2426
Unreal Tournament
-
IGEN!-) -
Gabo #1673 Lehet hogy ezt inkább a "A Pc-s játékoknak leáldozott!"-ra kellett volna beraknom? -
Gabo #1672 Hümm...
"Ripped this from ActiveXbox:
According to eb.com Unreal Championship has been put back to 15th October (at least according to their release list. This would go with the rumours we have been hearing about a delay due to the late release of the Online service side of the Xbox."
Lehet, hogy hamarabb fogunk játszani az UT2 és az U2-vel mind a X-box tulajok az UC-val? Hümm...Hümm... X-box Sux!
U.i.:
Származási hely Unreality.org hírei, ők meg a ActiveXbox-tól csipték fel. -
Gabonak: ühüm, értem.
atibacsinak: még nem.
:) -
Gabo #1669 Dikkma:
Nagyobb sebzés csak akkor van, ha a játék nehézségét Hardcore-ról magasabra rakod. Ilyenkor mind a sebesség, mind a sebzés nővekszik mindenkinél, nem csak a botokra vonatkozóan. -
Of kórsz, ez semmit nem jelent :))) -
Pedig én is így tudtam. -
ity #1666 rosszul tudod, nem nagyobb a sebzésük sehol, összekevered a kvékhárommal -
Hétfőn játszottam, fél mega/seces letöltés mellett 22 volt a pingem :o) -
Gabo #1664 mikike:
Modemes ping erősen függ attól, hogy hol milyen szerverre csatlakozol.
Nálam a szolgátatóig kb. 120 ms a ping. Amikor működött a pöpec klán szerverünk oda kb. 130-150-es pingem volt. Átlag magyar szerverekre 150-170 között szokott leni. Kintre a jobb helyekre 200-250, kevésbé jókra 250-300 ms, e felett már nem nagyon érdemes az adott szerveren játszani.
Ha csak ökörködni akarok akkor DM. Néha a társaságtól függően CTF, DOM, TDM. -
mennyi lehet a pingje egy modemesnek?
DMet is játszatok vagy itt is csak csapatjáték dívik?
-
Gabo #1660 Diegho:
Elég sokszor szoktunk a VKK szerverén játszani. A náluk használt costum mappokat itt megtalálod:
http://vkk.hu/maps/
Egyéb infokat a szerverükről pedig itt találsz:
http://vkk.hu/szerverek.htm
-
Nem csak jól céloznak, hanem nagyobb a sebzésük mint 100% azt hiszem a felső 2-n.
Szerintem azzal érdemes játszadozni, hogy testreszabott botok :D 100% célzás, 100% stafe, 100% agresszivitás, kedvenc fegyver sniper, Aztán szedd le :DDD -
Gabo #1655 mikike:
Ahhoz, hogy nagyjából kiismerd őket már néhány hónap is elég.
Egyébként tény, hogy Godlike-on irreálisan jól céloznak. Ezért nem is játszok Godlike fokozaton, csak inhuman szinten. Itt kb. emberi szinten céloznak. Bár lehet, hogy kicsit játszadozni fogok a beállításaikkal, hogy még "emberibb" legyen a viselkedésük. -
segíteneeeeeek?
rájöttem, hogy isten fokozaton itt is egyszerűen csal a gép
amint bekerülsz a képernyőre már lő is rád és itt már nincs olyan, hogy nem talál el
a hosszútávon 10-20 évet értesz? -
Gabo #1653 A smájlee lemaradt! 
Egyébként ne az alapján alkoss véleményt, hogy botok ellen, hogy megy a játék. Lehetsz ász Godlike botok ellen, mégis lehet, hogy egy átlagnál kicsit jobb, tapasztaltabb játékos igen alaposan megszorongat.
A botok arra jók, hogy gyakoroljon velük az ember. Segítenek a célzásban, a fegyverhasználatban és a pályák kismerésében, de hosszú távon nagyon kiszámíthatóak. -
de ilyen dikkmákakt azért remélem legyalázok
-
Hogy hova koltozott azt nem tom, de innen le tod kapni:
Strangelove v2.0
http://unreal.student.utwente.nl/fragpu/slv2-umod-full.zip
-
Totya000 #1648 kicserelni az eredetieket. -
Sajnálunk, mikike, de őszintén... :)
Gyakorolj! -
nem tetszik a fokozatbeállítás
ha istenszerűn játszom, nem bírok az utolsó 2-3nál feljebb jutni
ha meg bármi más fokozaton az első 2-3nál lejebb... -
Totya000 #1643 es amugy fegyvereket?
-
negativ ....sztem-) -
Totya000 #1641 kérdés:ha nekem a strike force mod csak azert kell, mert a fegyverei erdekelnek belole, akkor megoldhato, hogy csak azokat toltsem le es nem a 250mb-os Strike force-t?
koszi -
Gabo #1640 Tudod ez közvetlenül az után volt, hogy az idegen légiót otthagytam a U.S. Navy Seals kérésére. Azóta már kiléptem tőlük és inkább UT-zom. 

A nickemnek egyébként semmi köze a témához. Nagy titok, hogy a Gáborból rövidült le még a 8 bites korszak idején erre.
Bár ki tudja, mióta bevarták a koponyámba azt a fémlemezt, néha elfelejtek dolgokat.
-
Árnyvadász #1639 "gerincének az alján"- elírtam.. -
Árnyvadász #1638 Gabo: Nemrég megvettem Az elit alakulat című könyvet. Lassan a végénél járok és van egy érdekes dolog ezzel a könyvel kapcsolatban. Nem a tartalmára gondolok itt elsősorban, hanem a gerncének az alján van egy olyan szöveg, hogy: GABO. Magyarázat? :) -
Gabo #1637 Mondtam Én, hogy a Domination egy király kis mod UT-hez! Mondtam Én...
Úgy látszik az UT2 készítői is így gondolták, bele is kerül a játékba a Domintaion 2.
"Speaking of which Digital Extremes are set to increase the amount of modes available, favourites such as CTF and Deathmatch will join new modes such as Domination 2 – a modified version of the original, Survivor and Bombing Run – a bomb will spawn in the middle and it’s up to each team to take it to the oppositions base and detonate it. The bomb can be easily passed to team members, making this the equivalent of a bizarre take on dodge ball."
Teljes preview itt:
http://www.totalvideogames.com/tvg.php?preview_read=true&preview_id=343
Remélem az egy zászlós CTF és DOM mix is belekerül a játékba. -
Gabo #1633 Bár nem UT, hanem UT2 de talán benneteket is érdekelhet:
"Expect increased emphasis on team play; in fact, you’ll be able to create your own team and watch fellow team members increase in ability as they progress through each stage of the single-player tournament. With leagues, Offensive and Defensive positions, and free agents, the world of Unreal Tournament 2 will indeed be a competition-oriented universe. And you won’t have to hoof it all the way, either, because now you’ll be able to pilot four land and hover team-based vehicles. A two-man skiff, for example, is designed so that one teammate can do the driving while you hang back and pump metallic death into whoever is foolish enough to try and follow you."
A teljes cikk itt:
http://www.3dactionplanet.com/features/firstlooks/ut2/
Álat lesz amikor a társaddal robogsz egy járműben. Amíg Te kerülgeted az akadályokat a társad öli az ellent. Király!
-
fel -
zacsko #1630 Kösz szépen sikerült!!!
-
zacsko #1627 azt a nagyobb pecst honnét lehetne leszedni? -
zacsko #1625 sziasztok. Most ismerkedem a multiplayer játékmóddal és gondoltam az UT lenne legmegfelelőbb játék arra, hogy kipróbáljam hogyan is lehet neten játszani.
A gond csak az, hogy akármilyen szervert irok is be neki vagy nem tud csatlakozni, vagy nem csinál semmit. Tudnátok segiteni? Az IPket az mportalrol szedem, tehát elvileg jok, gyakorlatilag azonban nem tudok csatlakozni. Biztos rosszul csinálok valamit csak nm tudom mit:)
A játék magyaritott verzio, van benne bonuspack 1 is asszem. A verzioja nem tudom mennyi de tuti 4.20 alatti, sajnos nem tudok patchet rárakni lehet ez a baj?
-
hát az nem unreal az tuti,..az egy real mod...és ne itt hanem a q3 topicban próbálkozz -
a q3ut q3 modot hol lehet leszedni? -
fel-fel -
atee #1619 jo vagy nemjo de legalabb magyar:)
-
Gabo #1618 Ha már a hangoknál tartunk. A Rocket Arena eredeti női bemondója viszont baromira el lett találva! Jó a csaj hangja és a stílusa is.
-
Gabo #1616 Pont ezen szabadnyelvüsége miatt nem használom a magyar hangokat. Valahogy az eredeti angol nem sérti annyira füleimet.
Bár azért ki lett próbálva. -
atee #1615 biztos vagyok benne hogy direkt van igy..
kulonben keszultek mixek is magyar ut hangokbol osszevagva zenealafestessel enyhen erotikus nezetbol:)