2426
Unreal Tournament
-
balty #1948 Most a csatornához nem enged csatlakozni. Pedig délután úgyanígy beléptem. Valami tipp? -
Gabo #1946 Jól mondtad, úgyan az a környezet kell. Tehát a skinek, mutatorok, pályák stb. kellenek. Ellenben a felbontás és más egyéb beállításokat nem kell módosítanod. Az előfordulhat, hogy a nickedet átírja a demo...
Sajnos az UT demo kezelése nem a legtökéletesebb. Ez van...
Ha jól emlékszem van egy demo manager progi, innen-onnan még le lehet tölteni. Ez megkönnyiti valamelyest a dolgokat. -
Gabo #1945 OK! Megpróbálok felnézni esete a csatinkra, bár biztosra nem ígérem. Hétközben meló, így este kicsit zűrös a dolog. -
balty #1943 Közben sikerült megfejteni a tűzfal az oka mindenek. Majd este benézek! -
balty #1942 Szia Gabo!
Átnézem 736-1941-ig a hozzászólásokat. Már csukott szemmel írok.
A wolwes-ra bejutottam de az #RtE -re nem! -
#1941 nemtom, nem jáccottam AVP-vel multiban:) -
Gabo #1940 Ha kicsit visszaolvasol találhatsz leírást arról, hogyan kell használni az UT belső IRC konzolját. Párszor már leírtam. -
Gabo #1939 Úgy tudom AVP-ben volt ilyen játékmód. -
#1938 ja ha valaki nem ismerné, ez nem ojan letölthető játékmód, ezt a haverokkal találtuk ki
az a lényege, hogy kell hozzá egy homályos, kevés fényű pálya, meg sok ember, aki ismeri egymást
két csapat van, az egyikban 1 ember kivételével mindenki van, a maradék 1 fekete skinnel a csapat ellen, InstaGib bekapcsolva
a lényeg: a vadásznak le kell szednie a csapatot, a csapatnak meg túl kell élni a vadászatot embertől függően kb fél-két órán belül
mivel instagib, és túlerő, szembetámadás szóba sem jöhet (mert ugye látták hogy honnan jön ki a csík)
Így kétféle megoldás jöhet szóba: elcsalogatni egyenként, vagy hátulról támadni, amerre nem néz senki
nekem volt szerencsém játszani egy csapatban... ha elágazás volt szinte mindig kétfelé oszlottunk, és a főnök kikötötte hogy min 5 ember lehet egy járőrben...valami eszméletlen jó hangulata volt...azt ugye mondanom sem kell hogy a zenét kikapcsoltuk...
nagyon ász játékmód csak az a hátránya hogy viszonylag sok ember kell hozzá, és akkor van hangulata ha az emberek ismerik egymást, szinte barátok... -
#1937 pedig a fekete skin nagyon jó tud lenni pl a Vadászat játékmódnál:) -
balty #1936 Még nem IRC-tem, és egyelőre nem sikerült bejútnom, az irc.extra.hu, de dolgozom az ügyön. Remélem hamarosan találkozunk az IRC-n. -
#1935 milelte ezt játékot..illetve a játékosait?...2 óra szerverek üresek....régebben ez nem igy volt (1-2 éve) ... lolka. -
#1933 hmmm...nehéz dolog ez igy...de "gyanitom" hogy vga driver gond lehet...melyik detonátort használod ?
hogy ez mennyire nem eccerű arra dikkma esete nagyon jó , akinek savage4-el minden game megy kivéve az UT...bár úgynézki mintha most opengl-el müxene...bármi mással fagy...szal igy távjavítás ritkán jön be, jobban szeretem látni...
én pl semmi mást nem csináltam csupán kicseréltem a ge3-amat ge4-re és onnantól kezdve nem akart kikapcsolni a gépem , néha nem indult el a hangkártyám...mindezt egy winreinstall megoldotta...
másik , bár sokaknak jó és használják de nekem SE nem jött be eddig...vagy sima 98 vagy ME, esetleg XP...de ez izlés kérdése is lehet -
#1932 Nem nem és mégegyszer NEM ! Engem ne zaklasson senki
De játékról lehet szó -
Gabo #1931 balty:
Külön multiplayer kódok nincsenek, legalábbis hagyományos értelemben vett kódok. Elméletben a szerver admin, ha bejelentkezik adminként, használhatja az UT konzolparancsait és cheat-jeit. Viszont még nem találkoztam olyan adminnal, aki ezzel visszaélt volna.
A legtöbb cheater aimbotot szokott használni. Ez egy kliens oldali script. Lényegében a legközelebbi célpont fejére rántja a célkeresztet magától. Általában instant hit fegyverekkel használják. (Pl.: sniper, pulse gun, asmd, minigun)
A másik elterjedt cheattelés skin cheat névre hallgat. Ilyenkor az illető olyan skint választ, ami vagy teljesen láthatatlan, vagy szinte teljesen fekete ezért alig látható.
Ezeken kívül persze még akad néhány másik csalás is, de a fentiek a legjellemzőbbek.
Érdemes olyan szervereket keresni, ahol CSHP illetve UT Pure fel van rakva. Mind a két mod a csalások megelőzésére szolgál.
Illetve olyan helyen, olyan társasággal kell játszani, amelyik közös érdekként elvből nem csal. Szóval olyanokkal, mint mit az _RtE_ klánnál.
Nézz fel IRC-n az irc.extra.hu szerveren a #RtE csatira, ha érdekel egy-egy közös játék. Végre a szerverünk is működik, tehát adott a lehetőség, a közös mókára. Ott legalább meglátjuk mennyire is vagy jó.
Ron Ragm gyere te is!
_RtE_Gabo
U.i.:
Ha én nem lennék fent, akkor a többiekket is nyugodtan lehet zaklatni. -
#1930 jaigen.. profik kíméljenek:) -
#1929 keresek 1on1-re ellent az e-mailem [email protected] -
balty #1928 Vannak Ut multiplayerhez kódok? Nem lehet teljesen kizárni? Mert egy kifogyhatatlan fegyvert dobott el valaki, az egyik játékban? Lehet hogy nem is játszom olyan rosszul csak sok a csalás? -
#1927 Geforce 2 MX400, Win 98 SE
probáltam már opengl-el, Direct 3d vel
de mindig ugyanaz a hatás, safe modban még eddig
nem fagyott ki, de kifogom hosszabb ideig próbálni. -
#1926 Dikk : hovoltál tegnap ????
Tessék jelentkezni f2f gyakra -
#1925 Szivesen segitenék de nekem ilyen gondom nem volt...milyen a vga és milyen driver van alatta ill milyen op ? -
#1924 Sziasztok Imádom az Ut-t, de amióta vettem
celeron 900 -as procit bizonyos idő után kifagy a játék, és el kezd swappelni éktelenül amíg ki nem kapcsolom a gépet.
Az életet, pajzsot jelző ikonok meg elszineződnek
KÉREM ÍRJON AKI MÁR JÁRT ÍGY Ut-ben, mert más játékok, nem csinálják ezt.
Már felraktam a legujabb patchet is de nem segített. -
Gabo #1921 Ámen!
Jól beszéltetek testvéreim!
-
#1920 Jah és pl. irc.extra.hu-ról elérhető #rte csatira várunk minden UT éhes emberkét...szükségünk lenne még néhány emberkére a klánba...részleteket a csatin.
Keressetek minket! -
#1919 Látom Dikk terjeszted az igét
Mivel végre feltelepitetted UT-t és megy is , ezért ennek örömére este nyomunk 1 kis f2f, irc-en találkozunk... -
#1918 na szal rteclan.hu és portok 8010-9020 .
8060-on játszottam ma, isdn 70-80 ping (cs-ben 100+, inkább 120+) -
#1917 Nincsmit :)
Ezért van, hogy játszatok rajt.
unreal://rteclan.hu:8060 -
#1915 rte szerverre nyőjjé, hogy utána megköszönhesd nekem, hogy játszhattál az általam IS finanszírozott szeerveren :) -
#1914 köszi szépen. -
#1912 Tudnátok adni magyar serverekhez címeket ? -
Cobra11 #1905 Köszi megnézem.
-
Cobra11 #1903 Valaki tudna mondani egy helyet ahonnan pályákat tudnék letölteni (A Gabo által lentebb említett címeken kívül). Most jó a külföldi cím is mert olyan helyen vagyok, ahol külföldről is gyors. Előre is köszi. -
Gabo #1902 Azért ez sem volt rossz:
http://www4.ut.ngworldstats.com/games/dm/195/248/63/75/7777/1025393877228/
Kár, hogy máskor-máshol nem megy ennyire... -
Gabo #1901 http://www5.ut.ngworldstats.com/games/dm/195/248/63/75/7777/1025392019400/
Vannak néha jó pillanataim. -
Cobra11 #1900 köszi. -
Gabo #1899 Kiadtak anno egy eax javítást. A Creative-os no delta gondolom ennek a CD mentes változata. -
Gabo #1898 Csak kiegészítő utility-k. A játékhoz nincs rájuk szükség. -
Cobra11 #1897 a creative nocd delta és a sima nocd delta patch között mi a különbség? -
Cobra11 #1896 ok. -
Gabo #1895 Elvben igen. De ha mégse működne a dolog, akkor próbáld meg a NO CD (nodelta) patchet.