26171
  • andriska
    :DDDD
  • Hrisskar
    Aki nem jár suliba az csak halgasson. Egyébként, ha 1.10 lenne fön akkor a saját gépemen is át tudnám adni a páncélt.(egyszerre tudok futtatni 2 Diablot)
  • Hrisskar
    Köszi szépen!
  • Nuki
    milyen titkokat fecseg ki uram^^
    a valódi nevem ná akarja elmondani?! :ÐÐ
  • Delac
    Elvileg átküldtem, használd egészséggel!
  • Delac
    Igazából nem az a tény akart alternatív lenni, hogy trapper, hanem hogy csakis kizarólagosan tehenezésre használom. :) Esetleg Eldritch, Pindleskin.
  • vigyori14
    ja és manyi az a plus skill ami már jó nekronál? nekem 31 esen van a csontik szinte, ez már nemártana több?
  • vigyori14
    sztetek töröljem a 83 as summon nekromat? azért mert maxoltam a csonti mágusokat. rájöttem h télleg nagyon hamar halnak. ha törölném a mostani nekrom akkor csontimágus helyett mire rakjam a pontokat?
  • Hrisskar
    Nincs meg valakinek a Tal'Rasha szet páncélja?Már csak az hiányzik a teljes szethez.(Nukinál kb. 4 gép van hálóba kötve és simát át tudjuk adni a karakteremnek;szal ha valakinek megvan kérem küldje át e-mailben)
  • Aspyrin
    Trapper assa nem igazán alternatív, gyakorlatilag a legelterjedtebb típus :) Frankó pvp karit lehet belőlük kihozni.
  • Delac
    Volt itt lejjebb szó az alternativ karikról. Nekem van egy 87 assa-m. Trapper. Semmi másra nem használom, mint a tehenezés hellen. Szörnyen hatékony. Light trapet lerakok 4-t egy csomóba, majd egy robbantósat mellé. Innentől kezdva csak várnom kell hogy legyen hulla. Brust of Speed skill-t kirakom jó magasra a trap skillek mellett és indulhat a móka. Mivel a cowking mindig immun lightos-s így csak arra kell vigyáznom, hogy death trap et nem tegyek a karámon belülre. SZép dolgok estek már, és nem 100-adik runra, hanem mondjuk 2-3 ból már biztos lesz valami hasznos. Használt felszerelés: skullder ire, spirit mindkét kézbe, 3 trap 91 life sapka 2topazed :) (gambleztam) 3 trap amu, chance guard, ik öv, wartraveller cipő+ mf-s gyűrűk. Nem nagy szám az össz mf, de nem panaszkodom, ez így pont jó.
  • dokar
    van már Diablo3? :)

van már otthon netem. lehet, hogy nosztalgiázok és felrakom a Dio2-t!

• Yoz
    Szeretném még megtudakolni ha lehetséges hogy Zeal Pala ügyben menyit rakjak a vit, dex, stb-re. Mi a legoptimálisabb elosztás? És mit ér egy jó (mi számít jónak) +life charm?
  • Yoz
    De arra tökéletesen!

Nekem nem szereti a gépem a nekro álltal felkelltett nagy létszámú teremtmény áradatot!
  • JancsiPapa
    Gyengék és csak a lagg fokozására jók :D
  • vigyori14
    üdv.
    nekem van egy csontis nekrom 82 szintü, sztetek hülyeség volt a csontimágusokat maxolni?
  • Nuki
    japersze :DDDD
  • Wolfrider
    Sikerült megoldani! Nem szerette az 1.11 patch az 1.10 magyarosítást! :S
  • Nuki
    frissitetted patch?
  • Wolfrider
    Hali!
    Nekem is ez a gondom "ACCESS_VIOLATION(c0000005)"
    A negyedik rész után egyszerűen lefagy a game! (eredeti, a vga pedig radeon 9600)
  • JancsiPapa
    Jövendőbeli lvl 49 duel barbom:
    Eth oath small crescent (304 ed lett :) )
    Duress Dusk shroud
    1x uppolt Bloodfist
    Sanctuary pajzs egy dragon shieldben
    Arreat's face vmi jó kis jewellel ;)
    Angelic amu
    1v2 angelic ring (utóbbinál death's sash lesz az övem)
    Egyébként String of ears öv
    Cipő Gore Rider
    Max dmg-attack rating +life gck és masteries skillerek 20-29 lifefal
    Vélemény?
  • JancsiPapa
    Ja és pajzs Stormshield - de phoenixet is rakhatsz rá xD
  • JancsiPapa
    Két karddal wwzni? Nem túl jó ötlet...
    De ha a kardra akarsz menni: Grandfather!
    Life,stat...
    Vagy nézd csak meg az oathot! És olcsó is :)
  • xy21
    Ja amúgy most én is barbárral akarom szurni:D
    Eddig nekró meg a assasinnal nyomtam végig.
  • Krezga
    :D akár, de azért megvárom, amíg vki leír egy skill listát, és majd az alapján meglesem:D
  • Broafka
    barbárnál nem érdemes, használjuk ki a kivételes adotságokat :)
  • Krezga
    Hát én úgy gondoltam, hogy csak egyik kezébe rakok fegyót, másikba inkább valami jó kis pajzsot, így a védelmem nagyban nő.
  • Broafka
    hát annak jó kis cuccok kellenek, igazából én megelégedtem vele full Immortál king settel, de a másik fegyvertartó kézben legyen mind a kettő kézben olyan fegyver ami +3-3 skillt ad a warcries-okra
    a többit elmondják a többiek, mert én is jó rég játszottam már vele :D
  • Krezga
    Hali!
    Egy kis help kéne, mert régen játszottam dión, és most újra felteszem és szeretnék összerakni egy whirlwindes barbárt. Ha még jól emlékszem, volt vmi death rúnaszós kard, ami rendesen adta a manát. Ez menne a kezébe majd:).(jah és nem akarok belöle IK-s barbit csinálni). Szal azt szeretném kérdezni, hogy hogyan osszam el a skilleket, attribokat egy jó ww barbárnál? És majd a késöbbiekben főleg mijen cuccok lennének neki jók.
  • Broafka
    jó a logód :)
  • Yoz
    Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
  • LegionarR
    Nem tom, engem is kivág mostanában hasonlóval (a windows azt üzeni kapja be) a desktopra naponta kb 2-3 xor bnetezés közbe...
    Vagy te odáig el se jutsz, téged a játék indításánál oktat ki?
  • BADE
    találkozott már valaki ezzel a hibával:
    UNHANDLED EXCEPTION:
    ACCESS_VIOLATION(c0000005)

A játék eredeti.De felraktam az 1.10-es patchet a gamehoz,lehet,hogy az a baj?
  • JancsiPapa
    Skillek az előbbiekben le vannak írva. Ha van rá pénzed, a cuccok:
    Armor Fortitude / duress , Pajzs Zaka / Exile, Gyűrűk Raven+bul-kathos, Sisak Crown of ages / vamp gaze / andys visage, Fegyver Breath of the dying / Oath / stormlash / Schaefer's Hammer / Heaven's Light, Amu Mara / Metalgrid / Highlord, Kesztyű Draculs grasp (csak ez) , öv Thundergod / Nosferatu's coil / Verdungo, cipő Gore rider.
    Charmoknak +maxdmg-ar +life charmokat nézz.
  • JancsiPapa
    50% fcr a lényeg a res mellett, mert egy mf-sorcnál nem a dam a lényeg. Az biztos hogy a mostani sorcomon megvan az fcr breakpoint, így piszkosan gyors a lightningom varázslása.
    Igen, immortal king. A sisak kivételével minden fenn (ugye durva 232 str sorcon? :P )Hallod, rávágott a sorcimra egy ilyen kari...fél életem leszakadt ;)
  • Kandurex
    Zeal+fanatism 20 - 20 (amíg e kettő nincs maxolva SEMMIRE egy pontot se) kivételt képezve a holy shield -re, ha az is 20, akkor mehet a defense aurára, aztán végül minden pont a sacrifice -ra. Ez a zeal pala.
  • Yoz
    Sziasztok

Engem egy komplett ZealPala leírás érdekelne!
    Milyen képességre mennyit kell rakni (pl. zealt maxolni...stb), és milyen felszerelés az ideális neki (páncél, pajzs, sisak, fegyver, gyűrű, medál)?

Előre is köszönöm a hozzáértők hozzászólását...
  • xy21
    Ideje elkezdenem újra diablózni.Egy picit hiányzik már egy kisss agyament HENT meg egy kis karaktertuning/fejlesztés!!!
  • Rettenthető
    Megvallom, én sosem preferáltam a wizardspike-t, mégha akkora nagy szám is az a +75 all res, szal pl. nekem nem ér többet, arról nem is beszélve, hogy eddig mindkét sorcom, amit eltoltam valameddig (lvl 94 / 89 - nem egy ladderen belül) megtalálta az Eschuta-t, mindkétszer +3 Sorci skillel és nekem az egyszeűen jobban tetszett. Igaz csak az egyik esetben volt +20%-os Fire Skill dmg.
    A második ladderben a 89-s volt a fő karim, e mellett volt a hullatúros barbár, 1 Ali babával és 1 Gullal (benne +15 mf-s jewellel) etheral skullderrel, upgr Arreat's Face-ben, elkopott, eth wartravival...túrtam, de a kill az a sorci által talált Leviathan-ban és egy elitre up-olt (normal unique) maxos Steeldriver (Great Maul) volt.

IK-s sorci? Oszt azt meg hogy? Ha IK alatt Immortal King-t érted. A sisakot nem egyszerű ráhúzni a hölgy fejére, vagy anélkül?
    A hullatúros barbi nagy pénzeket a championokból akasztott, nálam főnökökből elég soxor adott unique-t/set-t, igaz használhatót ritkán.
  • JancsiPapa
    Bnet itemárak: http://www.diabloii.co.uk/
    'item database' alpont.