72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Láthatod hamarosan ^^
  • Black Hawk
    Bízom az animaxban. Nekem speciel a full metal alchemist szinkronja kifejezetten tetszik. Hujber Feri mint Roy Mustang nagyon jó lett :D
  • Black Hawk
    komoly?
  • RelakS
    Pedig már reméltem, hogy láthatom az enimekszen a loitumás jelenetet :D

Mindenesetre kezdik előlről a Kék Nem-et, meg az 52. résztől a KutyaSzellemet
  • Nuki
    Ezzel csak azt akarta érzékeltetni hogy milyen hülyén hangzana a magyar fordítás, ergo amellett érvel hogy mindent hagyjanak meg japánul a szinkronban.
  • Seth
    Amúgy én nem találtam a jövőheti, meg azutáni műsorban sem. Majd vmikor később lesz januárban szerintem, vagy mondják vhol?
  • Seth
    Bleach
  • RelakS
    mármint micsoda?
  • armageddon666
    Fehérítő! Jövő héttől minden nap, az Enimexen!
  • _Vegeta_
    Ugy hangzik ahogy hangoznia kell. En se ugy beszelek magamrol barati koromben hogy "szevasz! en egy student vagyok". Egyebkent Kuroszaki Icsigo. :P
  • armageddon666
    メリークリスマス!!
    Boldog Karácsonyt :))
  • Black Hawk
    Miért igénytelen? Az hogy hangzik már hogy Kurosaki Ichigo vagyok "Halálisten helyettes"
  • Black Hawk
    Azt a rohatt xD
    Boldog karácsony mindenkinek.
  • Hmuda
  • Prof William
    Közben nekem is elindult... biztos volt egy kis szünetük.
  • biomage
    Na senki nem nézte az animaxon, azt az animét ayakashi ayashit?
  • Seth
    nekem megy
  • Hmuda
    Az utóbbi lesz.
  • Prof William
    Az gőzös megy nektek? Most raktam újra gépet és nem tudom hogy azzal van e baj vagy a FTP kapcsolatot állítottam be rosszul...
  • Cat 02 #19048
    ez most jó ?
  • berlinboy6329
    Nem tetszik,mer nem értem. :S

Digi TV monjon le!
  • biomage
    Hali

Ki nézi az új animet az animaxon? "Ayakashi Ayashi" és menyire tetszik?
  • armageddon666
    nemnézek narutot (lehet megkövezni)
  • berlinboy6329
    George eredeti hangja a Narutóbol Jiraiya-é is... :)
  • Seth
    Csak szerényen :D
  • Prof William
    Igen!

Végre elkezdődött!

Az HOSTD vagyis High School Of the Dead első MAGYAR nyelvű chaptere eléhető a www.manga.hu -n...

SmileyElső fejezet - The Outbreak

Vegyétek és egyétek.
  • armageddon666
    hát Blood+ban volt 1-2 passzoló ^^ első 4 részt ha láttam magyarul :D de speciel Saya "apjának" a hangja jobban bejött mint az eredeti ^^ az eredeti hangja nem tetszik :S Vandreadben is ő a szinkronhang asszem egy eléggé morbid helyzetben :D meg máshol is hallottam már ^^ de sehol sem jött be ^^ ellenben Haji hangja...nemis a hangja... hanem a hangsúlyozása O.o

ezekkel a szinkronszínészekkel megnézetik vajon hogy mit kell szinkronizálni vagy csak eléjük dobják a szöveget és a NÉMA filmet? O.o az meg a szinkronszöveg írójától volt számomra nagy gáz hogy kihagyták a Tom&Jerrys megjegyzést :\\ ("Megvan Jerry egér. Küldjük Tom macskát." Bár lehet hogy ez csak a magyar feliratban volt így XD de nekem bejött ^^)
  • Prof William
    Na ez a másik. :) Bár az eedeti szinkronmhangot úgy sem lehet űberelni de reménykedjünk hogy passzóló hangokat találnak...
  • Nuki
    Ilyen magyar szó létezik hogy homonkulusz... Ez olyan idegen hangzású, mint a fridzsider, vagy a show (ezeket használjuk a köznyelvben mind).
  • armageddon666
    FMAban is lefordították a neveket is :\ Falánk... amúgy nézi valaki? az leírhatná a többi homunculust mire fordították ^^ meg úgy magát hogy homunculus lefordították-e? :D
  • light00
    Én nem is a fordításon izgulnék ennyit, hanem hogy normális, hozzáillő szinkronhangot találjanak a szereplőkhöz.
  • Nuki
    Bízzuk rájuk, tartsuk tiszteletben a döntésüket, ha jó, ha nem jó.
  • Prof William
    Höhöhhö :)

A Animax bot válaszol. Nem kizárt hogy ez lenne a válasz. :)

a Halálisten szó me nagyon hülyén hangzana... Gondoljatok bele és képzeljétek el hogy élőszóban hogy hangzana a TV-ben...

Vigyázz halálisten!
    Azért hívtam összee a Halálisten kapitányokat...
    Valamit azért nem kell lefordítai mert jól hangzik a neve... A FMA-ban is azért adták a H-knak a japán verzióban is angol nevet mert JÓL HASNGZOTT. Greed Lust stb...

És mi lenne a Zapaktuókkal? Soul Slayer angolban... Az hogy lenne magyarban? Az is maradhatna... Mint ahogy magyarban a Katana sincs lefordítva soha...
  • BEAST #19034
    enis letoltom, de ettol fuggetlenul nezek animaxot is mert jo latni hogy magyarorszagon is egyre "komolyabban" veszik az animet es nem csak hetvegi kora reggeli gyerekmusorokba szanjak :D
  • Frosty01
    báz, még jó hogy nem nézek animaxot, hanem letöltöm ami érdekel
  • armageddon666
    szintem is ....... meg akkor már Quincy-t is lekéne fordítani... az mondjuk fantázia név... meg a Hollowot is... milyen lenne már :\ ha egyik le van fordítva többit is le kell...
  • BEAST #19031
    mar miert lenne igenytelen? emlekszem volt oylan resz amikor Ichigonak meselt Rukia ezekrol a dolgokrol es akkor elmagyarazta hogy a Shinigamikat Death Godoknak is szoktak nevezni ... siman beleferne hogy meghagyjak Shinigaminak , kiejtve jol hangzik, es kesobb az animeben hulyen nezne ki hogy a halalisteneket szoktak halalisteneknek is nevezni xD
  • Frosty01
    szerintem sem kéne lefordítani. így sokkal jobban hangzik és szerintem ez fontosabb
  • _Vegeta_
    A sinigami nem szervezet neve! Es nem leforditani a legigenytelebb dolog lenne a vilagon! :S
  • armageddon666
    :DDDDDDDDDDDdd