2426
Unreal Tournament
-
Van ez a magyarosítás az UT-hez! Ez nagyon fasza, meg minden, de egy beszólás igencsak idétlenre sikeredett.
Óvd meg a seggem a behatolóktól!
Nos, nem tudom ki hogy van vele, de ezt akaratlanul is félre lehet érteni. Amikor előszőr hallottam (ráadásul egy női karaktertől :)) nem is tudtam hirtelen, hogy az UT-vel játszom :)
Szóval érdekes :)))) -
van ued2 fix...csak a fene tudja hol van -)
Ha majd megtalálom írok ide. -
Az UT436-os patchel együtt van az UEditor 2.0, mas petchrol nem tok..
Bár U2Alpha-hoz van egy rulez editor ;)) -
Gabo #1610 Zrasf:
Ahogy nézem sajna már az oldal nem működik. Talán némi keresgéléssel lehet esetleg valami maradványt találni a Planet Unreal-en valahol esetleg az Unreality.org-on. PlannerBot néven futott a dolog.
Az oldalon az utsó bejegyzés szerint amit még olvastam, talán az U2-höz megcsinálják a botjukat. Az a baj, hogy még Én sem töltöttem le anno.
-
Már +van mind a 2, de szerintem az UnrealEd-del van a gond,mert már egyszer kiirta hogy rossz playerstart információt tartalmaz, miközben minden a helyén volt... tud valaki ajánlani egy peccset? -
Gabo: Nem irtad el a címet ? v leszedtek mindent ? :/
Csak mert hátha van vmi maradvány, amit esetleg lehetne fejlesztgetni... -
Click ide! Egy magyar pályaszerkesztéssel foglalkozó HP, itt találsz 1-2 info-t... -
Hmm:)))
Nah lényeg:
1. PlayerStart nem árt ha van , ez az Actor->NavigationPoint->PlayerStart actor...
2. Miutan "kész" a pálya, le akarod tesztelni, akkor "fel kell épiteni (build)" F8 a hotkey...,de van egy olyan menupont is...
Ott kulon tudod épiteni a Fényeket, BSP-t, és a Geometriát...
Hat ennyi -
Help meeeeeeee!
Pályát csinálok, e mindig amikor elindítom kiírja hogy Ron Ragm lezuhant és egyből meghalt!
De nem úgy,hogy esik egy Qrva nagyot majd szétkenődik a padlón!
Plz segíccsen vki!
Itt a map: http://www.tar.hu/fsoldiers/DM-Tower.unr -
nekem is -
Nekem 2.00 TO-m, erre 2.10-es UMOD installeres patchem, és 2.16-os patchem van. És klafa. -
Totya000 #1601 Kiprobalta valaki a TacticalOps 2.1 patch-et?
Nekem hibauzenettel kidob a Win-be, ha valaki szinten igy jart es tudja a hiba okat, legyen olyan emberi es ossza meg velem felfedezeset.
koszi:Totya -
Gabo #1600 Gladiator:
Kicsit megkönnyitem a dolgod (Copy-Paste rulez!):
"Néhány magyar szerver:
vkk.tvnet.hu:8010
vkk.tvnet.hu:8020
vkk.tvnet.hu:8030
vkk.tvnet.hu:8040
vkk.tvnet.hu:8050
vkk.tvnet.hu:8060
152.66.73.22:9200
152.66.73.22:9400
152.66.73.22:7777
152.66.212.158:7777
De ha elnézel az mportal-ra és ott a bal oldalon a "Szeverek" linkre ráböksz szintén kapsz egy hasonló listát. (Lesz némi átfedés is.) http://www.mportal.hu/
A gondtalan játékhoz még kellenek a következő dolgok: 4.36 patch, Bonus Pack 1, Inoxx Pack, Bonus Pack 4. Ha Game Of The Year (G.O.T.Y.) verziód van akkor csak a BP4-re lesz szükséged. Ezeket a Hunrel World oldalán az "UT Elsősegély Csomag" alatt megtalálod. http://hunreal.5k.hu/
A VKK szerverén fut néhány egyedi pálya is. Ezeket is le lehet tölteni.
Nézz el ide: http://vkk.tvnet.hu/szerverek.htm
Keresd meg a kiegészítőkhöz vezető linket és töltögesd le a szükséges pályákat a gondtalan játékhoz!
A fenti szerverekhez a Multiplayer menü alatt az Open Location pontot válaszd ki. A feljövő ablakba kell beírni a szerver címét.
Ha nem egy konkrét szervert keresel, akkor válaszd ki a Multiplayer, Find Internet Game menüpontot. Válaszd ki a kedvenc játékmódod és várd meg, míg a master szerver leküldi a címeket. Ha ez megvan jobb klikk Ping All Sever, majd rendezd ping szerint őket. A neked szimpatikusra kétszer klikkelj rá és ha minden jól megy hamarosan idnul a játék.
Ha kérdésed lenne, vagy magyar játékosokkal szeretnél találkozni akkor nézz fel a magyar UT-s IRC csatikra. Néhány magyar UT-s IRC csati:
irc.extra.hu #vkk, #udhb, #unreal.hu és a saját klánom csatija #RtE
Erre a célra érdemes az UT beépített IRC konzolját használni. Multiplayer, Find Internet Game, Chat fül. Írd át a Default Server nevét irc.extra.hu vagy irc.sote.hu-ra. Írd át a Default Channal nevét a fentiek közül valamelyikre. Figyelj a #-re! Majd klikk a Connect gombra.
Mindenhol szívesen látnak vendégeket, legalábbis engem még sehonnan nem rugtak ki.
Jó játékot vagyis GG! (GG = Good Game)"
Meg még egy kicsi:
"Ha legalább egy 56k-s hardveres modemet használsz, akkor elég lesz. Én is csak modemezek. (Acorp 56k külső modem)
Arra azért készülj fel, hogy a LAN kb. 50 ms-s pingjeihez képest a neten lesz olyan 150-300 ms között is (néha még több is). Ráadásul előfodulhat némi akadozás (lag) az interntes hálózat adatvesztései miatt (packet loss). Ezen kívül sok ember nyomul ISDN, kábel vagy valami egyéb szélessávú eléréssel. Ők sokkal jobb pingel rendelkeznek, így néha zavaró előnyt élveznek.
Ez persze megszokható, ha nem is túl élvezetes...
A fentiek ellenére ha megfelelő társaság jön össze sok remek meccset lehet játszani és rengeteg poénos szitú adódik."
Gabo
U.i.:
A többiektől bocs! -
Gabo #1599 Gladiator:
Lapozz vissza néhány oldalt!
Kicsit régebben leírtam, mind a multis játék elkezdését, mind az IRC használatához szükséges dolgokat. (Jó hosszú és részletes leírások...)
Ha az ott leírtakon kívül még kérdésed lenne, akkor jöhet ide, e-mailre vagy IRC-n a csatinkra. -
Gabo #1598 Zrasf:
Itt volt egy kezdeményezés új bot típussal kapcsolatban, de leálltak a fejlesztéssel. Pedig ígéretes volt a dolog...
http://www.iccpl.com/PlannerBot/ -
Gabo #1597 Bazsi1:
A Brightness értékén állítottál már? (Menü Preferences/Video azthiszem.) -
Gabo #1596 Nézz el a www.cdgalaxis.hu-ra! Ott megtalálhatod a cég árlistáját és a boltok címeit. Náluk meg lehet venni az UT GOTY verzióját. -
Gabo #1595 Üdv mindenkinek!
Kicsit OFFLINE voltam mostanában fórumügyileg, de ami késik, nem múlik.
Remélem mindenki azt találta a karácsonyfa alatt amire leginkább vágyott és Szilveszterkor jót bulizott.
B.Ú.É.K. mindenkinek! -
Hat aki nem ismeri az IRC-t és kimarad a jóból annak szar lehet
-
Na mi van lesz majd vmikor játék?:)
ja és INFINTRATION RULLA:)))))) -
Köszi azé, de márt nem érdekel... -
majd vki talan segít rajtad :)) -
Nah ,jó... erre most mondok egy no commentet... -
Bazdmeg! Régen nem kllett ennyit szarakodni, simán rámentem a multira, azt bejöttek a pályák!!4 -
Már csak azt kéne tudni, hoy működik:-) -
Találtam vágólapot is. Most már talán menni fog -
nah odáig eljutottam, hogy sikeres csatlakozás, de aztán azt írja ki, hogy ne vagy a csatornán, beírnám, hogy #FTC, de nemtok # írni! -
hehe, tök cool -

-
próbálkozok inkább hagyományosan -
ahhhhhh..... nem értem ezt a mircet. -
Kösz szépen, megpróbálom -
hülye vagyok... szal "preferences".. :D -
UT consolba vésdd be h "properties" , és ott asszem a display alatt megtalálod a fényerőt...
Ha meg nem akkor render/D3D v Glide v OpenGL..v amit épp hasznalsz.. -
De UT-val is feljohetsz, de mIRC-et célszerübb leszedni..
UT: Find mp game-en belül a Chat fül.. a server már automatikusan be lesz irva (irc.UTGames.com)
A Channel-hez meg ird be h #FTC, majd connect...
Ha véletlenül kitörölnéd a keresztet, akkor ALT+TAb-al ki tudsz menni winbe, majd rakd vágolapra, vissza UT, és illeszt be :) -
Hat pl. mIRC: www.mirc.com
Szedd le, mikor elinditod bejön egy táblázat azt töltsd ki. nickname-hez vmi olyasmit irj ami biztos h nincs... :/
A szerver-nél click az addra: server: irc.utgames.com a port mondjuk: 6667, ha ezzel nem menne akkor 6668 es 6669 el probalkozz...
aztan Connect..
Ha felépült a kapcsolat, akkor irdd be : /join #FTC
Aztan megtalálsz az userlistbe :) -
Na, asszem itt megáll az a nagy tudományom. Hogy kell irc kliensel felmenni?:- -
Jah, Szerezz be egy 436-os patchet, és az 1-4 bonuspackot. www.mportal.hu -n megtalalod...
Ha nem menne, jer fel vmi irc cliensel, v akar ut chattel az #FTC csatira az irc.UTGames.com -on
-
Valaki letudná írni részletesen, hogy hogyan kell multiban nyomni? -
hat nekem jol jonne, mert sokszor lamak mar...