1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • andrew-san
    El is kértem a tesóm tv-jét :)
  • Munch
    andrew-san! Éppen tegnap próbáltam ki ps1-et, meg ps2-t tunerrel. (Pinnacle PCTV Pro) hát eléggé érdekes volt... Tulajdonképpen csak az ntsc-t akartam kipróbálni, azzal nem is volt baj... szinesbe ment a cucc, csak a kép felén lehetett látni az egészet. Tiszta csík volt az egész. Meg állítólag b*sztatja a tunerjét, ha konzol van rányomva a composite bemenetre. Szerintem hülyeség monitoron nézni.
  • innovo
    Elírtam SAA7134
  • innovo
    Helló!
    Volna 1 kérdésem. Van 1 SAA4134 chip-el szerelt TV kártyám, ehhez kéne korrekt TV néző prg-i, tudnátok vmi-t ajánlani. Köszi.
  • Pheel
    Ne az USB-set próbáld, mert ott pont az USB sávszélessége miatt nem lehet nagyobb felbontást használni.
  • andrew-san
    Miro PCTV tulajdonosokhoz megy a kérdés:
    A Miro PCTV tud valós 7xx X 4xx felbontást, vagy csak a szokásos 352x288-at teszi ki fullscreenben? Csak az XBOX jelét kéne jó felbontásban mutatnia, bedigizni nem akarom.
  • andrew-san
    Sziasztok! Az XBOXomat szeretném monitoron nézni, tvtuner kártya segítségével. Most egy kölcsön hauppauge wintv usb van nálam, hát nagy kalap *** :)
    352x288at tud max, ami nem jó. Melyik kártyát tudjátok ajánlani? Fontos a realtime deinterlace, hogy ne csíkozódjon, a jó felbontás, ntsc támogatás.
    Két kártyát néztem ki, azokra tudnám valszeg becserélni a hauppauge-t.
    1.AVerTV TV Tuner
    2.WinFast TV2000 XPDLX

Olyat is hallottam, hogy van külső tuner, ami a monitort használja a számítógép nélkül, de az meg 60hz-en használja a monitort, amit PONT, hogy el akarok kerülni. Ötlet?
  • Pheel
    Sima koax, csak éppen a fordított irányú csatlakozót várja. Tehát kettéosztod a UPC kábelt és kétfajta csatlakozót szerelsz a két kábelre, aztán beledugod a kártyába.
  • fronter
    Ja és bocs a helyesírási hibákért, a billentyűzettel van a gond!
  • fronter
    A driver megtalálható a www.pinnaclesys.com címen,de nagyon valószínű hogy nem a driverrel van a probléma, hanem a géppel.
    Azt viszont nem tudom hogy melyik részével a gépnek, de a kártya más gépen tökéletesen működik.
    Ez az én problémám, de lehet hogy ez másnál is így van. Az alaplapom: ECS k7s6a, nem tudom hogy ez jelent-e valamit, de ha tudtokvalami jótanácsot adni akkor szóljatok, mert nem tudom hogya gépmely részével lehet a gond( a gépem többi adatát már leírtam egyszer, ezért nem teszem ezt újra)
    Előre is köszi annak aki tud ebben a problémámon segíteni!
    És még valami:nem tudom hogy milyen kábel vagy antenna kell a kártya rádiójához, mert én most láttam ilyen csatlakozót először.(elég egy sima koax kábel is vagy valami antenna is kell hozzá?)
  • Alexease
    Help!!
  • Alexease
    Vagy ha vett valaki mostanaban TV kartyat (Pinnacle PCTV Pro), az feltolhatna a driveret valahova. Koszi! :))
  • Alexease
    HELP!!! Vakaki! #422
  • cse978
    Alexease!

Detto ugyan ez a bajom!!!
  • Alexease
    PCTV Pro kartya. Win.XP, 5.0/5.1 driver.
    TV nezes kozben kb. 1-2 percenkent elmegy a hang. Csak a TV-je. Ha csatornat valtok akkor megint jo. Tapasztalat, megoldas???

Ha van valakinek valami ujabb drivere, legyszi tegye fel valahova!
    Nekem meg a regi MiroPCTV kartya van - ugyan az mint a mostani Pinnacle - regi driverrel. Amit a netrol lelehet huzni drivert, az nem teljes.
  • Pheel
    Erősebben nem fogja, de ESTELEG szélesebb sávot lát, mint a TV.
  • Pheel
    Driverrel nem tudom mi az ábra. Verziót nem tudok, de nekem 2002. 04. 04-ei.
  • fronter
    Amúgy erősebben fogja az antenna jelét a kártya, mint pl a tv?
    Nekem a tv-n egy kissé szemcsésen jön be a tv2.
    Ha végre működőképes lesz a kártya akkor szebb,jobb, és esetleg több tv adót is be tudok fogni?
    (Amúgy a kártya a szevízben van/ egyébként 17000 Ft-ért vettem, vagy elírták az árát, vagy ennyire lement, mert ez az árlistán 25e-ért volt kapható és egy sima pctv-t kellet volna kapnom, de egy prót adtak, de nem szóltam nekik :)))
  • fronter
    Szerinted a driver verziójával van a baj?
  • Pheel
    Ugyanilyenem van, bár a gép alatta Intel platform :) De nekem megy is :)
  • Pheel
    A jelet? Pl TV-vel :)
  • fronter
    Sziasztok!
    Nekem egy Pinnacle PCTV Pro kártyám van, nemrég vettem, de nem tudom felrakni a gépemre.
    A driver verzió:5.11
    A Video Capture telepítése során a kék halál jön be, és a kártya az újraindítás után sem működik.
    A gép azt javasolja, hogy a driver verziója a nem jó, de szerintem nem így van mert kompatibilis a windows xp-vel.
    Kérlek titeket segítsetek!
    A gépem adatai: Athlon xp 1600+, geforce 2 gts, windows xp(sp1), 256 MB ram.
  • csöpp
    A kábel bedugva, a jelet hogyan tudom ellenőrizni?
  • Pheel
    Próbáld végigböngészni kézzel! Gondolom kábel bedugva, jel ellenőrizve... :)
  • csöpp
    Van egy kis problémám egy pinnacle PCTV kártyával drivert sikerül felrakni de nem talál meg egy csatornát sem tapasztalt már ilyet valaki és mi a megoldás?
  • Yeahhh
    Köszi a SEGITSÉGET!!
  • dtk1985
    Nem ismeri valaki a Manli TV+FM tunert(Philips SAA7130). Most vetem egy ilyet es szeretnek par dolgot megbeszelni.
  • B@ldrick
    Melyik manapság the best? Én ezt néztem ki: Hauppauge WinTV THEATER TV(ST)+FM(ST)+TXT+DolbySurround
    34 020,00 Ft. Bár egy ALL-IN-WONDER® 9700 PRO-t is elfogadnék.
    Ati TV-tunert merre lehet nálunk kapni?
  • KillYou
    Veled nem lehet mit kezdeni. De mindegy. Csak ezt az oldalt olvasd végig direkt nem irom ki hogy mit keres.
  • Yeahhh
    Hát ,ha te itt találsz használati útmutatót akkor .......
    Pontos leirásra gondoltam,nem arra hogy "nekem ccryptel megy" stb...
    Köszi a "tanácsot"!!!!
  • KillYou
    Öreg legalább ezt az oldalt olvasd végig!!!!!!
  • Yeahhh
    Valaki!!!
    Egy használati utasitás kellene a ccrypt nevü progihoz..
    HELP PLZ!!!
  • Yeahhh
    Hali!
    Szóval a kártya Pinnacle PCTV. a ccrypt nevü progit szeretném XP alatt használni de a kép folyamatosan fut és searching vertical lock ,please wait ,üzenetet kapom.Mi a gond?Már próbáltam a dscaler progiból inditani és a kártya saját szoftveréből is.
  • item
    hello mindenkinek, ha tud valaki eladó SkyStar 1-es kártyát olcsón az jelezze legyen szives! az sem gond ha nemjó a Tv kimenete, csak a kártya legyen működőképes! Előre is köszönöm! ITEM
  • Lala
    Mindenképpen jó választás a PCTV Pro. Nekem is ilyen van már lassan egy éve. Eddig nem volt rá panaszom, bár az elején kellett egy kis áramkör módosítás, mert picit zajos volt(a szűretlen táp miatt). A távirányítóját lehet programozni, így akár az egész géped tudod vele irányítani. De itt egy elég terjedelmes topic: http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=000952
  • KillYou
    Ha már ott vagy a mérlegelésből ne ahagy ki a
    http://www.depo.hu/?page_number=6&id=10828&lid=1&csid=54
    De néz körül a hwsw.hu forumon mind két kártyának van saját foruma.
  • Pheel
    Ilyenem van. Most is TVzek rajta. Jó választás. De majd az okosok megmondják, hogy nem is :)
  • zero_cool51
    http://www.depo.hu/?page_number=6&id=10836&lid=1&csid=54

vélemények?
  • Mr Z.
    Az AIW kártya felvételekor az MMC-ben kell beállítani, hogy honnan vegyen.
    Van vhol egy initialize gombocska, a TV csatik újra felismerését lépd át, utána 1-2 next-re megtalálod.
    Elég szörnyű, hogy az ATI default-nak az AUX-ot tette :-(
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Segítség kellene egy Lifeview 2000 c. kártyához. A baj ha behangolom a kareszt magyar szabványra akkor nincsen azaz nem találja a HBO-t; M2-t; és a Tv2-t;. Ha például Német szabvényra hangolom akkor megtalál mindent de nagyon "zizis" a kép olyan mintha egy kép negatívját nézném. Ezen nem lehet valahogyan segíteni, egy külső program rásegítésével? XP-t használok, megpróbáltam feltenni a TVtool nevü progit de nem ismerte fel a kareszt, a virtualDub sem ismerte fel amikor Videorol akartam digizni be egy filmet, csak a saját progijával lehetett. Ezzel meg az a gáz hogy mpeg1-be tömörít. és bitang nagyok lesznek a file-ok.

Megköszönném ha segítene valaki, akinek pld van a fennt említett TV tunner->Lifeview 2000