kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #20073
    Azert van kulonbseg a Futurama es az Avatar kozott ilyen teren xD ... Eloszor is en nem mondtam hogy anime, csak kivancsi voltam mitol olyan egyertelmu hogy nem anime az Avatar, mert ha nem mosolyogna a nickel logo az egyik sarokban akkor kb senki sem jonne az okos "mer' amcsi" ervekkel.A masik pedig, a studio onmagaban semmi sem szamit, hisz attol hogy egy hollywoodi film egyes reszleteit x helyen keszitik el meg mindig hollywoodi a film, viszont a tortenetet/forgatokonyvet helyben fejezik be . A lenyeg hogy en nem vagnam ra hogy "nem anime", mert nekem a rajzfilm az a Tom & Jerry, tipikus butaamcsi rajzfilm pedig a GI Joe,Captain Planet es tarsai :D:D es ahogy mar manapsag CNen is Naruto megy, szerintem ha csak egy arnyalatnyival is, de kozelebb al az animekhez mint a elobb emlitett remekmuvekhez xd

ui. Itt mindenkinek csak maganvelemenye van =D