72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Naponta többször nézek be a topicba, de csak akkor írok ha van miről. :D -
Észrevettétek, hogy a topikba már alig jár valaki...??
Zomil, Lelouch, PetruZ és én, akik még folyton itt vannak, de mások csak néha néha néznek be....
és legtöbbször a HH v medaka a téma zomil és L között :DD -
Igen nagyon király volt ez a kidobos :) -
HunterxHunter 71. - Hisoka... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén jól megnyerte a kiütőst Gonéknak. :D Kár, hogy nem hívják majd segítségül a robbantó csapata ellen. -
Gondolom a készítők mérlegeltek, hogy semmi vagy csak egy szereplő történetét mutatják be. Nem fértek volna bele a többiek, vagy kilógott volna a történésekből. Végül is a leghűvösebb karakter történetét megkaptuk, nem elég? :D -
Az egy dolog, h volt szo a multjukrol, de senkinek nem volt egy ilyen rész ami csak rola szolt és hogy került az ügynökséghez, ezért mondom, hogy az a rész teljesen kilog. -
De végül is a többiekét tudjuk. Shion-ra nem jut eszembe semmi, de a többiek megvannak. -
Épp ezaz, h a többi szereplö multjárol nem tudtunk meg semmit...Teljesen felesleges rész volt, semmit nem adott a történthez...mégha végigmentek volna az összes szereplö multján megérteném...de egyedül neki volt ilyen flashback-je :S -
Most nézem, hogy még ott van a Weekly Young Jump is, csak az egy seinen magazin... Hát az ottani célközönség lehet jobban tudná értékelni a Medaka Box-ot... :D -
Azért az kicsit sem volt filler. Sasayama-ról is tudtunk meg egy s mást. Különben is, ha nem lett volna, akkor most azt írtad volna "De a többi szereplő múltjából nem tudtunk meg semmit". :) :D -
nem shueisha magazinba meg nem vagyok biztos, hogy átengednék. inkább elkaszálják csak ne termeljen másnak pénzt...:D -
Na igen, erre már volt példa. A D.Gray-Man és a To Love-Ru is átment a Jump Square-be. Meg a Nurarihyon no Mago utolsó pár fejezete is egy másik Jump magazinban lett publikálva. Bár csak a WSJ az, ami hetente jelenik meg, szóval itt az se lenne túl jó. :D -
A HunterxHunter-nél nem számít mondjuk semmit a ranglista, mert a mangakának különleges szerződése van a WSJ-vel. Emiatt engedheti meg magának azt is, hogy csak akkor áll neki dolgozni, amikor kedve tartja... :D Az ő esete egyedi. -
lehetőség van rá...legalábbis házon belül biztos.... -
Köszi az infot :)
Gondolom arra nincs esély, hogy átmenjenek másik ujsághoz ahol nem ilyen mostohán bánnak velük. -
Például a Toriko-t szerintem tuti a szerkesztők futtatták fel... Mert a mangaka Oda haverja... -
What is the ToC ranking?
ToC stands for Table of Contents. It's found on the last page of every issue of WSJ, but more importantly, the order the series appear in on the ToC is closely related to the popularity of the series. This is determined by polling the readers; there is a polling postcard in every issue of WSJ.
- The TOC is affected by the popularity of 8 chapter ago.
- Shueisha's aiming their main target as elementary and junior high school students, thus, their votes weigh probably more than others.
Elsősorban ez dönti el, de a szerkesztők véleményei is beszámítanak. -
Értem.
Ööööö... :D -
-
az olvasók szavaznak....hogy melyik manga tetszett nekik a legjobban sorrendben. így jön ki...legalábbis bakumanban így megy :D
pl. 1. one piece
2. bleach
3. naruto
4. medaka
stb :D -
Amugy ez a rangsor egyáltalán mi alapján születik a SJ-ban? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából bennem Medaka azt a benyomást kelti, hogy még most se igazán érti Zenkichi álláspontját... Nem lepne meg, ha összejönne valaki mással... :D Kumagawának is benyögött valami olyasmit, hogy hozzámenne feleségül, még mielőtt Zenkichi megkérte a kezét. :D Érdekes fordulat lenne.
Nulla karakterfejlődés???? Egy mangát olvastunk? :D
Ez az érzelmi szálas dolog is egy jókora bullshit, meg lehet nézni, mekkora érzelmi szálak folynak a többi most futó WSJ-mangában...
Hozzáteszem, a HunterxHunter meg csont utolsó szokott lenni a ranglistán, amikor éppen nem szünetel, szóval ennyit arról a ranglistáról. Egyszerűen csak rossz magazinnál vannak. Ehhez még hozzájön az is, hogy máshol ahol egy manga elér ilyen eladási mutatókat, mint a Medaka Box, meg se fordul a magazintulajdonosok fejében, hogy kaszálják a mangát. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az elsö bekezdéshez: Hát én már semmin se csodálkoznék...logikát meg pláne nem keresek benne, amig nem magyaráznak el valamit a szereplök pontosan addig bármi bárhogy lehet :D
Nienami-t én is nagyon birom, mindig idiota fejet vág és mindig mindenröl mindent tud, ráadásul senkise tudja, miért van állandoan velük, egy random szereplö a Jet black arc-bol :D
Amugy valoban elvileg csak ö lenne képes a "therefore" stilus miatt legyözni Medaka-t.
Nah igen...gondoltam milyen szép lenne, ha Medaka mindenkit legyözne, majd a végén Zenkichi-vel harcol és akkor elökerülhetett volna ujra a házasság téma. Erre 1ütésböl kiüti és ennyi...kicsit csalodtam.
Hát öszintén szolva nem hiszem, hogy ez az utolso arc, annyira adja magát, hogy miután most Medaka legyöz mindenki legyen egy timeskip amikor Zenkichi és Medaka is nagykoru és akkor még utoljára történjen valami és akkor összeházasodnak(annyira én se vagyok oda a Zenkichi x Medaka dologért, de egyszerüen tulságosan adja magát a dolog, tul nagy kibaszás lenne, hogy soksok év után is Zen a friendzone-ban maradna).
Az meg, hogy mindig az utolso 3-5-ben van teljesen megértem. Konkrétan NULLA karakterfejlödés van az egész mangában nagyon minimális, egyedül Kumagawa karaktere az ami hatalmasat fejlödött. És már teljesen megértem miért sokak kedvence ö, szvsz ö a legjobb karakter az egész mangában.
Tul sok random dolog van összedobálva benne, ráadásul szinte nulla érzelmi szállal, pedig azt biztos értékelnék az emberek.
Az a baj, hogy nem igazán tudom elképzelni mivel tudná megnövelni ujra a népszerüségét a sorozat.
Bocsi :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]sok lesz má a spoiler :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most gondolj bele... Egy Kakegae is fel tudta tartani Iihiko-t nem kevés ideig, Medaka hogy a frászkarikába győzhetett volna le 640 ezret belőle, olyan rövid idő alatt? :D Talán a végső god mode-jával mehetett volna, de azt Iihiko ellen használta először... Ha nem használt All Fiction-t, akkor ez még a sok túlzás között is nonszensz. :D
Nienami egy hatalmas nagy talány. :D Mondjuk én nagyon bírom, úgyhogy tőlem még nyugodtan maradhatna előtérben. :D
Hát remélem nem csak ennyi lesz. Vagy ha igen, akkor mégse ez az utolsó arc. :D Csak elég nehéz helyzetben van a manga, mivel a Jump ranglistán(ami szerintem egy irtó nagy "fasság"...) mindig az utolsó 3-5-ben van, és eddig csak Nisio neve miatt nem kaszálták a mangát. Nem tudom meddig tartható ez az állapot.
Amúgy kiváncsi vagyok, valaki képes lesz-e megfogni Medakát... Ha Ajimu is benne van a buliban, akkor ő szerintem képes lehet rá... :D Vagy még Shiranui is a Real Eater-rel. Esetleg Nienami, a sötét ló. :D Az mindenesetre most eléggé szíven ütött, hogy Zenkichi-t egy ütésbe került elintézni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért? Mert ez a Medaka Box és ö Medaka... :D
Tulzásoknak is van határa? Olvastad te az utolso arc-ot?(persze, hogy olvastad :D)
Yuzuriha harcol Ihiko ellen, miközben Nienami(akinek az egész arc alatt konkrétan semmi értelme nem volt, azon kivül, hogy néha valami hülyeséget benyögött) átadja a stilusát ideiglenesen Zenkichi-nek...(amugy most Nienami tényleg Ajimu lett volna?)...és végül Zenkichi legyö...helyett Ihiko fejbevágja saját magát...okééé...hát ezt is kb. a semmiböl huzta elö Nishio... :D
De semmi baj, mert rögtön utána csöng Kumagawa telefonja(aki természetesen megszerzi állandoan az összes csaj számát :D), hogy épp zuhan a Hold a Földre...
Ezek után betoppan Medaka, hogy elpusztitotta a Holdat, megmentett egy elveszett földönkivüli életformát és harcolt egy másik univerzum gonosz királyával...jah és beszállt kicsit a fény és sötétség harcába is...de Hanten megmentette :D
Amugy azt hittem Ihiko meghalt.
Vicces, hogy igy 186ch után megjelentek elöször a tanárok is.
Hát azt hiszem igazad van, valoban azon kivül, hogy Zen megkérte Medaka kezét konkrétan semmi nem volt...igy ez az elutasitás se valami bánkodni valo cucc.
Amugy Nienami miért van ott állandoan mindenhol és miért vág állandoa idiota fejet meg idiota beszolásokat? :D
És most beértem a mangát a 187.ch-val. Akkor ennyi lenne az utolso arc? Medaka bucsuztatoja? Én kicsit olyan kevésnek érzem :S -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ööö, már Kotobuki ellen is stílust használt...
Meg egyébként is, már egy Kakegae-val is meggyűlt a baja, hogy intézhetett volna el máshogy olyan sokat olyan rövid idő alatt? Szerintem max. csak néhánnyal küzdhetett meg valójában, aminek eredményeként akkor tegyük fel, még jobban ráérzett a stílusokra, a többit meg eltörölte All Fiction-nel. Miért fárasztotta volna le magát azzal az Iihiko-val való küzdelem előtt, hogy mind a 640 ezer Kakegaéval megküzd egyenként? Azért a túlzásoknak is van egy határa. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem, mert ezzel magyarázták, h sikerült megtanulnia a stilusokat :)
Mivel 640ezer stilushasználoval harcolt, ezért rá is ragadt valami :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy All Fiction-t használt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre Medaka is betoppan, hogy éppen legyözött 640ezer embert...ok :D -
Psycho Pass end: 9/10...Egyszerüen szinte tökéletes volt, a grafikája 1-2 helyen borzaszto volt, de azon kivül szép nagyon, a zene tökéletes, nagyon meghozta a hangulatot. Nagyon jo nyomozos sötét hangulatu sorozat. Komoly gondolatokkal. Végig élveztem, egyedül 1fillert találtam teljesen feleslegesnek, amikor egyszer random be volt vágva az egyik nyomozonak a multja. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az meg külön piros pontot érdemel, h a sorozat pont ugy végzödött ahogy kezdödött, hatalmas megoldás :) -
-
Medaka Box: dafuq
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megy szépen a beszélgetés...egyszercsak PUFF HATALMAS VÉRTOCSA és bumm Bami apját félbevágja Ihiko :O -
az a szkafanderes az jól néz ki...a többit majd meglássuk :D -
Igen, négy rövidfilm: Hi no Youjin, Tsukumo, Gambo, Buki yo Saraba.
-
új Otomo film?? és most nyáron???
ez is ilyen rövid történetek válogatása lesz? -
-
A kavarást úgy értem, hogy kiszedte Kodakát a csigaházból legutóbb egy pillanatra, és most is (csak más értelemben). Tehát ilyen szerepe van. Ami nem baj, mert mozdul előre valamit a karakterfejlődés. :)
-
Rika szerintem annyira nem kavar. csak több szerepe van az előzőhöz képest és jobban kitud bontakozni a személyisége. és ugye ő is mondta, hogy nem szól semmiről semmit, tehát nem szól bele Kodaka önzőségébe sem... -
Á, emlékszem már, thx.