2426
Unreal Tournament
  • GAMECUBE
    NEm tudja valaki mikor jon ki az Unreal 2, avagy az UT2???(es nem az xboxosra szeretnek gondolni)
  • l3alF1aKe
    Dikk....én ugy tudom, (persze lehet hogy nm jól tudpm) hogy amennyi memória van a gépedben, azt el kell osztani 2 vel, és az lesz az optimális cache méret.
  • Nyiri
    BOLDOG SZULINAPOT UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mar 2 gyertya van a tortadon :D
  • Dikkma
    Valami ívelt felületek, és false-ra van állítva. Az mi? Majd megnézem pontosan a nevét.
  • Dikkma
    Átállítottam a cachesizemegs-et 4-ről 8-ra, de mekkora az optimális (gondolom függ ram mennyiségétől).
    Meg van még egy érdekes dolog ebben a preferencesben, majd megnézem mi is az :P
  • l3alF1aKe
    megint elkószált?
  • Gabo
    Topic, gyere csak vissza a helyedre!
  • Gabo
    Aha...
  • Gabo
    pff:
    Ez most nem kioktatás lesz, csak egy kis figyelem felhívás.
    Sajnos úgy néz ki a magyar UT-s közösségben akad néhány ember aki tévedésben él, ugyanis a LOL-t helytelenül használják. A LOL jelentése Laughing Out Loudly, azaz hangosan kinevetni, hangosan felröhögni.
    Hogy a többi netes közösség, illetve a külhoni játékosok ne nézzenek minket teljesen hülyének, azért figyelni kellene az ilyen jelegű szövegekre / rövidítésékre.
  • Gabo
    Bazsi:
    UT-ban elő kell hívni a konzolt. Ezt angol billentyűzet esetén a "~", magyar bill. esetén az "ö" gombbal teheted meg. Írd be a 'preferences' parancsot.
    A megjelent advenced menüben keresd meg a Renderrer (ha jól emlékszem) pontot, azon belül az általad használt eszközt (Soft, D3D, Gliede, Metal). Az adott eszköz alatt keresd meg a Coronas pontot. Ezt kell kikapcsolni. Ezzel el tudod tüntetni a fényeket körülvevő aurákat.

Jótanácsként még annyit, hogy mielőtt ebbe belefogsz mentsd el valahova az UnrealTournament.ini és a User.ini fájlokat! Ha bármi gubanc van ezeket visszamásolva vissza tudod állítani a régi, de működő beállításaidat.
  • Gabo
    pff:
    A probléma forrását keresd a Chaos UT vagy a U4E (esetleg hasonló) modokban. Ezek a saját fegyvereiket is berakják a prioritási sorba.
    Ezzel szívtam Én is rendesen. Előszőr azt hittem, hogy az adott szerveren van valami egyedi beállítás. Csak a user.ini boncolása után találtam meg a problémát.
    A demo lejátszási probléma mögött lehet egy a felvevő által használt mod/mutator, ami hozzád esetleg nincs felrakva. Vagy ezeknek a verziója tér el. A Polosty vs Devil demonál pl. a DE pack verzió eltérés okozott problémát. Ezért tettek fel egy demo enablert, ami a fenti packot módosította.
  • Gabo
    Dikkma:
    Én még mindig az eredeti angol hangokat és szövegeket használom. Nekem valahogy nem jött be a magyar szöveg. A füleimet kicsit jobban sértette a magyar szöveg szabadnyelvüsége. Erre mondják azt, hogy izlések és pofonok.
  • Gabo
    Ha már X-aktás dolgokról van szó.
    Nálam néha az UT nem hajlandó figyelembe venni a brightnes beállításokat. Csak úgy tudok rajta segíteni, ha az elmentett ini-vel felül írom a systemben lévőt. Vannak érdekes dolgok...
  • Dikkma
    Most magyarítottam az UT-met... furcsa még... nemtom miért használja ezt mindenki, de akkor én is ezt fogom.
    (persze régebben már volt magyarom)
  • l3alF1aKe
    ez már a második eset-(
  • l3alF1aKe
    még feljebb...jól erlvagyunk...semmi értelmes...csak megint elszállt az UT m...láttatok olyat pl...hogy az user,- és az unrealtournament.ini ből teljesen eltünt minden szöveg?
  • atee
    fel fel
  • Dikkma
    Nem is, mert 24345246246 DIKK -ek!!!
  • l3alF1aKe
    ehh...24345246246 dikek voltunk..
  • l3alF1aKe
    felfele...mert épp az UTsó helyen voltunk..-)
  • Gabo
    Isten hozzott Miller! Köszöntelek a fronton!
    Ha társakat keresel a játékhoz vagy ha kérdésed van nézz be a hozzánk! IRC-n az irc.extra.hu #RtE csatin megtalálsz minket. (Bár ezt a másik topicon is leírtam.)
  • l3alF1aKe
    ehh...gondoltam hogy nem lesz fenn sokáig,...de ugy néz ki az érintett megkapta...hahhaha
  • mikike
    nálunk meg én
  • Miller
    Szerintem is nagyon király. Haverokkal szoktunk 3 hónaponként össze ülni és nyomulunk az Unreal Tournament viszi a pálmát. A leggjobb a CTF, nagyon állat. Nem dicsérni akarom magam de a haverok köszt én vagyok a legjobb. Általába mindig leverem öket.Most már szivesen ki probálnám magam más idegen ember ellen.
  • Gabo
    Fel-fel!
  • Gabo
    Ahogy mondod! Megint ott voltunk.
  • Dikkma
    Megugrott az SG látogatottsága, vagy nemtom, sok az új játék, pezseg az élet, úgyhogy egy napig nem figyelünk és lecsúszunk a második oldalra.. ejnye!
  • Cobra11
    Köszi.
  • Gabo
    Bocsi! Most ég a pofám...
    Csak a hírt olvastam és beraktam mellé a régi címet. Mint kiderül, elköltöztek. Az oldaluk most itt található:
    http://www.tactical-ops.to/

Ezt már kipróbáltam és működik...
  • Cobra11
    A lap nem jeleníthető meg, nekem ez jön be. Mi történt a Tactical Ops oldalával?
  • Gabo
    Hogy ide is írjak valamit...

Ha valaki a TO-sok közül még nem tudná, a kedvenc realmod-jukhoz kijött e legújabb patch. Nézzetek el a TO oldalára.
    http://www.tactical-ops.net/

Peace!

Gabo
  • Cobra11
    Na látod ez az egy dolog amivel egyet értek.
  • Cobra11
    munkahelysről=munkahelyről
  • Cobra11
    Igen, de munkahelysről netezek és otthon meg nincs netkapcsolatom. Egyszer lehet, hogy kipróbálom.
  • Gabo
    Esmét off...

Dikk:
    Nem mondanám, hogy túlzottan hideg lett volna. Szerintem rendesen az elviselhetőség határán belül voltak a körülmények, fázni legalább is nem fáztam. Azt hiszem megfelelő az öltözékem egy-egy ilyen kis bringázáshoz.
    Legalább a bogarak, a kósza bringások, kutyasétáltatok és a babakocsi tologatók eltüntek a kedvenc bringaútam közeléből.
    A következő négy napos hétvége alatt is lesz tekergés, ha az eső nem fog szakadni.

Na most már on...

Azért a négy nap alatt a neten is fent leszek néhányszor, elvégre játszani kell UT-vel...
  • Gabo
    Cobra11:
    Én is csak azt tudom mondani, hogy próbáld ki multiban a játékot!
  • mikike
    ja
    csak nem találni gyors DM servert
    Halál!Halál!Halál!
  • atee
    1et ertek
    de probald meg online is meg jobb lesz!
  • Cobra11
    Killer-death: Igazad van. Én ugyan csak singleban nyomatom, de UNREAL TOURNAMENT RULEZ FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gabo
    Topic off...

Dikk! Amint látod túléltem a tekerést! Király volt!

Topic on...