15995
-
Odacsap77 #11855 : DDDDDD
Ez igen, tőlem lassan kezdi átvenni Klub udvaribohóc hatalmát -
dettoboy #11854 Idézd azt a szöveget, ahol azt írtam, hogy napi 100-at keresek gyökér.
Előbb az volt a kifogás, hogy nem fizetnek ki, majd, az, hogy felbomlik a cég, ma pedig, hogy ciki meglévő üzletbe pénzt fektetni.
Lehet itt bármit is bizonyítani. Megmutattam az account-om-at és ott látszik, hogy befizettem a 2000-et, erre ti, kamu kép. A számlán csak egy számlaszám van, nem látszik konkrétan, hogy ki utalt, akkor majd ebből elhiszitek, hogy levettem a pénzt, nem, mert ilyenek vagytok. A képeken az is látszik, hogy folyamatosan utalom a lóvét, honlapokat reklámozok ott, ahol akarják és akkor amikor akarják, annyiszor, ahányszor akarják. Ha ebben nincs pénz szerintetek, akkor nincs miről tárgyalni.
A google-nál mit érveltél, én egy példát hoztam fel, hogy ha a kezdetekkor megkeresnek, akkor beszálltál volna, nem, mert be kell fizetni egy összeget, és te au ingyenes üzletek híve vagy.
Odacsap77 csak azt tudnám te mit pofázol bele, amikor még azt sem tudod mi a különbség az MLM és a piramis közt, és ilyenekkel próbálok szót érteni, tiszta pipa vagyok.
Szóval elvagytok felejtve, nincs semmi értelme koptatni a bill.-t miattatok. Kezdek lesüllyedni a szintetekre és ezt nem akarom, szóval jó jó gyűjtögetést... -
#11853 hazudik összevissza,szted miért kelünk neki.am kiváncsiságbol szétnéztem alternativ oldalakon-forumokon és ott is nyomja az észt.
Kelenek nekia regek ennyi.De ezek után törölni fogom a hsz-okat.
Mindenkinek mára jó bulit és hétvégére kellemes husvéti ünnepeket :)
sziasztok. -
#11852 A létezö legnagyobb afflate marketinges oldalak otttvannaka listában.h miért nincs ott??ezen nekd kéne elgondolkozni :) Mert elvileg ezis valami "ilyesmi" csak mégse.
ÉS am irtad h annyit keressel most kiderült mégse :D összevissza beszélsz.
Hogy nem kaptál elenérvet..szerintemtölem kaptál ÉRTELMES levezetést.amikor googlehez és más cégekhez hasonlitottad.Ezek után ha én vagyok zokni akkor te valami fejletteb inteligencia lehetsz :)
Am igen ez egy forum,én vagyok a házigazda,és láttod csak akkor szoltam már hozzá mikor midenki mondta h TÜNNÉS.
Legyél milliomos,ha mi hülyék vagyunk örülj neki éslegyél büszke rá h te nem vagy az és gazdag vagy-leszel.komolyan sok szerencsét,de ha akkor minek vagy itt? menj innen isten hirével. -
#11851 Még mindig várjuk a bizonyítékot.Mondtad,hogy hétfőn mész a bankba.Na? -
#11850 Mit kampányolsz még mindig itt? Legyél milliomos, hajrá, kit érdekel?
"akkor elmegy a kedve az egésztől." Ettől a fórumtól is elmehetne a kedved. Csak gondoltam szólok, mert nem vetted észre hogy a sötétbe tapogatózol és kezded átvenni az udvari bohóc szerepét. Felőlem átveheted, én jót mulatok rajta.
Amúgy ez az legegyszerűbb, fogni a pénzt és betolni a már meglévőbe. Nem hogy valami újat nyitnál vagy csinálnál?! neeem, az túl bonyolult. -
dettoboy #11849 hivatalosan regiztem, személyi igazolvány meg minden és most már hivatalosan is tagja vagyok a cégnek, ezért kapom a visa kártyám, eddig az otp-s master-re ment a lé, de ez nektek úgysem jut el.
Nem reklámozom magam, csak nem bírom, ha valakinek nincs igaza és pofázik meg lehord mindennek látatlanba.
Szerintem meg pont ti vagytok a cigányok, és inkább nem részletezem, hogy miért.
A napi 100 dollárról meg azt irtam, hogy az a cél, nem azt, hogy annyi van, olvass vissza, ha gond van a memóriáddal, még a képen is látszik, hogy csak napi 15-öt és annak a felét visszaforgatom Én ezt nem mondtam, csak it a tömegmanipuláló dumátokkal irtok össze-vissza minden marhaságot. Ezek szerint nem is tudjátok miről van szó, csak lökitek a sok hülyeséget.
Eddig még rohadtul nem láttam egy olyan érvet sem, mai miatt elgondolkoztam volna, hogy valóban ne lenne igazam. -
Odacsap77 #11848 Nem veszed észre, hogy nem csak ő "hord le" hanem, mindenki aki tudja hogy ilyenek csak a mesében léteznek.
"Úton a visa kártyám"
Hogy is van ez?
Multkor még azt mondtad te napi 100$ t keresel meg stb.
Akkor most minek fizetsz be?
Meg hogy te már befizettél.. ember, szerintem ahogy téged nézlek és ahogy így győzködöd az embereket olyan vagy mint egy cigány gyerek, a piacon imnt azt mcdrusza is leírta.
Higgy ilyen baromságokban, aztán viszont ne menny sírni hogy jaj ellopták a pénzem.
Megmondta midnenki SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁD főleg a reklámjaidra.. reklámozod itt magad miközbe te napi 100$ okat keresel ugye?
Vicc vagy ember :DDDDDDDDDDD -
dettoboy #11847 Amiről én pofázok, az a listában nem szerepel, vajon miért??? -
dettoboy #11846 Csak ne lennél ennyire a rogáns és paraszt, mert parasztság másokat jelzőkkel illetni, ha nem s ismered.
Gondolj bele, ha meg keresnek 98-ban, hogy kell 10 milla a google-ba, biztos jól lehordod őket is a sárga földig és röhögsz egyet. Most meg a legmenőbb üzlet.
Tehát nem lehetsz semmiben biztos, hogy ennyire nagyképű légy. Én csinálom és napról-napra biztosabb vagyok benne. Annyira stabil a rendszer, átgondolt és átlátható, hogy engem meggyőzött. Már úton a Visa kártya, minden olajozottan megy és ha mégis átverés, megérdemlik, hogy megszedjék magukat, mert jól csinálják. Ma nagyobb üzlet, ha nevet szerzel és jól csinálsz valamit, mint, ha átvered a népet sorra. A kamu cégek max 18 hónapig bírják, de az inetglobal már 4 éve a piacon van és rohamosan fejlődik, engem a tények meggyőznek.
Amikor belevágtam, az első gondolatom az volt, hogy Magyarország felé lehetne nyitni, van benne perspektíva, de ha az ember ilyen barmokba akad, akkor elmegy a kedve az egésztől.
Nem kényszerít senki, de egy fórum azért van, hogy mások is véleményt mondjanak.
Te pedig, hogy kapásból lehordasz mindennek, csak azt támasztod alá, hogy mennyire zokni vagy agyilag. -
#11845 Tess nézelödj,nézd véleményeket stb sajnos én mostanában ezzel leálltam,most ithon akarok valamit összehozni :) -
#11844 én az inygenes szarral keressem a pénzem tew észkombány.meg igen pénzt fektetsz bele az mégjobb.de most mibe fektetsz?? :DD adsz a cégnek pénzt h cserébe kapj teis.ez milyenmár..:Dmeg vid az embereket.
én ha pénz nyomok valamibe az nem igy megy.veszek tárhelyet domaint,vagy költöm hirdetésre,vagy esetleg progrmaozot fizetem vagy hasonlok.oylan ökör vgay h hietetlen.
és még jó h végig ülsz iylenekt.anno énis 1et ültem ezen.és kész agymosás.nem fogják azt mondani h amit ök cisnálnak ez meg az a baja.
de ne haosnlisd mrá googlehez meg h ezért lesz jobb. blabla.keress neten akármagyra vagy külfödi online cégekbe h kezték el és h mentek tovább.SEHOL nincs h pénzt kel belenyomni.
egy válalkozásanak a célja az emebrek kiszolgálása ,kis százalékban meg az állam stb.visszatérve .lehet ez egy csomagolo gyár vagy eg yonline webáruház.a mi kiszolgálásunkat akarják maximalizáni és eböl ök profitálnak h vásárlunk.vagy másik oldala ha egy online magazinról beszélünkvagy régi modszer egy ujság.ö értünk..hozz le cikkeket,és pénzt kap azért mert reklámokat helyez ki a felületen.
vagy google vagy fb.vagy twitter is.. szolgáltatás amiért nem kér pénzt teljesen ingyenes.csak elkel viselnek azt a kicsi reklámot.ennyi.és érdekes h ezek a bejöt trendek nem az h az emberek fizessenek bele.
am meg legyél milliomos nem sajnálom töled,csak ne itt nyomasd kérlek mert ezzel a hiteleséged cáfolod h mégiscsak szükséged van ránk..(regekre) -
dettoboy #11843 Én egy konferenciát néztem végig, amin a tulajok tartottak előadásokat. Az, hogy majd felszívódik a cég, ezt nem hiszem, mert rengeteg célkitűzés és munka van benne.
Mindegy, ez az én véleményem, és majd ha nekem lesz igazam, majd jól az orrotok alá dörgölöm.
Az hogy be kell fizetni, engem pont ez vonzott, nem az a sok ingyenes szar amivel etetik az embereket. -
#11842 fejezd már be..
a google nagyon nem igy kezte ne legyél már tudatlan.volt egy keresö algoritmusok amihez befektetöt akartak és kaptak is 1 milio dollárt,amire rájötek késöbbh kevés és igy még kaptak 10et.a szilikon völgyben kezdték el ténykedésüket(ahogy sok nagy cég) utána gondolkoztak hogyan tegyenek profitra szert ,nem akrták azt mint a yahoonál akkoriban sk vilogo reklám stb ezért egy céget megakartak venni akinek saját reklámozo platformja votl(nevéremár nem emlékszem)és nem adták el igy lemásolták.volt is belöle per de aztá megegyeztek stb.. ezek után jön a lényeg.Hogy a cég mikor elérte a kereső piac töbségét ,elmentek a tözsdére és részvéneketek árultak 20dolárért aminek mai értéke már 400dollár.de ennyi.Részvényeket bárki bármikor vehet bármien cégböl aki felviszi vállalkozásást a tözsdére.
A befektetés h midneki pénzel száljon be meg hasonlok.ez fail.majd összecucolnak és eltünek,az h mit irnak róla egy dolog.tvbe is volt nem egy cég nálunk is aztán 2év és eltünt.meg perek meg hasonlok.az emberek pénze oda a tulajdonosok eltünnek,meguszzák az al tulajdonosok meg dutyiban.
Jelenleg nincs olyan ONLINE cégforma ami elvárja az emebrek befektetését és abol valami nagy profitálo lenne.
kismilio oldalt tudok mondani ami sose kérte a felhasználok pénzét.
és leközelebb ha látámasztasz akkor néz utána. -
dettoboy #11841 Megint én sokak Örömére!!!
A cég beindította az acesse keresőszolgáltatást, melyet a tervek szerint az első 5 helyre szeretne felhozni a vállalat. Időközben megtudtam, hogy a cég az amerikai állam unszolására részvénytársasággá fog válni, ami azt jelenti, hogy fél éven belül már nem lehet majd csatlakozni a rendszerhez és a mostani tagok részvénytulajdonosok lesznek. A google is így kezdte, ma a tagjai havi 1000-4000 dollárt keresnek, de ez a szám mindig változik (általában nő).
Szóval, ha még valaki kételkedik a cégben, keressen rá neten és olvasson utána.
Bizonygatni nem fogok semmit, akinek vagy egy kis esze, az nem marad ki belőle. Fura, hogy a sok mlm cég mindig Magyarból szivárog be hozzánk és most, amikor itt ez a lehetőség nem foglalkozik vele senki, hanem elsőre leugatják tudatlanul... -
#11840 Ez engem lehet érdekelne. PM-ben kicsit kifejted ha megkérlek?:) -
#11839 Mivel cpaleadról bannoltak így keresek olyan oldalt ahol paypalra fizetés van és el is fogadják regemet. Ajánlat? -
#11838 menj már..énis ilyet akartam kitenni :D
Story oldalamra szeretnénk egypár történetet tenni h beinduljon a szekér.
10cikk minimum 500 szavas (nem másolt)
és fizetek 1000ftot :) 1napi meló. -
Odacsap77 #11837 Újabb pénzkeresési lehetőség:
Dolgozz nekem!
Na szóval a "munka" :
-3D tv oldalra kéne, híreket leírásokat akciókat mi hol mennyi stb tehát mindent leírni a 3D tv ről.(Persze nem haragszok meg ha képpet is beleraksz )
-Min karakterszám 2000/Hír/Leírás/stb.
-Nyilván nem lehet másolt szöveg mert akkor... (Úgy is tudom ha másolt szöveg szóval ilyenek inkább ne jelentkezzenek akik bemásolnak pár sort, vagy átszerkesztik kicsit a bemásolt szöveget, mert találkoztam már ilyennel)
-Fizetés : Minimum 10 cikket kell írni hogy fizessek!(Már csak az utalás miatt)
-Cikk/130 Ft
-
#11836 ohh dejo...fészen volt 1 régi accountom 7500 ismerössel ismerösök 90% magyar mondom hasznosittom uj projectemben,és fanoldalt csinálok belöle.Átálitom erre kiirja 0 like..vagyis mindent elveszitettem :) i love fb <3 -.-' -
Odacsap77 #11835 De attól mutathatsz egy képet a számláról -.-""
Á nem, mert még sosem fizettek ki, és nem is fognak.
-
Odacsap77 #11834 Vagy ő klub?! -
#11833 Szerintem ő klub haverja
Ha nem akkor biztos nagyon egymásra fognak hangolódni a jövőben :D -
#11832 FAIL.
sztem én jobban körbe láttom a netes pénzkeresési formákat mint te.
és legyél miliomos mi nem sajnáljuk töled,csak menj innen,mert kezd unalmas lenni. -
#11831 Itt mindenki egy hülye barom,csak te nem! -
dettoboy #11830 FERGUSONPAPA: Ha csak simán kattingatsz, akkor is keresel és nem csinálsz egyebet, vagy dolgozol és hozod a partnereket, tehát nem dőlsz hátra, hanem teszel valamit. Ez logikus bakker, csak Te nem látod át az egészet, vagy nem jut el az agyadig, pedig leí van írva. Az, hogy itt valóban barmok vannak, az tény, inkább hiszitek azt, hogy nem fizettem be, ez a kényelmesebb és olcsóbb megoldás.
Pokerstar valaki, mert jól csinálja, ti miért nem vagytok pókermilliomosok, ha ilyen rohadt okosak vagytok és a dolgok mögé láttok? Nem gyártottam csalás elméleteket, elhiszem, hogy jól játszik, de a média által híresek és hozzák a sok hülye csórót, hogy játszanak ők is. Mert akkor is szerencse kell hozzá és komoly tőke.
Bementem a bankba, a kivonaton nem látszik ez a cég konkrétan, mivel az ewallet-en keresztül folyik a kifizetés.
Rendben, hagyom a francba, elegem lett, értelmetlen írnom bármit is, úgysem hiszitek el. Csinálom tovább és majd kiderül, hogy kinek volt igaza.
AZ pedig, hogy a facebook milliókat keres, az a nézettség miatt van, vagyis ez a nagy üzlet és pont ez az, amivel az iNetGlobal is foglakozik. -
#11829 Ne okoskodj nem áll jól. Fingod sincs, nem látsz a dolgok mögé. Az meg hogy matematika és sorozatok és esélyek kínai fogalom számodra látom. Azért mert valaki pro az nem azt jelenti hogy minden leosztást meg fog nyerni. Náluk is ugyanúgy működik a matek mint bárki másnál. Valaki ezt meg tudja érteni és elfogadja, sikereket ér el idő után. Valaki nem, (te) és egyből gyártja a csaláselméleteket.
Média eszközei?? És azt hogy magyarázod hogy mind online, mind élőben és 3-4 teremben is ugyanazt a teljesítményt nyújtja? Biztos mindenki összeesküvött szegény ártatlan emberek ellen, hogy töltsék föl a pénzüket. lol vicces vagy...
Vagy mondjuk egy WSOP versenyen biztos összebeszél az a 150 osztó hogy kinek oszt jó lapot és kinek szart.
Told bele a pénzed, építsd az üzleted, trollkodj máshogy.
Megosztottad, nem érdekelt minket. Mit erőlködsz tovább? Ez kb a cigányokra emlékeztet a piacon aki 10 zoknit akar rám sózni 100Ftért, amikor mondom hogy NEM, csak mondja hogy 10egy 100as.
És akkor is egy piramis, mivel az általad behozott emberek után fejpénzt kapsz. Ha nem tudod megérteni hát nem az én problémám.
"Ha nem lenne mlm, akkor hogyan csábítanád az embereket hogy csatlakozzanak? megkérnéd szépen és nem fizetnél érte semmit?"
Pontosan. Jó üzlethez nem kell csábítás. Felismerik és jönnek maguktól.
facebook fizet a tagjainak? Nem, mégis 100 milliárdos üzlet.
Myvip, iwiw fizet a tagjainak? Nem, mégis van x millió felhasználó és az üzemeltetők szép pénzeket kaszálnak.
Vatera fizet a tagjainak? nem, mégis pár 100 millát megkeresik lazán. -
#11828 fránya enter..
szóval leálhatsz mert leszavaztak és nálad sokkal elszántabbak probálkoztak ezzel(itt igen csak népszerü karakter) és ö is ennyire elszántan hitt benne,de minden honapban vált és keress más baromságot.
ugyhogy ö megbukott sokszor nekünk se tudod a torkukon lenyomni ezt jobb ha elfogadodd.Az meg h minket h minösitesz nem érdekel.Nem tetszik?vendég vagy..elmehetsz,nehogy már... -
#11827 fail..arcok ugye..
majd néha nézd meg mikor 1 ismeretlen arc kihiv egy profit és nem tud nyerni,biztos ugy osztják neki a lapot h nehoyg kikapjon :D meg összevágják az egészet??
akkora barom vagy h hietetlen.
am meg kimutatáshoz nem kel bankba menni..elég online mutatni egy képet.és biztosági infokat kitakarni.de nem is érdekel.
legyél gazdag és milliomos,igy nem vagyunk kiváncsiak rá.
mert megint 1 nessze semmi fogd meg jól.
Neten rengeteg modszer van arra hogy befektetés nélkül h kezdje el az ember(nem klikelgetések) a lenagyobb befektetés is egy domain 10dolcsi TALÁN.te meg jösza marketing szövegeddel és a szarsággoddal,mert kézenfoghatott nem adtál.azt mondod napi félora 100usd..utána azt h nem kel csinálni semmit,utána h de kel mert nem hagyják h elustuljunk :D összevissza..még magad se érted miröl beszélsz..és mikor én TUDOM h nem fizetek még ki.Tudom h azért vagy itt h szerez pár barmot h befizessenek allád.ÉS tudom h nekd erre nincs pénzed azért vergödsz itt.
ezek után törlöm minden hozászolásod ha nem állsz le,és hagyod ezt a marhaságot.
-
dettoboy #11826 Én sem értem mit erőlködök. Már többször is leírtam, hogy holnap megyek a bankba, lesz számla mindenről. De ez is kevés, mert itt olyan emberek vannak, akik szerint a póker nem szerencse. Mindig ugyanazok az arcok? Őket inkább eszközöknek mondanám, a média eszközeinek, akikkel ilyen embereket fognak meg és hitetik el, hogy van esély sokat nyerni. Láttam a nagy arcokat is játék közben pofára esni, amikor épp nem volt szerencséje, ezzel százakat lehet hallani érvelni, de attól még szerencsejáték marad.
CSak azért irok, mert nem bírom feldolgozni, ha nem értik meg, hogy nem mondok hülyeséget, ez hiba, de már szarok rá, ki mit gondol. Én leírtam, aki lát benne lehetőséget az belevág.
-
#11825 muszáj ezt hallgatni??
am aki nem tud pokerezni mondja h szerencse játék.aki meg ért hozzá azt h nem ;) ha szerencse lenne akkor miért ugyanazok az arcok voltam évtizedekig topon? :) (manapság már nem mert jönnek az uj kissuhancok és változik a kör)de etől fügetlenül tény tény marad.Inkább tenném pokerbe a pénzt mint ebbe.
a másik h kifizetést nem láttunk.és igy kérdezném is,te fizetél ebbe??vgay gyüjtöd az embereket??mert abol vana pénz(nem oldla látogatosábol)hanem abol hogy behozol embereket.
és ami a kedvencem..napi 100usd keressel :D de irod h csak 6 szint van h az ember ne kényelmesedjen el.. na mst ne haragudj de nekm volt 1 hetem amikor 2000dollárt kerestem és igencsakhátradöltem.
és ha nekd ez állando napi szinten és szted nem kényelmes 400e keresni akkor fail.söt ha ennyit keresnél nem lennél itt ;) föleg nem reflinkel.
mert most is hangoztatod h egyedül te csinálod itt (szted)ezért regeljenek allád.meg elég sokszor magad ellen beszélsz.
és a legfontossabb h senki se kiváncsi rád :)
ugyhogy nem tudom mit erölködsz itt -
dettoboy #11824 Szerintem te nem tudod miről van szó. Az mlm és a piramis teljesen különböző dolgok, a piramis az egész világon büntetendő. AZ MLM típusú rendszer az egész világon működik és eredményeket ér el. Konferenciákat tartanak a legeredményesebb tagoknak.
Sokáig lehetne itt vitázni, de látom úgysem jut el az agyatokig. Holnap még azt a tetves számlát felteszem ha valakit tényleg érdekel, az megnézhesse. Pókerezzetek, mert a szerencsejáték az valóban jó üzlet. -
#11823 piramisjáték, pilótajáték, ponzi séma: az újonnan belépőktől jön a rendszer pénzének 99.99999 % -a, ezt osztják vissza míg be nem dől, ami szükségszerű. Büntetendő.
MLM: az egyik leghatásosabb marketingstratégia és módszer, 100 % legális és tanítják a közgázon is. A pénz nem az új belépőktől jön, hanem a döntő többsége a visszatérő vásárlók vásárlásaiból.
Ne tessék keverni. Nagyon egyszerű kiszúrni a különbségeket. -
Odacsap77 #11822 3. sorig olvastam..
Tudod mit jelent a Piramis-MLM?
Gondolom nem, mert még ezt sem tudod.
csak hogy tudd, magyarországon tilos ilyet csinálni nem hogy pénzt keresni,3 év börtönt kap, aki kihasználja ezt a módszert.
-
dettoboy #11821 1. Be kell fektetni, mert akkor nincs haszon.
2. Vagy fizetsz, vagy jól dolgozol és akkor duplán jól keresel.
3. A "burkolt piramis" (felvilágosult emberek ezt MLM-nek hívják)lényege, hogy növekedjen a szörfözők száma,minnél több oldalkattogtató van, annál több pénzt keres a cég naponta és ebből a te százalékod is komolyabb. Ha nem lenne mlm, akkor hogyan csábítanád az embereket hogy csatlakozzanak? megkérnéd szépen és nem fizetnél érte semmit?
Ha te inkább pókerbe fektetsz, akkor meg is érdemled. Pókereztem eleget és tuti rohadt sokszor, rohadt nagy szerencse kell, hogy nyerhess valamit, de gondolom, te rohadt nagy profi vagy és rengeteget kaszáltál eddig és a tuti ász párod nem ütötte egy tetves 2-es drill, vagy a tuti flesh-t egy full csodamód pont akkor, amikor a lehető legkomolyabb a tét, amikor nyeregben érzed magad, de ez másik téma...
Az oldalamon is írtam, hogy ez egy legálisan regisztrált amerikai cég, ami ellen eljárást folytattak egy fél évig, mert túl szépen ment az üzlet, és lám az FBI elnézte az afgán drogcsempész banda üzelmeit, ezt a mákot öcsém.
Holnap feltöltöm ide a banki kivonatot, mert ma nem működtek a bankok, de látom, kevés haszna lesz, majd akad más kifogás.
Regisztrálhatsz te más referens kóddal, de nincs, mert Magyarországon nem csinálja senki, éppen ezért gondoltam elvetem a magot, de látom sivár a talaj, semmi értelme. Csak elegendő neked regizni és a többiek már a te kódoddal. Itt nincs az a végtelen piramis, itt csak az első 6 szintig fizet a cég, pont azért, hogy ne dőlhess hátra lazítani, hanem dolgozz és hozd az embereket.
Már bánom, hogy írtam ide, nem hittem, hogy ennyire csőlátásmódú mindenki. -
#11820 Én végigolvastam és megértettem.
1, be kell fizetned különben nem kapsz semmit
2, kikerülheted a befizetést ha tagokat szerzel akik befizetnek. Szvsz amíg nincs saját befizetésed vagy a tagok által összegyűlt 2000$ addig nem kapsz semmit.
3, Tagok után fejpénzt kapsz + %ot, egy az egybe burkolt piramis. Minél több tag annál több % + fejpénz, stb, stb, stb.
És itt abba is hagytam. Ha kell akkor inkább pókerbe vagy forexbe fektetek, ott legalább van tanulnivaló, képezhetem magam és 100%ig tudom hogy nem afgán drogcsempész banda üzemelteti az oldalt és így akarja tisztára mosni a pénzt.
Amúgy meg jó, hogy nem reffet jöttél gyűjteni. Furcsa módon a saját oldaladat osztottad meg velünk, vagyis ha valaki regisztrál az a te reffed lesz. Nem kell minket hülyének nézni.
Ahhoz meg szvsz végképp semmi közöd hogy ki mit mer nem mer a pénzével tenni. Aki sz@rja a pénz, mint te (ha igaz) annak nem gond 2000$, nekem az.
Köszönjük hogy megosztottad. Mehetsz trollkodni máshova :) -
A képlet egyszerű.
dettoboy berak egy BIZONYLATOT arról, hogy őt kifizették (bankszámla utalás, nem az oldalról valami kamukép!), ofkorsz személyes adatok kitakarásával, DE egyértelműen látszódik hogy az adott oldalról kapta a dellát.
NEM oldalakat linkelget (amúgy is reklám, úgy kibasznak innen, mint macskát szarni), NEM bizonygatja az igazát, KÉPET rak be, amiről egyértelműen be lehet azonosítani. Hiszen ha napi szinten ilyen szép pénzeket kap, nyilván van már kivonat róla.
Ha ezt nem lehet megérteni, akkor köszönöm nem kérem, a fórum gombra kattintva lehet távozni. Ha nem ért a szépszóból akkor mehet a blacklistre, és nem kell a hülyeségeket olvasni.
Ideje lenne ha a nagy pénzvadászok felfognák, hogy amíg nem bizonyítod a kifizetést, addig halgass a neved, és semmi JOGOD nincs hozzá, hogy megpróbálj rávenni minket a "rabszolgaságra". Adsz bizonylatot, és megnézzük. ESETLEG.
Aki ezt nem képes megérteni, annak köszöntem a részvételt, és mint említettem, lehet távozni a topikból. Tököm tele van, hogy naponta 5-10 ember bepróbálkozik az ötszázdollártkeresekkétnapalatt dumával. Részemről innentől kezdve ZÉRÓ tolerancia az ilyenek iránt, remélem a topiklakók többsége is egyetért. -
dettoboy #11818 Azt látom, agyilag zokni egy társaság gyűlt össze és még el sem olvassák az oldalt a végéig, meg sem akarják érteni, hogy miről van szó. Kapásból leugattok mindent, ami új és ismeretlen, be vagytok tojva befektetni.
Nem reklám volt, hanem figyelem felkeltés, de majd írok máshová is. Nem lehet leállni, terjeszkedni kell, ti meg keressetek ingyenes átverős oldalakat és napi pár centért öljétek az időtöket. Még hogy magas színvonal, jó vicc... -
Odacsap77 #11817 Áhh..
Jó, keress megfelelő embereket akik el hiszik ezeket és képesek ilyenbe pénzt ölni, hogy elbukjákl.
Sok sikert, csak ne itt reklámozz, szerintem ez a topik már elért egy ennél magasabb színvonalat.
-
dettoboy #11816 Eszem megáll komolyan. Itt egy képt az accout-omról, ahol látszik, hogy szörfözök naponta és hogy mennyit fizettem be. Account
Nem süketelek. Magyar banki kivonattal meg nem tudok szolgálni, mert ez UKRAJNA!!!! De lesz angol, hátha AZ ELEGENDŐ.
Nem fogok magyarázkodni, megmutattam, aki akar csatlakozik, aki nem, nem. Ha valaki nem érti meg, hogy nem azért kapsz napi 100 dollárt, mert megnéztél 25 oldalt, hanem azért mert rengeteg iPoints-od van, ami alapján kapod a zsét. Plusz embereket is behoztál, akik után szintúgy naponta cseppennek százalékok. Nem mondtam, hogy napi 100-at keresek, az a cél, ennyit Diamant-osok keresnek, akik már évek óta csinálják.
Nem erőltetem, de nem kereshetek meg mindenkit személyesen, hogy de jó üzlet csináljuk, ezért van anet és az oldalam.