjuk le.(ide utalják a megkeresett pénzt ha elértük a limitet)
Paypalröl olvashatsz az "alapvetõ hasznos Információk"menüben.

+ Számos ilyen oldal van,amelyek mostanában felkapottak és fizetnek itt a fórumban is jó pár guru van e témában.az

Filesonic,Fileserve,Hotfile.

+ kifizetést nem nagyon linkelnék mert google kép találataiban számos képet találunk errõl.(ezek az oldalak megbízhatóak 99%h kifizetnek)

+ Fontos megjegyeznem h számít az internet sebességünk is,ha nem használunk remote uploadot(remote upload az az a funkció mikor a file feltöltõs oldalunknál beviszünk egy másik feltöltött file linkjét ami nem feltétlen a miénk és átölti a szervere a te accountodba.)
természetesen ez akkor ajánlott ha lassú az internet sebességünk.

Tanácsos Warez weboldalkra - fórumokra feltölteni,észre fogjuk venni h legtöbbje már telített és sokan használják ezt a módszert ezért érdemes szétnézni kevésbé népszerûbbeken,és ott kitenni a megosztani kívánt tartalmat,vagy nem megszokott file-okat feltölteni

Ha ugy gondoljuk saját oldal népszerüsitésébe kezdünk az se rossz ötlet,de oda kel szokatnunk egy társaságot ami vagy googlében talál ránk vagy más oldalaknál népszerüsitjük weboldalunk - fórumunk ami lehet akár ingyen is üzemeltetni.

+ Mennyi pénzt lehet vele keresni..ez realtív.befektetett idõn és leleményességen múlik,van aki havonta összehozza kifizetéshez szükséges limitet,de van aki ezt naponta-hetente összehozza.
1000 letöltésért oldalanként változó mennyit kapunk ,ahogy függ a file méretétõl is.

Filesonic táblázata ilyen.

1-50 MB $7.00 $5.00 $2.00 $1.00
51-100 MB $10.00 $7.00 $4.00 $2.00
101-250 MB $16.00 $14.00 $8.00 $3.00
251-400 MB $25.00 $19.00 $14.00 $4.00
401+ MB $30.00 $23.00 $18.00 $6.00

fontos megjegyezni h sokan félre értik hogy csak 1000.letöltés után fizet,ez nem igaz,minden letöltés után kapjuk a vég összeg töredékét,és függ attól is milyen nemzetiségû a letöltõ.Természetesen USA-Angliánál stb jobban fizet.

www.icewebhu

Plusz pénzkeresés feltöltéssel

- Befektetés nem szükséges.
- A dolog nagyon egyszerû. Arra kérlek, hogy regisztrálj alám FileServe.com-on. Ezáltal mint referál belépsz alám. Ez után én elvileg a te keresetednek a 25%-át megkapom (te 100%-ot kapsz ne aggódj), de ebbõl a 25%-ból én vissza is adok 20%-ot amint elérted a kifizetési minimumot az oldalon (20$-t) azaz kapsz tõlem 4 dollárt pluszba (én ezen az üzleten 1$ nyerek).
- Szóval nincs más dolgod minthogy alám regisztrálj, majd itt (az sg.hu-n) küldj nekem egy privát üzenetet ami tartalmazza PayPal e-mail címedet és a regisztrációkor használt Felhasználó nevedet (FileServen).

(az esetleges helyesírási hibák miatt bocsi)

Surf (EasyHits4U)

- Befektetés nem szükséges.
- Ezzel a módszerrel (methoddal) nem fogsz tudni sokat keresni. Viszont tökéletes egy oldal felfuttatásához.
- Az oldalon többmillió regisztrált van akik annyit csinálnak egésznap, hogy néznek egy oldalt 15/20 másodpercig majd rákattintanak egy ellenörzõ kódra. A folyamat ennyire egyszerû neked is ezt kell tenned ha használod.
- Minden oldal megtekintése után pontot kapsz. Azt, hogy mennyit a fõoldalon választhatod ki, ha 15 másodprcenként haladsz akkor fél pontot kapsz, ha 20 másodpercenként akkor 1 pontot. A pontok száma az oldaladra irányított emberek számát adja meg.
- Sajnos rövidített linket nem adhatsz meg, azok tiltva vannak.
- 1000 oldal megtekintése után (mindegy hány másodprcenkéntire mész) kapsz 30 cenet. Ez tulajdon képpen lófing mivel legjobb esetben is 4,2 órán keresztül kell kattingatnod azért a 30 centért. Viszont mint mondtam itt nem is az a cél.
- Az oldalad a látogatotsá növekedésével fentebb kerülhet Google-ben. Ha meg elérted az 1. helyet egy adott szóra nincs más dolgod mint CPA hirdetéseket kirakni az oldaladra (Twitter oldalt is felfuttathatsz így).

( - Valójában a módszerek kombinálásával kereshetsz sokat)

CPA oldalakról és azok használatáról is olvashatsz (majd) (valószínûleg fergusonpapától/Gregory Stone-tól).

(az esetleges helyesírási hibák miatt bocsi)

Pénz keresés linkrövidítéssel.

- Pénzbefektetés nem szükséges
- A dolog nagyon egyszerû, nem kell mást tenned mint, hogy az általad megosztott linkeket nem simán megadod barátaidnak vagy kiteszed twitterre hanem elötte beteszed valamelyik linkrövidítõbe (regisztráció szükséges). A linkrövidítõ ad egy linket amire ha rákattint egy csomó ember pénzt kapsz.
- Minnél többen látogatnak meg egy linket annál értékesebb lesz és annál többet kapsz látogatónként. (Emellet a látogatóért kapott összeg függ a látogató tartózkodási helyétõl (ország))
- Rengeteg fórumon találkoztam már ezzel. Leginkább warez fórumokon találkozni ilyenekel. Dupla haszon mivel a Pénzkeresés File Feltöltéssel módszert is alkalmazzák és ezt is. Akik sokat twittereznek és van vagy 300 követõjük (Follower) azok is használják amikor kitesznek egy linket.
- Több ilyen oldal is van, íme a legismertebbek/legjobban fizetõk: Adf.ly, Linkbucks.com és LinkShare.com

fergusonpapa
Nos,akkor most akkor javitom az elsö technikát,szabályazt peddig marad,letárgyaltunk bannerban nincs semiféleképpen reflink.

shark jöhetneka módszerek 😊 lehetöleg szépen megfoglamazva h ne legyen sok idétlen kérdés majd az idetévedõnek =)
az alapvetõ hazsnos infokhoz kerülnek a fogalmak-paypalel kapcsolatos dolgok.ugyhogy nyugodtan jöhetnek azok is,ha nem érkeznek be a héten azt én felis töltöm.

www.icewebhu

mcdrusza
igaz, akkor "pénzkeresési technikák". valaki így nevezte gondoltam faq-t használok hogy érthetõ legyen. te is azt használtad.😊
Ugye tudod, hogy az FAQ (Frequently Asked Questions) Gyakran Ismételt Kérdéseket jelent.

mcdrusza
az a szabályzat rendben van, azt beszéltük faqban ne legyen.
tudom hogy amit itt leírnak az végülis kikerül faqba, de egyértelmû hogy nem fog minden.
2 dolog. 1 van egy ilyen pont a szabályzatban "kötelezõ a REFLINK NÉLKÜLI link és a REFLINKED megosztása is egymás mellé" ezt kitárgyaltuk és érdemeslenne javítani.
A második pedig annyi, hogy még tudok 3 másik pénzkeresési módszerrõl leírást készíteni, azok akkor jöhetnek?

Amúgy az "Alapvetõ hasznos infomációk"-hoz milyen dolgokra gondoltál?

mcdrusza
egyszerûen becopyzod ide az elõzõ leírást. nem akarom én mivel te írtad gondolom így helyes.
fergusonpapa
jó akor majd én.

hát ne keverd a rendszert,amig nem aktiválnak nem kapsz vissza semmit,uttána elvileg mident visszakapsz,ez csak ovintézkedés a sok hülyére aki ezzel szorkozot régen.

www.icewebhu

mcdrusza
igen de cancel-oztam 2x gondoltam akkor visszajár.😄
ja de egyébként miért kell újraírni?😄 megvan már írva nem?😊 csak kikell törölni reflinket
fergusonpapa
ird meg akkor te.és linkelem is😊csak részletes legyen.

hát igen ez tény akkor kapod vissza eza lényege 😊

www.icewebhu