Unreal Tournament
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEm tudja valaki mikor jon ki az Unreal 2, avagy az UT2???(es nem az xboxosra szeretnek gondolni)
Dikk....én ugy tudom, (persze lehet hogy nm jól tudpm) hogy amennyi memória van a gépedben, azt el kell osztani 2 vel, és az lesz az optimális cache méret.
That\'s All Folk\'s
BOLDOG SZULINAPOT UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 2 gyertya van a tortadon 😄
Mar 2 gyertya van a tortadon 😄
Átállítottam a cachesizemegs-et 4-ről 8-ra, de mekkora az optimális (gondolom függ ram mennyiségétől).
Meg van még egy érdekes dolog ebben a preferencesben, majd megnézem mi is az 😛
Meg van még egy érdekes dolog ebben a preferencesben, majd megnézem mi is az 😛
Topic, gyere csak vissza a helyedre!
Aha...
pff:
Ez most nem kioktatás lesz, csak egy kis figyelem felhívás.
Sajnos úgy néz ki a magyar UT-s közösségben akad néhány ember aki tévedésben él, ugyanis a LOL-t helytelenül használják. A LOL jelentése Laughing Out Loudly, azaz hangosan kinevetni, hangosan felröhögni.
Hogy a többi netes közösség, illetve a külhoni játékosok ne nézzenek minket teljesen hülyének, azért figyelni kellene az ilyen jelegű szövegekre / rövidítésékre.
Ez most nem kioktatás lesz, csak egy kis figyelem felhívás.
Sajnos úgy néz ki a magyar UT-s közösségben akad néhány ember aki tévedésben él, ugyanis a LOL-t helytelenül használják. A LOL jelentése Laughing Out Loudly, azaz hangosan kinevetni, hangosan felröhögni.
Hogy a többi netes közösség, illetve a külhoni játékosok ne nézzenek minket teljesen hülyének, azért figyelni kellene az ilyen jelegű szövegekre / rövidítésékre.
Bazsi:
UT-ban elő kell hívni a konzolt. Ezt angol billentyűzet esetén a "~", magyar bill. esetén az "ö" gombbal teheted meg. Írd be a 'preferences' parancsot.
A megjelent advenced menüben keresd meg a Renderrer (ha jól emlékszem) pontot, azon belül az általad használt eszközt (Soft, D3D, Gliede, Metal). Az adott eszköz alatt keresd meg a Coronas pontot. Ezt kell kikapcsolni. Ezzel el tudod tüntetni a fényeket körülvevő aurákat.
Jótanácsként még annyit, hogy mielőtt ebbe belefogsz mentsd el valahova az UnrealTournament.ini és a User.ini fájlokat! Ha bármi gubanc van ezeket visszamásolva vissza tudod állítani a régi, de működő beállításaidat.
UT-ban elő kell hívni a konzolt. Ezt angol billentyűzet esetén a "~", magyar bill. esetén az "ö" gombbal teheted meg. Írd be a 'preferences' parancsot.
A megjelent advenced menüben keresd meg a Renderrer (ha jól emlékszem) pontot, azon belül az általad használt eszközt (Soft, D3D, Gliede, Metal). Az adott eszköz alatt keresd meg a Coronas pontot. Ezt kell kikapcsolni. Ezzel el tudod tüntetni a fényeket körülvevő aurákat.
Jótanácsként még annyit, hogy mielőtt ebbe belefogsz mentsd el valahova az UnrealTournament.ini és a User.ini fájlokat! Ha bármi gubanc van ezeket visszamásolva vissza tudod állítani a régi, de működő beállításaidat.
pff:
A probléma forrását keresd a Chaos UT vagy a U4E (esetleg hasonló) modokban. Ezek a saját fegyvereiket is berakják a prioritási sorba.
Ezzel szívtam Én is rendesen. Előszőr azt hittem, hogy az adott szerveren van valami egyedi beállítás. Csak a user.ini boncolása után találtam meg a problémát.
A demo lejátszási probléma mögött lehet egy a felvevő által használt mod/mutator, ami hozzád esetleg nincs felrakva. Vagy ezeknek a verziója tér el. A Polosty vs Devil demonál pl. a DE pack verzió eltérés okozott problémát. Ezért tettek fel egy demo enablert, ami a fenti packot módosította.
A probléma forrását keresd a Chaos UT vagy a U4E (esetleg hasonló) modokban. Ezek a saját fegyvereiket is berakják a prioritási sorba.
Ezzel szívtam Én is rendesen. Előszőr azt hittem, hogy az adott szerveren van valami egyedi beállítás. Csak a user.ini boncolása után találtam meg a problémát.
A demo lejátszási probléma mögött lehet egy a felvevő által használt mod/mutator, ami hozzád esetleg nincs felrakva. Vagy ezeknek a verziója tér el. A Polosty vs Devil demonál pl. a DE pack verzió eltérés okozott problémát. Ezért tettek fel egy demo enablert, ami a fenti packot módosította.
Dikkma:
Én még mindig az eredeti angol hangokat és szövegeket használom. Nekem valahogy nem jött be a magyar szöveg. A füleimet kicsit jobban sértette a magyar szöveg szabadnyelvüsége. Erre mondják azt, hogy izlések és pofonok.
Én még mindig az eredeti angol hangokat és szövegeket használom. Nekem valahogy nem jött be a magyar szöveg. A füleimet kicsit jobban sértette a magyar szöveg szabadnyelvüsége. Erre mondják azt, hogy izlések és pofonok.

Ha már X-aktás dolgokról van szó.
Nálam néha az UT nem hajlandó figyelembe venni a brightnes beállításokat. Csak úgy tudok rajta segíteni, ha az elmentett ini-vel felül írom a systemben lévőt. Vannak érdekes dolgok...
Nálam néha az UT nem hajlandó figyelembe venni a brightnes beállításokat. Csak úgy tudok rajta segíteni, ha az elmentett ini-vel felül írom a systemben lévőt. Vannak érdekes dolgok...
Most magyarítottam az UT-met... furcsa még... nemtom miért használja ezt mindenki, de akkor én is ezt fogom.
(persze régebben már volt magyarom)
(persze régebben már volt magyarom)
még feljebb...jól erlvagyunk...semmi értelmes...csak megint elszállt az UT m...láttatok olyat pl...hogy az user,- és az unrealtournament.ini ből teljesen eltünt minden szöveg?
That\'s All Folk\'s
fel fel

Isten hozzott Miller! Köszöntelek a fronton!
Ha társakat keresel a játékhoz vagy ha kérdésed van nézz be a hozzánk! IRC-n az irc.extra.hu #RtE csatin megtalálsz minket. (Bár ezt a másik topicon is leírtam.)
Ha társakat keresel a játékhoz vagy ha kérdésed van nézz be a hozzánk! IRC-n az irc.extra.hu #RtE csatin megtalálsz minket. (Bár ezt a másik topicon is leírtam.)
ehh...gondoltam hogy nem lesz fenn sokáig,...de ugy néz ki az érintett megkapta...hahhaha
That\'s All Folk\'s
Szerintem is nagyon király. Haverokkal szoktunk 3 hónaponként össze ülni és nyomulunk az Unreal Tournament viszi a pálmát. A leggjobb a CTF, nagyon állat. Nem dicsérni akarom magam de a haverok köszt én vagyok a legjobb. Általába mindig leverem öket.Most már szivesen ki probálnám magam más idegen ember ellen.
Fel-fel!
Ahogy mondod! Megint ott voltunk.
Megugrott az SG látogatottsága, vagy nemtom, sok az új játék, pezseg az élet, úgyhogy egy napig nem figyelünk és lecsúszunk a második oldalra.. ejnye! 

Köszi.
Bocsi! Most ég a pofám...
Csak a hírt olvastam és beraktam mellé a régi címet. Mint kiderül, elköltöztek. Az oldaluk most itt található:
http://www.tactical-ops.to/
Ezt már kipróbáltam és működik...
Csak a hírt olvastam és beraktam mellé a régi címet. Mint kiderül, elköltöztek. Az oldaluk most itt található:
http://www.tactical-ops.to/
Ezt már kipróbáltam és működik...

A lap nem jeleníthető meg, nekem ez jön be. Mi történt a Tactical Ops oldalával?
Hogy ide is írjak valamit...
Ha valaki a TO-sok közül még nem tudná, a kedvenc realmod-jukhoz kijött e legújabb patch. Nézzetek el a TO oldalára.
http://www.tactical-ops.net/
Peace!
Gabo
Ha valaki a TO-sok közül még nem tudná, a kedvenc realmod-jukhoz kijött e legújabb patch. Nézzetek el a TO oldalára.
http://www.tactical-ops.net/
Peace!
Gabo
Na látod ez az egy dolog amivel egyet értek.
munkahelysről=munkahelyről
Igen, de munkahelysről netezek és otthon meg nincs netkapcsolatom. Egyszer lehet, hogy kipróbálom.
Esmét off...
Dikk:
Nem mondanám, hogy túlzottan hideg lett volna. Szerintem rendesen az elviselhetőség határán belül voltak a körülmények, fázni legalább is nem fáztam. Azt hiszem megfelelő az öltözékem egy-egy ilyen kis bringázáshoz.
Legalább a bogarak, a kósza bringások, kutyasétáltatok és a babakocsi tologatók eltüntek a kedvenc bringaútam közeléből.
A következő négy napos hétvége alatt is lesz tekergés, ha az eső nem fog szakadni.
Na most már on...
Azért a négy nap alatt a neten is fent leszek néhányszor, elvégre játszani kell UT-vel...
Dikk:
Nem mondanám, hogy túlzottan hideg lett volna. Szerintem rendesen az elviselhetőség határán belül voltak a körülmények, fázni legalább is nem fáztam. Azt hiszem megfelelő az öltözékem egy-egy ilyen kis bringázáshoz.
Legalább a bogarak, a kósza bringások, kutyasétáltatok és a babakocsi tologatók eltüntek a kedvenc bringaútam közeléből.
A következő négy napos hétvége alatt is lesz tekergés, ha az eső nem fog szakadni.
Na most már on...
Azért a négy nap alatt a neten is fent leszek néhányszor, elvégre játszani kell UT-vel...

Cobra11:
Én is csak azt tudom mondani, hogy próbáld ki multiban a játékot!
Én is csak azt tudom mondani, hogy próbáld ki multiban a játékot!
ja
csak nem találni gyors DM servert
Halál!Halál!Halál!
csak nem találni gyors DM servert
Halál!Halál!Halál!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
1et ertek
de probald meg online is meg jobb lesz!
de probald meg online is meg jobb lesz!
Killer-death: Igazad van. Én ugyan csak singleban nyomatom, de UNREAL TOURNAMENT RULEZ FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Topic off...
Dikk! Amint látod túléltem a tekerést!
Király volt!
Topic on...
Dikk! Amint látod túléltem a tekerést!
Király volt!
Topic on...
Neville:
Aha...
Az #unreal.hu hasonló kezdemény volt. Amolyan klánfüggetlen csatinak szánták. Csak az a probléma vele, hogy hozzám hasonlóan a népek inkább a saját csatijukon lógnak mint ott, így általában tök kihalt szokott lenni.
Egyébként a csatink mindig is nyitva állt a vendégek előtt. Bármikor bárki benézhetett hozzánk, akár innét vagy bármely másik fórumról, más klántól.
Judge, ecet, HighLandR, killRdikk szinte állandó törzsvendégek, néha még Gio is benéz hozzánk.
Aha...
Az #unreal.hu hasonló kezdemény volt. Amolyan klánfüggetlen csatinak szánták. Csak az a probléma vele, hogy hozzám hasonlóan a népek inkább a saját csatijukon lógnak mint ott, így általában tök kihalt szokott lenni.
Egyébként a csatink mindig is nyitva állt a vendégek előtt. Bármikor bárki benézhetett hozzánk, akár innét vagy bármely másik fórumról, más klántól.
Judge, ecet, HighLandR, killRdikk szinte állandó törzsvendégek, néha még Gio is benéz hozzánk.
Gabo... Ezeket mind ismerem 😊)
Én mindig az ftc be járok irc.utgames.com #frc LAMA klánba vagyok benne. Arra gondoltam hogy a fórumnak! mind1 azé kösz
csá
Én mindig az ftc be járok irc.utgames.com #frc LAMA klánba vagyok benne. Arra gondoltam hogy a fórumnak! mind1 azé kösz
csá
Ezt nézzétek meg, ha még nem tettétek volna meg!
http://www.mportal.hu/?action=komment&base=nunreal&id=3091
Aztán tegyetek ám a szátok elé zsepit a lecsurgó nyál miatt.
http://www.mportal.hu/?action=komment&base=nunreal&id=3091
Aztán tegyetek ám a szátok elé zsepit a lecsurgó nyál miatt.

Akit érdekel egy olyan semmitmondó cím, mint az Unreal 2 akkor nézzen el ide:
http://www.computerandvideogames.com/r/?domain=&feed=index&page=http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php?id=20882
Ha esetleg bejön az oldal, akkor két új screenshot lehet a jutalma.
http://www.computerandvideogames.com/r/?domain=&feed=index&page=http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php?id=20882
Ha esetleg bejön az oldal, akkor két új screenshot lehet a jutalma.

Szépen lecsúsztunk...
Ez van, ha az ember otthon netezik, akkor game ezerrel, a melóhelyről meg mehet fórumozás.
Neville:
Van UT-s chat! Szerintem nincs olyan magyar klán, aminek ne lenne saját IRC csatija. Ha társakat keresel nézz el az alábbi csatikra, irc.extra.hu szerveren #vkk, #udhb, #unreal.hu és a saját klánom csatijára a #RtE-re! Ezen kívül még akad jó néhány, de ezek megkeresése legyen a Te feladatod.
Ezeken a csatikon szinte biztos, hogy mindig találsz valakit. IRC-zésre használd az UT beépített IRC konzolát. (A használatáról lejjebb találhatsz leírást tőlem.)
Érdemes megnézni a magyar UT szervereket is. A VKK szerverein mindig nagy szokott lenni az élet.
Ami a Hunreal World-öt illeti nagyobbrészt Silanor követte el, a dicséret neki jár!
Ha kérdésed lenne ide is írhatsz!
Gabo
Ez van, ha az ember otthon netezik, akkor game ezerrel, a melóhelyről meg mehet fórumozás.
Neville:
Van UT-s chat! Szerintem nincs olyan magyar klán, aminek ne lenne saját IRC csatija. Ha társakat keresel nézz el az alábbi csatikra, irc.extra.hu szerveren #vkk, #udhb, #unreal.hu és a saját klánom csatijára a #RtE-re! Ezen kívül még akad jó néhány, de ezek megkeresése legyen a Te feladatod.
Ezeken a csatikon szinte biztos, hogy mindig találsz valakit. IRC-zésre használd az UT beépített IRC konzolát. (A használatáról lejjebb találhatsz leírást tőlem.)
Érdemes megnézni a magyar UT szervereket is. A VKK szerverein mindig nagy szokott lenni az élet.
Ami a Hunreal World-öt illeti nagyobbrészt Silanor követte el, a dicséret neki jár!
Ha kérdésed lenne ide is írhatsz!
Gabo
Szerintem a hunreal.5k.hu a legeslegjobb magyar UT-s honlap!!!
Nem tom ki(k) csinálta(ák) de nagyon állati
Nem tom ki(k) csinálta(ák) de nagyon állati
most néztem meg a Supergamez Csetet és egy árva lélek nincs benne
Nemis lenne rossz ötlet ide egy csak Unreal csetszoba... Vagy van csak én nem tok róla?
mind1 ott a chat.gyaloglo.hu
gyertek oda ha itt nincs
csá (www.tar.hu/neville)
mind1 ott a chat.gyaloglo.hu
gyertek oda ha itt nincs
csá (www.tar.hu/neville)