Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én speciel már nagyon vártam. Még akkor is ha a soj hijján fullos kariaim átmennek. Ennek már nem volt sok értelme. Igy azért szvsz kb 2-3 hónapig ujra élvezetesebb lesz a játék.
PiszkosFred
Elnéztem a 3 honapos limitet, és tavasszal nyugdijaztak a karaktereimet. Na mondom pech, de sebaj, kezdem ujra. Ugysincs sok idom jatszani, de igy legalabb lesz erteme, nemcsak runok, hanem "jatek". Erre mikor kezdene mar megint eletkepesek lenni, jon a ladderreset, es kezdhetem megint elolrol. Fel even belul harmadjara ;] De mostmar azthiszem csak HCkat inditok, kezdem megszokni a nullazasokat...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na igen, a csalók megint tele lesznek cuccokkal. Aki nem csal az meg szenvedhet. A csalók kénye kedvére kénytelen belemenni számára nem túl jó üzletekbe. Mondjuk engem ez kevésbé érint. Ritkán üzletelgetek. Nem is foglalkozom az értékekkel, ha vmi kell akkor adok érte bármi számomra felesleges cuccott, hiába ér sokkal többet az én ajánlatom. Kezdõ Bnet-esként sok cuccot kaptam jó arcoktól, amit nem felejtek és ezért én is gyakran adok ingyen kezdõknek, mert tudom milyen jó érzés. A többit tárgyam meg találtam. Igaz nem volt túl sok, egy-két karakter elég volt az õrzésükre. Én rettentõen nem örülök ennek a ladder reset-nek. Nincs kedvem a nulláról kezdeni megint, hogy majd mire újra tele lennék számomra jó cuccokkal újabb reset-et éljek meg, boáááá!
Igy bot-ozók meg csalók mellett nem sok értelme a resetnek.
MEdievil
csak annyi van hogy Soon... majd pár honapon belül

F

Bobber
jaja nem kel hozza sok ido szerintem se

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

PiszkosFred
Lev1es karik nem lesznek tele cuccal ;] Mindenki szuz karakterrel indul. Viszont az teny, hogy par oran belul indulnak majd a botok, dupeok es csak napok kerdese hogy megint kaosz es tulkinalat legyen. Ez van..

Bobber
es ez a hamarosan jon a reset mit jelent pontosan nem tudjatok mert erdekelne mikortol van ertelme megint jatszani😊 Bar lehet hogy telleg mar rogton az elejen tele lesz cuccal es akkor mar nem lesz ertelme gyaccani😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Davidus
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

V9ykn8_TZL0

MEdievil
nem veszted el õket 😊 non-ladderben játszhatsz velük...
vagy ha non-ladderben már egyáltalán nem játszol velük
akkor én 1-2 tárgyat eltradelnék új ladder ittemekre
persze majd ha lesz már

F

MEdievil
úgyhalottam igen..

F

csabawarchief
kanin törölték a karikat? :/

Rendben van.

Csak picit sajnálom a karikat, összeszedtem egy pár jó cuccot mostanában. :-(
Inkább hagyjuk, majd reset után "fejlõdhetünk" együtt. Hétvégén úgysem fogok játszani, reggel kezdõdik a Lászlónapi ereszdelahajamat, és vasárnap este fejezõdik be. :-)
raziel.
The Diablo II 1.10 Ladder Season 1 will soon come to an end and Blizzard would like to thank all the players -- New, Returning and Veteran alike -- for making this a great Season. As a special treat to reward the Top Players from around the world, we will be immortalizing the Top 10 Expansion and Expansion Hardcore Characters in each of the 7 Classes on the Blizzard website. That's 140 players from each Realm!

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

igaz

10 perc

Vagy mostmár felesleges ilyesmivel foglalkozni resetig? :-)
ok

Jah, nincs kedved egy kis nightmare húzáshoz? :-)
Hali!
Idõközben rájöttem :-)
Gondolom Blizzard honlap vagy ilyesmi

Ezt hol írták?
raziel.
jaja olvastam én is....szal kaktusz lesz😊

aztán uj ladder....izzitsák az emberek az andibotot aztán már ladder elején nem lehet venni majd semmit szal jo lesz....😞

MEdievil
ha érdekel vkit nemsokára 'Soon' ladder reset...

F

Na majd ha nem felejtem el, akkor utánna nézek, hogy melyik is az, és hol leled meg.

Holnapra ez lesz a házi feladatom.

Vagyis de.
Olvasni is meg kéne tanulnom 😞

Szerintem nem.

Laalee
szerintem rájössz 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Akkor miért nekem válaszolt??
😄D

Laalee
még szerencse hogy nem is rolad van szo 😄

Nem szoktam MOD-okkal játszani, csak a LOD-ot nyomom Battleneten, és CLOSED-en! Szal csalás nálam kizárva!

He?
Miért is?
Nem egésszen vettem le a dolgot.

Imremagdi
nekem olyan mod kellene amivel nagyobb a kocka , és a háttáska is, volt egy ilyen a 1.09..

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Laalee
a forum nem max a topik

Meghalt a fórum!

:-) Köszi, hogy kisegítettél. Éppen nagy cucc mozgatáson vagyok túl. A régi Palám neki ajándékozta majd minden cuccát az újnak, és egy keveset a Sorcinak is. :-)
Az assa még túl fiatal, hogy ilyesmivel tudjon foglalkozni, de jövõ hétre már biztos felnõ picit. :-)
Bizony neked Lacika1979 az accountod 😊

Adam5
ok ok
akko majd felkereslek

H vagy 22.30 után, akkor rám whispelhetnél esetleg. Persze csak ha van kedved egy kis közös szaladgálásra. :-)
Lacika1979 az accom. Asszem. :-D
A MOD nem feltétlenûl cheat, bár van olyan MOD dióhoz, amiben a szörnyek csak ultrabrutál cuccokat dobnak, nomeg Unique cuccokat. Na ez bizony a cheat részlegbe tartozik.
😊

MOD = Modification
Tehát módosítja a játékot. Ennyi.

Ha kell még IK armor akkor odaadom.
Csak keress meg.naponta 22:30 után BIZTOSAN vagyok .Napközben lehet hogy igen lehet hogy nem.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Hi!Kéne egy kis segitség karakter fejlesztésben
Egy Amzont szertnék......
Javelin és spear skillest....

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

raziel.
Unknown nick ez nc volt.....

Játék és játék között különbségek vannak....nem is pici....diablonál modok nagyrésze könnyitést jelent az eredeti hivatalos patchekhez képest...

de igen cs-be is sok csiter van😞

PiszkosFred
Ojajanyam ;]

Diablohoz a Fury olyan mint a HL-hoz a CS. DE a droprate modok a diablohoz olyan, mint az autoheadshot a CShez. Es a ketto kozott van kulonbseg, de ezzel te is tisztaban vagy, csak mokazol ;]

Itt mindenki félreérti a dolgokat?

He???

unknown nick
LOL ezek szerint a CS is egy cheat, mert HL mod 😄DDDDDDD