Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha te harmadszor is belemész ugyanabba az átbaszásba csak azért mert az egy teljesen más cég (ami egyébként ugyanazt csinálja), akkor a probléma veled van.
És egy ideillõ idézet egy okos embertõl, talán ismered:
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." (Albert Einstein)
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Másodszor ha olyan nagy "cég" amilyennek mondod, akkor miért nincs az oldalukon se telefonszám, se székhely, se egyéb elérhetõség. Csak a sablon Privacy Policy. Harmadszor, elég egyszerû scriptes kinézete van, sokadsorban .me ami kb 9$ egy évre. Ha csak úgy adnak 25 $-t akkor nem futja .com -ra?? Ami szerintem egy netes vállalkozásnak ad egy kisebb tiszteletformát.
Neked sincs róla sokkal több fogalmad és információd mint nekünk.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
"Az APEH SZJ megítélése szerint ez a fajta játék szerencsejátéknak minõsül. Más országokban errõl nem így vélekednek, de mivel Magyarországon élünk, így nincs mit tenni, engedelmeskedni kell a hatóságoknak, ezért hétfõn az utolsó aukció lezárulta után nem indítunk több árverést."
Amúgyis lehetetlen volt nyerni, max beleölsz egy 50ezres akármibe 150et és talán a tiéd de akkor sem. Arról nembeszélve ez nem pénzkeresés.
OFF:
Érdekel egy olyan oldal ahol akár 500 ft ér vehetsz plazma tv-t? Írj rám pm et és leírom pontosan hogy kell! 10 forintonként kell licitálni és mivel még nem olyan híres az oldal ezért olcsón lehet beszerezni cuccokat de nekik ez még ígyis megéri!
Itt a link :
http://www.10forintert.hu/start/323077946/index.html
Ebbõl a 100$ból jó lenne beindítani a weboldalt végre, bár vannak még sötét területek. Kellene találni pár jól fizetõ egyszerû offert is.
+ mellette megy a póker, de mivel feléltem az összekapart pénzemet így most kénytelen voltam elölrõl kezdeni...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
kikértem readbudtol 50$-t egyszer olvastam itt hogy vkit kifizettek. hát majd kiderül 😄
Pókert tét nélkül szoktam én is játszani, max aki ezzel akarna próbálkozni annak vannak ilyen ingyen póker kezdõ pénzek, azt ki lehet használni.
de segíteni pontosan nem tudok facebookon nincs chanelem 😞 adsense be is csak belenéztem. kicsit vádaskodó votlam ezért elnézésed!
póker meg neten pénzben a rengeteg automatikus számolás meg csalás miatt én is kihagynám, de szórakozásnak tét nélkül jó játék nem? 😄
emígy én nem tudom kicsit hülyeségnek tartom hogy ha nem vagy sexi tinipicsa vagy valami szakember hogy most spammer kategóriába kifacsarj havi 5$ mint facebookon a sok spammer a .ly címekkel és reklám nézésért kap 2 centet. nah most ha neked ennyit megér hogy sok hülyéhez spammels meg esetleg veszes scriptet és alkalmazásként még adatokat is lopsz és ellopod. hát gratulálok. ha jól tudom pókerezni is szeretsz inkább azt a tudásod fejleszd és vedd el hobbi játékosok pénzét 😊
mert annyira nemértem hogy mûködik h õrület.
elméletileg elhelyezhetek videókhoz google adsense hírdetéseket nem?
amway
Persze Avon vagy valami más azért még mûködik, meg jók meg sokszínû a termékskála, de azon sem tudom a feltételeket meg nem akarok Avon cuccokat árulni de szerintem messzirõl jó fajta MLM nek néz ki. Ha van cáfolat várom 😊
A legnagyobb hátránya, hogy szûk keresztmetszetû a termékskála, meg akkor akarták, hogy belépjek, amikor a válság indult úgy 2 éve.
Tudtam, hogy az emberek nem fognak AloeVerás drága sampont venni, amikor a enni is alig lesz mit.
Az jó volt benne, hogy a szintet nem veszítetted el, de az, hogy 160000-ért dobozt vegyek. naneeeeeeeeeeeeee.
Amibe bent vagyok az pld. a Fellow. De hogy most csukták (elszökött) a másik hasonló cég vezetõje, így ez se fog felfutni. Itt igazából referens akartam lenni. Mire lehettem volna, újabb és újabb feltételeket kellet teljesítenem. Vegyek mappát, menjek képzésre. Naneeeeeeeee
ebbe regisztrált már valaki?
http://www.prelaunchmalaysia.com/
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066061306
Ha érdekel, olvasd el mondjuk az utolsó oldalt, de talán elég az utolsó kommentem is (773), és ha van valami ellenérved, elolvasom és szívesen vitázom errõl. (Amíg nem veszekedés addig a vita jó dolog)
Akár privátban akár a két topic egyikében.
szerintem az MLM mint értékesítési mód elég, jó de annyi, de annyi a csaló hogy az hihetetlen nagyon kritikus szemmel kell válogatni ha valaki bele akar vágni. vasgábor volt a duke nukemes õ kiváltképp jó érzékkel találta meg a legrosszabb módokat 😊
Egyébként fölösleges bármit reagálni ezekre, mert egyrészt nem érsz el vele semmit, mert csak azt gondolják rólad, hogy te vagy a hülye hogy kihagysz ilyen fasza lehetõséget. Mint pl. volt az a dukenukemes IQhuszár gyerek.
Másrészt meg ha meg is érti, jön helyette egy másik. Én több embernek magyaráztam már el, sokszor részletesen, hogy miért is nem lesz gazdag, aztán úgy 10-12 után meguntam, és többnyire csak átugrom ezeket.
Ezért kellene az ilyen "lehetõségeket" oktatni általános iskolában, mert ott lehetne hatékonyan harcolni ellene. (tudatlan emberek által terjed, így a tudatlan emberek számát kellene csökkenteni)
Nem vagyok rá büszke, de sajnos én is a saját káromon tanultam meg (szerencsére csak idõm ment rá meg párszáz Ft-om), mert amikor elõször találkozik az ember ilyennel, akkor könnyû nem észrevenni a buktatókat. Ha meg a rendõrfõnök ismerõs is utánanéz akkor meg aztán pláne 😊
De itthon ilyesmivel próbálkozni😊
Amcsi ismerõsöm ha nem volt benne 5-6 MLM-be, meg egy tucat törzsvásárlói kártyarendszerbe akkor egybe se....
Most valami Malaysia-ás szarra én is regeltem😊 ,még 32 nap vagy mi....
mivel lerókáztam a szõnyegem ettõl a sablon kitalált szartól amivel már garant fél netet végig copy pastelted.....
2 kezemen nem tudnám összeszámolni, hány világmegvaltó milliomos leszel b+, az év üzlete jellegû dologra írták már ezt a sablon szöveget. Megjegyzem : Az összes megbukott!!!!
Köszönöm a figyelmüket és elnézést,ha zavartam!
Ha beindítom valamikor adok kedvezményt 😛
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
felépitéséhez elsönek azt ajánlanám h kész az oldal és a domain,utána saját offerket meg egyébb dolokat tegyél.és szerez workereket,ezután jöhetnek a hirdetök,elérsz vagy 1000-2000állando látogatott akik folymatosan nagyréssze megcsinálja a munkákat. 😊
http://www.sendspace.com/file/f4jol7
itt a script.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
www.icewebhu