Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez magától érthetõdik, de egy kicsit furcsa volt a LVL 64-es Raven, stb...
Ezért kérdeztem, hogy editált karakter-e.
Különben anno volt ilyen MOD 1.09-re is.
Illetve regen, 109 alatt nem tudtad atvinni azt a karaktert mashova, most 110 eseteben nem probaltam meg, de gondolom hasonloan mas felepitesu az egesz, es csak leakad a probalkozasnal...
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
Semmi xtrát nem találtam benne, bár nem néztem meg az összeset, de azt észrevettem, hogy a skilpontok igen csak fel vannak húzva. Te hackelted meg, vagy alapból ilyen sok skillpontot kapsz? Csalással nem játszanék, mert elveszi az élvezetet.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
(viszont most töltöm a StarWars:Galaxies 2hetes ingyenes trial
verzióját, így nem biztos, hogy lesz majd Diablo a részemrõl😊
lécci nagyok help!!!
!Forza Ferrari!
Én benne vagyok (voltam) egy klánban, ahol csak így játszottunk, és mondhatom nagyon jó volt😊
sajnos kezdem megunni az oszes szerepjatek szeru gamet 😞😞
Bementem egy szerverre gamelni csak ugy poenbol es mondanom se kell hoyg a szerver listaban nem latta csak baalrunt vagy hogy ki mit arul. Na mind 1 mondom bemegyek egy jatekba. Mondanom se kell Baal runba es mirol szolt az egesz game??? Huhh neked ded jo bo-d van amugy nekem meg akkora a sebzesem. Neked mekkora?? es a masik karidnak?? huhh de jo amugy nekem akkor is nagyobb meg nekem jobb van na szal ez ment alandoan. 😞:'( ezt egy kicsit meguntam😞 szal nem tom fogok e meg jatszani ha nem akkor majd elosztom en is a cuccaimat hatha valaki orulni fog neki ugy mint en anno. Amugy meg lehet hogy mar csak akkor jatszom ha telleg lesz egy ladder reset mertmost mar semmimek sincs erteke.

hogy müxi ka progi??
mer nem negedni ez emgnyitni semmit sem
!Forza Ferrari!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fasza.
De inkább gyere Tibiázni 😊
A Diablót meg pláne pihentetem. Kissé nagyon meguntam,lehet,hogy lesz majd cuccosztás,de egyelõre még nem mert hátha megint megjön majd a kedvem. Ha nem jön meg akkor majd szólok itt a fórumon,s akinek kell cucc az szóljon,s adok.
A kínálatban "szinte" minden van. AMi nincs az Mara`s amu,illetve Enigma páncél. Azonkívül Soj-tól kezdve Hoto-n át minden van készleten:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Bobber velem tolja/tolta bneten. A hero editor az csak annyi -amit már a többiek is leírtak-,hogy SINGLE-ben csinálsz egy magas karit szétosztod a skilljeit,s megnézed,hogy mire érdemes tenni,hogy ne cseszd el a bnetes karidat. Ennyi....
Mielõtt lefaszkalapozol valakit jó lenne,ha utánanéznél a dolgoknak.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Má minden rendben 😊
Kelett nekem rögtön reagálni a hülyeségükre 😊
Õ Hero Editort mondott!
Az anyyit csinál, hogy elõre megtervezheted vele a karidat. Nem a karaktert módosítja!
BARMOK!
Inkább ne is írjatok ide, mert csak hülyeség megy nektek.

en nem azt mondtam hogy azzal szorakozom hogy editorral csinalok karaktereket es azzal nyomulok hanem azt hogy ha valaki ki akarja probalni hogy mit is erdemes fejleszteni ill mit erdemes rarakni valakire akkor azt azzal meg lehet csinlani es nem kell itt konyorogni hogy adjon valaki neki egy karaktert hogy azt makd tovab fejlessze de hat nem kell elolvasni amit ir az ember csak azt kell belole kivenni hogy editor es egybol csiterezni meg faszkalapozni kell. Amugy ha kivancsi vagy ra zart bneten nyomom es nem szokasom a csalas egyebkent meg most amugy is abbahagytam a diot mert kurvara unalmas hogy arrol szol az egesz game hogy kinek sikerul jobb cuccot oszeharacsolni maganak ill ha nem ez van eppen a toppon akkor meg csak a baal run megy xp ert ill mefirun meg andyrun cuccert na innen kezdve nekem marha unalmas lett a dolog. Es igy a vegen meg1x legkozelebb mielott faszkalapozol olvasd at legyszives hogy mit is irt a msik es ne csak a cimszavakat ja es ez razielre is vonatkozik!!!
Bneten úgysem lehet, akkor meg tök mind1, hogy milyen karaktert csinál magának editorral...ha meg valami játékmodot használ abban meg végkép nincs semmi undorító...ennyi év után sok embernek unalmas a diablo és próbálják feldobni...amíg ezzel a te játékélményedet nem rontja (és nem rontja) adig nem kellene baszogatni

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]