Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Akkor mivel magyarazol Matri/Patri es Champion lev1es karaktereket bneten? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ha arról van szó tudok neked adni cuccokat...bár én non-ladderbe nyomom

vagy ha van 4 soscketes armorod, belebaszol 4 perfect topazt az is jó, talán az a legolcsóbb :-)

Jagi
Köszi az infót. Nem B.netezem (még) egyenlõre (még mindíg)várok az adsl-re, + még csak lvl24 vagyok, nem hiszem, hogy sokan örülnének egy kislánynak nyalókával a kezében. 😊)))

igen, de én a legjobb mf cuccokat mondtam el :-) über a tal rasha, utána skullders ire :-)

nem játszhatóak ki az 1.10el, minimum lvl24es karival kell hogy nekiálljál, mert nemfogadja el a questeket...legalábbis szerintem...lvl20ig sima exp sewersben act2, utána 20tól cowozás 24ig, õsök és baalruns :-) 40es szintõl érdemes menni nigthra.
1.9ben akár 1es karival is átmehettél nightra, 1.10ben már más a helyzet :-) 1.öben ha nem csináltál semmit, akkor is kaptál expet, 1.10ben már a csapattal kell lenned :-)piszkos fred wowozni fogsz?

PiszkosFred
wealth runeszoval azert csinalhatoak meg jo armorok ;]

PiszkosFred
Van lev1es kari hellen is, igaz bneten. Singleben ahhoz hogy najtre tudj menni, le kell ugye verni a osoket - harom barb - amelyert a kvesztet csak lev20 vagy felette kapod meg. Utana baal es minyonok biztos dobnak meg 1-2 szintet, igy nagyjabol stimmel a lev24. Bneten huzva barmikor at lehet menni, es a barbok is kijatszhatoak akar lev1es karival is.

Skullders is jó végülis ha nincs tal cuccod, az a második legjobb mf armor, abból most van kettõ is, tudok neked adni

És 90es sorcival érdemes mfelni, mivel char lvl90en minden eshet..

Diablo2höz legjobb mf sorc cuccok a következõek : Tal armor, tal belt, tal amu. Tal armor kb 100-110%mfet ad, ha van 3 set itemed belõle akkor még rácsap 65/ot. Fegyvernek ali baba két isttel, lvl 90en alapból 90% + a 2 ist runa ami 60%. Shieldnek Shael+eth, asszem25%. Gyûrûnek nageling 30%. Kesztyûnek chance guards, max 40%, cipõ ET (war traveler) max 50%. És mellé sok 7%os mf small charm, meg +1 skilles grand charmok hogy legyen is valami sebzésed. Ja és amit kihagytam, természetesen shako az alapdolog egy perfect topazzal benne :-)

Jagi
Kár. Megnézném mit ér L, eddig csak N,NM,H. Így mentem, de fordított sorrendben még nem próbásztam.

MF socrihoz nem tucc kraftos cuccokat?

szerintem nem

Jagi
Volt = leszel, lesz

Jagi
csak akkor, ha kifingadod dio-t. EX-szel meg baalt, de addigra úgy is magasabb szintû volt.
A kérdés ez volt pontosan: lehet-e D1-es lvl1 karakert egybõl hellen "jáccatni"?

Mindent lehet a D1-ben😊), elsõ szintû alap katonát úgy fel lehet szerelni hogy még a Cavesban sem tudnak hozzáérni😊.

Amúgy a Diablo2 sem rossz, nekem a grafikája nagyon tetszik csak számomra kicsit átláthatalan az a feljlõdési fa meg pláne:_D, nagyjából értem hogy mire kell tenni meg sokan segítenek hogy mire tegyek meg adnak nekem cuccokat, pontosabban szetteket... majd belejövök😊.

Talán csak a hangok azok amik szerintem nem olyan élethûek vagy abba a világba valók mint pla diablo2 ben, de amúgy mind a kettõ jó😊

Huhh nemtudom hogy d1ben lehet-e, d2ben végig kell vinni a gamet, 24es szinttõ elméletileg átlehet menni nigthra d2-ben

Jagi
Nem keztem, csk kérdeztem, hátha tudod, hogy hogy kell, vagy lehet-e

Ezt nem értem hogy "Keztél d1-es karit egybõl hellen?"

Jagi
OK. Az enyém nem Hc. de akkor is.

Jagi
na ez az csak 1.10. en én 74lvl palával csak le tudok nézni hellre, a haver szintúgy lvl76. Lemegyek IP, LE, + átkol, na jó szia! Ha még is úgy döntenék, hogy lezúzom, én húzonm a rövidebbet, de NM-en tudtam haladni(nehezen, de tudtam) Keztél d1-es karit egybõl hellen? LOL!

Azért dio2ben is elég nehéz, jó cuccok kellenek hozzá a túléléshez, legalábbis az 1.10es patchel. Én hc 87es paladinnal behaltam nighton, 2000 life-al..tehát van kihívás.

Jagi
Nálam a D1 az etalon hangulatra biztos. Qrva jól elkapták blizárdék!
A D2 nekem egy kicsit "vajasabb" volt a (.10-ig.) Uye D1 Hellen ugye nem mész oda 50 ellenhez és agyonütöd, ott jobban taktikázni kellett. És diablo sem volt olyan könnyû falat ahogy emlékszem. Vagy normálon a Skeleton King... hmm aszem jáccok 1 kicsit

OFF
Számomra az az igazi játék, ami valami újjat tud mutatni. Sajnos a mai világban minden játék szinte ugyanaz, nagyon nehéz találni eredeti játékot.
ON

OFF
WoW inkább nem, majd matrix online, csak mert kiváncsi vagyok rá, lehet hogy valami jó fog belõle kisülni
ON

MEdievil
ehe kb nálam is ígyvolt csak nekem a 386 os ban csak 60 mb wincester volt =( de haverokat gyakran látogattam énis<#vigyor2>
és d1 hangulata tényleg felülmúlhatatlan ^^
énis d2 vel játszom most már fõként de kezdtem egy rogue t is nemrég
csak nosztalgia miatt

F

PiszkosFred
OFF
Csakhogy nem mindegy hogy mikor találkoztál a diabloval. Van pár ismerõsöm, aki a 2. után ült le az elsõ résszel játszani, és csak pislog hogy mi a francot akarok én neki mutatni, mert ez az egész "gagyi" a 2 után (õk általában a fiatalabb korosztályhoz tartoznak). Nekem a diablo 1 maga volt a megtestesült csoda. 386os gépem volt akkor aktuálisan, egy 170es (mb;]) vinyoval. Elõször havertól sikerült beszerezni a ripet. Igen ám, te telepítéssel együtt volt 170-180mb, kb. Ez még bele is fért volna, de akkor hova tegyem akkor a w95-t? ;] Mert sajnos az kellett, DirectX 1 v. 2höz, mar nem tudom. Így maradt a sovárgás, és a sûrû vendégeskedés. Sokan tudják, de talán aki nem játszott vele az is sejtheti - és nem akarok senkit megbántani - hogy mekkora élmény volt az, hogy egy 2ds, de mégis térhatású világban egy karakterrel mászkálsz, gyönyörû grafikával és csak úgy nyithatod a ládákat és ölheted az ellenfelet, öltözködhetsz amibe akarsz, stb? Mert ez már alap, sõt, de akkor ez annyira új volt, mint az õsembernek a tûz. (Jó, voltak hasonló játékok elõtte, de nem ilyen grafikával, Ultima7-8, stb.) Aztán sikerült beszerezni a CDs változatot (addigra mar 486dx4/100as buszke tulajdonoskent az elso fizetesekbol), ami hálaisten csak pár megát installált, és elkezdõdött egy olyan folyamat, ami a mai napig tart, dacolva az idõvel, a családdal, a munkával és minden egyébbel a környezetemben.

Ahogy figyelem, itt is vannak jópáran akik azt mondják, hogy a diablo 1 hangulatát lehetetlen felülmúlni, és a 2nek sem sikerült, mégha az is nagyszerû játék. Sokan nem értik miért, de részemrõl nem fogom ezt megindokolni, mert én sem tudom. Talán az élmények, talán az elsõ "találkozás", passz... ;]

Az viszont tény, hogy manapság már inkább d2vel játszok csak - azzal is csak bneten - és nagyon ritkán játszok az elsõ résszel. De pár havonta egyszer elõkerülnek a régi cimborák, arra az estére szabaddá teszi mindenki magát (feleségek/barátnõk addig sims-szeznek;]) és játszunk egy jót. (sajnos egyre ritkábban, de még mindig...)
ON

Meglepp hogy mennyi d1-snek van d2-s karakterre, szinte mindekinek van, mint nekem is😊, és legitben:_D. A diablo 1 nem más mint szinte síntisztán a játék szeretete és valahogy az amit az a játék a maga idejében jelentett.

Furcsa nekünk is megmondani hogy miért is játszunk vele de valahogy jó nyomni azt a kicsit már megkoppot, kicsit már régi de még mindig élvezhetõ és a maga nemében fantasztikus játékot😊.

by

PiszkosFred
wow?

jah battlenet :-) bár nem sokáig fogok játszani, jön egy másik jó kis game :-)

PiszkosFred
bnet ;]

JustIce
Udv!
Vki mondana egy magyar server ip-t? ahol jaccanak is😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Ez így van, társaság is sokat számít. Miért nem jöttök át diabló 2be?

Igen a duel még mindig megvan s az igazi duelnek szabályai vannak de vannak a poénkodésok mikor vagy 10-20-30k aranyat eljátszunk és duelezünk😊.

Az igazi duel szabályai:
- 2 megfigyelõ van jelen amelyek általában a klán legmagasabb osztályának vezérei, általában de lehet két full áltagos is lényeg hogy õk nem szolnak bele.
- tp-n jösztök le s általában az elsõ szint egyik legnagyobb csarnokában van az összecsapás
- a harc nem a tp-n való lejövetelkor kezdõdik mert ez sok bajt okozott már s nem fear hanem a sárkány(a 3 fejû, guardian) eltûnésekor kezdõdik amit valamelyik megfigyelõ varázsol.
- a gyõztes a fület meg áltagban egy tárgyat kap

Amúgy van még a páros duel amit sokkal jobban szeretek s összesen csak egyetlen egy ilyenben volt részem. Azok nagyobbrészt a hirigre hasonlít, 2 vs 2. Abban az esetben bejöttek egy SW-s gamebe és beszóltak hogy nini, köcsög sw-sek, nézzük mit tudnak😊. Enneka szépe hogy a diablo melett msn-n hangkapcsolatban vagy akivel együtt harcolsz és nagyon jókat lehet harcolni. Egyszer sem gyõztek le minket a legit katikkal csak a csíttesel.😊

Sajnos inkább az van hogy public szervereken 2-s párba járunk mert nemegyszer ránktámadnak s attól függõen néha elvernek néha nem, ahogy tudom ez a diablo 2ben ki lett javítva hogy meglepni nem lehet így a másikat.

A szép dolga az mikor public szerverekre mész be, beköszöbnösz, lescenneled a game-t s ha mindenki legit akkor kimész ha meg van csítes akkor egy hangos káromkodással nekiessel és veritek ahol éritek. Így el lehet venni a kedvüket s ha meggondolják magukat egy uj karit kiképzünk(D2-ben húzás) és felszerelünk cuccal.

Jó gama😊)) de ez is mint sok netes game egyedül nem lenne jó ha nem lenne jó a társaság akikkel játszol!😊

oneal1
highlord

!Forza Ferrari!

oneal1
nincs valakinek higlord amuja???
privat ban irjatok pls

!Forza Ferrari!

:-) duelre még pontosan emlékszem diablo1ben :-) csávókám volt a bíró, valaki ellen harcoltam. tp nyitás után kezdõdhetet meg a harc, és mindkét játékosnak a pálya szélére kellett állnia :-) még mindig így van? :-) jó kis buli volt anno 14-15 évesen, úrristen de régen volt, öregnek érzem magamat :-)

😊))

Persze, lehetséges lenne ha nem lennének scenneek amik kidobják a dupolást és ha dupolsz egy tárgyat vagy csak egyszer is volt nálad még bennt vagy a játékban chaternek fog kidobni a program. És nem is egyféle ilyen program van, mind a Diablo Guard, mind a Scanner(WOB és SW klán által összeállított😊 ), amúgy a WOB (Wizzardy of the Blood, magyar varis klán, legit).

Mi legitek vagyunk és harcolunk a nem legitek ellen de azért van szûrés na meg ha már ismered battle.net-t akkor tudod kik a cheterek. Gondolok itt a lengyelekre, egy nem csaló lengyelt nem láttam eddig még😊.

Tudod mi a legnagyobb probléma a diablo1el? nagyon egyszerû hackerkedni, mivel semmi bizonsága nincsen...így nincs értelme dio 1el játszani. persze dio2ben is lehet dupeolni, botozni stb, de sokkal kevesebb az esély rá

Tudom hogy ez a fórum a Diablo2-é de had említsem meg hogy magyarok lelkes csapata még mindig Diablo1-zik a neten, nagyon jó játék, és nosztalgikus is.

40-50 tagja van a Shadow Warriors Diablo 1-s klánnak ami szinte csak magyar.

Ha valaki gondolja hogy kipróbálja szoljon és segítünk neki elindulni.😊

Bneten hellen azért egyedül is jól lehet menni, persze jó cuccok kellenek :-) Egyébként valaki játszik itt közülletek bneten? Valaki jártas a trade rendszerben? Mert csomó ideig nem voltam, és nemtudom hogy mi mennyit ér...TOPIC UP!

PiszkosFred
Minden. Singleben hell szinte maga a tenyleges pokol ;] Bneten pedig egy jo partyban tudsz eletbenmaradni. Norm es najt is kemenyebb, de az meg siman teljesitheto.

Szoktak bneten játszani :-) bár én magyarokkal nemnagyon játszom, inkább németekkel.

Jagi
Übertápos, fõleg LAN-ra és B.netre lett kitalálva.

Gladiator
akkor ok. és mi az új ebben a 1.10ben?

PiszkosFred
Csupan napi 8-90.000 ember... ;]

Gladiator
szoktak még ezzel battleneten jáccani? érdemes visszakunyiznom a haveromtól?

megbízható magyarosítást tudtok, eredeti a gamma szóval patches is jó meg ne legyen crackelt vagy a fene tudja hogy van ehhez magyarosítás.

kösz

😮

10 évesen már jól nyomja😊

nem tud még összetetebb feladatokat megoldani de partra tudd szálni norvégiában és képes halomra lõni gaz németek még úgy is hogy fogalma sincs kik azok és mit csináltak😊.

Érdekes, amúgy a media marktban 3999 HUF a Diablo2 + lod pack, ha másért nem legalább szép a doboza meg ócsó😊

Pupcika
nem nekem lesz hanem unokaöcsémnek, aki 10 éves és legalább leköti mert a mohaa-t is végigvitte 4 nap alatt...