Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kezdõ:
Ha lenyomtad Xan-t akkor jutalomként használhatod a modelljét.
De ezt a játékot elsõ sorban multiplayerre találták ki. Ha single-ben végig vitted, akkor már legalább sejted, mi vár rád kint a neten. De azért használd a gyakorló modot, lehetõleg minnél keményebb botokkal. Temerlane-t és Loque-t imádni fogod! 😉)

Coine
Ja, megölöd Xan-t és ezzel vége a játéknak, most pedig nyerd meg Godlike-on, ahogyan én :-)))
És utánna irány a nyet vagy a LAN !

Coine
Meg kell nyerned az összeset és akkor küzdhecc Xan-el.

Egyébként kis logikával rá lehet jönni, melyik fájlok számítanak. Indítani kell egy új tournamentet, megcsinálni egy pályát. Majd miután kiléptél a játékból, idõrend szerint megnézni, melyik fájlok módosultak.

Dikkma
Egy kicsit nem ártana visszaolvasni, 3-adszor kérditek ezt. Ami nem baj, szívesen segítünk, csak gondolom, nem mindegy, hogy 2 nap, vagy 3 perc múlva tudod meg a kérdést.
"© Dikkma 2001. máj. 20. 00:47 | Válasz erre | #1084

Na, azt nem tudom. Gabo mindenesetre ezt írta:

"© Gabo 2001. máj. 08. 11:04 | Válasz erre | #1061

coolpet:
Itt válaszolok, mivel mást is érdekelhet a kérdés. Amennyire tudom két fájl lesz fontos, az egyik az UnrealTournament.ini, a másik a user.ini.
Amennyire tudom ezek tárolják a mentéseket is. Mind a két fájl az UT SYSTEM könyvtárában található meg.
Újratelepítés után csak be kell másolni õket a helyükre. Ezt követõen már konfigolnod sem kell a játékot, a régi beállításaiddal fog indulni.
Válasz 'coolpet' üzenetére (#1060)
Törlés"

Prószáld ki!
"
Hao!
Akik magyarosított UT-vel játszanak vegyék az irányt a Hunreal World-re és töltsék le a javítást hozzá!

mikike:
Ha ilyen kártyád van akkor erõsen ajánlom, hogy próbáld meg az UT-n belül a hangminõséget lejebb venni. A beállítások között, ha még jól emlékszem, van egy Sound Quality nevezetû opció, ezt vedd low-ra!

mikike
attol félek az én ráépitett hangkártyám ezt nem tudja
alaplapra épitett:
ESS SOLO-1
papir szerint persze tud mindent, de....

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

diegho:
Így van!

Simán felment az offical 4.36 patch a crack-elt UT-re.Vagyis feltettem az UT-t crack nélkül rá a patch és a crack-et sem kéri többé!?

Csak annyit szólnék hozzá a témához, hogy az Unreal Tournament a világ (egyik) legjobb FPS-e.
mikike:
A 3D hangok mennek két hangfallal is, persze ez messze nem surround. A minõsége elsõ sorban a hangkártya, az adott progi és a hangfalak képességeitõl függ.
Emlékszem még egy Terranova nevezetû játékra amiben volt egy Q-sound nevezetû rendszer. Ha ezt bekapcsoltad igencsak jól lehetett hallani azt ahogy a gránátok és a repülõgépek a fejed felett elhúztak.
Ezt a rendszert azóta tovább fejlesztették és lényegében a mai hangkártyákban már integrálva van.
Egyéként erre is, mint minden másra áll az, hogy próbáld ki. Ha tetszik használod, ha nem hát nem...

mikike
köszi Gabo rendes vagy
de megnéztem jobban és kiderült hogy amikor felraktam valami Total Recorder programot, az beirta magát alapértelmezett lejátszónak
úgy néz ki ez volt a gond
amúgy a 3D hangok igazából mennek két hangfallal emulálva?

Köszike megpróbálom délután!

mikike:
Probaképpen kapcsold ki a surroundot és vedd visza a hang minõségét. Ha továbbra sem ok-s akkor szedd le és rakd fel újra a magyar hangokat.
A hangkártyádhoz pedig rakd fel a legújabb hivatalos drivert.

Emberek ha problémátok van akkor jó lenne a pontos hibaüziket beírni. Ez alapján könnyebb kideríteni mi lehet a megoldás.

Freddy 666:
1. Klikk az .umod fájlra. Erre el kell induljon az UT setup.exe-éje. Lehet, hogy az elérési útra rákérdez.
2. Próbáld úgy, hogy az UT SYSTEM alól a setup.exe-t indítod el elõbb és parancssori opcioként add meg neki a fájl-t.
3. Ha minden kötél szakad keress nem .umod változatot.

diegho:
Elméletileg felrakod a biztonsági mentésrõl a gamét, majd ráereszted a 4.36-os patchet. A patchelés alatt még kell a CD, de elméletileg a másoltat is elfogadja. A mostani patchekben már ki van kapcsolva a CD védelem. Ez azt jelenti, hogy ha full installt raksz fel akkor játékhoz már nem kéri a CD-t. Kiegészítõk felrakásához sem kell neki a CD.
Ha mégsem menne a dolog keres a hivatalos oldalakon "no delta" patchet. Elõbb ezt rakd fel és utána a ereszd rá a hivatalos foltot. A "no delta" a "sérült" CD-khez készült és lehetõvé teszi, hogy gond nélkül rámenjen a javítás.
Nézz el a Hunreal World-re, keresd a faq-t!

Mighty:
Nincs szükség tört exe-re, mivel már hivatalos patchekben ki lett kapcsolva a CD védelem. Tehát a crackelt exe legfeljebb vakítás.

Mighty
Esetleg még a crackelt exe? Esetünkben a 4.36-os?
www.gamecopyworld.com-on találsz...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dikkma
Miért?
Felrakod UT-t, felrakod patchet (4.36 ugyebár) és kéri a cd-t, onnét is másol. Majd kiegészítéseket. Ennyi. Nemtom, lehet, van vmi buktató, én nem találkoztam vele.
Hogyan lehet felrakni a patch-et és a kiegészítõket crack-elt UT-hez.
Mindig valami hibát ír ki, miután kéri a CD-t.

A Sniper sem rossz!

Dikkma
Na, azt nem tudom. Gabo mindenesetre ezt írta:

"© Gabo 2001. máj. 08. 11:04 | Válasz erre | #1061

coolpet:
Itt válaszolok, mivel mást is érdekelhet a kérdés. Amennyire tudom két fájl lesz fontos, az egyik az UnrealTournament.ini, a másik a user.ini.
Amennyire tudom ezek tárolják a mentéseket is. Mind a két fájl az UT SYSTEM könyvtárában található meg.
Újratelepítés után csak be kell másolni õket a helyükre. Ezt követõen már konfigolnod sem kell a játékot, a régi beállításaiddal fog indulni.
Válasz 'coolpet' üzenetére (#1060)
Törlés"

Prószáld ki!
Dikkma
Elindítod, ha fenn van az UT. Felrakja magát - asszem!
Dikkma
Lava gianton az az egyetlen fegyver, amit hasznalni lehet... tulajdonképpen.
mikike
nem fut
éseddig minden jól müködött

mikike:
Milyen hangkártyád van? Legújabb driverek vannak fent hozzá? Milyen beállításokat használsz az UT-ban (hang minõség, surround)? Más program fut a háttérben?

mikike
segitsetek ha tudtok:
elmegy a (magyar)beszédhang játék közben

miért van ez és hogy tudom kijavitani?

honnan?
Coine
Közérdekû felhívás !!

Akinek megvan a Strike Force nevû mod a UT-hez és problémái vannak a Team DM-el azok azonnal szedjék le az 1.55-ös SF path-et és minden menni fog !

Hali

Gabo a pénteki game szupi volt azert a Brutális Állat a pályán beszolast is sikerült elõcsalni párszor 😊)
na majd ma este folytatjuk.

Üdv Bari
Ma ha törik, ha szakad este jövök. Egy hétig nem gyakoroltam, nem játszottam, így itt a nagy lehetõség porigalázásomra. 😊)

Hali

Mar kezdett nagyon eltünni a topic.
Gabo este leszel? jó lenne gamezni már egy keveset.

Üdv Bari
diegho:
No lám, no lám! Csak nem a lelkiismeret? 😊)
Amit ma megvehetsz az az UT Game Of The Year Edition névre hallhgató változata. Az elsõ CD-n tartalmazza az alap játékot 4.36-ra patchelve, az elsõ három Bonus Packot (Epic BP, DE pack, Inoxx pack). A második CD-n megtalálhatóak az S3TC extra texturák, a Chaos UT és a Rocket Arena + pályák ezekhez. DVD tokban, magyar kézikönyvel árusítják.
Jótanácsok:
Mivel a hivatalos 4.36 patch kicsit késõbb jelent meg mint a GOTY, ezért érdemes ráereszteni. Ha pedig RA-t akarsz játszani akkor ahhoz is tölts le a megfelelõ javítást!

coolpet
Csak annyi, hogy tettem fel egy linuxot 😊
aztán a masterboot recordomnak búcsút intettem, és
volt egy format alles cuzammen.
Az állások ki voltak mentve, de 8-as directx-et tettem fel, és számitõgépnévnek sem az eredetit adtam meg ami volt.
Igy nem egyezett a kimentett állás az újjal.
aztán bemásoltam, elinditotam, és láss csodát, folytathattam.
DE!!
Elkezdtem irtani a botokat, és kb 10 másodperc után kifagyott, mig sima nem folytatott játéknál simán ment.Erre irj vmit!
Kösz

Battletag: coolpet#2467

Mit adnak manapság a boltban vásárolt UT-hez.
Kiegészítõkre gondolok, mert meg kéne venni, elég olcsó.

coolpet:
Ha kicsit részletesebben leírod mi a gond, akkor megpróbálunk segíteni!

Na emberek aki nyáron részt akar venni egy jónak ígérkezõ UT-t is felvonultató LAN-bulin az tépjen el a Hunreal World fórumára a részletekért! Pontosabban ide:
http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?ujsag=hunreal_wo&id=989320393

coolpet
lehet, hogy a más directx miatt hablatyolt?

coolpet
Köszike, és az Unreal Touranemt.log és a user.ini-t próbálgattam, de 10 mp után lefagyott, miután folytattam a játékot. 😊

coolpet:

coolpet
Ha vki tudja hogy lehet a mentést kimenteni(hely kell és letörlöm a játékot)mit kell honnan, és ha ujra felteszem hova másoljam, mets save könyvtár nincs
Ha lehet a mailomra írjatok pls
[email protected]
THX
ezerrel

diegho:
Itt:
http://unreal.epicgames.com/
És itt:
http://unreal.epicgames.com/tournamentversions.htm

roseknight:
Hozzáfûzném még ity hozzászólásához azt, hogy érdemes az #udhb, a #unreal.hu, a #vkk esetleg az #RtE csatikkal is próbálkozni. Használj mIRC-cet vagy az UT beépített irc konzolját! (Kicsit lejebb már le lett írva a használata!)

Ha van konkrét hibaüzenet azt ide is berakhatod, megpróbálunk segíteni ha tudunk!

Hi.
roseknight: több oka is lehet (tele a szerver, jelszavas, le akar tölteni vmit stb.) ha van lehetõséged, gyere az irc.extra.hu szerverrõl az #fps csatira, ott több ember-többet "lát" alapon talán kideríthetjük mi is lehet a gáz nálad.

Coine: ha egy képet vhonnan beollózol, akkor azért annak a forrását illik a netikett szerint legalább megemlíteni 😞
Persze ez nem kötözködés akart lenni, csakhát én így csináltam volna 😊

Csá.
ity

Coine
így már jobban láccik 😊

Coine

Coine
Bocsi, rosszat raktam be

Coine
EZT MINDENKINEK MEG KELL NÉZNIE !!!!!!!!!!! :-)))))))))))))

Flash animos progi és nagyon durva :-))))))))
Ja és persze UT-vel keverve, Head Shot, Monster Kill stb. 😊)))))))

Teletubbies irtás :-)))))))))))))
Asszem ez a piszamás banánok vagy mi MO-n, RTL Klubbon 1x láttam ........

Más, találtam egy kis képecskét 😊))

Hi.

A Fun play Challenge 1on1-ra jelentkezett játékosok figyelmét szeretném felhívni, hogy a 1on1 rész 7.-én, Hétfõn indul.
A szabályzat végleges formája ezennel felkerült a Fun play Challenge HP-re.

Szorgalmasan lehet csekkolni a fenti linket, mert folyamatos infók lesznek a fejleményekrõl.

Mindenkinek jó játékot és sok szerencsét kívánunk, már persze azoknak akik nem voltak gyávák, hogy jelentkezzenek 😊

]Fp$[ Team

Kebit:
Assaultra gondoltál?

Coine:
Dobd fel a kérdésed a Hunreal World fórumára! Valószínûleg hamarabb kapsz választ.

Coine
Kéne segítség !!

Leszedtem a Hunrealról a Strike Force mod-ot és megy is a DM, DE nem megy a Team DM !!!!!!!!!!!!!!
Vettem fegyvert, választottam csapatot, de 1xûen nem tudok belépni, mással is elõfordult már ez a probléma (Red), de õ se tud rá megoldást.
SZAL? HELP!!!!!!!!!
THX