kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #44429
    csak megjegyzem, hogy az utolsó részes spoilereket most olvastam....az első 2 rész megtekintése előtt meg nem olvastam még semmit...azóta meg valamelyiket olvastam valamelyiket nem....nem csodálkozom és nem vagyok büszke magamra, mert itt nem ez a kérdés....ha érdekes lenne (emeljük ki, hogy számomra mer megin megleszek kövezve) akkor tök mindegy, hogy tudom mi lesz a végkifejlet, ha az ahhoz vezető út lenyűgöző és magával ragadó....

a bakumanról is olvastam spoilereket, hogy mi lesz velük, mert nem bírtam, hogy kb a végtelenbe tart a sorozat az ígéretet tekintve....elolvastam ennyi....de folytattam tovább és élveztem, mert egy jó sorozat...

madokára visszatérve annyit tudok, hogy madokával az utolsó részben mi lesz, a macska izé miféle és mi lett belőle, de többel nem nagyon vagyok tisztába, hogy ki mit csinált, hogyan csinálta vagy miért....