72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Képek után mostmár tényleg bánom hogy nem voltam ott. Akadt egy két nagyon leleményes öltözék :D Abel Nightroad, a Bleach-es kapitány, Ed az acélalkimista :D. Eszem ám a kefét.:D hiába a smucigok így járnak. :D -
_Vegeta_ #18099 Azokhoz szolt akik voltak a conon, a kepeket megneztem, de olyan tipikus tizenevesek hoyg ihaj. :D -
Culram #18098 Hát nem bővelkedtünk 20 év körüliekben. -
ha a -chan miatt kérded: nem, csak ez jutott eszemben de házigazda írja át akkor -sama-ra :D vagy -san-ra :D vagy valami ^_^ és ezesetben sry érte xD bár az egyikőjük nagyon fiatalnak látszott xD (bár képekről ítélve mind fiatalnak látszik ^^)
ha nem nekem szólt akkor ez a hsz nincs is itt :D lehet törölni ^^
ha nekem szólt és más miatt: ...nemtom mi másért lehet kérdésed xD -
_Vegeta_ #18096 Csak 10evesek voltak? :D -
Jah az kihagytam hogy csoportos cosplay performancen még volt Kirin-chan is :D jók voltak ^^ de nem rájuk szavaztam merthát ő ugye profi :c -
Nah még egy két beszámoló és citromsárga leszek :D. -
jók lettek :D (Victoria Seres a legjobb ^^) -
Nah erről is hazajöttem :D
az animaxos cuccott nemtom mert elhúzódott a cosplay és utána hazamentem :c osztársak miatt... olyan hirtelen mentek el aztán SGseket megint megtalálni xD (reggel csak mázlim volt :D) szal máskor asszem hozzátok csapódom majd mert ti sztem aktívabban résztvesztek :P
Cosplay performance jó volt :D remélem lesz videó róla :D Naruto-s jó volt, bár nem nézem szal nemnaon vágtam :C (egyéni nemnagyon maradt meg, csak az elején az ugrálós zöldruhás narutós emberke :D de nem rá szavaztam szal volt valami más ami jobban tetszett ^^) aztán volt néhány elég gyengére sikeredett (pl Sailor Moon Sairor Stars az valami... hosszú volt XD) ám voltak nagyon jók :P
pl. a vegyes Közvesélyes Animések (valami ilyesmi volt a nevük :D amiben volt mindenféle :)), a Microsoft Excel 2007 Excel Saga + egy kicsike Fullmetal Alchemist ^^ végén a tánccal :D, a végén levő Bleach musical is jó volt :P (legalábbis sztem az akart lenni a Kon és a táncoló Shinigamik) meg aztán a Kaleido Star is jóvolt ^^ a GTO + FMP (Onizuka vs Souske xD) az jó ötlet volt csak akik a hangot babrálták eléggé elszúrták :S zenétől nem lehetett hallani őket.... és elég sok helyen bénáztak... csomószor nem lehetett hallani a cosplayeseket :'( ezért is volt jó a Berserk mert ott nem beszéltek xD Arra számítottam mikor ordított, hogy nah, besétál és akkor ilyen párbeszéd, esetleg valami béna hadonászás, de neeem :D berobban a színpadra a főhős (bocsi nemtom nevét mert nemláttam még :S) a hatalmas kardjával és egymásnak esnek xD
Jah a pokémonos is jópofa volt xD csak hiányoltam az "R betűs beállást" a végén :D a Haruhi Suzumiya meg nagyon kiszámítható volt :( (hare hare yukai) de nem volt rossz ^^
majd linkeljétek a sokszáz megás zipeket a képekről plz xD meg a videókról :D a gépemen akarom tudni ezeket xD -
Culram #18091 http://rapidshare.com/files/60913177/__337_szi_animecon_2007.zip
Bocsi, ez lett.
Az FMA-ról azt olvastam ma hogy szinkronos lesz. Hujber Feri lesz az egyik. Kíváncsi leszek. -
Az animax új animéivel mi a helyzet nem tudja vki?Mi lesz szinkronos és feliratos? -
Culram #18089 Mondjatok valami jó képfeltöltőt, ahol nem kell szórakzni egyenként. -
ezek nem normálisak XD -
Haruhi dance az utcán -
Ha nincs kép, meg sem történt! :P
(erre kéne valami szmájl, nem?
)
-
kééééééépeeeeeeeet :(
én sajna nem tudtam elmenni :(( -
Culram #18084 Én is voltam, én is nyomtam képeket. Majd felrakom valahova.
A cosplayben az a kis rózsaszin izéke (sajnos még nem láttam) volt a legaranyosabb. De a csaj is aki hordta az is aranyos. :D -
A még rutinosabbak meg visznek magukkal tábori széket?
-
Nuki #18082 A rutinosok elmehetnek a -.- -
a rutinosok már csak ilyen székre lepakolósan nyomják...
csak fél 12re értem oda, de semmit nem vesztettem. tömeg tömeg tömeg... az amv verseny gyenge volt, a cosplay kiszámítható, a bebop meg jó :)
remélem holnap (ma) nyugisabb lesz -
netmörlöm, yóezígy :D -
Nuki #18079 Akkor töröld ezt a két hozzászólásomat ha akarod
... Mire el tudom olvasni a válaszodat, valszeg letelik az öt percem (torrentezek, szedek le olyat amit sehol máshol nem találni ^^)
-
Mikuru neve már alap.
Mi...Mi...MIKURU BEAM! :P -
Jah :D
Reméltem, azért lesznek olyanok, akik nem kapcsolnak, és megkérdezik, mi a gyík ez :) -
Nuki #18076 Ez az a mikuru aki a Suzumia Haruhi első részének főszereplője? -
Uhh... Most néztem meg az Asahina Mikuru kalandjai c. "alkotást"
Hüdeszar...
-
Nuki #18074 És hogy egy kicsit eltérjek az Animecon-szpemről:
Ma láttam első részt a Nerima Daikon Brothersből az animaxon. Azt kell hogy mondjam egy igen értékes jelenség. Nekem ez az első ilyen nótás élményem animében. (értsd legalább az anime háromnegyede alatt ÉNEKLÉS volt/zajlott/ment.. értitek:)
Van ott egy tizennyolcas karika, nem ok nélkül. Vannak nagyon perverz utalások, de éppenhogycsak nem rontják el azért ezt az 'alkotást'.
Én úgy döntöttem mivel úgyis adják tévében, és esti programom aránylag mobil, így megengedhetem magamnak hogy végignézzem. -
Nuki #18073 Pontosan háromnegyed 
(mellesleg nekemis annyira jóa a memóriám, hogy már nem is nagyon tudom melyikőtök volt aaz osztálytárs és melyikőtök te...) -
:D igazából énis... legalábbis ma is félre mentem volna de olyan 40-50 körül értem oda :D szal holnap is ilyesmi lesz xD -
Nuki #18071 Hát én háromnegyedre érek oda a vonathoz és lájtnak azt mondtam a telefonba, nem tudom félreértette-e a zajtól ami a metrón volt akkor... ;) -
:D felkérték közönséget hogy aki ismeri énekeljen xD én összes slayersnek szeretem opját ^^ illetve a sorozatoknak, ovát még nem néztem meg :D lassan fexxem mert holnap akkor megin koránkelés :D akkor fél10? -
Nuki #18069 Loál, én nagyon szeretem a Slayers next openingjének zenéjét... ha lány lettem volna biztos énekeltem volna :D -
ez az meg is találtamXD
Fate/Stay Night - Nightwish - Amaranth -
Nuki #18067 Háromnegyed tízre beszéltük meg az vonatot, én Petivel negyed 10 kor találkozom határ úton (ő általában pontos, én is az voltam, nem a mi hibánk hogy késtünk, komolyan.)
Képek: holnap még fotózom, aztán miközben ott vagyunk, ötleteket szeretnék kérni tőletek hova-hogy töltsek föl ekkora horribilis mennyiségű képet... ? -
én is a tankcsapdás Bleach-re szavaztam:D
De a legjobban a Fate/Stay Night-Nightwish AMV tetszett:D
Egyébként nem is tudom hogy mennyit képet buffoktattam el, de a cosplayesek egy részét test közelből sikerült lekapnom + egy jó néhány nem is induló, de nagyon jó jelmezest is;)
Majd hétfőn megkapom Nuke-től a képeket és föl fogom tölteni a kép.tár-as galériámba -
képkészítgetés közben találkoztam Biomage-dzsel a nagy terem előtt;) -
1 hand gépelés ^^
szal. cosplay, voltak meglepően jók :D pl. Nightroad atya :P meg valami rózsaszín ruhás csaj akinek a nevére nem emléxem xD nameg Trigunos keresztes bácsi :P kedvet kaptam Trigunhoz ^^ na meg kinehagyjam Victoria Serest... vörös kontaktlencse, meg vámpírfogak :D a hentai gémes csaj...khm...szal a ruhája nemvolt rossz ^^
rajzverseny 1 órát húzódott :S de türelmesek voltunk haverral szal bejutottunk a doujinshi első kézből előadásra :P nagy volt ^^ de frusztált hogy sokan tudtak japánul, azt mikor Kirin mondott valamitr, a fél terem röhögött xD mimeg csak a "SZINKRONBÓL" tudtuk meg mit mondott
2hand on
:D utána cowboy bebop helyett karaoken szurkoltunk xD volt 1-2 gáz próbálkozás xD de a szervező egész jó volt, meg volt még 1-2 nagy, a bezt az a Slayers NEXT op Give a Reason volt :D az nagyon jól sikerült ^^ jó hangulatot teremtett :D meg a legpoénabb a What's Up People volt xD (Death Note) 5-6 emberke ment fel és megpróbáltak szenvedni vele nem sok sikerrel xD
vége előtt egy fél órával kimentünk és hazamentünk ^^ zöld teám és a pocky dobozom osztársamnál hagytam xD szal majd azokat holnap visszakapom xD meg holnap viszek tatyót... és veszek AnimeStars magazinokat ^^
az SGs táblára meg van igény xD én fél10re próbálok menni, de lehet hogy előbb sikerül... kéne ülőhely nagyteremben mert sokat leszek ott xD
AMV versenyen kire szavaztatok?
én 4-re :D Bleach + Tankcsapda ^^ am tankcsapdát nemszeretem igazából... de ez nagyon jó lett sztem :D meg 2szer szavaztam mert valami noob elhagyta a céduláját :\ -
Kopogj Hrisskarnál! (vagy Nuke? :S) -
cosplayról képet vagy meg se történt!
-
Nah és most irom az Élménybeszámolot, mert lusták lennétek elolvasni ha egybe irnék egy rohadt hosszu hszt :P
Kb. háromnegyed 11re bejutottunk, és tapasztaltuk, hogy 2000 ember nagyon nem fér el a Pecsában, a kis klubteremben, és a nagy klubteremben nem is voltam, mert képtelen voltam bejutni. Mire beértünk, az áruk legnagyobb és legjobb részét elkapkodták, igy nem sikerült semmit vennem, majd civilbe bepotolom :P
Körbe végig árustandok voltak, mindenféle cuccot lehetett venni, mangákat, plakátokat, disztárgyakat, estébé, estébé. A nagyteremben tök jo volt az AMV-vetitéseket a jéghideg betonon ülve végignézni, remélem holnapra nem fázok föl, mert már megvan a jegyem :D Rögtön mindenki berohant, ledobta egy székre a cuccát, hogy oda más ne üljön, és visszajött mikor kedve tartotta. Mindenesetre tulságosan is tele voltunk. Nekem a legtöbb nagyon tetszett, a cosplay pláne, és volt ami nagyon kevésbé, de összességében nagyonis megérte elmenni ;)