FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most gondolj bele... Egy Kakegae is fel tudta tartani Iihiko-t nem kevés ideig, Medaka hogy a frászkarikába győzhetett volna le 640 ezret belőle, olyan rövid idő alatt? :D Talán a végső god mode-jával mehetett volna, de azt Iihiko ellen használta először... Ha nem használt All Fiction-t, akkor ez még a sok túlzás között is nonszensz. :D
Nienami egy hatalmas nagy talány. :D Mondjuk én nagyon bírom, úgyhogy tőlem még nyugodtan maradhatna előtérben. :D
Hát remélem nem csak ennyi lesz. Vagy ha igen, akkor mégse ez az utolsó arc. :D Csak elég nehéz helyzetben van a manga, mivel a Jump ranglistán(ami szerintem egy irtó nagy "fasság"...) mindig az utolsó 3-5-ben van, és eddig csak Nisio neve miatt nem kaszálták a mangát. Nem tudom meddig tartható ez az állapot.
Amúgy kiváncsi vagyok, valaki képes lesz-e megfogni Medakát... Ha Ajimu is benne van a buliban, akkor ő szerintem képes lehet rá... :D Vagy még Shiranui is a Real Eater-rel. Esetleg Nienami, a sötét ló. :D Az mindenesetre most eléggé szíven ütött, hogy Zenkichi-t egy ütésbe került elintézni.