FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na megnéztem a Madokát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Madoka átlépett téren és időn. Ott van mindenhol, minden időpillanatban. Mintha Isten lenne? Az új világban pedig megszűntek a witchek, mert ugye amint átváltoznának, Madoka eltünteti őket. Ezzel viszont felborulna a világ egyensúlya vagy valami, így a witchek helyett lettek démonok, amik szerintem kb. ugyanazok, mint a witchek csak függetlenek a személyektől. Mármint ugyanúgy valószínűleg bánatból meg hasonlókból jöhetnek létre.
Kellemesen profin indult a sorozat, nagyon felszökött a minősége, ám szerintem az utolsó két rész lehetett volna jobb is. Nem tudom hogyan. Pl. a Homura sétál fekete angyalszárnyakkal a sivatagban rész nem tudom mi lehetett :) Vannak spekulációk egyébként a befejezésre?