TV kartya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazyn
Ami kimaradt:
Win XP lesz rajta + ASUS V7700 delux + 80Gb IBM

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Üdv. Szeretnék venni egy PCI-os TV-tunert P4-hez kb 25-30e körül. Tudnátok ajánlani valamit amivel digizni is jól lehet.
Köszi

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Mnemomic
Hi!

Olvastam itt hogy egy műholdvevővel dekóderkártyával lehet digitális adásokat nézni. Azt szeretnéme megtudni hogy ezzel a Forma-1 digitális adása is nézhető?

Ismeri valaki a LifeView FlyVideo 3000 Sztereó TV Tuner-t???
Mi a véleményetek róla??? A Depo-n láttam.
Lala
Hello. Engem is érdekelne a kódolt adások megfejtése. Nálam is UPC van, de nem tudom, hogy Pesten is úgy kódolják-e, mint itt. Úgy néz ki mintha invertálva lenne a kép és néha ugrál is egy kicsit. Nem hiszem, hogy digitális kód lenne. Végig néztem a topicot, de nekem nem mûködött egyik program sem. Valaki azt írta, hogy a Cablecriptel megy valamennyire, de nekem a program hiányol egy chipet, pedig a kártyába (PCTV Pro) 878A-van ami szerepel a listában is. Nem értem miért nem mûködik. Segítsetek légyszives, mert már az idegbaj kerülget, hogy nem tudom nézni a PrivateGOLD-ot csak a hangokat hallom. Azért néha beugrik egy kicsit a kép is

KillYou
frankok a linkeid!
Már csak egy törés kéne a flyds hez. csak 1.2 höz találtam törést az oldalon viszont az 1.3 as va kint!

http://www.agumi.hu/

na egy kis adalék minden bt 848/878 as chipsetes card detto ugyanolyan csak egyiken legfeljebb philips másikon meg valami más tuner van ennyi....
ajánlott főleg Xp alatt a http://www.iulab.com/ on található orosz programozók által átírt driver használandó mert sokkal jobb minegyik gyári drivernél....
itt van egy vcr progi az is jo de legjobb a flyds progi ami alkalmas felvételre és emelett alaklmnas tv tunerként ahol akár külön be lehet irni a frekvenciákat is profin megbizhatoan mukodik ....

Ami fontos nekem egy 1900+ os xp vel 768*576 os felbontásban divx 5,0 as codeccel a slowest beállitásban one pass qualityben is megy a röptömörítés...de a audiot pcm ben kell hagyni aztán pedig a kesz videot virtual dubbal atkodolni prsze csak a audiot....
ibrahim
Egy ASTRO (Bt878-as) TV kártyám van nem tudtok W2k v. XP alá valami okosságot driver és progit?.köszike
hi lenne egy kérdésem: tud valaki olyan progit amivel tudom tömöríteni a tuner kártyával felvétel alatt álló videót?? mert kb 700 mega 50mp és ez nem túl optimális nekem!

koszontem.

Blasta
Csá!
Nekem is ugyan ilyen kártyám van, de XP alatt csak a Borg software-rel tudom használni, az meg nem hajtja meg a video in-t! Milyen driverrel használod???? Please segíts!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Thales
szinten peches: hibakodra elvileg megoldas a PATCH, amit le lehet szedni a Pinnacle oldalarol es kb 5Mb. Ezt a jelenseget en egyebkent Win2K alatt lattam AMD-s gepben. Gondolom nem veletlenul...

nekem fent van 98 is:-))
csak nincs rajta telepitve semmi, meg video card sem...
majd kiprobalom, remelem muxik...
Pheel
Cablecrypt decoder. Utoljára ezzel próbáltam. De hogy megy-e XP alatt...
Csaksztok!
Hauppauge tv kartyam van, xp alatt. A kerdesem az lenne, hogy milyen progival lehetne kikodolni fizetos adokat? XP alatt!!!
kossz!
Hali!
Nekem egy ASUS TV-káryám van, de nem jön be rajta
túl sok csati. Lehet ezen valahogy segíteni?
Előre is köszi!
lacasoft Corp-nak:

www.miro.com
Nem tudnád tovább buherálni, hogy menjen xp alatt is? 😊))
De tényleg, azt hiszem nagyon sokan örülnének neki ha végre menne xp alatt is a cablecrypter!!
Alexease
En az AviCap 1.2-ot hasznalom idozitett felvetelre. Nalam frankon muxik. Tobb ido pontot is lehet tarolni.
Feltoltottem a Supergamez ftp-re! (../!AviCap/AviCap1.2.zip)
Alexease
Megoldodott a Stereo problema!!!
Eloszor a miroAV-control-t kell inditani, utana a VidCon32-ot. Egyutt megy a ketto, igy stereo.
Fasza.
Üdv mindenkinek!
Van egy PCTV Pro kártyám. Hogyan lehet megoldani az időzített felvételt? Valami egyszerű megoldás kellene.
Alexease
Miro PCTV Pro kartya, VidCon32 (hozzaadott) capture progi. Frankon muxik, 3 oras filmet is capture-osztem mar, DE CSAK MONO-ban muxik, pontosabban al-stereo. (A kartya stereo,ugy is szol, a hangkartya MX300, vagyis azis jo.) Nem csak nalam csinalja. Valami otlet?? Vagy valami masik progi??
Elore is koszi.
Sziasztok!
Meg tujdja mondani valaki, hogy a CableCrypt miért nem működik nálam:
win98, Pinn. PCTV.
azt irja, hogy nem tudja betölteni a PHYSMEM VxD-t
Köszönöm!
Kicsiati : szerintem az alaplapod a gyenge lancszem! nekem ilyen kartyam van es gond nelkul megy! 98se alatt eddig most probalom XP ala tenni remelem nem lesz gond!

Pheel
Nézz utána a Codemasters-nél vagy keress egy újabb drivert. Az az igazság, hogy nem éppen Radeon-on és Radeon-ra szokás fejleszteni a játékokat. 😊 Szokott macera lenni ezekkel a kártyeszokkal...
ibrahim
Sziasztok! Olyan gondom volna hogy van egy Astro TV Tunerom és Win2000-hez kellenne Capture progi, driver még lenne mert az avermádiásat elfogadta de az ahhoz valo capture szarságbol a frevencia táblát nem tölti be.Segitsetek.Ja a Bt878-as.
Wayjet WT-851TF PCI - erről mit tudtok?
Pinnacle PC TV (PRO)
mikike
akkor mi a jó tv kártya olcsón?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Encodolni azaz tömöríteni kell. Egyébként codec függő, de szerintem divx-el ne próbálkozz nagy felbontásban. 😊
Valószínűleg overlaybe van kapcsolva a progi. Próbáld meg átállítani previewbe.
Feketekéz
Töltsd le a legujjabb borgTV-t azzal már ok.

***Turbo***
Pinnacle PC TV PRO
Op rendszer: Win XP, 384 mb ram, amd konfig
Pheel
Esetleg a kevés memória? Na jó, nem az 😊
Nálam a BorgTV indításnál "Not Enough memory" hibaüzenettel behal. Mi lehet a gond?
Dekódolni attól tartok szoftveresen nem lehet!

Itt mindenki csak kérdezi, hogy lehet szoftveresen dekódolni de senkinek sem sikerült még...

ByP
Sajnos nekem eddig nem működött egyik dekódoló prg. sem rendesen, de a btxxxx csipes kártyákkal menne egy német prg, a webhelyet már nem tom, de rákeresel a yahoovel és kész. a progi neve: MultiDecode 7.0 , zipelve 968 KByte.
milyen programmal lehet egyáltalán dekodolni?
nekem pixelview bt878 kártyám van

Am mikro és UPC softveres dekódolására melyik kártyát javasoljátok? Tudom, hogy a mirok (btxxx chipset) tudják, de mi tudja még?
Kíváncsi lennék ilyen témában minden + és - tapasztalatra!

THX
Hogyan lehet ravenni szegeny BorgTV-t hogy XP alatt mukodjon?
A hang meg talan bejon, de a kep az nem.
Otletek?
mekkmester
Hi!
Leadtek WinFast 2000 TV kártyához XP driver kellene! Van ilyen és hol?
Pheel
XP alatt megy? Van rajta FM tuner? Egyelőre csak ennyit kérdezek 😊
Van valakinek véleménye, vagy tapasztalata az ATI All In Wonder 8500DV kártyáról?

Azokat a csatornákat, amiknek nem hallod a hangját valószínűleg SECAM-ban adja a TV társaság. Nekem is ilyen a tunnerem, sajnos csak úgy lehet rajta változtatni, ha valami hozzáértővel rárakatsz egy SECAM chipet. Vagy ha szerencséd van, akkor van rajta, csak nincs hozzá driver, de ez nem valószínű.
Pheel
Overlay módban nem lehet köze a proci terheltségének a képhez. Egyszerűen nem is kell, hogy a proci hozzányúljon.
Tutira overlay módra van állítva, csak akor akadozik ha dolgozik a proci, amugy folyamatos a kép. Preview módban állandó a szakadozás, az ennél rosszabb.

Pheel
Szerintem nem overlay-ben használod a kártyát...
Sziasztok, van egy Pixelview PlayTV Pro kártyám XP alatt, Win2000-es driverrel. A kép bejön, de elég szar minõségben, ráadásul a kép szélein vastag fekete csík van. Amikor elinditom vagy fél percig ugrál a kép és változik a mérete, majd beáll a feket csík miatt keskenyebb kép. A minõsége olyan mintha preview módban lenne, és ha a proci dolgozik akkor elkezd akadozni.
Aki tudja ez mitõl van, vagy tud megoldást légyszi írja meg elõre is köszönöm.

Hi all.
Vettem egy Miro studio pctv-t, és megtelál minden adást, de a legtöbbnek nincs hangja (csak zúg), viszont van pár ami jó.
Remélem valaki találkozott már ilyennel és tud nekem segíteni.

Breathe me in I am forever Deep within I am eternal

Shodan
Kösz az infót!!!!!!!!!!!!!!!!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?