72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    csodálkozom, h ezt még nem jutott eszükbe "animésiteni"...a karakterek eléggé különlegesek(sztem nem klisések), a történet érdekes, a harcok/badass faktor miatt a nézöket is vonzaná, a nöi szereplök miatt az ecchi is meglenne...minden adott lenne egy jo anime-hez :)
  • Lelouch
    Meg fog edződni, egyszerűen muszáj lesz neki. :D
  • BEAST #44460
    Ha a végéig megedződik a főhős akkor ez a Deadman Wonderland még kedvenc gyanús is lehet. :)
  • Máté94
    Maria Holic Alive 02:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    IS lányok Kanako képzelgéseiben. :D
  • armageddon666
    Ja hogy revision, illetve konzolra majd DLC.
    Akkor HA jön pcre, akkor valszeg ez jön. Remélem ^^
  • armageddon666

*tátott száj*

váó.

Van 3. rész? És PCre még a második sem jött ki :'(
  • Ruley
    Én a másodikat és a negyediket is tudtam, és az utolsóra is rájöttem volna ha nem lila a közepe.
  • Prof William
    Freezing 11-12.

A harcban és vérességben némileg helyre sikerült hozni az előző 10 részt. bár a szövegek klisések voltak mint a fene de a vége emel a pontszámon. Mármint nem a legvége hanem a vége küzdelmek.
  • Máté94
    Azt se tudtam mit kell ezeknél nézni :D
  • Lelouch
    Én a harmadikat tudtam... :D
  • Seth
    Huh, egyiket sem tudtam :D
  • LasDen #44451
    the Japanese portal site Cobs Online asked its registered users this question: What kind of otaku boyfriend can you see yourself having fun with?

Among 502 female respondents in their 20s, these were the top choices:

1 Film otaku 31.9%
    2 Music otaku 27.3%
    3 Consumer electronics otaku 22.5%
    4 Health otaku 20.9%
    5 Anime otaku 19.5%

és akkor pár kép az otakuhoz kapcsolódva...mondjuk szerintem nem feltétlenül jelenti...:D

• Lelouch
    Deadman Wonderland 2. rész
    A magyar feliratra várva most is csak átpörgettem. A jelenet benne van, amit beraktam, a helyzethez képest nem is olyan vészes cenzúrával. :D Ami viszont aggaszt, az az hogy egy elég fontos szereplő teljesen ki lett hagyva. :S
  • armageddon666
    vagyis két nappal később jön az OVA special?! :D
  • Ruley
    Madoka:

A fontos különbség a witchek és a démonok között az hogy mivel az utóbbiak függetlenek az emberektől, most már a mahou soujo-k nem tudnak simán kétségbeesésből boszorkánnyá változni, csak akkor halnak meg ha harcban esnek el. Vagyis Charlotte nem ölte meg Mami-t, és Oktavia nem ölte meg Kyouko-t.

Az egyetlen halott Sayaka, aki így simán harcban meghalt a fiúért, csak most nem vált Oktavia-vá, de önként választotta ezt.

Én a végén úgy értettem hogy MINDEN mahou soujo egyesül a Madoka entitással ha elesik, nem csak Homura, neki csak azért változott meg a fegyvere mert ugye az új világban nem volt Madoka akit megmentsen, így más kívánsággal vált mahou soujo-vá tehát nem az időmanipuláláshoz van köze.

Zomil, Nagypénteken Jézus kereszthalála történt, a feltámadás 2 nappal később van, de ez részletkérdés, attól még tényleg ehhez a gondolatkörhöz kötődik.
  • Zomil
    Homura:

Homura kivánsága ugye az volt, h megvédhesse Madokát...és mivel madoka kávzi isten lett...ebböl következik, h Homura erejének is meg kellett növekednie, meg ugye láthatod, h már képes Madoka ijját is megidézni.
    Ugyebár Madoka megemliti, h még találkozni fognak.
    A végén pedig, valoszinüleg már akkora ereje van, h felkerül Madoka "mellé", szoval ö is istenné válik. (az, h most ez miért ilyen sivatagos helyen azt nem tudom)
    Végülis Madoka volt isten, Homura meg egy proféta, csupán nem terjesztette a Madokaizmust... :D

De amugy is szép kis IRL utalások vannak benne, mert ugye pont nagypénteken adták le az utolso 2részt, ekkor jézus ugye feltámad és megszabadatitja az embereket a büneiktöl(nemvok vallásos, ha tévedtem valahol ki lehet javitani), Madoka is szinte ugyan ezt tette, csak ö nem az összes emberrel, hanem csak a mahou soujo-kal :)
  • armageddon666
    Na megnéztem a Madokát.
    Szóval Madoka átlépett téren és időn. Ott van mindenhol, minden időpillanatban. Mintha Isten lenne? Az új világban pedig megszűntek a witchek, mert ugye amint átváltoznának, Madoka eltünteti őket. Ezzel viszont felborulna a világ egyensúlya vagy valami, így a witchek helyett lettek démonok, amik szerintem kb. ugyanazok, mint a witchek csak függetlenek a személyektől. Mármint ugyanúgy valószínűleg bánatból meg hasonlókból jöhetnek létre.

Kellemesen profin indult a sorozat, nagyon felszökött a minősége, ám szerintem az utolsó két rész lehetett volna jobb is. Nem tudom hogyan. Pl. a Homura sétál fekete angyalszárnyakkal a sivatagban rész nem tudom mi lehetett :) Vannak spekulációk egyébként a befejezésre?
  • IMYke2.0.0.0
    Értem én, csak mivel LasDen kolléga saját hiátusait sorolta, bátorkodtam jómagam is felsorolni a saját "ki-ne-hagyd-ha-animézel" listámat.
    Az, hogy Japánban bukott az Elfen Lied engem nem izgat.
    Az már jobban, hogy (talán emiatt, is) nem készítenek a mangából további anime etapot.
  • Győri Devi
    TÉK desu yo!
  • Lelouch
    A Elfen Lied tudtommal nagy bukás volt Japánban, így nem csoda, hogy nincs rajta a listán.
  • armageddon666
    "Japanese anime fans supply an informal top 10 of anime which any viewer would be at a loss to miss...."

Erre a listára próbáltam magyarázatot adni, hogy mi miért hiányzik.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy egyéni ajánlási listáról van szó, nem értelek...
  • armageddon666
    Japánok. Berserk anime tulképp egy teaser a mangához, Baccanora ott van a Durarara alternatívának, és az aktuálisabb. Claymore távol áll a must-seetől. Clannadra Angel Beats. AF micsoda? Elfen Lied meg azért nem olyan népszerű, mint egyesek godnoljuk :)

Ha kivesszük az aktuálisabbakat, akkor marad Gintama, Haruhi, Evangelion.
  • IMYke2.0.0.0
    Cardcaptor Sakura, 1080-ban a coal-tól "csak" 122 gigabyte...
  • IMYke2.0.0.0
    Elfen Lied nélkül ez a lista nevetséges.
    Aztán még: Clannad és AF, Claymore, Berserk, Baccano és vége a listának.
  • Lelouch
    Tetsuwan Birdy OVA: Háát, ez elég befejezetlen szagú, de ahogy látom, a manga is csak 10 fejezetet élt meg. Majd lehet teszek egy próbát az újrafeldolgozással, de ez a harc animáció kicsit elrémisztő, már-már üti a híres Naruto vs. Pain összecsapást a Naruto Shippuuden-ből. :D
  • Zomil
    Nos C 2. rész: egész érdekes, végülis nem ilyen idiota kártyás hülyeségnek tünik...ráadásul az a piros "értéktárgy" sem tünik rossznak :D

Level-E 4. rész: hát ez nem volt vmi nagy cucc...

Aria 2. rész: még mindig hatalmas... :D
  • LasDen #44435
    ore-tachi egyre jobban tetszik...kellemes kikapcsolódás, néha még hangosan nevetős is, de mindenképp mosolyt csal az arcra és érdekes ahogy a részek felépülnek...plusz a kötelező fan service is megvan a részek elején....:D az utolsó mondat a hét beszólása....bázz...:D
  • Zomil
    hááátöööö érdekes lista...nem mondom, h a K-on nem jo(mert biztos az, mert én nem láttam), de hogy elsö legyen...
    To Aru Kagaku no Railgun
    To Aru Majutsu no Index

ezeket akárnymennyire imádom, nem itt a helyük :D

Eva 10? haha
    hol az Elfen lied, fmp, geass, TTGL, Macross Frontier(hogy személyes kedvencet is mondjak)...
  • LasDen #44433
    Japanese anime fans supply an informal top 10 of anime which any viewer would be at a loss to miss....

1. K-ON!
    2. Angel Beats!
    3. Bakemonogatari
    4. To Aru Kagaku no Railgun
    5. Gintama
    6. Toradora!
    7. To Aru Majutsu no Index
    8. Haruhi
    9. Durarara!!
    10. Evangelion

Durararararaarat még nem láttam...de szerintem Railgun Index bakemono nem olyan kihagyhatatlanok....helyettük Geass Clannad FMP-t mondanék (ha nagyon haza beszélnék, akkor Saikanot meg Mamoru-kunt mondanám)
    Gintamat meg előrébb pakolnám (úgy az első helyre) :D
  • Máté94
    C - Control 02. AA-n! ^^
  • LasDen #44431
    látom a lényeget megint megtaláltad....
  • Máté94
    "macskaizé" ...
  • LasDen #44429
    csak megjegyzem, hogy az utolsó részes spoilereket most olvastam....az első 2 rész megtekintése előtt meg nem olvastam még semmit...azóta meg valamelyiket olvastam valamelyiket nem....nem csodálkozom és nem vagyok büszke magamra, mert itt nem ez a kérdés....ha érdekes lenne (emeljük ki, hogy számomra mer megin megleszek kövezve) akkor tök mindegy, hogy tudom mi lesz a végkifejlet, ha az ahhoz vezető út lenyűgöző és magával ragadó....

a bakumanról is olvastam spoilereket, hogy mi lesz velük, mert nem bírtam, hogy kb a végtelenbe tart a sorozat az ígéretet tekintve....elolvastam ennyi....de folytattam tovább és élveztem, mert egy jó sorozat...

madokára visszatérve annyit tudok, hogy madokával az utolsó részben mi lesz, a macska izé miféle és mi lett belőle, de többel nem nagyon vagyok tisztába, hogy ki mit csinált, hogyan csinálta vagy miért....
  • armageddon666
    Első hűde váó O.o
  • Lelouch
    Na ha már felmerült a banner téma, összeütöttem két újat.
    TWGOK
    TWGOK2
  • armageddon666
    Szóval zéró meglepi, és csodálkozol hogy nem tetszik. És még büszke is vagy magadra, hogy tudod lelőtted az anime fontos részét képező eseményeket. OK. Értem én.
  • Malakai
    Ha valaki nem lát valamit a listában és mégis rakta inkább privátban küldje, ahogy írtam topicban előferdül, hogy elsiklok felette.
  • Lelouch
    Szerintem az én két Bakemonogataris bannerem volt az utolsó frissítés.
  • LeventeV
    a nagy bannerfrissítés óta még kerültek be bannerek? mert olyanokat látok amiket eddig még nem.