2426
Unreal Tournament
  • mainruler
    A Glide és a MeTaL + S3TC közti képminőségkülönbséget jól példázza az l3alF1aKe átal beszúrt kép: Figyeljétek a bal oldalon lévő, Facingből capture-ölt képen látható falfestmény darabját! Na, ez nálam így néz ki...

És még néhány nem rossz kép:

• mainruler
    Csakhogy képminőségben a közelében sincs a TCs-nek, s nekem az avg. stabilan 200 körül van, mint láthattad, a fal mellé állás csak a plusz 50 miatt kellett.
    De azért nem roszz...
  • mainruler
    Diamond ViperII Z200 (Savage 2000)
    800x600x32bit
    max. detail
    S3TC
    MeTal
  • l3alF1aKe
    hát ezt nem tudom hogyancsináltam..mindenesetre megpróba mégegyszer:
  • l3alF1aKe
    igen mainruler: Glide rulZ.-)
  • Gabo
    Egy kicsit negativ hír:
    "Infogrames sent out their latest release schedule today, and it shows that they expect Unreal 2 to be out in the 2nd quarter of 2002." - Unreality.org

Ezek szerint talán jövő év nyár elején már jatszani fogunk vele. Talán...
  • Gabo
    Hmmm... Valahonnan ismerős nekem ez az _RtE_ és mintha a Dikkma is az lenne. Hmmm... Együtt a kettő pedig egész jól cseng. Csak vigyázz, mert még a végén be leszel szervezve!
    Mesélték neked, hogy ez milyen következményekkel jár? Lóghatsz a csatinkon (mondjuk ezt már úgy is megteszed), kaphatod az unalmas körlevelinket, felkerülhetsz a még nem is létező weboldalunkra, játszhatsz majd a jelenleg még nem igazán működő szerverinken és ha akarsz még a meccseinken is részt vehetsz. Szóval csupa kellemetlen dologban lesz részed.
  • atee
    MeTaL alatt milyen kartyaval?
    Milyen beallitasokkal ennyi?
  • mainruler
    Meg egy kis sebesség MeTaL alatt...

• mainruler
    Glide rulez??
    MeTaL rulez!!

• Gabo
    Találtam egy jó kis map oldalt. Itt a cím:
    http://www.planetunreal.com/plutonic/

Jó mazsolázást!
  • Gabo
    Csak az UNF fagy, vagy bármilyen másik játékmód esetén szintén fagy? Más játékok alatt is fagy a géped?
    Ha jól emlékszem az UNF még alfa vagy béta körüli állapotban van, így előfodulhatnak bugok benne.
    Próbáld meg kicsit nyúzni a gépedet más progik alatt is. Ha úgy is fagyogat akkor márkás alkatrész ide vagy oda valmi meghibásodott a gépedben. Persze lehet melegedési probléma is.
  • l3alF1aKe
    nem melegszik túl semmid?..
    az szokott lennia hiba...hogy kevés a gép hűtése...főleg a kártyáé.
    egyébként glide rulZ-)
  • Gabo
    ecet:
    Gabo mindig jár erre, legfeljebb nem szól hozzá a topichoz, ha nincs értelmes mondanivalója.

Hétvégén Frő, loga párossal dm gyakorlás ment. Az eredményekről hamarosan megy kör mail. Annyit előzetesen, hogy eddig egy dm menetben sem sikerült 100 frag-et gyűjtenem.
  • l3alF1aKe
    Hát aki akart jönni eq ra az kösse fel a gatyáját, hogy bejusson..~~~
  • ecet
    Gabo: Rég jártál erre ;-) Amúgy kezd leülni a topic :-(
  • Gabo
    diegho:
    Minden itt van ami kellhet:
    http://www.earthquake.hu/
  • diegho
    mikor lesz az EQ4 és hol?
  • Gabo
    Gabo mindig itt szokott lenni. ;)
  • atee
    minden ut rajongo ha tud jojjon az eq4 re hogy minel tobben legyunk es lassak hogy van ra igeny!
    Es persze jot gamazunk is:)
  • l3alF1aKe
    Látom Gabo még mindíg itt vagy-)
  • Gabo
    Fel! Fel!
  • l3alF1aKe
    leszedtem...nem rossz
  • Gabo
    Gondlom aki fps rajongó, annak nem ismeretlen a DOOM és a DOOM II. Na készült két pálya UT-hez, a jó öreg doomos időket idézve.
    Leírások és lelőhelyek:
    http://www.deja-review.com/reviews/review.asp?rid=78
    http://www.deja-review.com/reviews/review.asp?rid=77

Gabo

U.i.:
    Nagyon lesülyedtünk...
  • Gabo
    Kicsit kifejtenéd bővebben?
  • Gabo
    Sman2:
    Sajnos konkrétan nem tudok segíteni, de azt tudom, hogy körülményes a dolog (valahol, valamikor olvastam róla). Egy biztos sima modemes kapcsolat még egy géphez is éppen csak elég a játszhatósághoz. Ha ezen a sávszélességen még ráadásul két gép is osztozik akkor ott már szerintem igen kevés a modemes kapcsolat. Ha pl. kábelt tv-s net lenne, akkor esetleg működhetne a dolog normálisan.
  • Gabo
    m00b:
    Leírás a beállításhoz:
    http://hunreal.5k.hu/download/others/s3tc.txt

Maga a fájl:
    http://hunreal.5k.hu/download/others/UTS3TC.zip

De ide is érdemes elnézni:
    http://unreal.epicgames.com

Keresd a "Updated beta OpenGL renderer March 11, 2001 - by Daniel Vogel" és a "New beta D3D and OpenGL renderers January 19, 2001 - by Daniel Vogel" Részeket.

Sok síkert és az eredményekről számolj majd be!
  • Mad Guy
    Asszem egyik haverom felrakott vmi ilyesmit az oldalára: gunreal.freeweb.hu
  • Sman2
    Hello mindenkinek...
    SEGÍTSÉG
    Hogyan lehetne LAN-alol (proxy...internetmegosztással=2 szgép 1modem....stb.) játszani vele... MIT HOL HOGYAN kellene beállítanom...
    REMÉNYTELEN lenne....
    Elöre is thx.
  • Gabo
    Ismertek már, kicsit hajlamos vagyok az emberi bunkoság fludolásban való megtestesülésére eképpen reagálni. Mateos kicsit szét csapta a fórumot és ez bántotta a csörömet.
  • Mighty
    Mateos gyerek teleszórta az összes topicot egy hülye kérdéssel....
  • l3alF1aKe
    Mi történt itt, miért ez a nagy felháborodás?...Gabo?.
  • Gabo
    Dikkma:
    Köszi a beavatkozást!
  • Gabo
    Dikkma:
    Ha olvasod kérlek intézkedj!
    Hétvégén szombaton fent leszek a csatinkon! Remélem jössz majd! :)
  • Gabo
    mateos:
    Basszus, öreg tudsz Te olvasni? Nem látszik, hogy ez egy UT topic?
    MI A BÚSÉRT KELL SZÉTCSESZNED AZ EGÉSZ FÓRUMOT!?!?
    Azt hiszed, hogy ettől hamarabb kapsz választ?
    Ha elég okos voltál ahhoz, hogy beszerezd a kalózpéldányt, akkor legyen elég eszed ahhoz is, hogy kódot találj hozzá!
    Az, hogy szétfludolod a fórumot csak azt bizonyítja mekkora barom vagy. Ha kérdésed van, tedd fel a hozzá illő topicban és ne kezdj ámokfutásba. Ha valaki akar ott is válaszol!

Remélem kitiltanak a fórumról!
  • Gabo
    Fel! Fel!
  • Gabo
    Hao!

UTerek ha valaki használ Roger Wilcot az nézzen el a progi oldalára, ugyanis jött ki újabb verzió! Aztán a hozzá csapott spyware-rel vigyázzatok. Ne rakjátok fel, vagy töröljétek le telepítés után. Még nem próbáltam az új verziót, de remélem nem aplikálták össze azzal a spyware progival amit a Game Spy kényszerített rá a fejlesztőcsapatra nem is olyan rég.
  • Gabo
    pff:
    Ilyen alapon nincs értelme egyetlen játéknak sem, ami egy kicsit is kapcsolódik a világ dolgaihoz, hiszen a való világ az igazi. Ezt Te sem gondolhatod komolyan!
    Tudod inkább virtuálisan gyilkolászok, mint a való életben. Persze erre is van alternatíva. Ott a paint ball vagy a laser drom.
  • Zrasf
    Új UT oldal nyílt: www.tar.hu/unrealnewz
  • Gabo
    Hmm... (A mai napon ez a kedvenc szavajárásom...)

Képeket az Inf oldalán is láttam, de sokkal inkább a játszhatóság és a játékélmény érdekel. Addig nem kezdem el a letöltést, amíg nem érzem magam meggyőzve.
    Na mindegy, meglátogatom majd az indexet.