kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    1 hand gépelés ^^
    szal. cosplay, voltak meglepően jók :D pl. Nightroad atya :P meg valami rózsaszín ruhás csaj akinek a nevére nem emléxem xD nameg Trigunos keresztes bácsi :P kedvet kaptam Trigunhoz ^^ na meg kinehagyjam Victoria Serest... vörös kontaktlencse, meg vámpírfogak :D a hentai gémes csaj...khm...szal a ruhája nemvolt rossz ^^

rajzverseny 1 órát húzódott :S de türelmesek voltunk haverral szal bejutottunk a doujinshi első kézből előadásra :P nagy volt ^^ de frusztált hogy sokan tudtak japánul, azt mikor Kirin mondott valamitr, a fél terem röhögött xD mimeg csak a "SZINKRONBÓL" tudtuk meg mit mondott

2hand on
    :D utána cowboy bebop helyett karaoken szurkoltunk xD volt 1-2 gáz próbálkozás xD de a szervező egész jó volt, meg volt még 1-2 nagy, a bezt az a Slayers NEXT op Give a Reason volt :D az nagyon jól sikerült ^^ jó hangulatot teremtett :D meg a legpoénabb a What's Up People volt xD (Death Note) 5-6 emberke ment fel és megpróbáltak szenvedni vele nem sok sikerrel xD
    vége előtt egy fél órával kimentünk és hazamentünk ^^ zöld teám és a pocky dobozom osztársamnál hagytam xD szal majd azokat holnap visszakapom xD meg holnap viszek tatyót... és veszek AnimeStars magazinokat ^^

az SGs táblára meg van igény xD én fél10re próbálok menni, de lehet hogy előbb sikerül... kéne ülőhely nagyteremben mert sokat leszek ott xD

AMV versenyen kire szavaztatok?
    én 4-re :D Bleach + Tankcsapda ^^ am tankcsapdát nemszeretem igazából... de ez nagyon jó lett sztem :D meg 2szer szavaztam mert valami noob elhagyta a céduláját :\