Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'senki se rohangal a bneten light facetes assaval 😊'
dede én :-PP van kettõ +3 trap os claw 2 sock al még facetek is vannak hozzá de még nem raktam bele :-O de az
is csak azért mert nem játszottam mostanában asával..
de shakoba Rf van bár azt úgyis oda akartam adni Sorcnak 😊
De akkor griffont se szabad adni asára mert az is % ban ad
dam ot és csak 1 skilles
dede én :-PP van kettõ +3 trap os claw 2 sock al még facetek is vannak hozzá de még nem raktam bele :-O de az
is csak azért mert nem játszottam mostanában asával..
de shakoba Rf van bár azt úgyis oda akartam adni Sorcnak 😊
De akkor griffont se szabad adni asára mert az is % ban ad
dam ot és csak 1 skilles
F
Tuti nem mukodik. Facet csak a direkt varazslatokra hat, mint pl a fireball, amit nem kozvetett modon lo a kari. A trap pedig olyan, mintha a necronak fire facetet adnal es a csontmagus sebzese novekedne. Vagyis minion. Nekem a 93-as assam banta ezt a tenyt 😄 Vazz es nem tunt fel, h senki se rohangal a bneten light facetes assaval 😊 Uber tap lenne: 10.7 k damot mutatott a skill tablam, de az bugos.

Ide is kéne GY.I.K.
Pölö karakterfejlesztések 😊
Pölö karakterfejlesztések 😊
Nem tom csak latni akarom mit erdemes varazslatoknal fejleszteni bar nem varazslo de neha jol jon es jo lenne egybe latni mit erdemes!
Nincs rola 1 oldalon osszegzes ?
Nincs rola 1 oldalon osszegzes ?
hmm ez a facet es dolog tényleg nem mûködik?
akkor griffon +1x damage és -1x enemy light resistje nem mûködne a csapdáknál?..
én ezt kicsit kétlem Mert a karakter ablakban látszik a sebzés növekedése...
akkor griffon +1x damage és -1x enemy light resistje nem mûködne a csapdáknál?..
én ezt kicsit kétlem Mert a karakter ablakban látszik a sebzés növekedése...
F
siman egy hiro editorral meg lehet csinalni amit te akarsz nem kell keregetni a karktereket arrol nem is beszelve hoyg a 40 es szintu karkatert nem neveznem magas szintnek a magas szint valahol 90 korul kezdodik szal abban erdemes gondolkozni arrol nem is beszelve hoyg attol hogy meglenne a akraktered meg nem ersz vele semmit mert nincs mit raadni szal a cuccot ugy is be kene valahonnan noymatni akkor meg mar nem tart semmibol sem a karakterbol csinalni 99 est ja es az egesz ha tudod hoyg mit csinalj nem tart tovabb 10 percnel
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Light sentry es a synergek. Fade is kell mert skill pontonkent ad all res-t + amit nem irnak, hogy pontonkent 1% damage reducet is. Light facetet ne hasznalj, mert a trap minionnak minosul es fake erteket mutat a skill tree-n.
Én meg pár perce csináltam egy assát. Akkor trappos legyen? Azon belül mit érdemes fejleszteni? Még sosem jáccottam assával.
Mostanában nem diózok. Nyomom a Tibiát, meg az UT2004-et.
Ja
Hali!
Micsinász? Dógozol? :-)
Micsinász? Dógozol? :-)
Milyen paladint akarsz fejleszteni?
Paladdinnal elkezdtem!
Talalhato vhol neten leiras (magyarul ha lehet),hogy melyik karinak mit erdemes fejleszteni a varazslasnal?
THX
Talalhato vhol neten leiras (magyarul ha lehet),hogy melyik karinak mit erdemes fejleszteni a varazslasnal?
THX
Amíg nem veszed meg az eredetit, addig szedd le a törést a www.gamecopyworld.com oldalról.
Nem szívesen adom közre a karaktereimet. A másik, hogy nem mindegyik karit kell úgy fejleszteni, mint ahogy singlében.
Ha meg battlenetes karakterfejlesztés kell, akkor kérdezz itt rá, hogy hogy is kell.
Ha meg battlenetes karakterfejlesztés kell, akkor kérdezz itt rá, hogy hogy is kell.
mi a rák van a kanin?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
kiprobálni....
nem a 80-as szinten akarok rájönni hogy szar a karakter...
nem a 80-as szinten akarok rájönni hogy szar a karakter...
Nekem van egy pár, de miért is?
hi!nincs valakinek single playerben nagy szintü karakter
save-je(legaláb 40-es)
save-je(legaláb 40-es)
Jaja de az lesz addig is feltettem Lod -ot ,de basszua mar reg elfelejtettem Blizzardek tudnak jo videot csinalni,majd elajultam pedig anno nyomtam d2-vel!
7 karakter azt se tudom melyikkel kezjem? 😊
7 karakter azt se tudom melyikkel kezjem? 😊
nem tom hol laksz de ha van mediamarkt a kozeletekben akor ott is meg lehet venni ha meg nem akkor szet kell nezni a szamitastechnikai szakuzletekben de ha meg ez se megy akkor meg meg kelkl rendelni a cd galaxisbol en is rendeletm mar onnan gamet es nem egy tul nagy tragedia mondjuk az egy kicsit idegesito amikor a 2 ezer forintos cdre meg rajon a kb 1000 ft postakoltseg😊😊😊
bemesz a boltba es megveszed eredetiben😊😊😊
amugy meg ha felrakod a 1.10 es patchet akkor ahoz valo tores is kell hozza ha nem eredeti de ha meg eredetibe megveszed akkor teljsesn felesleges szarakodnod a torott regi szarral mert sokkal jobb bneten nyomni mint egyedul.
amugy meg ha felrakod a 1.10 es patchet akkor ahoz valo tores is kell hozza ha nem eredeti de ha meg eredetibe megveszed akkor teljsesn felesleges szarakodnod a torott regi szarral mert sokkal jobb bneten nyomni mint egyedul.
Soory ujra en!
Amig nem veszem meg eredetit gondoltam felteszem simat feltettem ,ra akarom telepiteni a 1.10-eset es mindig keri play discet hiaba rakom be neki,gondolom mivel nem eredeti megoldas?
THX
Amig nem veszem meg eredetit gondoltam felteszem simat feltettem ,ra akarom telepiteni a 1.10-eset es mindig keri play discet hiaba rakom be neki,gondolom mivel nem eredeti megoldas?
THX
hi!
nincs valakinek egy 300 damage fölötti kardja??vagy kettõ?😄
meg valami ruha is kéne ha tud valaki!!
köszi!
privi ha tud valaki!
nincs valakinek egy 300 damage fölötti kardja??vagy kettõ?😄
meg valami ruha is kéne ha tud valaki!!
köszi!
privi ha tud valaki!
!Forza Ferrari!
szerintem tök izgi 300stat és 60skill pont kiosztása nélkül hellen mászkálni 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Még megvannak a cuccos karaktereim is.
De nem kellett sok hozzá, hogy ne legyenek.
Kicsit sûrûbben kéne belépnem Battlenetre...
De nem kellett sok hozzá, hogy ne legyenek.
Kicsit sûrûbben kéne belépnem Battlenetre...
Hidd el, az sem unalmas amíg húz valaki. Nem kell sokat pöcsölni, amíg te is tudsz majd valamit runolni.
Abszolút egyet értek veled, csak nehéz olyan csapatot találni, akivel lehet egy ACT-ot normálisan végigtolni.
Pl. ma nem bírtam egy olyan csapatot sem találni/csinálni, aki hajlandó lett volna ACT5-öt végig tolni. Baalrun dögivel van, csak én még nem mehetek Baalhoz. :-)
Pl. ma nem bírtam egy olyan csapatot sem találni/csinálni, aki hajlandó lett volna ACT5-öt végig tolni. Baalrun dögivel van, csak én még nem mehetek Baalhoz. :-)
De miert egyedul? Tobbszazezrek jatszanak naponta a servereken, nemigaz hogy nem talalsz valami neked valo jatekot. Nem minden kulfoldi idiota, kommunikalni pedig ha nincs kedved, nem kell veluk, csak menni es csinalni a dolgodat. Sosem ertettem, hogy miert van az hogy ha nincs magyar ismeros, akkor az illeto egyedul zart gammaban nyomul.
Rengeteg olyan parti volt, ahol vadidegenekkel orakat jatszottam egyutt, barmifele gond nelkul, 3-4 allando taggal. A tobbi 2-3 cserelodott persze. Sot, neha jobb is ha nem magyar az illeto. Mert akkor aztan megy a cset a jatek helyett.
Mindenesetre ez az en velemenyem, nem kell egyeterteni vele, csak leirtam.
Rengeteg olyan parti volt, ahol vadidegenekkel orakat jatszottam egyutt, barmifele gond nelkul, 3-4 allando taggal. A tobbi 2-3 cserelodott persze. Sot, neha jobb is ha nem magyar az illeto. Mert akkor aztan megy a cset a jatek helyett.
Mindenesetre ez az en velemenyem, nem kell egyeterteni vele, csak leirtam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most akkor ha singleban nyomom itthon ,es felmegyek majd eredeti battlenetre ,akkor nullas karakterrel kell kezdenem?!
Jah, meg pár stat pontot rosszul osztottam el, szal nem igazán életképes. De majd ez az új már jó lesz. :-)
Legalábis eddig mindent jó helyre raktam.
Legalábis eddig mindent jó helyre raktam.
Úgy, ahogy akkor volt. Maradt 77-es szintû. Resistek nélkül szart sem érek hellen egyedül. És sajna ritkán talál az ember normális emberkét, akivel lehetne nyomulni.
sokat...
hcban a sztar kasztok charmjai a simak (cold, combat), azok olyan shako koruliek (mal). Aminek statja is van, foleg a lifeosok, kb. 10 lifeonkent dragul: 1x=ist, 2x=gul, 3x=vex vagy soj (bar a soj ara lefele megy eroteljesen andy bot miatt). Ki mit ad erte.
hcban a sztar kasztok charmjai a simak (cold, combat), azok olyan shako koruliek (mal). Aminek statja is van, foleg a lifeosok, kb. 10 lifeonkent dragul: 1x=ist, 2x=gul, 3x=vex vagy soj (bar a soj ara lefele megy eroteljesen andy bot miatt). Ki mit ad erte.
Régen nyomtuk 1ütt.
Hogy áll a régi palád?
Hogy áll a régi palád?
Melóban vagyok 😊
Utánna meg majd otthon Tibiázni fogok.
Bár lehet, hogy belépek egy kicsit, mert a Non Ladder kariaim szerintem már veszélyben vannak 😊
Lehet, hogy már késõ is 😞
Utánna meg majd otthon Tibiázni fogok.
Bár lehet, hogy belépek egy kicsit, mert a Non Ladder kariaim szerintem már veszélyben vannak 😊
Lehet, hogy már késõ is 😞
Na megyek diózni. Nem jössz?
Jó, csak poénnak szántam. :-)
Nem én mondtam, de a trappos assassin (is) jó választás. Ennyi.
Ehh. Most akkor mi van? :-)
Nem én mondtam, de legyen az 😊
Különben tényleg nem rossz a trappos assa.
Az én assám martialos 😛
Különben tényleg nem rossz a trappos assa.
Az én assám martialos 😛
Jó lenne húzni õket picit. Egyedül nagyon uncsi, és nehéz is. Akkor assa trappos lesz, ha te mondod. :-)