TV kartya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KillYou
Terratec Cinergy 600 beköltözött a gépembe. De nincs kép csak hang !
Most szivok mint a torkos borz. Mit csináljak hogy ne csak egy fekete képernyö köszönjön nekem vissza?

http://www.agumi.hu/

pctvpro 5.20 drivert honnan tudom letölteni???
Cheky
Hellosztok!
Nekem arra kéne a tv kártya, hogy digitalizáljak a tvbõl v. VHSrõl. Ehhez tv kártya kell v. létezik vmilyen "digitalizáló kártya"? Tv-kártyából ehhez milyet érdemes venni?

Elég a gépem hozzá: Cerelon 800, 128 Mb (mostanában bõbítek 256-384re)Ati Radeon 8500LE?
THX

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

direwolf
nekem fv 3000 van, a képe baromi szép, és éles, de a hangja katasztrófa. a szoftverellátás meg majdnem 0. a hozzá adott egy kalap fos, de sztereót csak ez tud beállítani :-/ az iuvcr és az atv2000 megy vele, nekem az atv2000 nagyon bejött...

There\'s no replacement for displacement

KillYou
Szerinted a Cinergy jóbb mint a FlyVideo? Árban mindkettö egymagaságban mozog.

KillYou
Szerintetek melyiket érdemesebb venni Terratec Cinergy 600 at vagy LifeView FlyVideo 3000 esetleg Pinnacle PCTV Pro? A legfontosabb nekem a kép élesség.

KillYou
Valakinek van egy WinDVR 2 nevü programja amivel megtudna dobni?

direwolf
amúgy én a morgan mjpeget használom, nekem gyorsabbnak tûnik, mint a picvideo

direwolf
na ezt nem tudom elhinni, hogy 768-as képet mentesz 458-as celeronon! megértettem minden paramétert, mielõtt kötözködsz, de ez fizikai képtelenség

direwolf
nálad mit jelent a "full" méret?

Pheel
Hehe! Jön a kábelen a rádió! Köszi! 😊))
Pheel
Megnéztem. Debrecen, soros rész. Az oldal szerint igencsak jönnie kell valaminek, én meghiába scannelem végig meg próbálom kézzel beállítani -> semmi. Jöhet a drót 😊
Pheel
Akadt egy kis gondom. Van egy Pinnacle PCTV Pro kártyám rádiós tunerrel, de akármit csinálok, nem tudom rajta beröffenteni a rádiót. A TV megy, de hiába dugtam a rádió antennabemenetére a UPC-s kábelt, mintha nem jönne rajta semmi. Ötletek?
Pheel
Használj más cég által írt programot. Nekem is az oldotta meg a dolgot. Pl ChrisTV. Nekem bejött. Ja és uilyen kártyeszom van.
Sziasztok !
Pinnacle PCTV Pro-m van.
Amikor TV-t kezdek nézni rajta kb. 1-2 percen belül az addíg tökéletesen mûködõ hang magától kikapcsol.
Kérlek segítsetek !

HI! Nekem van egy Pinnacle PCTVPro kártyám, de már másfél éves. Azt hiszem, a kártya ugyanaz maradt mindeddig csak a progikat fejlesztették. Szóval örülnék, ha valaki meg tudná osztani velem a frissen beszerzett ugyanilyen kártyája telepítõ CD-jét. Köszönet annak,aki fel tuda nekem tömöríteni vhova. Johnny
direwolf
van tweakelt bt driver, de hogy mit tud, azt ne kérdezd... minden progi ezt támogatja
keress rá a google.com -on a bt878 és a tweak szavakra

direwolf
pinnacle pctv (nem pro, és nem rave!)
mono, és nincs rádió, de cserébe csak bruttó 15e

direwolf
www.iulabs.com (a "hozzávalókat" meg az astalavistán keress 😉
a sztereo szarakodás nem kártya, hanem driver gond, már írtam a gyártónak, hogy elkeféltek valamit a wdm driverben.
Ezt leszámítva most az ATV progi nagyon frankón megy, 704x576-ba framedrop nélkül megy a capture órákon keresztül (mjpeg-be)

Cheky
Helloka!

Szerintetek melyik az a legolcsobb tuner amit érdemes venni (érsd: közepes minõség és ne dobjam ki 2 hét után)

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Imremagdi
iuVCR honnan lehet letölteni ?
A sztereo gond szerintem kártyahiba

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Laalee
ez a gep tokeletes egy ilyen kartya tudasahoz... csak nem egybol divx be kell digitalizalni...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

direwolf
Sziasztok!

LifeView Flyvideo 3000 -el kapcsolatos kérdésem lenne: a saját szoftvere egy rakás kaki, az iuVCR-t használom, de van egy kis gondom ezzel is. A sztereo hangot nagyon ritkán tudom csak bekapcsolni, akkor is "magától" kapcsolja be. Az ATV-t szoktam még nyúzni, de a helyzet ott is ugyan ez, kiegészítve azzal, hogy kilépéskor dob egy szép hibaüzenetet (XP). Valaki tud megoldást?

Nekem is PCTV Pro-m van péntek óta.
Semmi bajom nincs,csak kicsit szar a gépem a felvételhez (P3 1000 Mhz,512 ram,gef3,7200-es 80 gb-os vinyó)
Amúgy minden ok.Bár az elején érdekes volt hogy miért nem találta az összes csatornát,de rájöttem késõbb.Kizárólag képlopásra használom külsõ videójelrõl,tehát nem az eredeti céljaira alkalmazom.

Spenser
Igen az XPés verzió engem is érdekelne !!!!!!!!!

danesz
az nekem is kell
Tudtok ajánlani valami olyan dekóder prg-t amit tud használni a VirtualDub vagy az ulead Mediastúdió és JÓ MINÕSÉGBEN lehet vele tömöríteni filmeket (DivX-en kívül) ???
Sziasztok!
Sikerült egy régebbi tipusú Pinaccle PCTV pro-t szereznem. (A telepítõ CD-je 1998 szeptemberi)
A hozzá adott driver 2.3-as.
Menne-e az újabb driverekkel??
A honlapról letöltöttem a programot(5.01), de az 5.0-ás driver-lemezt kéri telepítéskor. Nem tud valaki segíteni???
pinnacle pctv-n az M1 hangja helyett csak súgás jön. A többi csatorna hangja rendben van. Van rá valami megoldás?
Nekem a tuner kartyam (Lifeview Flyvideo) nem talal semmit.. Van rajta egy RF bemenet, meg egy ANT feliratu RCA bemenet. Ha az UPC-s kabelt (amirol a TV gyonyoruen leszed mindent) az RF-be dugom akkor a tuner nem talal semmit. Lehet, hogy at kellene forrasztanom a kabelcsatijat RCA-ra es abba a bemenetbe kellene dugnom?

Imremagdi
miro tvkártyáról mi a véleményetek ? Megéri megvenni 30 ezerért ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

nekem is ilyen kártyám van de nekem nincsen semmi bajom vele

Stann
Nekem egy avermedia tv-kártyám van, és nem akar rajta bejönni az rtl-klub, a többi is csak homályosan. Nincs se parabola, se kábeltévé, de a tv-n bejön simán. Esetleg más TV-progival kellene probálkoznom?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Ha RCA kábellel kötötted össze /mind a két felén kuki van/ akkor a videót AV - re kell kapcsolnod.
Hello!
Nagy kérdésem van hozzátok! Számotokra lehet nagyon gagyi,szeretném össszekötni a gépet egy videomagnóval. Avermedia tvphone98-am van. Azt hiszem, hogy már össze vannak kötve, de még nem találtam meg a sávot, ahol a video-t nézni is lehetne. Lécci írjatok! Köszi!
Nekem van egy lifeview flyvideo kartyam meg upc-m. Mivel lehetne a private gold-ot dekodolni?? Tudnatok segiteni??

ViAtti: Szar az a progi. Nekem is azt adták hozzá. Nálam elindul, nincs vele gond, csak egyszerüen használhatatlan.

http://www.gaia.hu/ver_home.htm
itt biztos találsz
Sziasztok!

VHS-rõl szeretnék filmeket (családi felvételek) digitalizálni, csak nem tudom milyen kártyát érdemes választani. A konfigom: P4 1.6, 256 Mb RAM, GF2 MX400. Elõre is kösz.

pokamexico

Próbáltad az új PCTV Pro 5.1 szoftwerével ?
A Pinnacle hivatalos honlapjáról letölthetõ.

Üdv CHBS
hallottam egy kártyáról amely videóként is mûködik, de a nevét elfelejtettem tud ilyet valaki? a lényeg, hogy a vett mûsort digitalizálja és térolja a winchesteren.
pixelview playtv usb-t nem nagyon sikerül életre kellteni xp alatt.
driver nincs hozzá csak 95/98/2k. 2k-val nem megy. ötlet?

All Your Babes Are Belong To Us

Lala
A Pinnancle PCTV pro csak 18000+fa. Sztereo, távirányító, rádio, txt. Én is nemrég vettem. Egész jó.

Ja, 26000+Áfa
Milyen Tvkártyát vegyek? WinTV PCI TV+FM sztereo TXT, távirányító 26 000 Ft -ért jó???
Lala
Kipróbáltam a borg TV-t is, de nekem nem vált be. Jó-jó, de nem tökéletes. Már letettem a privete gold nézéséről, legelább nem csorgatom egész nap a nyálam 😊

Don: http://www.borgtech.org/btv/
A DScalest meg felteszem valahova, mert nem tudom már, hogy honnan töltöttem le.

Egy kérdés.

Adott egy Asus V7100 Delux Combo kártya.
Milyen tuner van rajta?
Ilyen kártyával próbált-e már valaki használni valamilyen dekódoló tv-progit?

Kettő lett belőle.
Lala.
Miskolcon a BorgTV valamennyire bevált. Azaz egész jól.
98 SE alatt PcTv Pro-val.
Miután elíndítottad, nyomd az F7-et, erre bejön egy ablak. Itt tedd be a lenyíló helyekre azokat amiket felajánl. (Több hely van, mint ajánlat.) Aztán kísérletezz, azaz konfigurálj.
Nekem az effects-nél az elsőt kiválasztva (most nem tudom megnézni a nevét, mert XP fut a gépen) és a két "csúszkát" mozgatva sikerült eredményt elérni.
Hátha neked is jó lesz.

Üdv.
Pheel
Esetleg Hauppauge WinTV PCI. Nagyon megéri az árát.
Lala
Hi! Én most vettem 1 Pinnacle Studio PCTV Pro-t. Van Benne FM rádió, távirányító, és persze sztereo Tv 😊. Nem csalódtam benne. Br.25 volt az ára. Nézz utánna. A HWSW fórumon elég sok tapasztalat le van írva. Pixelwiev-ot messziről kerüld el!