FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah és most irom az Élménybeszámolot, mert lusták lennétek elolvasni ha egybe irnék egy rohadt hosszu hszt :P
Kb. háromnegyed 11re bejutottunk, és tapasztaltuk, hogy 2000 ember nagyon nem fér el a Pecsában, a kis klubteremben, és a nagy klubteremben nem is voltam, mert képtelen voltam bejutni. Mire beértünk, az áruk legnagyobb és legjobb részét elkapkodták, igy nem sikerült semmit vennem, majd civilbe bepotolom :P
Körbe végig árustandok voltak, mindenféle cuccot lehetett venni, mangákat, plakátokat, disztárgyakat, estébé, estébé. A nagyteremben tök jo volt az AMV-vetitéseket a jéghideg betonon ülve végignézni, remélem holnapra nem fázok föl, mert már megvan a jegyem :D Rögtön mindenki berohant, ledobta egy székre a cuccát, hogy oda más ne üljön, és visszajött mikor kedve tartotta. Mindenesetre tulságosan is tele voltunk. Nekem a legtöbb nagyon tetszett, a cosplay pláne, és volt ami nagyon kevésbé, de összességében nagyonis megérte elmenni ;)