kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Na megnéztem az első részét, csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszett. Remélem többi rész is jó lesz
    Amúgy egy 6 részes ova-ról van szó, műfajilag nem is tudom, misztikus,természetfeletti thriller talán, elég véres jelenetekkel,kínzásokkal(egy két jelenetnél még én is felszisszentem). Meztelenség is van benne,a hősnő elég szexi és ezt szemtelenül ki is használja :D Valami amúgy még nem stimmel vele,mert az első részben ha jól emlékszem 3x látjuk meghalni, de nem akaródzik neki vízszintesben maradni ^^ . Ja és vmi óriási faszerű képződmény van a távolban ,amiből spóraszerű gömbök szállíngóznak mindenfelé, és csak ő látja. Ez még nem derült ki, hogy micsoda, meg úgy egyeltalán hősnőnkről sem.
    Foglalkozása konkrétan nem tudom mi, szabadúszó nyomozó, első részben éppen egy kövér macska után kutakodik,mikor belebotlik egy magáról szinte semmit nem tudó srácba, akinek segít a végére.
    Van egy loli partnernője is (aki idősebb 20-nál az biztos,mert a srác 20 és említik hogy nála idősebb), akivel szívesen kezdik a napot (és folytatják még hébe hóba) egy kis vodkával vagy bármi más alkohollal :D (ja és szívesen molesztélja, csak hogy egy kis perverzió is legyen)
    Grafika szerintem szuper, animációk is rendben vannak, nézzétek meg.