2426
Unreal Tournament
  • Cobra11
    mi az az unreal services?
  • Cobra11
    megvan mindegyik. köszi.
  • Cobra11
    A 4.36 patch elfogad crackelt iso cd-t is?
  • Cobra11
    ok. köszi.
  • Gabo
    Figyi!
    A netes játékhoz szükséged lehet még az itt található apróságokra is:
    http://www.mportal.hu/?action=filez&base=nunreal&thread=3

Ha a GOTY verzió van meg, akkor csak a 4.36-os patche és a BonusPack 4-re lesz szükséged. Meg persze a costum mappokra.
    De ne lepődj meg azon, hogy ha mindent felraktál, akkor is lesz egy-két töltögetés menet közben a szerverekről. Ezek általában CSHP, UT PURE, MAPVOTE és hasonlók. Ha játszani akarsz az adott szerveren, akkor ki kell majd várnod ezeket. 1-2 percnél nem tart tovább.
  • Cobra11
    Köszi az infokat. Az mportalt ismerem, a pályákat lehúztam róla. nem tudok multiban játszani, mert munkahelyről netezek és otthon nincs net. szombaton megyek rokonhoz, akinél van net és lehet, hogy kipróbálom végre. a vkk.hu-t megnézem. azért szedem le újra a pályákat, mert régen csak ripben volt meg a játék és beletettem egy csomó pályát és újratömörítettem. most rábasztam mert leszedtem az iso-t és a ripből én így nem fogom kibogarászni a pályákat. thnx az infokért!
  • Gabo
    Cobra11:
    Tévedés, hogy mindenki az UT2003-mal lenne elfoglalva...
    Szóval, jó helyen tetted fel a kérdést, s így legalább elfoglalom magam a válasszal. (Tudod dolgozom... )
    A hunreal.5k.hu megszűnt. Szerintem lejárt a domain regisztráció ideje és szépen törölték. Az oldal fóruma ennek ellenére elérhető itt:
    http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=hunreal_wo

Bár mostanában csak néhány törzsvendég fordul meg arra.

Lényegében "naprakész" infokat, UT-s anyagokat az m-portalon találhatsz.
    http://www.mportal.hu/

Ami elérhető volt a Hunreal World-ön oda lett átmozgatva. Az oldal FTP-jén pályákat is találhatsz.
    Esetleg érdemes elnézni a VKK szerverére is, a náluk használt pályákat le tudod onnan is tölteni.
    http://vkk.hu/szerverek.htm
    http://vkk.hu/maps/

Ha magyarokkal akarsz játszani, esetleg néz fel a klánom csatijára IRC-n. A szerver irc.extra.hu a csati neve #RtE. De a #vkk -val is érdemes próbálkozni.

Ha kérdésed van, ne kímélj!

_RtE_Gabo
  • Cobra11
    Tudom, hogy mindenki a hamarosan megjelenő Unreal Tournament 2003-mal van elfoglalva, de azért feltennék 2 kérdést:
    1.Tudja valaki, hogy mi lett a hunreallal (hunreal.5k.hu)?

2. Ha megszűnt, akkor nem tud valaki egy olyan MAGYAR oldalt, ahonnan egy rakat UT pályát tudnék letölteni?
  • Gabo
    Ehh-hehehehe... De gyenge volt...
  • Gabo
    Tudod az új időszámítás:
    M150SZ: Matáv 150 Szerint
    M150U: Matáv 150 Után
  • Dikkma
    Ju nó júli 1 után nem olyan egyértelmű, hogy fenn leszek :o))
  • Gabo
    Te mindi fent vagy.
    De azért jöhetsz!
  • Dikkma
    Én feljövök, jó? :D
  • Gabo
    Van egy olyan érzésem, hogy ma este vérfürdőt fogok rendezni valamelyik szerveren. Pici apró darabokra fogok robbantani mindenkit, lehegesztem a fejüket és ha esetleg redeemer kerül a kezembe, jobb ha mindenki fut.
    Lényeg a jó hangulat!

Ha valaki akar csatlakozni, jöjjön az fel IRC-n az irc.extra.hu szerver #RtE csatijára.
  • Gabo
    Bár azt hiszem egy low garvity jump match a legrulezabb! (De baromi magyaros voltam...)
  • Gabo
    Rocket Jump-ra gondolsz?
    Vagy csak ampos ipact hammer-ra?
  • atee
    Szarnyaljunk
  • Gabo
    Fel-fel-fel-fel...
    Hová nem sülyed szegény topikom...
  • Gabo
    Kicsit eltévedt szegény...
  • atee
    Colin ? ez ,hogy kerul ide :))
  • _RudY_
    Az Operation Na Pali honlapról leölthető a már régóta készülő Operation Na Pali mod, amely egy új singeplayer epizóddal gazdagítja az Unreal Tournament tulajdonosokat.
  • Gabo
    Először nálunk is rendesen ment az UT NT alatt. Aztán kaptunk új gépeket (végre meg lett volna a normális proci erő), meg új image-t a gépekre. Azóta nem hajlandó teljes képernyőn menni.
    Mostanában otthon néha nekem is kilépeget, de annak az oka nyomorék W98. Már 4 hónapja készülök újra húzni.
  • Dikkma
    Nekem ez volt a HL-en kívül az egyetlen játék, amit el sikerült két éve indítanom egy roncshalmaz NT-s gépen.

Ha a monitor rendesen fel van installálva, és a vidkártya driverek is frissek, akkor nem tom mi a gond. Írd át ini -ben a felbontást az nem jó?
  • hun-ter
    lehet hogy nekem is ezért szokott néha kilépni?
  • Gabo
    Mongoose:
    Gyanúm szerint az a probléma, amit én is tapasztaltam NT alatt. Az UT-t W98-ra készítették, NT és a testvérei alatt nem fut éppen optimálisan. Szerintem ez az oka annak, hogy nem engedi a nagyobb felbontást. Sajnos még csak tippem sincs, hogy mivel tudnál próbálkozni. Esetleg nálad is érdemes kicsit variálni az UT videó beállításaival (D3D, openGL, stb.).

U.i.:
    Jó a nicked! Csak nem Mongoose bringát hajtasz?
  • Gabo
    Pixie:
    Lehet, hogy megkésett a dolog, de azért megpróbálok segíteni. UT-nál milyen drivert állítottál be? D3D / openGL? Véletlenül nincs glide-ra állítva? Persze ezek csak tippek.
    Nálam hasonló probléma NT alatt jelentkezett. Ezt nem is tudtam orvosolni, ezért nem tudtunk a melo helyen normálisan UT-zni.
    Egyébként ha ilyen kérdés merül fel és net közelben vagy, akkor érdemes valamelyik magyar UT-s IRC csatin kérdezősködni. A #vkk erősen javallott, de lehet hogy nálunk az #RtE-n is tudnak segíteni.
  • hun-ter
    francba már sehol senki én nem jáccom nácikkal bazz
    pixie veled meg mi van? csak ülsz ott...:)
  • hun-ter
    akkor tényleg lehetséges hogy a moncsi miatt? nemtom majd valaki talán tud segíteni...
  • hun-ter
    akkor uninstall és újra fel az egész
  • hun-ter
    nemtom cserélj drivert
    eddig nem próbáltál még ut-zni?
  • hun-ter
    akkor lehet hogy az "alacsony szintű" monitoroddal nem fér meg
  • hun-ter
    640*-t bír a moncsi? milyen gép az? nem lehet hogy a géped nem bírja?
  • hun-ter
    kösz nekem mx200-am van ráadásul noname(bár szerintem minimumon így is eléri majd a 15-20 fps-t, azzal meg elvagyok egy darabig)
  • Gabo
    Suburban:
    Nem akarlak elkeseríteni, de a GF2 MX kártyák már a megjelenésükkor sem számítottak a legjobbnak. Nekem is ilyen figyel a gépemben. UT2003-mal kapcsolatban csak reménykedem, hogy egyáltalán menni fog a nálam.
    Bár van egy olyan érzésem, hogy ezért a játékért érdemes lesz majd egy új gépet építenem... Addig legfeljebb marad az UT.
  • Dikkma
    pf... kissé nagyon!
  • Dikkma
    Én tudom, hogy a t400 az mx400, de ő t4000-et írt, ezért nem teljesen világos nekem.
  • ecet
    Az Abit Siluro T400 az egy Gef2MX400-as dikki csakhogy tudd ;-P
    Nekem is ez van . UT-hoz elég , de UT2003-hoz már sovány lesz , ill. nagyon visszabutított grafikával kis felbontásban eldöcög majd egy 1G köril procival. Egyébként UT2003 minimum konfigra a fejlesztők az ucsó általam látott 24-i nyilatkozatukban, az 1G+ proc és Gef2 (nem MX)konfigot jelölték meg a futotta még konfigurációnak.
  • Dikkma
    Nem ismerem, ez GF4? Vagy t400-at akartál írni?
  • Dikkma
    pflol.
  • Gabo
    Sanyi_66 írta a klán topikján:
    "köszi
    az ut kb 2 orát futott a szerveren, 2 porton. aztán a root valami oknál fogva kitalálta, hogy leveszi a bash shelt. na kb eddig a pontig volt hibátlan. innentöl megállt."

Úgy látszik addig nem lesz igazi eredmény, amíg tetlegességig nem fajul a dolog.