26171
-
JancsiPapa #13476 Eschuta egy szar...Az a +skill dmg nem sokat számít, az occu ad resistet, de az meg folyton elteleportál, ami szintén elbassza. Egy mf-sorcra a wizardspike a legjobb! (vagy hoto xD)
Amúgy Aspyrin kész a lightning sorcom :)
Már lvl 85 és hell baal 1 playerben nem tart tovább 10 mpercnél ^^ -
JancsiPapa #13475 Ez a barbár nekem is megvan most. Figyelj:
Inkább goldfindra mint mfre van, de mfre se rossz...
Szóval. A barbáron maxoltam a battle orderst és a shoutot, vmint a war cryt(meg ami azt erősíti).
Az ordítás sok skillerrel is csak olyan 1100 dmg körül van (ami nevetséges hellen). De a társamon (a szintén goldfindos cuccok mellett) van egy ethereal criptic axe obedience rúnaszó amivel brutális sebzése van ;) és csicsó öl, én szedem fel a 30-40k goldot (csak hell traviban runolok) meg kiordítom belőlük a szart :)
De pl. IK sorcról hallottál már? xD -
#13474 igen
mi nem keveset countess runoltunk anno,bár én csak thultól szedtem a rúnákat fel (10-es rúna) azalatt nem. Szépen össze lehet rakosgatni a rúnákat,persze ehhez néha el kell menni gemeket is gyüjteni...
Viszont azt tudni kell,hogy igazán csak a magas értékű rúnák számítanak.
Gondold el,hogy monnyuk lenyomsz 200 run-t összeraksz egy UM-ot,aztán a 201-ediknél dob countess 1 umot :-ppp velem nem egyszer megesett...
Persze nekem a totál übertáp rúnás cuccok sose voltak meg (enigma és társai)mert olyan magas rúnáim sose voltak,de azért HOTO-t s hasonlókat össze tudtam rakni... -
#13473 Elmondaná valaki hogy mi a karakter szintjétől függő mf pontosan? -
#13472 Unique-ba és Setbe (ha nincs benne alapértelmezés szerint - mert akkor nem tudsz plusszba), akkor max 1 lyukat tudsz tenni. A Shako-nál még okay, hogy teszel bele topázt, de többen is mondták, hogy pl. a Skullder's Ire páncélba nem célszerű beletenni, mert valami hiba folytán (még az 1.11-ben is) a játék a karakter szintjétől függő mf-t akkor nem veszi figyelembe, ha az adott tárgyba egy fix mf-t biztosító topázt, ist rúnát vagy jewel-t teszel. -
Aspyrin #13471 Sosem tudtam magam rávenni egy különleges karira sem, pedig igencsak izgatja a fantáziám. Na de ki tudja mit hoz még a jövő :) -
#13470 kár pedig raktam volna bele még 1 sárga követ és már madjnem 100 mf et adott volna. -
Aspyrin #13469 Shakot csak egyszer lehet kilyukasztani. De ha nem tetszik benne a topaz akkor bedobod a cubeba egy hel runával és egy tp scrollal, majd transmute és eltűnik belőle a topaz. -
#13468 üdv. én egnap szereztem egy shako-t. 1 socketes és van benne egy perfect topaz. azt szeretném tudni hogy ki tudom e énis lyukasztani act5 2es küldetése után? vagy egy uniq cuccot csak egyszer lehet sockolni? -
#13467 Sztm már egy +2-s Eschuta's Temper is jobb, mint az Occu (feltéve, hogy az Oculusra gondoltál), ill sztm a Trang-Oul's set-ből az öv volt a ritka, vagy legalábbis, amikor 1 éve játszottam, reset után nem sokkal, akkor az eléggé hiánycikknek számított (persze ladder).
Volt valaki rajtam kívűl, aki... abnormális karit fejlesztett?
Pl. én anno csináltam mf-re hegyezett, hullatúrós barbit, érdekes volt vele játszani..., nem az a kommersz. A bossokat kifejezetten öröm volt vele túrni, főleg mikor nightmare-n Tranvical-ban kitúrta az egyik council főnökből a Tal amut..., meg hellen a Shako-t egy senkiből, egy-két alsó közepes rúna um és tsai... az úgy jó volt, csak aztán jött a reset... -
#13466 Ezek a runák... benéztem pokolra, act1 1 - 2 pályán dobott 2 tir, egy eth, egy + nef runát (nc) sokkal gyorsabban begyűjtöm az összest (gyártással), mint akadok egy faxa rare cuccosra. -
Aspyrin #13465 Igazad van, benéztem :p -
#13464 a "ritka" cuccoknak szokott lenni értéke..
sok setből van 1-1 olyan cucc ami baromi ritkán esik,s sok embernek az hiányzik a teljes sethez.
Példul tal rashá-ból asszem a páncél idézőjelben ritka...azé annyira nem,vagy trangh-oul-ból asszem a kesztyü (de ez nem 100%),satöbbi
illetve az elit unique cuccok-nak van még némi értéke..occu,shako,soj,stbiek...
Perfect charmoknak van még jó ára,ami skill mellett ad még életet,illetve all resesból ami sokat ad...
De ezek mind-mind eltörpülnek a rúnás cuccok mellett.
hangsúlyoznám,hogy ez az "én idömben volt". Az még 1.10 volt,nemtom azóta hogy változtak a dolgok,de sztem nagyjából ami akkor is ritka volt az ma is ritka.. -
Dant0r #13463 bocs h beleugatok, nem nagyon járok bnetre,
de akkoris! charger pala AMAZON ONLY cuccal?!:D (3-as pont:D) -
#13462 Enigma, ez is runa szavas tárgy. Olyan érdekelne ami spontán lehet találni, rare, quality stb. és azok értéke. -
Aspyrin #13461 Nehéz összefoglalni pár szóban mi éri meg, vannak slágerek mint pl. hoto, enigma stb. de mivel nincs viszonyítási alapod hiába mondanám, hogy mennyi az ára :) Kezdj el nyomulni bneten és gyorsan megtudsz majd mindent. -
#13460 Egyébként akkor mi éri meg a BN -en? Milyen típusú fegyverek? vagy csak a rune szavasok? Nem akarom, hogy átverjenek azért kérdem. -
#13459 Hümm. Ne érts félre. Én nagyon sokáig, mind a mai napig nyomom NET -en, sőt ma is lesz party -m. De nem a battleneten, hanem én csinálom a szervert és feljön pár haver 3 - 4 -en elvagyunk.
Ezzel a javelinnel hellen act2 végén is 2 dobással halnak a csávók, a tömegekben meg iszonyat mészáros a light fury -val.
Amúgy játszik valaki aktívan a BN -en? Mert akkor tolhatnánk pár kört :)
-
#13458 hát ejgen ami ér még valamit javazonnak az az eth Titan.. -
Aspyrin #13457 A csapdás változatot favorizálom. Light ágon synergiket maxolni kell, mind blastet sem árt. A két fajta segéd közül a shadow masterre a maradék pontot. Dex legyen meg a maximum blokkhoz, str. pedig, hogy elbírja a felszerelést. -
Aspyrin #13456 Sajna szinte semmit.
1. 200% a max +4 skillel
2. Túl költséges a használata javazonoknak ezért nem szerretik
3. Van egy-két elvetemült charger pala aki szereti de az édeskevés. -
#13455 Ez mennyi érhet? (nem viccből kérdi)
-
#13454 Az assával tolta valaki? Mire érdemes fejleszteni?
-
Nuki #13453 nekem ez volt a gef4MX-es kártyámmal, ha beválasztom és arra kattintok akkor szaggat, ha meg az alapot választom(direct draw, 2D vagy mit) akkor jól mükszik :o -
#13452 mer' singleben nincs ilyen gond -
#13451 bah, senki nincs rajtam akkor is szaggatt, Egyébként direct draw -ban meg nem csinálja.... szar a GT , de hogy mi köze a multihoz -
#13450 gyenge a vas...nem bírja el a rád csatlakozókat! :-p -
#13449 Srácok az miért van, ha én indítok LAN szervet, akkor kicsit furcsán rángat a képe, nem LAG, azt felismerem, ha én csatlakozok, akkor semmi gond -
#13448 hááát sry de sztem ez elég gyenge oldal... -
#13447 http://diablo4u.gportal.hu
-
#13446 csőall nézzétek meg a haverom oldalát: www.diablo4u.gportal.hu -
#13445 ist és gul között mozog,attól függ hány ed-es -
Nuki #13444 :o
és ennek hogyér az ára? :Ð -
#13443 mal -
#13442 ops sry... benéztem -
JancsiPapa #13441 :D
Amúgy nincs más választása... 3 pajzs kaphat 4 sockot, ami nem pala pajzs - monarch - 156str
ward - 189 str
aegis - 215 str
Válassz :)
Jó resistes pajzs még a ko-ko-mal és a shael-eth rúnaszó. -
Aspyrin #13440 #13435 -
#13439 Hát én a Zakát ajánlanám Um rúnával...paladinok nagyopn nagy része ha megteheti ebben rohangál...
Herald Of Zakarum
Gilded Shield
Defense: 422-507 (varies)(Base Defense: 144-168)
Required Level: 42
Required Strength: 89
Durability: 50
Chance To Block: 82%
Smite Damage: 20 To 28
(Paladin Only)
+150-200% Enhanced Defense (varies)
30% Increased Chance Of Blocking
30% Faster Block Rate
20% Bonus To Attack Rating
+20 To Strength
+20 To Vitality
All Resistances +50
+2 To Paladin Skill Levels
+2 To Combat Skills (Paladin Only)
(Only Spawns In Patch 1.09 or later) -
Aspyrin #13438 Azt javaslom menj fel a trade channelre és lessed az aktuális árakat. -
#13437 ok. és tal amu mibe kerül mostanság? 2 pul ba vagy mibe?