72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #20077 #20066: Ja bocs. Súlyos tapasztalatok záporoznak alá, elképzelem ahogy a viktória vízesés tetejéről ez leesik nekem, mint egy levél. Úgy 7-8 év eltolódással, semmi probléma 
Mangaka által rajzol manwa (ami koreai) és abból készült anime, ami japán? Talán az árnybíró az ilyen. (gondolkoztam ilyen extrém kombókon, tudtok ilyet?:D) -
én nem :c számomra az anime az only japán -
jogos ^_^ -
Persze hogy közelebb áll az animéhez mint a többi amcsi agyrohasztás (azoknak is megvan a maga varázsa azért :D ). Csak számomra az anime exkluzívan megmarad távolkeleti kuriózumnak, és ha egy nyugati csapat akármilyen sikeresen is képes másolni a stílusjegyeket, attól még számomra csak egy ügyes próbálkozás marad. Mindenkinek mást jelent az anime egy kicsit. Vannak akik még a koreai alkotásokat se sorolják bele (én igen). :-)
Csak leírtam, hogy számomra miért nem tartozik az animék közé: teljesen amerikai stáb. A Futuramat csak azért hoztam fel, hogy cáfoljam a koreai animálás jelentőségét. :-) -
Azert van kulonbseg a Futurama es az Avatar kozott ilyen teren xD ... Eloszor is en nem mondtam hogy anime, csak kivancsi voltam mitol olyan egyertelmu hogy nem anime az Avatar, mert ha nem mosolyogna a nickel logo az egyik sarokban akkor kb senki sem jonne az okos "mer' amcsi" ervekkel.A masik pedig, a studio onmagaban semmi sem szamit, hisz attol hogy egy hollywoodi film egyes reszleteit x helyen keszitik el meg mindig hollywoodi a film, viszont a tortenetet/forgatokonyvet helyben fejezik be . A lenyeg hogy en nem vagnam ra hogy "nem anime", mert nekem a rajzfilm az a Tom & Jerry, tipikus butaamcsi rajzfilm pedig a GI Joe,Captain Planet es tarsai :D:D es ahogy mar manapsag CNen is Naruto megy, szerintem ha csak egy arnyalatnyival is, de kozelebb al az animekhez mint a elobb emlitett remekmuvekhez xd
ui. Itt mindenkinek csak maganvelemenye van =D -
anime-wanabe vagy mi ^^ -
A Futuramat is egy koreai székhelyű studióban animálják (Rough Draft Korea), mégse anime.
Az Avatar egy Nickelodeon rajzfilmsorozat, teljesen amerikai stáblistával. Attól, hogy animés az egész látványvilága az én megitélésem szerint még nem lesz az.
Persze ez csak magánvélemény. Vannak akiknek anime, hát lelkük rajta, engem nem zavar (csak gondoltam leírom a véleményem az ügyben). -
en ugy tudtam hogy koreaban rajzoljak, es a tortenet nagy reszet is azsiaban talaljak ki, akkor most azert "amcsi" mert onnan fizetik, mert ne nem ezt kerdeztem hanem azt hogy "mitol olyan vilagos hogy nem anime"? -
attól, hogy amcsi -
mitol vilagos hogy nem anime?
-
Az avatar című mese az hova tartozik mert világos hogy nem anime de annyira hasonlít rá. Nem tudok rájönni hogy mi fán terem. -
Jah, tesóm. :-) -
Nuki #20065 Ő az a Rincewind akivel együtt Runescape-eztünk?
Amúgy aranyosak a figuráid :D
A Bleach tényleg jó móka, érdemes megnézni, főleg azért, mert még írják nagyban a mangát is és az animét is ebből kifolyólag :) -
AranyKéz #20064 Vazz, 2 ember került a mondatomba.
-
AranyKéz #20063 Ahhhahaha, az baj ha az ember már a fansubberek közötti belső vicceket is megérti az ember ?
Utawarerumono #17 - "My mom can't fansub" felirat :D
-
ITT -
Ilyen animés biz-baszokat mint a telefonlógó, kulcstartó honnan lehet szerezni, mert az alább linkelt oldalon csak nagyobb figurák vannak. -
zomg, inkább faragok magamnak kavicsból, de ez tényleg iszonyat drága
-
Ezeket konkrétan Japánból rendelte, de a másik három figurám (Ropponmatsu, Ohno-chan és egy Sachiel) a holdfényteam boltjából való (tényleg aranyárban vannak). -
Pl Innen, aranyáron (a komolyabbak persze) -
ilyesmiket hol lehet magyarországon szerezni?
kéne, hogy feldobjam a szobám egyik sarkát
-
Lehet neki kellene állnom a Bleachnek, hogy egy kicsivel több értelme legyen. :P -
Rukiás telefonlógó a legjobb :D -
Tess. ^_^
-
képet vagy meg sem történt :D -
Na megnéztem az első részét, csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszett. Remélem többi rész is jó lesz
Amúgy egy 6 részes ova-ról van szó, műfajilag nem is tudom, misztikus,természetfeletti thriller talán, elég véres jelenetekkel,kínzásokkal(egy két jelenetnél még én is felszisszentem). Meztelenség is van benne,a hősnő elég szexi és ezt szemtelenül ki is használja :D Valami amúgy még nem stimmel vele,mert az első részben ha jól emlékszem 3x látjuk meghalni, de nem akaródzik neki vízszintesben maradni ^^ . Ja és vmi óriási faszerű képződmény van a távolban ,amiből spóraszerű gömbök szállíngóznak mindenfelé, és csak ő látja. Ez még nem derült ki, hogy micsoda, meg úgy egyeltalán hősnőnkről sem.
Foglalkozása konkrétan nem tudom mi, szabadúszó nyomozó, első részben éppen egy kövér macska után kutakodik,mikor belebotlik egy magáról szinte semmit nem tudó srácba, akinek segít a végére.
Van egy loli partnernője is (aki idősebb 20-nál az biztos,mert a srác 20 és említik hogy nála idősebb), akivel szívesen kezdik a napot (és folytatják még hébe hóba) egy kis vodkával vagy bármi más alkohollal :D (ja és szívesen molesztélja, csak hogy egy kis perverzió is legyen)
Grafika szerintem szuper, animációk is rendben vannak, nézzétek meg.
-
Rince megjött amcsiból és hozott három új anime figurát a gyüjteményembe (ezzel meg is duplázta a kollekciómat :P). Az egyik egy piros ruhás..."karatékás" figura (jobb szót nem tudok, úgy állnak a kezei ahogy a kezdő karakteórákon szokták mutatni a tanárok). A másik egy pincérnő ami valami "Kuromi" nevű chibi-anime-izébizé alapján van öltöztetve. A harmadik meg Rukia a Bleachből, olyan mobilra akasztós minifiguraként. -
a hollywoody fostól megfájdula hasam...
ázsai filmek rlz :), és némelyik jól megkoreografált kínai fung-fu kardos-lándzsás film odabasz a matrixnak rendesen xD
-
Tárgytalan, alig hogy beírtam már meg is találtam pár oldallal arrébb, csak nem a cím neve volt a linknévben. Még jó hogy jól emlékeztem, hogy C-vel vagy D-vel kezdődik, mert Mnemosyne a címe
-
Vki segítsen.
Keresem annak az animének a címét,ami vmikor mostanában kell hogy induljon. Csak egy előzetest láttam belőle, mintha C-vel vagy D-vel kezdődne a címe és vmi latin szó asszem. Előzetesben csajok bunyóznak vmi szállodai szobában(talán mindegyik bérgyilkos), nagyon jó az animáció , vmi akció,thriller,krimi lehet. Láttam itt belinkelve az előzetesét régebben, de nem találom -
tegnap néztem meg a Battle Royal filmet, tudom nem anime, de aki még nem látta, feltétlenül nézze meg! szerintem megéri. igaz japán film, igaz nincsennek benne hollywoodi csodaeffektek, de akkor is :)) -
a letöltős rész már nem téma. -
ördögtarisznya intro xD
amúgy valaki nem tudja honnan tudom leszedni a tarisznyát mert loherén restart volt. -
Ja, még a városokat is felsorolták, ahol történt, meg hogy kb hol volt az epicentrum XD -
Megszokott lehet :D -
Nézem a Duó Legendáját, erre a 7. részben megjelenik egy felirat, hogy hajnali 1:46-kor földrengés volt, és nem kell miatta aggódni
-
Egyre jobban tetszik a Lovely Complex.
Mint írtam az alapszituáció egész jó (colos-lány "vs." Hüvelyk Matyi, a csaj több mint egy fejjel magasabb mint a srác). A poénszint is megfelelő, a hülyearcvágás is kellőképpen ki van használva. De végeredményben maga a történet a szokásos sulis love-comedy. Sorban jönnek a kiamradhatatlan tengerpartos/fesztiválos/kirándulásos/stb részek.
Még csak 10 részt néztem végig, de akinek bejön az efféle sorozat (lásd még: Onegai Teacher, School Rumble, AH My Godess, stb) azoknak ajánlom. -
Gábor #20040 Szvsz aki Blikket olvas az megérdemli...;) -
Teljesen igazuk van! Az erőszakosság netovábbja, mikor két kis izé egymásnak esik, és hol villámmal (pikácsú), hol filctollal (kis éneklő gömb, faxtudjaanevit) báncsa a másikat!!!444
Az meg, hogy pl az fmp-ben simán lefejel az egyik arc valami szelepet vagy ajtónyitó karikát, az fmp-tsr-ben meg torkot vágnak át, na azzal semmi gond, ilyet filmben is látni
-
STurmGewehr #20038 Még mindig azt gondolom hogy a pokémon gyerekfilm:P