15995
-
#11815 Nincs felesleges 50ezrem, sem fél millióm amit kidobhatok az ablakon. Ha lenne se ebbe tolnám, hanem a saját ötletemet valósítanám meg, amiben nem a regisztrált tagok befizetett pénzének 1 részét tolják át nekem.
#11812: ugyanez elmondható a forexről is. Furcsa módon én nyerek a pókeren :) Eddig legalábbis +os a mérlegem. Igaz nem napi 90$ és nem havi 400e, de ami késik nem múlik. -
Odacsap77 #11814 Hiába tolod a süket dumát, nem érted hogy nincs olyan hogy napi 90$ t keresel mert megnéztél 25 oldalt ? :DDDDDDDDDDD
Főleg hogy be kell fizetni... na ez meg már vicc kategória.
Plusz, mindenki tudja hogy még téged se fizettek ki, mutass már egy magyar bizonyítékot hogy kifizettek! Á te nem tudsz, mert NEM FIZETNEK KI, és szerintem még be se fizettél, csak elolvastad egy két helyen ezt az oldalt, és most tolod itt nekünk amit írnak róla.
Gondolkozz már, azért fizetnek több ezer forintot mert rámentél egy oldalra?
EMBER, GONDOLKOZZ!! -
dettoboy #11813 Már irtam, hogy Magyarország új terület. Referált nem raktam ki, csak az erre a célra létrehozott oldalam, hogy megértsétek, de ezek szerint kevés sikerrel.
Nem az a cél, hogy sokan fizessenek be, hanem, hogy minél több szörföző legyen, akik megnézik az oldalakat. A cég itt kaszál, mert azt mondja a megrendelőjének, hogy választhat, melyik országban akar hirdetni, hányan nézzék meg az oldalát naponta. Azért ez jobb mint a google, vagy akármi más.
Tehát az mlm része azért van, hogy bővüljön a partnerek száma. A lehető legtöbb országban elérhető legyen és aki tud logikusan gondolkodni, az megérti, hogy sok pénz van benne.
Mag van a havi 400 és? Álljak le? Nem azért kezdtem bele, hogy leálljak. Ukrajnában lassan eltörlik a nyugdíj-at és gondolnom kell öreg napjaimra is.
Mindenkinek fizetnek, aki teljesíti a napi 25 oldalt, és nem oldalanként kapja a jussát, hanem az iPoints-ok mennyisége alapján. Szóval átgondolt rendszert és működik.
Tele a net angol, kínai, orosz prezentációkkal, oldalakkal de a többség azt nehezen érti meg, ezért lett egy magyar verzió is. -
#11812 mivan itt már megint..
1.részben van igazad,h bizniszbe pénzt és IDÖT kel fektetni.ezzel egyetértek.de hol itt az idö??napi 100usd keressel,minek kelünk mi??
2.AZ oldal ugy müködik h sokan befizetnek,és igy van aki jol jár van aki buk rajta,szemléltetésként ottvannak a pokeressek és mindenki azthisszi ö lesz a dollármiliomos,de abban igaz h minden 1000.ember jol jár pokerrel,de ahoz kel a többi marhais akitöl elnyeri a pénzt.itt is elszeded mástol h nked legyen.
3.ha fizetnek nekd gratulálok,csak egytre válaszolj minek vagy itt? aki havi 400e keress,nem vadászik refferalra.nekm is jol ment szekér egy idöben és sose pakoltam ki ide referalokat.önzetlenül segitettem.ugy hogy sokan már megis örjitettek,de nem basztam ki az oldalam,meg h regeljetek allám. -
dettoboy #11811 Át kell szerkesztenek az oldalam, mert egyesek nem értik, hogy ez egy magyar nyelvű információs lap. Csak infó van rajta a céggel kapcsolatban.... Hogy ne mondjam el 1000-szer, mindenkinek miről van szó. -
dettoboy #11810 Állj, ez az én oldalam, a sajátom, és az én képeim vannak rajta. Nincs süket duma. Holnap felteszem a banki kimutatást, hogy nyugodt legyen a lelked. De ha meglesz, majd elválik, hogy regizel-e vagy nem, mert belekötni nincs mibe...
A cég hivatalos oldala: www.inetglobal.com -
dettoboy #11809 bocsánat, 100-at veszek le állandóan és nem azért, mert ez a minimális levehető összeg(50a minimum utalható), henem, mert cégeknek fizetek be a surfing listára kerülés érdekében. Igy a banki százalék veszteséget kiküszöböljük. Ugyanis lehet utalni cégen belül bármelyik számlára, amit más mlm-eknél nem lehet megtenni. -
Odacsap77 #11808 OMG nem azt kérdeztem, hogy ők mit tettek ki a honlapra vazze, azt mondtad kifizettek, azt mutasd, majd ha mutatsz egy olyat beszélhetünk vmiről nem kell a süketdumát tolni. -
dettoboy #11807 a link, hogy ne keresd sokáig: http://www.gabor.com.ua/tabels/stat.jpg -
dettoboy #11806 Kérdeztem, milyen kell, a szemléltetők második oldalán láthatsz egy kivágást a számlatörténetből. Ez a cégen belüli számla. Persze orosz nyelvű sajna, de a számokon látszik. Lentről a második sor.
jan20: 78 usd a számla.
jan21: 89 usd
jan22: 99usd
jan23: 309: vagyis behoztam egy személyt és utána kiutaltam 90 usd-t.
jan26: kiutaltam megint 90-et. Figyeled naponta hogy nő a számla????
Ha banki pappírra vagy kiváncsi az is csak orosz van,mivel itt Ukrajnában az OTP-nek nincs magyar kezelőfelülete, de holnap csinálok és felteszem az oldalamra, hogy legközelebb ne legyen ez sem téma. és a képről is teszek fel angol verziót.
Ne keresd a kifogást, hogy miért ne fizess be.... -
Odacsap77 #11805 De istenem áááá :(((
Mutass egy képet, eddig ne told azt a szöveget, hogy ha befizetsz bla bla bla :)
Ennyi erővel fizess be nekem, veszek egy. com domaint, rátelepítek egy wordpresst, ráteszem a tartalmat, ez nagyjából fél óra, és akkor tessék befizetni majd így meg úgy lesz pénzed :)
BIZONYÍTÉKOT! -
dettoboy #11804 Hát akkor véget érne életed. Milyen képre vagy kíváncsi? Komoly tervekkel vágtam bele ebbe az üzletbe és nem akarom hazugságra építeni. Ingyenes a regisztráció, csak ki kell próbálni és ha már látod, hogy működik akkor befizethetsz. -
Odacsap77 #11803 Mutass egy képet, életemet tenném rá hogy egy fityinget nem utaltak még nem hogy neked, senkinek. -
dettoboy #11802 A referals listámban mégis szerepel egy magyar állampolgár(Ő az első), vajon miért???
Elsőre elítélitek és kényelmesen leírjátok az iNetGlobal-t. Nézzetek utána. Én megtettem, egész Oroszország, Spanyolország, Kína, Ukrajna csatlakozik és kapja meg a részesedésesét a cég napi bevételéből. Én is megkaptam és ez nem átverés. OTP bankban van nyitva USD-s kártya és azzal KÉNYELMESEN UTALGATOK ki és BE, A 2000-et is úgy fizettem be. Tehát ha valaki tud olyan érvet, amit ne tudnék meg magyarázni, akkor elhalgatok, de addig ne legyetek ilyen kicsinyesek.
Szerintetek az a tuti üzlet, ahol nem kell befizetni, ingyen keresed a napi fél centeket. Minden normális üzletbe be kell fektetni.
A napi fél órát azt pedig nem értem, hogyan lehet elszámolni
: két oldal 1 perc, vagyis 20 oldal 10 perc, de mivel nem fog senki ülni és várni az időre, ezért össz-vissz számolok és akkor a 20 perbe bőven belefér...
Ilyen emberek inkább be se lépjenek, mert nem látják át a dolgokat és így csak veszteség a befektetett pénz. -
#11801 "Válasz 'fergusonpapa' üzenetére (#11789)"
Nem neked ment. -
dettoboy #11800 Hol láttad, hogy Magyarországról nem lehet csatlakozni? -
dettoboy #11799 Simán kiutaltam a zsét a master card kártyámra és kaptok névre szóló kártyát. -
#11798 Most nézem,hogy Mo.-ról nem lehet ezt csinálni.Akkor mindegy is. -
#11797 Hát a min. cashoutot belehet állítani,csak most 5-10dollárt nehogy már kikérjek :D -
shark11 #11796 "Napi 25 weboldalt kell mindössze meglátogatnia, egyenként minimum 30 másodpercig. Ez napi 20-30 percet vesz igénybe"
Ezt hogy számolták ki?
25*30/60=12,5 -
#11795 Kell ám. De kikerülhető, ha a reffjeidtől lehúznak 2k $-t összesen, akkor te gold leszel és kapsz részesedést :D
Legalábbis én így értelmezem a szemléltetők alatti példát.
Vehetsz elnöki csomagot 5k$ ért
-
Odacsap77 #11794 Jhaaaj még fizetni is kell, ez még a ráadás :D :d -
#11793 jól értem? évi 60$ os tagdíj mellé még egy kezdő csomag is kell, amiből a legolcsóbb az oldal szerint 250$? -
Odacsap77 #11792 "Oldalakat kell látogatni" : PTC
Napi 6-12$ eleinte : Átverés
Mi kell még?
Majd írj, ha akár EGYSZER kifizettek -
dettoboy #11791 Üdv.
Nemrég kezdtem bele egy netes üzletbe, ami jól fizet. Az elesén leszögezem, hogy nem átverés, komoly múlttal rendelkezik a cég. A lényeg, hogy fizetnek a weboldalak látogatásáért. Nekem most napi 6-7 dolcsi cseppen, úgy, hogy csak két hete csinálom és Master Card kártyára kiutalom a zsét gond nélkül. Saját hosting-ja van, domain regisztráció, keresőmotor, amit a google szintjére akarnak felhozni, e-mail funkció és még sok más, nekem felesleges dolog. Szóval Magyarországon még új, megéri belevágni és kiépíteni egy struktúrát, ami majd hajtja a pénzt. Az oldal: http://www.gabor.com.ua -
#11790 Hogy ne pangjon topic, fileserve új biznisze a HotIMG, 1000 kép nézettségnél pl usa-ra vonatkozóan 2dollárt fizet, 10dolcsinál kikérés: http://www.hotimg.com -
#11789 + 3hét mig a csek megjön,én már jártam igy anno cpaleadnél :D -
#11788 Találtam egy weboldalt amivel havi 24dollárt(ha azt feltételezzük,hogy a hónap 30napból áll) és 20dollárnál fizetnek ki.Ha amerikában élnénk,akkor sokkal többet is kereshetnénk...na de ez van:D Nemtudom,hogy magyarországról is lehet e regisztrálni vagy sem.
Ha hozol aktív embereket,akkor természetesen többet kereshetsz.A lényeg,hogy majd beszámolok máj.3.-a környékén,hogy fizet e vagy sem.(A 20dollárt akkorra érem el és csekkben fizetnek) -
#11787 és van valami módszer amivel több követőt lehet szerezni?
ha pl followolok tagokat akkor annak van rá vmi hatása?
-
#11786 olvasd ela cikket.kezdesz fárasztó lenni. -
Odacsap77 #11785 De, aki ilyet akar annak pl. cégekkel kell szerződni stb. ez bonyolult nem?
Vagy csak beírnak hogy itt van ma ilyen akciónk van tegyétek ki ?
Vagy, hogy működik egy ilyen oldal? -
#11784 ithon,és csak 1hétel hamarabb mint más..
és elég durva igy kijeteni hirdetésbe mikor ökis egy amerikai ötletet loptakel.
de azért párhonap alat többmilio ft durva összeg -
Odacsap77 #11783 LOl, a legjobb, hogy ma nézem az oldalakom google hírdetés :
Bónusbrigád: Mi vagyunk az igaziak a többiek csak másolatok!
mondom mi a fasz erre akkor gondolom azért mert ők csinálták legelőször ezt az egészet és már sokan lekoppintották -
#11782 péntek regel már ott lesz ;)
Tudjátok miben van most nagy pénz.Ebben LINK
jókis cik.és engem is melgelepett.Elgondolkozom rajta h énis beinditsak valami hasonlót,csak valami ujat kéne mutatnom valami csavart.(de mire leirtam már rájöttem) :D
vélemények? -
Odacsap77 #11781 A lényeg, hogy hétvége előtt még ott lesz. -
#11780 Hát,ha ma küldted,akkor péntek előtt nagyon ne várjad a pénzt. -
Odacsap77 #11779 Felutaltam, kb hány nap 2-3? -
#11778 atól még tudsz.mikor regelsz kapsz egy számla számot,külön paypalednek is van egy. -
Odacsap77 #11777 HA lehet, akkor mindegy akkor felutalok, de hogy lehetne felutalni ha nincs aktiválva a bankkártyám ? :S
-
#11776 am miért nem küldesz paypaledre pénzt?(igen tudsz) ottvan saját számla számod csak arra utalsz 2nap és ottvan.