CD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
😊))))
Efreet
Aha! Szóval erre való az a pici jumper... köszi

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ja, egyébként meg:
"Meg kell nézni mit tesznek a cd copy tornyokba\automatákba és aszerint kell választani"
Ezek szerint Coca Colát kell inni, mert George Bush is azt issza, meg cevlar ruhában kell járni, mert a NASA is olyanban járatja a pilótáit, és csakis 7 méteres Lincoln-nal szabad járni, mert minden fontos/menő csávó azzal furikázik! Éljen a birkatermészet, kövessük a "nagy testvér'-t, ne is merjünk eltérni a menő márkáktól, mert az aztán nagy lamerság ám...
Remélem, te is belátod a logikád helytelenségét, ezt nem gondolhatod komolyan.
Pl:4804TE + 4805TE + 4808 => Ezek mind kiválóan írják max sebességen a 99-es CD-ket, és a 4804 már több, mint két éves. Ennyit a néhány típusról. Az újabb fajták már mind írják őket egészen a két évvel ezelötti 4804-es modellig.
Nem tudom, honnan veszed, hogy a Mitsumi sokat hibázik! Ismerősöm Plextor helyett kapott Mitsumit (a karácsonyi felhajtásban csak ezt tudták hozni a nagykerből) és a mai napig is tucatszámra írja vele a korongokat, az égvilágon semmi baja nem volt vele soha. Ugyanezt tudom elmondani a sima ROM-jairól, nekem 4 és fél éve működik hibátlanul egy 8x Mitsumi, még nem nagyon volt olyan disc, amit nem olvasott volna be, és amikor a környezetemben szokadszorra döglött ki az összes Sony/Creative/LG olvasó, akkor ez még vígan beolvas mindent. Eléggé melléfogtál, mikor azt állítod, hogy a legtöbbet hibázó drive, inkább találtál volna ki mást az ócsárlására, mert a Mitsumi mindig is arról volt híres, hogy bombabiztos driveokat csinál. Akármi mást felhozhattál volna ellene (hangos, randa, lassú, stb.) de pont arra tapintottál rá elég rossz érzékkel, amivel aztán igazán nem lehet vádolni!
Efreet
köszi az infot.
mode4: vindózban viszont be van rá kapcsolva a dma, és simán szórakoztam mellette pl DVD lejátszással.. (amellett van a kábelen), gond nélkül ment

Laalee
mode4??? hat hogy jacak én cd iras közben 😊 amugy ugy teszteli a lemezt, hogy van egy lead in szektor iras elött azon probalgatja hogy mi a biztonsagos irasi sebesség.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
ha a Burn-proof be van kapcsolva, nem is enged tesztelni... nekiszalad, és végigírja a korong maximumával... (hogy honnan jön rá, hogy 12-es vagy 16-os a cd...passz, de kitalálja 😊) amúgy a nero szerint csak 2megás a buffer... de még nem fogyott ki belőle. Philips 80perces 16X-es korongokra gond nélkül írt, visszaolvasva egy ASUS 8-40es DVDvel stabil tiszta volt az adat.
ja, IDE-s, mode4-es (!!! még csak nem is udma-s...) overburn van, nemtudom meddig... a nagykeres szerint 90percig nem volt vele gond, de nem próbáltam.

Laalee
az egyik valoban csak 4* esen ir de ezekszerint semmivel nem lasbb mint a tied hiszen te is csak 4* esen irsz... a masik viszont 12* esen ir... es ha te a forumozo ugynevezett "hozzaertoknek" hiszel meg is erdemled... ami itt forumon elhangzik az leginkabb egy urban legend re hasonlit mely szajrol szajra terjed...

Scooter
Jó vásárt csináltál Efreet!!! Bár azt nem értem, hogy a Plextor-nak miért van csak 4 MB bufferja?
Igaz most már a Burn Proof-nál ez boven elegendo.
Nekem a Yamahá-ban (16*10*40) 8 MB-s buffer van, ami kell is, mert eddig csak 8x-osan írtam max., de akkor néha ingadozott a buffer.
Igaz, hogyha a test-et elvégzi 16x-osan akkor át is írja a lemezt?
Scooter
Ennyit a TEAC-ról :-)
Scooter
Miért te hányszorossal írsz LAALEE?? Na ne mond, hogy 16*-al. Ha igen akkor meg 1 év múlva dobhatod el a CD-t. Minden hozzáérto azt mondja, hogy audiót 2*-essel (most már lehet 4*-essel), és adatot 4*-essel.
Vagy csak lehet, hogy azért sírsz mert csak
4*-esen ír max. az íród! És nem bírod elviselni, hogy másnak gyorsabb van!!!
Scooter
MÁ MÉR öreg??? Csak mert neked ez a 2 márka jött be attól még lehet jó más is! Nekem pl. a TEAC mostani púr külseje nem tetszik! Tudom nem ez a lényeg egy írónál, de ha már veszek akkor valami design-ja is legyen!!!!
Lteebee
IDE-vel írsz?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
16-10-40es Plextor lett belőle.. ha lesz rá erőm, beépítem...

Szeretném megkérdezni, nem látott-e valamelyikotök Mitsumi írót valahol az országban, mert már jó régóta vadászom a 4805/4808 -as típusára, de sehol se lehet kapni és a nagykerárlistákon sincs rajta azokon a helyeken, ahol megkérdeztem! Meglehetosen jó modellekrol van szó, nem akarom beérni valamilyen Plextorral/LG-vel, amik jó drágák és nem is olyan biztonságosak, ha túlírással találkoznak (90, 99 perces írás). Régebben olvastam, hogy ezeket a hosszú CD-ket csak a Mitsumi írói tudják megírni stabilan, akár 8x (vagy még nagyobb, ezt nem tudom) sebességen is, míg a Plextor írói "csak" 89.59 percre képesek, utána merevre fagynak, az LG-nek pedig három modellje képes 99 perces CD-t írni, de csak max. 4x sebességen, aztán azok is elszállnak. Ezek alapján (és elozetes tapasztalataim alapján úgyszintén) arra a következtetésre jutottam, hogy ha a Mitsumi íróit a 99 perces CD nem tudja megfektetni, akkor semmi, tehát mindenképp érdemes egy bombabiztos drive-ot venni a "nagy nevek" helyett, ha az biztonságosabb, mint pl. a Plextor.
Szóval ha valaki ilyen drive-ba botlik valahol az országban, légyszi szóljon! Elore is kösz.
Laalee
idebent LG van a dell gep ben semmi baja teac ot hasznaltam parszor annak se volt baja 😊 plextornak meg nagy a markaneve ugyhogy biztos jo az is 😊 de mivel tök felesleges a 16* os iras igy a plex et vedd 😊

Efreet
12-10-32-es Plextor vagy 16-10-40-es TEAC? (vagy esetleg 16-10-40-es LG)
mindegyik burn-proofos, stb... és gyakorlatilag egy árban vannak.
Melyiket vegyem? nekem a Plex tűnik szimpatikusnak... vélemények?

Laalee
fireburner kb 500kb os progi direkt iso file ok irasara van csinalva eleg sok formatumot hibatlanul kezel.

Bradock
CDRWin íróprogramot használjj hozzá.
A másik lehetőség a "Bin To ISO Converter" nevű program amivel a .BIN átkonvertálható .ISO -ba.
Ezekután az Easy CD Creator, Nero stb. programmal ki tudod írni CD-re.
Laalee
en szoktam

pl floppy nincs is a gepemben 1 megat hamarabb elkoldok mailon 5-10 lemezel meg nem szaladgalok inkabb kiirom ujrairhato cd re...

Lteebee
Az újraírást sokan használják?

Laalee
a yamahak jo irok de en is inkabb 12* es teac ot vennek mint 16* os jamahat az a fel perc amivel hamarabb ir meg egy cdt kit erdekel... foleg ha 4* es en hasznalod... gratula

Lteebee
Egy 16x yamahát nem mernék egy 12x teac-hoz, urambocsá 12x plextorhoz hasonlítani.

Scooter: Sajnos miután megveszel egy számítástechnikai készüléket, kb. 1 hét hónap múlva megkezdi a kifutását. Egyébként már lehet 20x-os írót kapni, úgyhogy lehet cserélni.😊
Mike
Akkor en mit szoljak? Nalam max Plextor johet szoba, abbol is SCSI.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
probalgasd rw-vel. Az altalad emlitet programok kezelese egyebkent rem egyszeru.

Mike
Ez leginkabb a lehetetlen kategoriaba tartozik, kar errol elmelkedni.

Dikkma
Hát neked se teljesen kerek a világ, ha kinézel a fejedből...
Scooter
Azt nem értem, hogy egyesek miért vesznek még 12*8*32 meg ennél is lassabb CD-ÍRÓKAT?
Nekem egy YAMAHA 16*10*40-es van 43171 Ft-ért.
(tehát minek adjak egy kifutó szériáért
30-35 Ft-ot? ha kapok már 16*10*40-est is ezen árért!). Én sem írok ám 16Xosan! Audiot max. 4x-el és adatot is!!! De ha már veszek akkor mostani szériát.
Dikkma
Vettem egy Philips 12/8/32-t, dobozost, ki mit hallott róla? Én semmit, most megyek, utánaolvasok, ha találok vmit..
koki >>> .iso-t eleg egyszeru , es jo Fireburner-el kiirni.

LYONESS - Your Cashback Company

Nem tud valaki egy helyet ahonnan letölthető a WINONCD 3.8-as verziója?
Előre is köszi.
Help Me! Please!

Hogy tudok Nero 5.5.3.5-tel úgy CD-t írni, hogy ne zárja le a végén?

Thankx a lot!
Ha lezárt CD-re akarsz írni a téma engem is érdekel!

Nekem sem, csak hat tood a konkurencia...😊

Pheel
Szerintem eleve az ötlet elvetélt. 100 mega manapság nem a világ...
Nekem LG 8/4/32-es irom van, de szerintem tok allat, jobb egyenlore nem is kell. Igaz rosszabb sem😊 Viszont mivel kezdo vagyok meg e temaban, lenne 1 kerdesem, remelem nem lesz tul bonyolult:
Ha pl at akarnam irni a dune2000-t, ami ugye nem 1 egesz cd, tehat marad meg rajta hely. Mondjuk 100 mega, ahova akarnek meg masolni mondjuk egy par mp3-at. Akkor ezt hogy kell megoldani a Neroval? Elore is thx!

Lteebee
Miért nem próbálod ki?

Pheel
Nézz szét a CD írók topicban, ott megkapod a választ... 😊
Amikor N vagyok akkor nem vagyok regisztrált felhasználó!
Ugyhogy nem értem..
dickson!
hogy csinálod hogy neked nincs deleted?
Most már engem is érdekel.
vagy csak szivatsz minket??
hihi
N...😊)
Bradock
Ide is érdemes ellátogatni:
http://w3.swi.hu/thestation/html/index2.html
Én is így jártam. A problémámra a megoldást az új firmware jelentette. Én is a 3.7-es WinOnCD-re gyanakodtam, de a 3.8-sal is ugyanezt csinálta. 3x raktam újraaz oprenszeremet, de nem javult meg. Eddig az új firmware-rel még nem rontott audiót.
.. "már" igen: nézd meg a honlapot. Már 3.8 is van, de asszem' az nem Power Edition.
Laalee
hat nemtul ajanlatos... föleg ha nincs hozza a cdn crack...

nincs...
Dikkma
Nézd meg a "keresek serialt" topicban, a hw fórum alatti részben. na ezt most jól elmondtam. Szóval ott kérdezd meg.
Dikkma
Propeller: Carrera