Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemhogy a targyakat, de legtobbszor a karaktert sem tudod mar mashol hasznalni. Minden modra csinalj egy uj karit...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1 lámer kérdés de felteszem : ha pl jáccok pár moddal (az alap 1.10-es karimmal akkor az igy megszerzett tárgyakat tudom rendesen használni alap 1.10-ben lanozás közben ?)
remélem érthetö voltam, vki szánjon meg 1 lámert 😊
remélem érthetö voltam, vki szánjon meg 1 lámert 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Hali!
Szeretném megkérni hogy valaki akinek megvan az Eastern Sun mod leírása, cube recipese azt küldje el légyszíves!
Már elakadtam a Giant szörny miatt a fekete toronnyál, és nemcsak nálam nehéz ez a gama infok nélkül!!! Vannak ilyen tekercsek hogy pl. tome experience (5000 aranyat ér) fogalmam sincs hogy ezt hogy kell használni.
Kérem, segítsetek!!!
MSn, emil címem: [email protected]
Szeretném megkérni hogy valaki akinek megvan az Eastern Sun mod leírása, cube recipese azt küldje el légyszíves!
Már elakadtam a Giant szörny miatt a fekete toronnyál, és nemcsak nálam nehéz ez a gama infok nélkül!!! Vannak ilyen tekercsek hogy pl. tome experience (5000 aranyat ér) fogalmam sincs hogy ezt hogy kell használni.
Kérem, segítsetek!!!
MSn, emil címem: [email protected]
Mi van, mindenki Dio-zik?
Megnéztem az 1.10-es Ancestral recall-t, überfasza!
Új lények, és táposabb cuccok... nem nagy mûvészet
benne karaktert csinálni, aki nem szeret görcsölni a cuccokkal, vagy türelmetlen annak ajánlom!
Megnéztem az 1.10-es Ancestral recall-t, überfasza!
Új lények, és táposabb cuccok... nem nagy mûvészet
benne karaktert csinálni, aki nem szeret görcsölni a cuccokkal, vagy türelmetlen annak ajánlom!
Gratula!
lol ma 2gyerek azzal szórakozott hogy felmentek atradre channelre meg a német channelekre (amibõl van kb 13) és megadták egymás acc nevét és ilyen szövegeket " free runes and free stuffs! /w*..... )
😄D 

Hátö. Totál nulláról kezdeni nem sok kedvem van 😞
Meg te is jól eltûntél
Meg te is jól eltûntél

Lassan kéne megint dijablózni...😊 mitszósz nudli?
MF-re mindenképpen jobb a sorc, mert gyorsabb
MF-re mindenképpen jobb a sorc, mert gyorsabb
A többiek meg ütnek. Folyton szidnak,(kurast)hogy nem tudják,hogy ellen lightol vagy a csapdák.
Erre azt mondtam: úgy is észreveszitek 😊))
Mig ezek ütnek a socrival hátul röhögünk rajtuk!!! 😄DDD
Erre azt mondtam: úgy is észreveszitek 😊))
Mig ezek ütnek a socrival hátul röhögünk rajtuk!!! 😄DDD
Ja megy az assa hellen is! Ha lõnek fõleg csapdázok, +6 all skill ,meg +2 death sentry. Bartuc karom + greater talon(+2-es)+ unique grand crown.Jó! Ezek az újak.
Én már nem merek mondani semmit, de a MF sorci jobban beválik...
ja, mf barbáron töröm a fejem maxolt find itemmel,
az orders 5-10
double swing max
frenzy?
Berserk max
+ Iron Skin, NaturalRes, mastery?
Help PLZ, hogy lehetne, kell a frenzy v nem fontos, ha igen hanyason? Egyáltalán megéri csinálni?
lvl 11 úgyhogy még 1 pontot sem osztottam L, nagyot nem bukhatok vele!
az orders 5-10
double swing max
frenzy?
Berserk max
+ Iron Skin, NaturalRes, mastery?
Help PLZ, hogy lehetne, kell a frenzy v nem fontos, ha igen hanyason? Egyáltalán megéri csinálni?
lvl 11 úgyhogy még 1 pontot sem osztottam L, nagyot nem bukhatok vele!
Vagy hench az egyik, vagy multi game es akkor egy masik jatekos, vagy mod, de alapesetben minden szinten csak 3an vannak. Vagy bug.
a legjobbakkal is elõfordul néha, én majdnem 5 éve diozok
és látod... kérdés kérdés hátán! Bár 1.10...
és látod... kérdés kérdés hátán! Bár 1.10...
Mondom, hogy rég Dióztam!
He?
Hmmm...
Át tudsz változni a Necroval líccsé, és gyakhatsz mindenféle finom fire spellel.
Persze ha nem full, akkor is ad extrákat, ha jól emléxem 

Ez mi? Vegyes set? Hülye vagyok valaki világosítson fel, egyszer sem gyûjtöttem ki!
3 to fire mastery
+10 to meteor...?
3 to fire mastery
+10 to meteor...?
A full setnek meg kell lennie, de mellette lehet más is...
Rég Dióztam, vagy nem tom, de ezen a képen mit is kéne nézni?
4 Barbi, és egy Ama. Látszólag minden stimmel...
4 Barbi, és egy Ama. Látszólag minden stimmel...
Ha csak a set van rajtad csak akkor mûköd, vagy lehet azon kívül más tárgy is rajtad? Jó ez hülye kérdés volt, de már ha leírtam...
Heh. Na akkor a gyengebbek kedveert ujra, mert latom valaki jot derult a sajat felreertelmezesen:
Annak nincs koze egymashoz, hogy jojatek valami, es hogy mennyire kapott hirverest. Lehetnek kevesbe ismert jatekok is nagyszeruek, es lehetnek agyonreklamozott jatekok is pocsekak. Erre ertettem kedves kollega.
Botorsag lenne azt allitani, hogy a ket jateknak nincs koze egymashoz, es nem is tettem. Olvasd at ujra, es meglatod hogy csupan felreertetted. Koszi.
Annak nincs koze egymashoz, hogy jojatek valami, es hogy mennyire kapott hirverest. Lehetnek kevesbe ismert jatekok is nagyszeruek, es lehetnek agyonreklamozott jatekok is pocsekak. Erre ertettem kedves kollega.
Botorsag lenne azt allitani, hogy a ket jateknak nincs koze egymashoz, es nem is tettem. Olvasd at ujra, es meglatod hogy csupan felreertetted. Koszi.
Nincs mit! Máskor is 😊
Passz.
LOL 😄
Ha minden igaz, akkor a 3 CD tartalmazza az alap játékot is...
Jaa 😊
Akkor már képben van.
Jók lettek benne a medzsik cuccok effektjei.
Akkor már képben van.
Jók lettek benne a medzsik cuccok effektjei.