Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A fury mod azert nem szamit csalasnak, mert azokkal a karakterekkel amelyeket ezzel a moddal "gyartasz", nem tudsz mas, eredeti pecsekkel jatszani."

Ez magától érthetõdik, de egy kicsit furcsa volt a LVL 64-es Raven, stb...
Ezért kérdeztem, hogy editált karakter-e.
Különben anno volt ilyen MOD 1.09-re is.

EqUiNoX
A fury mod azert nem szamit csalasnak, mert azokkal a karakterekkel amelyeket ezzel a moddal "gyartasz", nem tudsz mas, eredeti pecsekkel jatszani. Igy kilove az esetleges jogosulatlan elony es targy szerzes lehetosege. Olyna mint a BaldursGate mod, egyszer erdemes kiprobalni.

Illetve regen, 109 alatt nem tudtad atvinni azt a karaktert mashova, most 110 eseteben nem probaltam meg, de gondolom hasonloan mas felepitesu az egesz, es csak leakad a probalkozasnal...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

A skilleket alapol 30-as szinitg lehet tápolni. Nem hackeltem meg semmilyen cuccot, stb.. Ilyen cuccok esnek és kész. 6x nehezebb hell, szal elkell az erõsités. Viszont annyi xp-t kapok mint a szar.. megnéztem hell p8-ba a gamet 1 csites sorcal, ehh 30 perc alatt tudtam 91-92-re fejlödni.(talán vmivel több) Ja és 3-4 percig tart megölni Elder diablot hellen p8-ba csites sorcal 200-as skillekel.(!!)Ebbe bele tartozik h imunis 1 pár cuccra. Ha nem tetszik nem kell jönni, én csak felajánlottam mivel én a közeljövöben szeretnék vele játszani.

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

az nem gond, csak jöjjön le. :-)
shaba23
Viszont szólok, hogy 2 Giga 😊
shaba23
Fileplanet-rõl. Nézz fel a www.starwarsgalaxies.com-ra
Az engem is érdekelne. Megtudhatjuk, honnan húzod?
Hát én is megnéztem a screenshotokat.
Semmi xtrát nem találtam benne, bár nem néztem meg az összeset, de azt észrevettem, hogy a skilpontok igen csak fel vannak húzva. Te hackelted meg, vagy alapból ilyen sok skillpontot kapsz? Csalással nem játszanék, mert elveszi az élvezetet.

Bobber
Neked is koszike az invitalast dee ezt viszont egy az egyben el utasitom mert ahogy nezem a kepeket ez ugye egy az gyben a dio csak ujj targyak meg egy ket ujj cucc. Lehet hogy tevededk mert ne neztem meg minden kepet bocsi de neke ugy tunt az alapjan amit megneztem.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
hat koszonom az invitalast shaba😊😊 en szivesen benne lennek csak az a baj hogy nagyon nehez ezt igy vegignyomni. Most en nem konkretan a jatekra gondolok bar az se egyszeru hanem arra hogy eleg nehez az hogy mindenki raerjen es tudja tolni a gamet. Mert hat ugye mar te is irod hogy most eppen nem mert ez meg az meg en is irom ohgy nem tom hogy erek ra a kozeljovoben mert most megy le a viozsgaidoszak utana meg el akarok vegre menni valami rendes munkat talani es melozni szal en se tom hogy fogok raerni. De hat majd emglatjuk teljesen nem zarkozom el a tematol😊

shaba23
jó, rendben 😊
(viszont most töltöm a StarWars:Galaxies 2hetes ingyenes trial
verzióját, így nem biztos, hogy lesz majd Diablo a részemrõl😊
Ha esetleg csatlakozhatok majd, rámdobsz egy üzit?
Ombika
gmiki oldalan megtalalod aszem!

oneal1
valaki lécci tarcddeljen el velem egy jo runat mer nemtok másér grandfatehr kardot szerezni!!!
lécci nagyok help!!!

!Forza Ferrari!

shaba23
Leghamarabb jövõhét csütörtöktõl érek rá játszani😊
Mikor szándékozotk ilyesmit csinálni? Remélem, nem ma, mert éppen lépek. :-)
shaba23
Bobber, ha gondolod, akkor megbeszélhetjük és még 1-2 emberrel nyomhatjuk a diablo-t magatalálós karakterrel. Végignyomjuk Hell Baalig és annyi 😊
Én benne vagyok (voltam) egy klánban, ahol csak így játszottunk, és mondhatom nagyon jó volt😊
itt vannak a screenshotjaim.. ami eltér a megszokottol az Fury modos kép 😊 Ha tetszik akkor felviszem a diot, meg a modot azt játszahtunk. Meg még probálok embereket szerezni a játékhoz.

Ha mutatok róla képeket akkor jössz? 😊

Bobber
hat hogy oszinte legyek nem igazan tom hogy mi az😊😊😊 de szerintem nem sok kedvem van azzal nyomulni😞😞 szerintem megint viszaterek a counterstrikera meg az americans armyra
sajnos kezdem megunni az oszes szerepjatek szeru gamet 😞😞

És neked nincs kedved majd Fury Mod-al nyomulni?

Bobber
na nekem meg vannak de nem sok oromom telt a dologban😞😞

Bementem egy szerverre gamelni csak ugy poenbol es mondanom se kell hoyg a szerver listaban nem latta csak baalrunt vagy hogy ki mit arul. Na mind 1 mondom bemegyek egy jatekba. Mondanom se kell Baal runba es mirol szolt az egesz game??? Huhh neked ded jo bo-d van amugy nekem meg akkora a sebzesem. Neked mekkora?? es a masik karidnak?? huhh de jo amugy nekem akkor is nagyobb meg nekem jobb van na szal ez ment alandoan. 😞:'( ezt egy kicsit meguntam😞 szal nem tom fogok e meg jatszani ha nem akkor majd elosztom en is a cuccaimat hatha valaki orulni fog neki ugy mint en anno. Amugy meg lehet hogy mar csak akkor jatszom ha telleg lesz egy ladder reset mertmost mar semmimek sincs erteke.

Jó hogy mondod. Én is ezt fogom tenni 😊

Bobber
Akkor jo most eppen azon gondolkozomo hogy lehet hogy meg kene nezni a karijaimat dioöban megvannak e meg egyaltalan😊

Veled vagyunk ecsém !

Bobber
megvedenek😊

Bobber
nana fred nem szidni azokat az embereket akik engem egvedenek😊😊

oneal1
ezt a singlis fejlesztést én is kipróbálnám😄D
hogy müxi ka progi??
mer nem negedni ez emgnyitni semmit sem

!Forza Ferrari!

oneal1
maygarositás van a gaméhoz????

!Forza Ferrari!

shaba23
PiszkosFred
Ize, sorry, ez nem Shaman-nak szolt, hanem ugy kollektive az agymenes resztvevoinek..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
64 uj uzenet. Na mondom elolvasom. Kar volt. Gratulalok...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ombika
Hu idiotak ne csinaljatok mar ezt! 😊

Vkinek nincs kedve a közeljövöben TFW modal nyomulni ip-n? Van már 1 pár karim amit be kéne fejeznem, de ha sokan vagyunk az mégis csak élvezetesebb. Hell act1-nél megáltam a druidommal, 1 necro igazán csatlakozhatna 😊

Tsá.
Fasza.
De inkább gyere Tibiázni 😊

Shaman
Amúgy most kicsit pihentetem a Tibiát,mert most rákattantam a Sacredre,de lesz még folytatás:-))

A Diablót meg pláne pihentetem. Kissé nagyon meguntam,lehet,hogy lesz majd cuccosztás,de egyelõre még nem mert hátha megint megjön majd a kedvem. Ha nem jön meg akkor majd szólok itt a fórumon,s akinek kell cucc az szóljon,s adok.
A kínálatban "szinte" minden van. AMi nincs az Mara`s amu,illetve Enigma páncél. Azonkívül Soj-tól kezdve Hoto-n át minden van készleten:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Te se leszel már okosabb ecsém.....

Bobber velem tolja/tolta bneten. A hero editor az csak annyi -amit már a többiek is leírtak-,hogy SINGLE-ben csinálsz egy magas karit szétosztod a skilljeit,s megnézed,hogy mire érdemes tenni,hogy ne cseszd el a bnetes karidat. Ennyi....

Mielõtt lefaszkalapozol valakit jó lenne,ha utánanéznél a dolgoknak.

Shaman
VEREKEDJETEK!!!!

VÉRT AKAROK LÁTNI!!!
:-PP

OK !
Má minden rendben 😊

Csak most olvastam Shabát is 😊
Kelett nekem rögtön reagálni a hülyeségükre 😊

Nyugi kollega. :-)
Köszike, mindjárt neki is látok :-)
Felbasszák az agyamat hee!

SEGGFEJEK!!
Õ Hero Editort mondott!
Az anyyit csinál, hogy elõre megtervezheted vele a karidat. Nem a karaktert módosítja!
BARMOK!
Inkább ne is írjatok ide, mert csak hülyeség megy nektek.

shaba23
Bobber
ja amugy koszike a vedelmet shaba😊😊

Bobber
hat ne haragudj ded te valami irtozatos allat vagy ha nem erted a lenyeget annak amit irtam
en nem azt mondtam hogy azzal szorakozom hogy editorral csinalok karaktereket es azzal nyomulok hanem azt hogy ha valaki ki akarja probalni hogy mit is erdemes fejleszteni ill mit erdemes rarakni valakire akkor azt azzal meg lehet csinlani es nem kell itt konyorogni hogy adjon valaki neki egy karaktert hogy azt makd tovab fejlessze de hat nem kell elolvasni amit ir az ember csak azt kell belole kivenni hogy editor es egybol csiterezni meg faszkalapozni kell. Amugy ha kivancsi vagy ra zart bneten nyomom es nem szokasom a csalas egyebkent meg most amugy is abbahagytam a diot mert kurvara unalmas hogy arrol szol az egesz game hogy kinek sikerul jobb cuccot oszeharacsolni maganak ill ha nem ez van eppen a toppon akkor meg csak a baal run megy xp ert ill mefirun meg andyrun cuccert na innen kezdve nekem marha unalmas lett a dolog. Es igy a vegen meg1x legkozelebb mielott faszkalapozol olvasd at legyszives hogy mit is irt a msik es ne csak a cimszavakat ja es ez razielre is vonatkozik!!!

shaba23
miért nem bízzátok rá, hogy õ mit csinál? miért kell faszkalapozni rögtön? ha nem tetszik, nem csinálod...
Bneten úgysem lehet, akkor meg tök mind1, hogy milyen karaktert csinál magának editorral...ha meg valami játékmodot használ abban meg végkép nincs semmi undorító...ennyi év után sok embernek unalmas a diablo és próbálják feldobni...amíg ezzel a te játékélményedet nem rontja (és nem rontja) adig nem kellene baszogatni
raziel.
Egyetérte...editorozgatás modozgatás meg egyéb nyalángságok a legundoritóbb dolgok....

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

RangeR
Kellemes editorozást! Remélem megvetted a játékot eredetiben és már 3 éve nyomatod az editort bõszen, mert, hát az ugye úgy az igazi!!! És érdekes és izgalmas is ...faszkalap"