FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az elsö bekezdéshez: Hát én már semmin se csodálkoznék...logikát meg pláne nem keresek benne, amig nem magyaráznak el valamit a szereplök pontosan addig bármi bárhogy lehet :D
Nienami-t én is nagyon birom, mindig idiota fejet vág és mindig mindenröl mindent tud, ráadásul senkise tudja, miért van állandoan velük, egy random szereplö a Jet black arc-bol :D
Amugy valoban elvileg csak ö lenne képes a "therefore" stilus miatt legyözni Medaka-t.
Nah igen...gondoltam milyen szép lenne, ha Medaka mindenkit legyözne, majd a végén Zenkichi-vel harcol és akkor elökerülhetett volna ujra a házasság téma. Erre 1ütésböl kiüti és ennyi...kicsit csalodtam.
Hát öszintén szolva nem hiszem, hogy ez az utolso arc, annyira adja magát, hogy miután most Medaka legyöz mindenki legyen egy timeskip amikor Zenkichi és Medaka is nagykoru és akkor még utoljára történjen valami és akkor összeházasodnak(annyira én se vagyok oda a Zenkichi x Medaka dologért, de egyszerüen tulságosan adja magát a dolog, tul nagy kibaszás lenne, hogy soksok év után is Zen a friendzone-ban maradna).
Az meg, hogy mindig az utolso 3-5-ben van teljesen megértem. Konkrétan NULLA karakterfejlödés van az egész mangában nagyon minimális, egyedül Kumagawa karaktere az ami hatalmasat fejlödött. És már teljesen megértem miért sokak kedvence ö, szvsz ö a legjobb karakter az egész mangában.
Tul sok random dolog van összedobálva benne, ráadásul szinte nulla érzelmi szállal, pedig azt biztos értékelnék az emberek.
Az a baj, hogy nem igazán tudom elképzelni mivel tudná megnövelni ujra a népszerüségét a sorozat.
Bocsi :)