kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Nah erről is hazajöttem :D

az animaxos cuccott nemtom mert elhúzódott a cosplay és utána hazamentem :c osztársak miatt... olyan hirtelen mentek el aztán SGseket megint megtalálni xD (reggel csak mázlim volt :D) szal máskor asszem hozzátok csapódom majd mert ti sztem aktívabban résztvesztek :P

Cosplay performance jó volt :D remélem lesz videó róla :D Naruto-s jó volt, bár nem nézem szal nemnaon vágtam :C (egyéni nemnagyon maradt meg, csak az elején az ugrálós zöldruhás narutós emberke :D de nem rá szavaztam szal volt valami más ami jobban tetszett ^^) aztán volt néhány elég gyengére sikeredett (pl Sailor Moon Sairor Stars az valami... hosszú volt XD) ám voltak nagyon jók :P
    pl. a vegyes Közvesélyes Animések (valami ilyesmi volt a nevük :D amiben volt mindenféle :)), a Microsoft Excel 2007 Excel Saga + egy kicsike Fullmetal Alchemist ^^ végén a tánccal :D, a végén levő Bleach musical is jó volt :P (legalábbis sztem az akart lenni a Kon és a táncoló Shinigamik) meg aztán a Kaleido Star is jóvolt ^^ a GTO + FMP (Onizuka vs Souske xD) az jó ötlet volt csak akik a hangot babrálták eléggé elszúrták :S zenétől nem lehetett hallani őket.... és elég sok helyen bénáztak... csomószor nem lehetett hallani a cosplayeseket :'( ezért is volt jó a Berserk mert ott nem beszéltek xD Arra számítottam mikor ordított, hogy nah, besétál és akkor ilyen párbeszéd, esetleg valami béna hadonászás, de neeem :D berobban a színpadra a főhős (bocsi nemtom nevét mert nemláttam még :S) a hatalmas kardjával és egymásnak esnek xD
    Jah a pokémonos is jópofa volt xD csak hiányoltam az "R betűs beállást" a végén :D a Haruhi Suzumiya meg nagyon kiszámítható volt :( (hare hare yukai) de nem volt rossz ^^

majd linkeljétek a sokszáz megás zipeket a képekről plz xD meg a videókról :D a gépemen akarom tudni ezeket xD