2426
Unreal Tournament
-
Asszem régebben láttam UT-hoz olyan kiegészítőt, ami fejleszti az AI-t és új bot tipusokat ad..
Vki erről tud vmit ? -
Ez elég nevetséges...
Attol h egy BOT GODLIKE az nem jelenti azt h mindent perfect megcsinal... szerintem botokkal még gyakorolni se érdemes, mert egyes helyzetekben ugyanugy cselekszik, ezt megszokja az ember és neten is arra számít h ugy mozogjon a másik, ahogy elvárná egy bottol.
Én még olyan botot nem láttam aki pl. normalisan tudott volna kezelni egy shockot... nem tud trukkozni, nevetséges a dodging is...
Szal elverni egy Godlike botot nem nagy szám.
Különben meg instagib-hez csak célozni kell tudni, és Godlike bot célzása asszem 70% korul van...
De ha feljebbvennéd nem vernéd el őket...
Peace: Zrasf
Huu ja és nagyon ugyes vagy Nandi, én is feladok egyet...
Morbias][
140% gamespeed
es a mod vagy shock vagy sniper arena..
és verdd el az upg. Godliket (értsd: feltunningolod a tulajdonságait..)
jah, és f2f...
Shockkal megcsinaltam,ebböl is látszik h egy godlike bot shockban pl. lama.
GL.
Nah ez felbaszta az agyam ;) -
ity #1567 Nandi:
Egy ember aki 0-ra veri a god like botokat, az megmozdulni sem bír a neten egy középszerű játékos (ember) ellen. Ezért nehogy a "tudást" a botokon akard lemérni mert HATALMASAT tévedsz.
Hidd el.
Tapasztaltam. -
"nem veszem meg még egyszer" ...nem veszem meg igaz is.-) -
nekem akkor se kell
van már 2 goty edition öm...meg egy simpla 400 as om..nem veszem meg még egyszer. Még ha olcsó is, és illene, akkor sem -
atee #1558 ja ja ezt meg en is megvettem
-
még ha goty lenne. -
Szerintem rendeld meg innen - http://www.gamebox.hu/ , ennyit bőven megér ez a progi . -
Balf szerverbe is szállj be, és jöhetsz :P -
Ez egy ismerősökkel tartott klántali lesz. Aki még odjár csatira. Így érthető? Amúgy csak UT sztem. -
itten csak ut megy vagy sf is meg inf? -
Mammutban 48 gép van
gyere Balfék
-
Gabo #1547 Amint lásztik felettébb tájékozott vagyok a téren. ;o) -
Gabo #1545 Klán lan féleség lesz. De nem gép cuccolos, hanem valahova, valamilyen netcafe jelegű helyre beülünk majd játszani.
Nyugodtan jöhetsz. Bár kezdek attól tartani, hogy túl sokan leszünk és a végén még valakinek nem jut hely. Nézz fel a csatinkra és ott megbeszéljük még amit kell (bár Én csak holnap este fogok felnzéni oda)! Esetleg ha van ötleted, akkor azzal is nyugodtan rukkolj ki.
Lassan kezd a dolog olyan méreteket ölteni, hogy inkább a Net Game Centert vagy a NetRX-et kellene célbavenni... -
milyen lan?...klánlan?...külsős nem mehet?...
Gabo ...én is keszis vagyok
-
Gabo #1543 Pfuj! Te belejavítasz más hozzászólásaiba? Nem szégyenled magad? 

Most vettem észre. Jó a reakció időm, mi? Tudod tipikus HPB reflexek...
-
Gabo #1542 Dikk:
Kérdés volt ez?
Mivel 20.-tól szabin vagyok, ezért tutira menni fogok. Már kőkeményen gyakorolok is. Lehet félni!
Remélem engedik, hogy a saját 3 gombos egeremet használjam, máskép elég gázos teljesítményt fogok nyújtani. -
Hol? :)))
Gabo asszem jövök 28-án LAN-ra, loga, Bari is jönnek, D3vil nem tud de mindenki más igen. UGYE TE IS?!
-
Gabo #1540 Egy Space kimaradt... -
Gabo #1539 Lehet hogy többet kellene gyakorolnom...
Hétvégén kegyetlenül lealáztak F2F-ben, ilyen is elég rég volt.
-
fel fel -
osszuk ki egyszer mi BalF1aKet, ne mindig csak o osszon minket :)
Bárhol, bármikor benne vagyok a kiosztásban
-
UT-ztem -
Nyár óta egyszer U-ztem, akkor is modemmel (bár akkor is Gaboval) de a botokkal gyakorolva azé, azé fejlődtem ez alatt az idő alatt is.
Csak először több órát plazma arenaztam, oda nagyon kell a ping, később meg fura volt, hogy nem csak kattintani, lőni is kell
Gabo, a szerverről hallottál már, gondolom.
DE más még nem! Lehet lesz az _RtE_ nek szervere. Ha vki nagyon jól áll anyagilag, akkor írjon a számlaszámomért. És akkor lesz :D -
Gabo #1532 Balfék:
Ha gondlod tarhatunk neked egy kis edzést, lelki tréninget. Tudod ilyeket vágnánk a fejedhez mint:
"Csúnya, rossz LPB mijaz csak snájperelni tucc?" meg "Buuuunkó LPB mindig csak jedizzel!"
Mire az ISDN meglesz, már tiszta edzet leszel.
-
Gabo #1531 Megrögzött HPB létemre azért elég rendszeresen és néha egész hatékonyan használom a snipert is. Csipőből fejbelőni egy ugrás közben lévő célponotot azért nem rossz móka.
-
pontosan ez avar engem is.....::::"azt hiszio hogy jó játékos"...pontosan ez Gabo..pontosan ez-)De nem baj jön még lpb re "én"-))
elvileg jövő héten bevezetik...ha meg nem akkor pisilek a fejükre.
Ja és Zed?-) -
Gabo #1527 Ghost:
Ez a net-játékosok által használt "szakzsargon".
HPB = High Ping Bastard
LPB = Low Ping Bastard
Ping = Szerver válaszideje ms-ben. A netes játék "Alfája és Omegája".
Értelem szerűen az alacsonyabb pingüek előnyt élveznek a magasabb pingüekkel szemben a legtöbb esetben. HPB-ként mindig később veszed észre az ellenfelet, nehezebben tudsz rá célozni (A lövés pillanatában már nem tartozkodik ott, mint ahol látod és ahová céloztál.), az általa kilőtt rakétákat lövedékeket nehezebben tudod kikerülni (Mivel a rakéta sem ott van, mint ahol Te látod.).
Persze velük is lehet normálisan játszani, ha normálisak.
Általában annak a nyakába szokták varni az LPB jelzőt, aki csak az alacsony pingjének köszönheti az eredményeit és ezekkel még kérkedik is. Az ilyen fazonok szoktak csúnyán beégni azonos feltételek között (LAN-on), mivel kitűnik mennyire nem tudnak játszani.
A HPB jelzőt a magas ping miatt folyton panaszkodók szokták kiérdemelni.
Nincs annál gusztustalanabb, mint amikor egy 200-300 ms-s pinggel játszó társaság szerverére belép egy LPB 50-es pinggel, s letarol mindenkit. És ezek után még azt hiszi, hogy jó játékos... -
alacsony pingüek (lpb) meg nagy pinguek(hpb) -
Gabo #1524 Meg kellene alapítani a HPB-k Felszabadítási Frontját, "Mindenkinek broadbandot!" jelszóval...
-
ja és Rudy...hol vagyok én lpb?-) -
én néha bunkó és faragatlan vagyok...sajnos..és ez a rossz pingemből adódik.
Ugyanis ha nekem általában véve...van 200 as pingem, (lámaszar) meg jön nekem shock noskilles használatával...(only combo), akkor kérdem én ...mit csináljak?...félreugorjak?...jó...félreugrok...csakhogy nagy pingemből adódóan hiába ugrok félre...nem ott vagyok a pályán..az adott időben...ahol én azt látom, hanem vagy 2-3 egységgel odébb. Tehát amikor én félreugrok..mert azt hiszem igy kikerülöm a támadást...még mindíg benne vagyok a szórásban.....EHH!!..és akkor elszabadul bennem a pokol, mikor ugyanez már sokadjára történik meg. De nembaj..
jövő héten ugy néz ki meglesza dual isdn em. És akkor vége minden régi lpb nek-)
És lehet majd engem is szídni jól.-)
Remélem igy lesz., nem egy láma szar leszek...-) -
Gabo #1520 Nem utálom mindet, csak azokat akik a valódi tudást összekeverik a jobb pingből adódó előnyükkel. -
Gabo #1518 Érdekes módon a másik szerveren végig jó volt a hangulat. Mentek a :) -ik és a kölcsönös elismerések. Mondjuk ebbe belejátszott az is, hogy a tizenvalahány játékos között ott volt HighLandR, Loga és Dikk. (Ha valakit kihagytam akkor bocsi!)
Egy ilyen társaságban már eleve élmény játszani.
-
Gabo #1517 Az LPB-ket Én is utálom, bár van kívétel is közöttük.
Hétvégén kétszer egymás után leszedtem egy csókát véletlenül pont flakkal a kezemben. Erre elkezdett pampogni, hogy milyen bunkó vagyok csak falkkal nyomulok, meg hogy nehogy céloznom kelljen. Mondta Ő az 50-es pingjével úgy hogy szinte folyamatosan shock kombokat nyomott a pofánkba, nagynéha véletlenül egy-egy rakétát is elengedett. Nekem 200+ körül volt a pingem.
Azt hiszem csak az zavarta, hogy megtörtem a killing spreet-jét, meg rongáltam a frag/halál arányát. Végig a ranglista elején trónolt. Csak tudnám miért fájt neki annyira...
Akik rendszeresen játszanak velem tudják, hogy szinte minden fegyvert használok és hogy igyekszem a szitunak leginkább megfelelőt választani. Ráadásul a flak magfelelő használata is igényel némi hozzáértést.
A fenti incidens egyetlen eredménye az lett, hogy felidegesített a fazon és jól otthagytam. A másik szerveren meg mindenki szívot miatta, mert sorra taroltam mindenkit és végig a második-első hely közelében tanyáztam. (Dikk a tanú rá!) -
Na látod. Ezért csodálkoztam :) -
ezt nem értem...miazhogy fegyvermodellel?...
hogh benne van a képben a fegyver?....hát mindíg így jáccottam..egészen 1 héttel ezelőttig...tehát mikor a kép készült...még így jáccottam. Mostmár nem-) -
És hogyhogy fegyvermodellel? -
ez nem software s Rudy...-)
glide rulZ
Ja és légyszi írd meg nekem a Harry Potter gamezt-) -
SLAP lesz Balf, te szoftveresen nyomod?