Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Slayerst sem, de annak OVAit megfogom nézni 😄
@
A Dono meg az úr illedelmes formája: Taisa-dono: kapitány-úr (na jó, Tessa esetében nem éppen úr, de ez mellékes 😉 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
Seth: Max katakanával 😉 És miért legyen óvatos? O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Legeredetibb karakter: Slayersbõl Amelia, és Seirun hercege, Phill. Az a hatalmas nagy "szolgáljuk a rendet és igazságot" hozzáállás mindenhez nagyon bejövõs. Még ha túlzás is, ez adja a karakterük zamatát 😊
Sõt, a kevésszer feltûnõ harc-stílusa is (pl.: végzetes ölelés stb.😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mustang akkor nem lett elnök ugye ? 😊
És akkor most Al (a páncél) "önmagát" felhaszálva visszahozta Ed et õ meg visszahozta Al-t ugye?
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.241 ezt pedig ajánlott megnézni ugye ? 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A legviccesebb düh kitörés:
A legjobb szerelmi vallomás: Wirgin Touch... Fõhõs és a lány beszélgetése a tetõn. Semmi extra + duma...csak szépen egyszerûen..
A legjobban megcsinált jelenet: Karas: A 2 Karas harca azu elején.
A legviccesebb reakcio: Rin rányit Asára + Felnõttek reakciói amikor Naruto elsüti a Sexy no Jutsut. 😊
A legõrültebbb karakter: Elõször is Number 4. Ophelia a Claymoreból. Persze a Higurashi karik se kutyák. Na meg persze Hellsing OVA Alucardja aki még azt a kevés emberségét is elhagyta ami a sorozatban még megvolt neki...
A legeredetibb karakter: Alucard. Collos kegytlen és szinte más semmmi meberi sincs benne .a Tökéletes Õsvámpír. 😊
A leggonoszabb karakter: Nehéz a választás. Még gondolkodok rajta...
És az ucso, melyik karakter hasonlit rád legjobban animéböl? : Maes Hughes a FMA-ból. Olyan mint én. Vicces de tud kedves is lenni, és odavan a családjáért. (bár én még csak a barátnõmért vagyok oda. 😊 )
De egyet tudok, hogy kire hasonlítok:
Na azért itt sincs könnyû dolgom, mert nehéz magamra ismernem egy animében, de talán a Narutoból Gaara-re haonlítok leginkább, (najó szüleim voltak/vannak félig-meddig, de nem sokkal többet kaptam tõlük) egy Narutos barátság-hozzáálláaaal vegyítve. De tényleg úgy 95%ban Gaara.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Ez a téma, hogy "Kire hasonlítasz a legjobban" sok sok szpemet szülõ kérdés szerintem minden anime-fórumon.
Ha nem baj, most nem válaszolék mindre, csak erre az egyre, mert lehet így is túl hosszú lenne, a többit majd késõbb 😛
Ugye egyértelmû hogy nagyon nehéz valakire külsõleg és belsõleg is egyaránt hasonlítani. Akinek van ilyenje, az mázli, nem kell keresgélnie túl sokat ha már megtalálta xD
Külsõleg én gyakorlatilag minden rövid, barna hajú, kócos, kék szemû fiú szereplõre hasonlíthatok 😊 Sokáig gondolkoztam azon hogy olyan hajat szeretnék, mint Narumi Ayumu-nek van a Spirálban. Neki annyiban más a haja, hogy van két oldalt egy egy kissebb lelógó hajtincs. Viszont ha ezen ötletemet kép nélkül tálaltam bárkinek is, inkább azt mondták hagyjam 😛
Belsõségekben, nagyon sokáig az elsõ sorozatbeli Naruto nevü karakterre hasonlítottam (azzal a külömbséggel hogy nekem voltak szüleim)... elég sokáig képviseltem ezt az idiótán viselkedõs sablont, bár nem szándékosan 😊
a legszebb kinézetü gonosz karakter:Kousuke Asazuki a spirál cimü animéböl, igaz még csak most nézem elöször ez az animét, és az elején tartok de nagyon tetszik a szemüveg rajta meg hogy piros a haja 😊
A legviccesebb düh kitörés:minden ecchis animében vagy legalább egy düh kitörés úgy hogy ez tényleg nehéz dió vállasztani, ö de van egy fav jelenet a shuffleban a legvégén mond valamit a két apa és jönn mind kettö lányuk és meg kapják ami érdemelnek 😊
A legjobb szerelmi vallomás:hát ez is nehéz, mert ugye minden romantikus animében van minimum egy ilyen jelenet, hát én csak egy romantikus animét láttam a shufflet ugy hogy csak azt tudom mondani, rin szerelmet van asanak fent a kiláttón 😊
A legjobban megcsinált jelenet:egy animében sok 100 jelenet van ami legjobb, és nem beszélve arról hogy ez csak egy anime nem 20 😊 vagy 100, de tudok egyet 😊 ami mindent tul szárnyal, az anime cime love hina szegény Urashima Keitaro mindig olyan jól megcsinálták a perverz jeleneteit hogy nem tudot megmenekülni Naru Narusegawa haragjátol soha 😊
A legviccesebb reakcio:hát igen ez is egy olyan dolog amire nehéz vállaszolni 😊,slayerben volt egy jó jelenet xDD lina és csapata leesnek egy tárnába és egy meztelen csupasz csiga ráessik lina fejére és ö pánik szerüen elfut xDD
A legnagyobb ledöbbenés:hát igen ezt a jelenetet most könyü lesz megvállaszolnom hála prof williamnek 😊,a legnagyobb ledöbenést én a shuffleban láttam amikor rin benyit a wcbe és ott van asa 😊"ps nem irtam de ti irjatok olyan animés jelenetet amitöl ti döbentetek le pozitivan 😊"
A legõrültebbb karakter:nos hát igen ki lehet az, nekem három van😊 tomo a azumangábol aztán dokuro chan a dokuro chan animéböl 😊 és excel a nem is tudom milyen animéböl 😊
A legeredetibb karakter: vajon ki érdemli meg ezt a kitüntetés? eredeti mi is az? hát igen az egy olyan karakter, hogy fö szereplö és nem láttál vagy nincs olyan jelemü más animébel, a vállasztásom könyü volt,yurie a kamichuból, kiváncsi leszek hány anime fan fogja a bleachböl Ichigo Kurosakit mondani 😊
A leggonoszabb karakter: hát ez nem 1xü, ö de a cimet BOO érdemelte ki mert minden embert csokivá változtatott egy rész alatt 😊, hogy az éjségét csillapitsa 😊
És az ucso, melyik karakter hasonlit rád legjobban animéböl? hát ere inkább nem felelek 😊 bocsika, de ti nyugotan felelhetek <#hehe>#hehe>
Ja és aki nem irta volna meg még az elözö kérdésemre a vállaszát, kérem irja meg 😊 itt megtalálja az egészet
THE END
A legsziv szóritóbb jelenetem: Amikor a már haldokló ASA elmegy a korházból hogy ne lássa õt Rin meghalni... + amikor bizonmygatja hogy nem fog meghalni. Saikano: Akemi halála...
Kedvenc csatáim: Grass Vs ED. És persze az Ichigo csaták a Bleacban.
A legjobb sex jelenet animében : Virgin Touch amikor a kékhajú bevallja hogy szereti a fõhõst és aztán a tetõn felizzanak a szenvedélyek. + Wet Summer Days összes jelenet. Manga lehet? az összes Tanaka Yutaka manga.
A legdrámább jelenetem: Amikor a már haldokló ASA elegy a korházból hogy ne lássa õt Rin meghalni...
A legszarabb jelenet: A teljes Record Of Lodoss war Legend os Critania OVA. Sz*r rajzolás, sz*r történet.
És persze az Afro Samurai. A Rajzolás valami eszméletlen jó de egy olyan unalmas, semmitomndó, bágyú, ZS kategóriás elõrre kitalálható sztorit kerítettek köré hogy hányinger. + az eröltetett coolokodás.
A legféllelmetesebb jelenet: Higurashi no Naku Koro Ni. tele van velük.
legcoolosabb jelenet: Code Geass: Amikor Jeremiah (alias Orange-kun) kinyírása után Kalen beáll a Gurren MK II vel egy cool póba és körbenyaldossák a lángok...
Kedvenc szívszorító jelenetem: Amikor Berserk otthagyja Griffith; Amikor Rin haldoklik a Fate/stay night-ban
Kedvenc csatáim: amikor a blood+-ban Saya báli ruhában kardozik a pincében. Kain és Abel harca a Trinity blood-ból.
Legjobb keksz jelenet: Amikor a Forbidden love-ban Mayuka elveszíti a "szüzességét".
Legdrámaibb jelenet, amikor kiderül mi van a kapu túloldalán a Fullmetal Alchemist-ben. Noelle meghal anélkül, hogy megbizonyosodhatna, arról, hogy Abel viszontszereti.
Legszarabb jelenet: Most nem tudok ilyet, de azt nemszktam szeretni, ha túlságosan elnyújták a sorozatott. 30 rész után, már legtöbbször túlfacsarják a történetet.
Legfélelmetesebb jelenet: Nem vagyok ijedõs.
Lecoolsabb jelenet: Alucard könnyedsége, amivel feltünik az elsõ részben a szinen.
Ne etesd a trollt!
Slayers Next utolsó részérõl meg lemaradtam most :S uccsó elõttit láttam csak... pedig emlékszem hogy jó volt ^^ meg úgy egész Slayers is 😄 lehet megnézem majd OVAkat... amúgy OVAkban is benne vannak a sorozat szereplõi? :S vagy csak Lina meg a nõvére? mert azért meghallgatnám japánul is a hangjukat 😄 (amúgy magyar szinkron sztem roppant jó lett hozzá)
@
Személy szerint kedvenc animém (igaz még a Try-t egyáltalán nem láttam, úgyhogy addig nézzétek el nekem hogy elhamarkodom😊.
Aki látta tudja mirõl beszélek, egy csepp megemlítése is szpojler lenne azoknak, akik igen keveset láttak belõle...
És szeksz jelenetek: állszentkedtek itt keresztbe-kasul... , Biomage is, és én is olyan példát írtunk, ami egyáltalán nem szeretkezés, sõt. (vagy csak én nem tudok róla, hogy egyik-másik animében történik ilyenkor valami😊 én egyáltalán nem ilyen példát írtam.)
oops 😄 tudtam hogy kihagyok valamit ^^ a Crusnikká változós részek nagyon feelingesek 😛 talán ez a coolhoz bekerülhet ^^
"mikor a kislány történetét mesélik, hogy 11 éves és molesztálja az apja..."
ez is egy durva rész :S mondtam hogy nemkéne ilyet írnom meg kihagyok sokmindent és még ígyis sok 😄
---
amúgy most néztem meg Árnybíró moviet ^^ jóvolt 😄
@
Kedvenc jelenet: Nem is tudom, választanom nehéz lenne, vannak "kedvenc jeleneteim". de választani nem tudnék közülük. Talán ami nagyon tetszik, az az Air címû animébõl, mikor a fõhõs a gyerekektõl kér segítséget hogy hogyan váljon jobb, szórakoztatóbb bábjátékossá 😄
Legfélelmetesebb jelenet: Sajnos itt sem tudok választani, nézzétek meg a Higurashi no Koro nit, egyszerûen tele van vele.
Kedvenc csata: Nekem a Trinity Bloodból amikor Abel atya átváltozik Crusnikká, és gyak, na az jó 😄
Legdrámaibb jelenet: Hát kövezzetek meg, de én mivel nagyon drámafanatikus vagyok, igazából, amit érzelmileg jól eltalálnak, az mind kedvenc jelenetem, egyszerûen szerintem nem lehet választani közülük^^(jó nem kell szívszaggatónak lennie, csak eltalálják) De talán egy ilyen jóféle, a Narutoból amikor Zabuza segédje kéri Narutot, hogy ölje meg, mert elvette tõle az élete értelmét.
Legszívszaggatóbb jelenet: A nagy közimádatnak örvendõ Elfen Liedbõl mikor nyuu-chan (ugye, Lucy) kutyusát elverték, hát az betett. De szintén innen, mikor a kislány történetét mesélik, hogy 11 éves és molesztálja az apja... 😞 De még a Higurashi no Koro ni tele van ilyenekkel.
Legjobb szex izé: Nos, ennyire még nem vagyok animés, sry srácok, ez a rész (még) kimaradt nálam.
Legviccesebb jelenet: Talán mikor a Karinban gyúrja az új étterem vezetõje Karin termetes kebleit, hogy "ó, fiatalság, ó fiatalság". Én alig bírtam magammal ott 😄 (mármint a nevetéssel -.-')
Nos, mára ennyit, srácok!^^
Szivszorito jelenet:
Kedvenc csataim:
Ebbol nem lesz olyan sok mint az elozobol 😊 leginkabb a kezdeti Naruto csatak tetszettek, amikor meg erzelmekkel teli volt minden egyes csatajelenet, de ugyanugy tetszik par Bleach csata is, ezek kozul is leginkabb az Ichigo vs Soul Society kapitanyok csatak, bar a Basilisk csatai is a legjobbak kozott vannak szvsz.
Legfelelmetesebb jelenet:
Hirtelen csak egyetlen egy jelenet ugrott be 😊Higurashi egyik jelenete, amikor Rena be akar jutni Keiichihez, de o nem engedi be, amikor ritmikusan "dongeti" az ajtot, ahogy beszel ... es amikor a jelenet vegen Keiichi kinez az ablakon, latja hogy Rena kint all az esoben es folyamatosan ismetel valamit, a szajarol leolvasva tudja hogy "Bocsanat , bocsanat" amit mond. Ez volt az elso olyan jelenet a sorozatban amikor nem volt tul kenyelmes ejszakai sotetben animet nezni 😄
Legviccesebb jelenet: Mindenkeppen FMP jeleneteket valasztanek, eddig meg nem talalkoztam masik olyan animevel ami ennyire megmosolyogtatott volna :>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ezek a hozzászólások szerintem szabadon garázdálkodó szpojlerek, úgyhogy nem-nagyon érdemes továbbolvasnia 1-1 bekezdésnél, aki nem látott valamit."
"Kedvenc anime jelenetet nem választanék, mert vannak 'kedvenc' jelenetek, részek szinte minden animébõl, és ez nagyon nehéz választás... a kategóriánkénti felbontás jobban tetszik 😊"
Szívszorító jelenet: Elfen Lied: nálam is az volt ami így nagyon szívszorító, mikor Nyuu kutyáját agyonverik 😞 viszont a szomorúságot hamar felváltotta a harag majd az elégedettség mikor kinyírta azokat a... Chrono Crusade vége is eléggé ilyen volt :S meg úgy végig egy idõ után... na meg Shuffle a felétõl mikor megkomolyodik.... Aztán Death Note, mikor meghal L...Hell Girlben (nemtom 1. vagy 2. sorozat) mikor a nõvér csajt küldik a pokolra aki akár szent is lehetne, és mikor kiderül hogy egy olyan volt akit nem is ismer :S
Kedvenc csatáim: Hellsingbõl: Alucard és Anderson atya küzdelmei ^^ hát igen azok jók 😄 nekem is bejöttek 😄 Bleachbõl: a komolyabb harcok ^^ fõként ahol Ichigo van 😄 meg ahol Hollow Ichigo van 😛 szal mondjuk mikor kapitányok ellen harcol, fõként a Byakuyas harc :K meg mikor magával a hollow énjével ^^ meg mikor a Bounto sagabal a kövér fazon dolljával és hollowvá változik, az is jó :K nameg mikor Grimmjowval harcol :K fõleg az uccsó 😄 Arrancar + Vaizard ftw :K
Legjobb szexxx jelenet: igazából hentait nem nézek... ha mégis láttam valamit az olyan volt hogy véletlen!!4 nem én voltam xD najó komolyabbra fordítva: párba belenéztem de nem komolyabban szal ilyenem nincs ^^
Legdrámaibb jelenet: háááát.... ezt énsem igazán tudom hogy mi :S de talán Elfen Lied mikor Lucy megöli a srác húgát, majd az apját :S
Legrosszabb jelenet: Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai:
Legfélelmetesebb jelenet: Higurashi no Naku Koro Ni chapterek mikor a vége felé közelednek 😛 fõleg a körömkitépõs rész :S meg mikor a srác kezébe szöget verne :K meg még van jópár ilyen.... Ghost Storiesban az a rész mikor szellemet fényképeznek a sínenél és az egyik csaj vállán megjelenik egy kéz és egyre jobban látszik és áááh :K az parásos volt.... Shuffleben mikor Kaede megõrül az volt még félelmetes :K
Legviccesebb jelenet: látott animéim nagyrésze ecchi/vígjáték, vagy tartalmaz ilyen elemeket... a választás meglehetõsen nehéz 😄 talán Fumoffu ^^ az úgy végig 😄 FMP-nak utánozhatatlan a humora XD
Legcoolabb jelenet: ez mi is ? 😄 ilyet nemtudok míg nem fejti ki valaki xD
@
nagyon várom az irásodat mivel armageddon666 a végére azt irta hogy "Hááát... najó majd megpróbálok írni listát ^^"
Ha nem nagy kérés ma irjátok meg.
köszike 😊
Seth három sor az nem esszé 😊
@
PSN ID.: Beegabor
én nemszeretek ilyen sorrendbe állítást meg hogy mi a kedvencem mert nem tudok dönteni 😞 mind nagyon fasza és ha valamit a többi elé helyeznék a többi rosszul érezné magát O.o
@