Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudsz olyat is aminek rossz a vége?vagy sok pozitív fõbb szereplõ is meghal?

armageddon666
Hellsing? (csakmert az ugrott be bannerban és nagyjából stimmel is 😄)
esetleg Gantz... most így nagyonhirtelen.

@

konkrétan legyen brutális😄.akciódús😄

tud

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

armageddon666
hát mindenki tud elég sokat 😄 konkrétan milyenre gondolsz?

@

tud valaki valami jó animét?

Bucser
Elejétõl miután sokminden csak a mangában van benne vagy máshogy van magyarázva.

A Frisseket az Evil-geniustól tudod leszedni. Jelenleg 30 volume és 290 chapternél járnak. Az anime történése az e3lsõ 8 volume ha jól tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Ó ha én így tudnék videót editálni ^^

PSN ID.: Beegabor

Seth

armageddon666
kedvet kaptam ehhez a Karashoz 😄 jó lett az AMV ^^ csak egyserûen 4 résznél nem találok többet belõle :S subboltat... 5-6-ból scak rawot 😞

@

armageddon666
hány kötetnél vagy fejezetnél vagy minél tart? (nemtudom mangáknál hogy mûködik) azt tudom hogy magyarul 3 már van. de ezt nagyon keveselték szal sztem van bõven 😄 meg mangát honnan lehet letölteni? meg milyen így a Berserk a Héják nélkül ? :S meg egy uccsó kérdés : elejétõl olvassam vagy onnan ahol az anime végetért?

@

Csoporttársam mutatott egy fasza AMV-t; animemusicvideos.org-on van, kell hozzá account, regisztráció ingyenes:

http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=134489

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Látott valaki egy kenyérsütõs animét?
Ez lenne az.

Idéztek jútúbon egy Naruto paródiát onnan, amin könnyesre röhögtem magam, a szó szoros értelemben...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bucser
pontosabban kezdje el olvasni a mangát mert végigolvasni nem tudja hisz még nicns vége😊 bár már kezd érni a befejezés😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Olvasd majd el a mangát. Az asok minenra választ ad... + Arra is mi történt a Anime vége után...
armageddon666
az nem fog menni -_- holnap megnézem megint 😄 de amúgy emléxem rá mert tegnap vagy tegnapelõtt kezdtem... legalábbis a héten ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szal ottvolt aza kígyódémon vagy mi akinek a nyakán volt EGY Behelit (de nem a karmazsin behelit) ami igazából nemtom hogy mit jelent így... aztán a sorozatlövõ íjpuska Guts kezén... gondolom nem a kezén hanem a heze helyett van... aztán nemtom mi van ami még fontos lehetett benne... hihagytam valami lényegeset? ha igen akkor megnézem megint... még rémlik valami helytartó vagy ki akirõl ilyen deja vum volt vagy mi 😄 a késõbbiekben... nem tûnt fel késõbb is? vagy...korábban...szal érted ^^

@

Seth
most nézd újra az elsõ részt

armageddon666
Vége a Berserknek...
hát... nagyon durva volt a vége ... megkönnyeztem... Judeau halálát eléggé kidolgozták... neki mindig nyomon lehetett követni gondolatait... az utolsókat is... és ahogy Caskaval elbántak... de már elõtte is, mikor megláttam mi lett Griffithbõl... lehet hogy elfogom olvasni a mangát. kiváncsi vagyok már hogy mit hoztak/hoznak ki belõle... de azis lehet hogy hagyom úgy ahogy van. kiráz a hideg ha rágondolok az utolsó pár részre :S

@

Hali

Hellsinget nem tudjátok honnan tudnám letölteni tûrhetõ sebességgel? Torrent iszonyat lassú :/

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

armageddon666
Berserk
Epizód 19nél tartok 😞 Miért kellett elhagynia Gutsnak a Héjákat? :S Ha jól vettem ki Griffithet is megviselte... irracionális döntést hozott azzal hogy lefeküdt a hercegnõvel... van még 6 rész... kiváncsi vagyok mi jöhet még...

@

RelakS
Ja, a 4 nekem sem jön be :/ A 3 sokkal jobb volt

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nna, mondtam én hogy kevésbé bírtam az AMV Hell 4-et, mint a 3-at.

AMV Hell 1: 8 jó / 18 = 44,44%
AMV Hell 2: 12 jó / 22 = 54,54%
AMV Hell CE: 9 jó / 57 = 15,78%

AMV Hell 3: 106 jó / 232 = 45,68%
AMV Hell 4: 80 jó / 254 = 31,49%

---

Tud valaki olyan videoszerkesztõ progit, amivel aránylag minõségromlás nélkül lehet össze vissza vagdalni; nem kódolja újra a keyframe-eket, és az utána levõ delta frameket, hanem egyszerûen berakja a régi stream-et az újba. Virtualdub-ot próbáltam, de bugos a next/previous keyframe lépegetõje.

Cowboy Bebop - Knockin' on Heaven's Door (Kaubooi Bibappu - Tengoku no Tobira) /movie/

csocso14
Berserk nálam örök kedvenc 😄 és a vége hhmm... 😛 az se semmi 😉

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
Berserket nézek.... 14. résznél tartok. Nagyon jó ^^ asszem ez kedvenc lesz... hacsak nagyon el nem szúrják a végére :K bár egyelõre úgy láccik egyre jobb és jobb lesz, és ez az idilli hangulat hamarosan megáltozik...

@

light00
köszöntem^^

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Cromartie High school

light00
Ebbõl néhányat már láttam, de melyik lenne, amelyiket ajánlanád egy laza hétvégére?

#18368: omg, akkor magyar fordítás rulz 😮

PJack
köszi 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Seth
animeaddicts-en fenn van a projektek közt az egész , mkv-ban formázott felirattal, szedd le azt

PJack
szevasztok, tudnátok adni nekem az Elfen Lied specialhoz magyar feliratot? az animeaddict-en találtam hozzá, de az nem jó.
köszi, elõre is<#integet2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Seth
Na hát errõl már ne is beszéljek,akkora eszement baromság, hogy azt látni kell 😄

Genshiken a bannerban, ez a topik tudja mirõl beszélünk?? 😄

Seth
Kedvenc romantikus drámám vala^^

Facek
Wh-h Kimi Ga volt a 3. animém =)
Kissé megint össze lett keverve a listám, és nem lettek a fórumok szinkronizálva hozzá 😊; az uccsó 10 anime amit láttam:

Karin /TV, 24 ep/
Rumbling Hearts (Kimi ga Nozomu Eien) /TV, 14 ep/
Akane Maniax (Kimi ga Nozomu Eien Gaiden) /OVA, 3 ep/
The Girl Who Leapt Through Time (Toki wo Kakeru Shoujo) /movie/
5 Centimeters per Second (Byousoku 5 Centimeter) /movie/
All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku DASH! (Bannou Bunka Nekomusume Dash!) /OVA, 12 ep/
Welcome to the NHK! /TV, 24 ep/
The Inland Sea Bride (Seto no Hanayome) /TV, 26 ep/
Cowboy Bebop /TV, 26 ep/
Cromartie High School (Sakigake!! Cromartie Koukou) /TV, 26 ep/

Csak szólok hogy kb egy hete elindult a Genshiken második sorozata.

Cromartie High School

földönfetrengõs-röhögõs robotos-gorillás-Freddies.

RelakS
Ojisan: nagybácsi
Ojiisan: nagypapa

De ezt lehetõleg a japán topikban folytassuk, köszönöm!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Az ossanra talan a legjobb magyar forditas a fazon, fószer volna. 😄 Vagy még talan krapek, pali ilyesmi.. De semmi esetre se tisztelettudo bacsizas. 😄 Epp az ellentetje egy nagyon durva megszolitas idosebb koruakra. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

light00
vagy akár Ossan, vagymi, ahogy a fejvadászt nevezi Naruto, az is amolyan "tisztelettudó bácsizás"...

Ezt csak úgy én bemondtam a közösbe ^.^

Ha jolemelxem az mas. :S

armageddon666
de én asszem mondtam már hogy narutot nemnézek :c

@

😄
Odzsicsan?

dzsicsan meg azt jelenti nagypapó. 😛

Haaai biomage-csan! 😄

Pedig Dzsi-dzsi elég sok helyen van, és azt jelenti hogy bácsi 😄
(pl. Narutoban így hívta Konohamaru a Harmadikat)

biomage
ha már ilyen jól tudtok rajtam hülyéskedni 😊, akkor ha nem nagy kérés vállaszoljatok az uj kérdésemre itt megtalálhatjátok a kérdésemet 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
tudom 😊 de kezdet komolyra fordulni a dolog 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
csak hülyülök 😊