FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért? Mert ez a Medaka Box és ö Medaka... :D
Tulzásoknak is van határa? Olvastad te az utolso arc-ot?(persze, hogy olvastad :D)
Yuzuriha harcol Ihiko ellen, miközben Nienami(akinek az egész arc alatt konkrétan semmi értelme nem volt, azon kivül, hogy néha valami hülyeséget benyögött) átadja a stilusát ideiglenesen Zenkichi-nek...(amugy most Nienami tényleg Ajimu lett volna?)...és végül Zenkichi legyö...helyett Ihiko fejbevágja saját magát...okééé...hát ezt is kb. a semmiböl huzta elö Nishio... :D
De semmi baj, mert rögtön utána csöng Kumagawa telefonja(aki természetesen megszerzi állandoan az összes csaj számát :D), hogy épp zuhan a Hold a Földre...
Ezek után betoppan Medaka, hogy elpusztitotta a Holdat, megmentett egy elveszett földönkivüli életformát és harcolt egy másik univerzum gonosz királyával...jah és beszállt kicsit a fény és sötétség harcába is...de Hanten megmentette :D
Amugy azt hittem Ihiko meghalt.
Vicces, hogy igy 186ch után megjelentek elöször a tanárok is.
Hát azt hiszem igazad van, valoban azon kivül, hogy Zen megkérte Medaka kezét konkrétan semmi nem volt...igy ez az elutasitás se valami bánkodni valo cucc.
Amugy Nienami miért van ott állandoan mindenhol és miért vág állandoa idiota fejet meg idiota beszolásokat? :D
És most beértem a mangát a 187.ch-val. Akkor ennyi lenne az utolso arc? Medaka bucsuztatoja? Én kicsit olyan kevésnek érzem :S