15995
-
Wright111 #11695 akad egy jó pár jó sorozat amit magyarul szinte nem is látni a youtube-n szerintetek próbálkozzak meg vele hogy több részletben felrakom őket? vagy lefogják szedni? :( pl: r..ing.hope.S01.E01.HUN.Part1 -
#11694 ugylátszik ez nem jön be :S 2 megrendelés volt 1et megcsináltam,1et visszavontak :( -
#11693 :DDDDDDD Röhögni jó ide járni, ki ne tiltsátok, könyörgöm, minden udvarba kell egy bolond!!! -
#11692 googleabaratom téged az adf.ly bot miatt nem bannoltak adf.lyról? vagy egyátalán sikerült kikérni pénzt? mert lehet próbálkozok akkor énis.:D -
#11691 ehj lehet tul drága vok ,5 helyen van és nem sok érdeklödö :/ pedig mikor soloba csináltam volt ugyanennyiért. -
#11690 töröltem..márénis unnom holnap banra kerül.ennyivolt.vas gáborka története. -
Odacsap77 #11689 Facebookon létre szeretnék hozni egy alkalmazást de nem engedi mert nincs "ellenőrizve" a fiókom.. és sehol sem találom hol kell ellenőrzi telefonnal vagy bank kártyával a fiókomat.. valaki nem tudja hol kell le ellenőrizni a fiókomat?..... -
Odacsap77 #11688 Most fogom beleverni a fejemet a falba -
#11687 Nos ez nem kétséges, te nagyon el vagy tájolva. -
Klub #11686 Azért hogy nektek jobb legyen és nem ilyen szarokkal kéne foglalkoznotok hanem normális lehetőségekkel nem bonyolult, de látom hiába osztanám meg, mivel mindig jöttök a faszságaitokkal. -
#11685 meg az ingyen script nagyon adja .. :D
de am ugylátszik bedölnek neki mert vna pár reg és pénz is bent :D -
Odacsap77 #11684 ASDXD__A?_aXD_ASX ezmiezz XDDDDDD
omggg mindjárt jön klub hogy ő ezt már hamarabb megtalálta és hogy őt már kifizették XDD -
shark11 #11683 Ezt láttátok már?
http://www.neobux-money.com/
Amikor megláttam megszakadtam a röhögéstől :P
Végülés csak azokat az adatokat kérik, amivel beléphetnek az AlertPay accountodba, de kapsz cserébe $10-t. -
#11682 próbálta már vki az aggresszív linkerőltetéses módszert?
én végre találtam rá módot, ha nagyjából bejönne a dolog akkor ezt a torrentes linkrövidítő módszert kombinálni egy sfx-be csomagolt archivumba és kicsomagolás előtt és után is megnyittatunk a géppel egy linket így elvileg minden letöltőre 2X-ri haszont lehetne húzni, remélem ez tényleg segít majd:D
jelen pillanatba a szaros 5 doclsira hajtok h ápri 11-ig meglegyenXD -
#11681 épp most irtam 27 levélre :D
durva mennyien olvassák a topicot igy szólitanék fel midenkit h hey hey hey,irjatok is ne csak olvassatok miden kérdéssel aktivabb a forum és több midenröl tudunk okosabbak leszünk :) közzöségben az erő (nem is a helyesirásomba ) :D
szóval ma értem haza megvan backlink lista megvan táblázat mibbe vezetem majd dolgokat felmértem az árakat (versenyképesség szenpontjából )
ugyhogy most e sorok megirássa után elkezdem feltenni hirdetni a megfelelő helyekre.
első körben akiket régebb óta ismerek mint mcdurzca vagy shark,capello vagy lavina öket fogom megkérni h csinálják,és amint több a megrendelés és müködika struktura meg jönnek a vélemények..ugyis ide a rendszeröl :) akkor bövül és midenki beszálhat,ugymond jövöhéten béta teszt van.bevalomm ilyet még nem láttam nincs mire alapozni ezért nem akarok midenkit magamra huzni nehogy gond vagy csalodás legyen,kicsiben kezdjük,ugyhogy türelmeteket kérem,és midenki aki irt é érdeklödöt irni fogok neki és velveszem vele a kontaktust vagy privátban vagy itt,hogy jöhetnek uj munkaerők :)
megérzéseimre gyanakodva igencsak jól fogunk járni mindanyian,megrendelések mértékétől fog fügni minden.remélem lesz bövven h miden érdeklődőt kiszolgáljak munkával :) -
shark11 #11680 Fergusonpapa, mikor indul a nagy backlinkezés? Már jól jönne 5 dollár. -
#11679 A topic meg pénzkeresés topic
és
- utálnak a felhazsnálók
- házigazda felszólitott emiat h huzz el a ****
- és egy moderátor is beirt h menj innen
ezek melett miért jösz vissza? ha ugyis sok pénzt keressel jövöre a topmagyar milliomosok közt leszel,minek jársz ide?? komolyan mond el miért jársz ide??nagyon nem értem.ötletért?? nem hiszem mert lehurogsz mindent.társaságért?? mindenki utál,egyet nem tudsz mondani aki kiállna meleted vagy kedvelne.
akkor miért??? erre válaszolj és ne tünj el megint és ne térj ki válasz elöl
MINEK jársz IDE???
erre nem kapok választ végkép bant kapsz mint már párran felkerültek rá. -
#11678 jaj érzem h lelépek pár napra és tudom érzem h vas gabika itt van.
milyen milliók ember? :D ez is oylan mint a 40.000 dolláros ötlet ??meg a weblap látogatos amiért 250dolcsit kapsz cska ugy? :D vagy pedig a klikelésért napi 5000fizetö oldal?? :DD hirtelen ennyi jutott eszembe,menyit is keresétél?? beszlész össze vissza
sztem rájátszól h ennyire buta vagy :) -
Klub #11677 Okés rendben. -
#11676 Majd akkor gyere vissza,ha megvan az első milliód. -
Odacsap77 #11675 ez vicc ez az ember :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Klub #11674 Hát csinálja is aki normális és megérti egyből hogy is működik meg minden. -
Wright111 #11673 ha ez ilyen könnyü volna akkor szerinted nem csinálná minden ember? -
Klub #11672 Hát a getbuxal fogom kiveszem a 2 dolláromat, beteszem egy napi kamatozósba, 5 dollárig felhúzom, aztán egy 120%-kos kezdőhozammal rendelkező kamatozósba rakom, aztán befizetek a site talkra aztán szerzem a milliókat. -
#11671 Valaki tudja esetleg,hogy a sendmehits.com fizet vagy sem? -
DRPCDoki #11670 Úgy látom a hozzászólásomat is képtelen vagy értelmezni, ugyanis a "válasz erre" gombot használtad, de nem a hozzászólásomra válaszoltál, ugyanis a válaszodnak köze nincs az írásomhoz. Olvasni tudok, remélem elhiszed és tisztában vagyok azzal, hogy ez az "Online Pénzkeresés" nevezetű topic, aminek a színvonalát radikálisan lehúzod, épp ezért, nem egyszer, nem kétszer fel lettél szólítva, hogy hagyd el eme topicot, valamint ajánlottak neked egy másik topicot, hogy oda járj e helyett, vagy nyiss sajátot. Az a 2 "elakadásjelző" sem véletlen díszeleg a neved mellett...Hozzászólásaidban többször is gyakorlatilag hülyének nézel minket, ehhez képest szintén HSZ-eid alapján kijelenthető tény, hogy pénzt még nem igen kerestél, de volt amibe már a saját vagy ismerősöd pénzét beleölted, aztán persze azt a pénzt többet nem láttad (ergo átvertek sokadszor)...Részemről vita lezárva, mert nem látom értelmét, előbb utóbb úgyis megkapod a következő felszólítást, ahogy az már korábban számtalanszor megtörtént... -
Klub #11669 Ez a pénzkeresési topik vagy tévedek? Gondolom rájöttél, de ha nem akkor nálad van valami gubanc. -
shark11 #11668 Igen, belehet. De inkább VPN-en keresztül és azzal is általában akkor ha saját, azaz nem publikus (hidemyass.com-on lehet bérelni). A publikus proxykat és VPN-eket a jobb oldalak letiltják, de egy próbát megér. -
googleabaratom #11667 vki tudja,hogy ezekre az amcsi penzkereso oldalakra,mint pl. a cashcrate vpn-el vagy proxyval belehet regelni? :D -
#11666 papa, küldtem egy privit, majd csináld meg pls, köszi! -
DRPCDoki #11665 Megint csak idéznélek: "...ettől többet nem tehetek értetek...". DE, tehetsz, amire már többszörösen moderátor is felszólított, elhagyod a topicot örökre és megkímélsz minket a fenomenális "pénzkeresési" módszereidtől! A topiclakók és a moderátor is tudatta veled, hogy Te itt nem kívánatos személy vagy, úgyhogy ehhez tartsd magad apukám! -
Wright111 #11664 ha olyan sok pénzed lesz majd az egy havi internet számlámat kifizethetnéd, az ugyebár neked piti pénz lesz :) -
#11663 :D -
Klub #11662 Jól van kötözködjél mással oké?,beszéljetek Gróf Attilával aki majd belevési az agyatokba hogy is van ez, ettől többet nem tehetek értetek, ha ennyire nem fogjátok fel sajnálom, a skypen megtaláljátok az illetőt, azt belenyomja abba a kis csepp agyatokba a dolgot. De ha ilyen bénák vagytok hogy egy embert is felvegyetek azt beszélnétek vele, aztán nem pofáznátok ilyen faszságokat akkor sajnálom az már a ti bajotok.
Én majd úszok a pénzben ti meg vessetek magatokra ennyit erről kedveseim. -
shark11 #11661 "Ti majd a közzösségi oldalon fogod csak látni a pontjaidat aki ingyenes tagja a rendszernek."
WTF??
Mikor tanultál utoljára nyelvtant. Még mielőtt bárki is felhozná a google fordítót, az nem írja helytelenül a "közösségi" szót. -
#11660 hol? nem látok banki átutalásos képet, screenshotot, hogy ott a számládon a pénz.
Képzeld, ma szembejött az utcán egy csóka és adott három millió forintot! Elhiszitek ugye, mert azt mondtam!
Pluszban, jó lenne ha felfognád, hogy PERSONA NON GRATA vagy ebben a topikban.
Az ilyen finomságokba pedig hadd ne menjek bele, hogy a bankok hajnali kettőkor, főleg SZOMBATON nem utalnak... -
Klub #11659 Mondtam, hogy a bizonyítékot írom le, hogy nem baromság csak ti hiszitek annak.
Tessék itt a bizonyíték aki befizetett rá. -
Wright111 #11658 én nem tudom mit vár hogy tényleg kifogják fizetni? az ilyeneken élnek meg...., és jól teszik amíg ki lehet az ilyet használni addig hadd csinálják... -
#11657 Nem azért nem lehet egy rohadt bant kérni erre a baromra?
ha már 2 milliószor elmondják neki h ne írjon ide és leszarja akkor már kijárna neki. -
Klub #11656 Az üzleti partnereknek meg lesz az első kifizetés ma éjfélkor magyar idö szerint hajnali 2-kor
Ti majd a közzösségi oldalon fogod csak látni a pontjaidat aki ingyenes tagja a rendszernek.
Az üzleti partnereknek meg lesz az első kifizetés ma éjfélkor magyar idö szerint hajnali 2-kor