CD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lenne baj a többi típusról is olvasni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
jol megy azt kesz, s meg a minibalberbol elok, mint en is meg tudjak venni...
A "nemzetközi" élvonal: Plextor, LiteOn, Teac, mindent ezekkel összevetve tesztelnek, LG-ről szó sem esett.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Szerencsétlen clonecd nem igazán birkózik meg vele(rengeteg hibás szektort olvas) és 10 perc után sincs mkész a lemez 1%-val, bár lehet, hogy rossz beállításokat használok. Van megoldás?
feleslegesen koptatod a fejet
nekem jobban gyorsabban olvas az irom CD-t mint az Asus CD olvasom megis csak irasra hasznalom.
Viszont szerintem ha veszel egy DVD-t akkor a CD-olvasod beleszamoltathatod az araba....
Ebben a lejebb emlegetett tesztben az LG irok hol vegeztek?
Mert nekem jelenleg van mindkettő, de mivel csak 4x-es az író, újat akarok venni, és lehet hogy a 2 helyett csak írót akarok. Az írók milyen olvasók? Jól tudnak audio-t grabbelni? És mi van azokkal, amikben DVD olvasó is van?
Akarmilyen tesztet nezek PLEX ISTEN!!!
Ja, és a BurnProof közel se olyan hatékony, mint az ExacLink, asszem 20 mikron helyet hagy, míg az ExacLink csak 1-2 mikront...
Plusz: Te is láthatod, hogy jóval többet hibázik a többieknél (Teac nyert 1db hibával, második a Mitsumi 24db-al, utána LiteOn párezer hibával, utolsó meg a Plex, több mint kétmillió! rontott pit-tel!), és ezért marhára nem tud kárpótolni azzal, hogy 10mp-vel gyorsabban ír, mint a Mitsumi, szóval amennyibe kerül, annyira azért nem jó a Plex, közel sem! Akkor inkább már Teac, de az se tud túlírni sajnos.
Kb. 45 ezer huf volt akkor, de 12xesen grabbel még mindig(és nem csak azt írja valami fos szoftver, hanem másodpercre mérve is 12x).
Plextort az ember nem úgy vesz, mint sonyt, vagy panasonicot, hogy gar lejár és bármikor beszarik a cucc, hanem évekre és ez tényleg így van.
Tehát egy 50-60ezer forintos tételnél nem számíthat 10 ropi, ha valaki mitsumi és plextor között dönt.
A néhány napja debütált új Mitsumi író (4809TE - 24x12x40) végre bebizonyította, hogy ott a helye a legjobbak közt.
Szemezgetnék egy keveset a jó tulajdonságai közül:
-A világon az egyetlen jelenleg létező 12x-es újraírási sebességet támogató CD író, ezen tesztek során természetesen megelőzött minden ma létező típust
-A létező legnagyobb belső memóriával rendelkezik amit csak gyártottak eddig, számszerűleg !!16Mb!!-tal, ezért a driveban természetesen jelen lévő ExacLink anti coaster technológiára vajmi kevés szükség van...
-A legjobb minőségű CD-ket gyártja 24x sebességen, semelyik másik író nem képes ilyen minőséget elérni jelenleg (néhány CD típus kivételével, mint amilyen pl. a Verbatim, de hát ki akar Verbatim-re írni manapság...)
-24x sebességen hibátlanul 99 peces CD-t írt!!! 24x sebességű túlírás!! Csinálja utána valaki...
-mint azt korábban említettem, az előző típus(4808TE) szennyezett/karcos CD-t lassabban olvasott be, mint a Plextor/LG, viszont jóval nagyobb hatásfokkal. A mostani tesztben konkretizálták az értékeket, a Mitsumi átlagosan 25,6X sebességen 24db hibát vétett, míg a Plextor 24x-es írója 27,7X sebességen 2.946.403db-ot hibázott...no comment!
-Mindezt elérhető áron nyújtja, a források szerint kb. 40.000Ft-ba kerül, ami még mindig sokkal jobb a 24x Plextor kb. 49.500Ft-os árához képest
És most a hibái:
-Az általános olvasási/írási tesztek során kb, 10-12 mp-es hátrányban van a konkurencia élvonalával szemben (vagyis Plextor, Teac, LiteOn), természetesen az elöbb ecsetelt újraírási teszt kivételt képez ez alól (az a 10mp meg marhára nem számít)
-Lassan ír bizonyos védett módú CD-ket
-Az SD2 technológiát alkalmazó CD-kről (No One Lives Forever, Max Payne, Emperor: Battle for Dune) képtelen olvasható másolatot készíteni, és csak ezen hibája miatt nem kapta meg a legmagasabb teszminősítést (Editor's Choice Award), "csak" a második legjobbat (Safe Buy Award).
Hozzátették még azonban, hogy az írási sebesség egy új firmware update-tel még javulhat (ami be is fog következni, eddig minden író esetében így volt) és egy esetleges SD2 support beimplementálása esetén könnyen piacvezető lehet a Mitsumi 4809TE-ből.
Végre egy iró, mely minden elvárásomnak megfelel...Mitsumi rulez forever!!
tud szunetet hagyni a winoncd, a nero is.
sot amit en a legtobbszor hasznalok az nti cdmaker is...
a cd Ervin-t meg nemismerem, mert nekem tokeletesen eleg az EZcd
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Tényleg azt írtam, bár a cdrwin hagy szünetet asszem(de csak számösszeválogatásnál).
Ha egy albumról, ahol össze vannak folyatva a számok, mondjuk 5 egymást követő szám kell csak egy cd-re, azt meg lehet úgy csinálni zsuzsiburnerrel, hogy ne legyen köztük szünet?
És cdrwin-nel?
Mosmá tudja a CDRWIN is, minden programok királya!

Nekem pl. az ASUS 40x-es CD olvasómmal volt ilyen.
2 hétig használtam aztán kaputt, beraktam a CD-t és egy darabot se pörgetett fel (nehogy nem ismerte fel, még el se kezdett felpörögni). De hála isten kicsrélték. Az a gyanúm, hogy csempész árút fogtam ki. Semmi jelzés nem volt rajta, hogy ASUS 40X-rol van szó! Viszont a mostanira már rá van írva és kb. 2 éve muködik.
Mostmár végre választ kaptam egy több hónapja az orromat piszkáló kérdésre.
Kár, hogy most vinyót veszek, így íróra nem marad pepus, de majd a következő beruh az lesz.
ez 2 dolgot jelenthet:
-jol mukodik a Burn-Proof
-pont ott sikerult leallitani az irast, amikor epp csend volt a cd-n 😊)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Én egy regiment tesztet, cikket, stb. végigolvastam, mégis szart fogtam ki. 
Tehát nem arra vagyok kiváncsi, hogy burnproof-os íróval írt-e valaki, hanem, hogy a technológia észrevehető-e audiónál.
Lehet hallani?
2.: Igazad van, tényleg nem számít a külseje.
3.: Nekem eddig az ára miatt csak yamahám volt, de volt alkalmam használni plexit, meg teacot és szervizesekkel is beszéltem sokat e témában, a véleményem ezekre alapoztam.