Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
mennyi lehet a pingje egy modemesnek?
DMet is játszatok vagy itt is csak csapatjáték dívik?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Diegho:
Elég sokszor szoktunk a VKK szerverén játszani. A náluk használt costum mappokat itt megtalálod:

http://vkk.hu/maps/

Egyéb infokat a szerverükről pedig itt találsz:

http://vkk.hu/szerverek.htm

marlowe
Nem csak jól céloznak, hanem nagyobb a sebzésük mint 100% azt hiszem a felső 2-n.

Szerintem azzal érdemes játszadozni, hogy testreszabott botok :D 100% célzás, 100% stafe, 100% agresszivitás, kedvenc fegyver sniper, Aztán szedd le :DDD

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

mikike:
Ahhoz, hogy nagyjából kiismerd őket már néhány hónap is elég.
Egyébként tény, hogy Godlike-on irreálisan jól céloznak. Ezért nem is játszok Godlike fokozaton, csak inhuman szinten. Itt kb. emberi szinten céloznak. Bár lehet, hogy kicsit játszadozni fogok a beállításaikkal, hogy még "emberibb" legyen a viselkedésük.

mikike
segíteneeeeeek?
rájöttem, hogy isten fokozaton itt is egyszerűen csal a gép
amint bekerülsz a képernyőre már lő is rád és itt már nincs olyan, hogy nem talál el

a hosszútávon 10-20 évet értesz?

A smájlee lemaradt!

Egyébként ne az alapján alkoss véleményt, hogy botok ellen, hogy megy a játék. Lehetsz ász Godlike botok ellen, mégis lehet, hogy egy átlagnál kicsit jobb, tapasztaltabb játékos igen alaposan megszorongat.
A botok arra jók, hogy gyakoroljon velük az ember. Segítenek a célzásban, a fegyverhasználatban és a pályák kismerésében, de hosszú távon nagyon kiszámíthatóak.

mikike
de ilyen dikkmákakt azért remélem legyalázok

Zrasf
Hogy hova koltozott azt nem tom, de innen le tod kapni:
Strangelove v2.0
http://unreal.student.utwente.nl/fragpu/slv2-umod-full.zip

kicserelni az eredetieket.

Dikkma
Sajnálunk, mikike, de őszintén... :)
Gyakorolj!
mikike
nem tetszik a fokozatbeállítás
ha istenszerűn játszom, nem bírok az utolsó 2-3nál feljebb jutni
ha meg bármi más fokozaton az első 2-3nál lejebb...

es amugy fegyvereket?

l3alF1aKe
negativ ....sztem-)

That\'s All Folk\'s

kérdés:ha nekem a strike force mod csak azert kell, mert a fegyverei erdekelnek belole, akkor megoldhato, hogy csak azokat toltsem le es nem a 250mb-os Strike force-t?
koszi

Tudod ez közvetlenül az után volt, hogy az idegen légiót otthagytam a U.S. Navy Seals kérésére. Azóta már kiléptem tőlük és inkább UT-zom.

A nickemnek egyébként semmi köze a témához. Nagy titok, hogy a Gáborból rövidült le még a 8 bites korszak idején erre.
Bár ki tudja, mióta bevarták a koponyámba azt a fémlemezt, néha elfelejtek dolgokat.

"gerincének az alján"- elírtam..
Gabo: Nemrég megvettem Az elit alakulat című könyvet. Lassan a végénél járok és van egy érdekes dolog ezzel a könyvel kapcsolatban. Nem a tartalmára gondolok itt elsősorban, hanem a gerncének az alján van egy olyan szöveg, hogy: GABO. Magyarázat? :)
Mondtam Én, hogy a Domination egy király kis mod UT-hez! Mondtam Én...
Úgy látszik az UT2 készítői is így gondolták, bele is kerül a játékba a Domintaion 2.

"Speaking of which Digital Extremes are set to increase the amount of modes available, favourites such as CTF and Deathmatch will join new modes such as Domination 2 – a modified version of the original, Survivor and Bombing Run – a bomb will spawn in the middle and it’s up to each team to take it to the oppositions base and detonate it. The bomb can be easily passed to team members, making this the equivalent of a bizarre take on dodge ball."

Teljes preview itt:
http://www.totalvideogames.com/tvg.php?preview_read=true&preview_id=343

Remélem az egy zászlós CTF és DOM mix is belekerül a játékba.

Bár nem UT, hanem UT2 de talán benneteket is érdekelhet:
"Expect increased emphasis on team play; in fact, you’ll be able to create your own team and watch fellow team members increase in ability as they progress through each stage of the single-player tournament. With leagues, Offensive and Defensive positions, and free agents, the world of Unreal Tournament 2 will indeed be a competition-oriented universe. And you won’t have to hoof it all the way, either, because now you’ll be able to pilot four land and hover team-based vehicles. A two-man skiff, for example, is designed so that one teammate can do the driving while you hang back and pump metallic death into whoever is foolish enough to try and follow you."

A teljes cikk itt:
http://www.3dactionplanet.com/features/firstlooks/ut2/

Álat lesz amikor a társaddal robogsz egy járműben. Amíg Te kerülgeted az akadályokat a társad öli az ellent. Király!

l3alF1aKe
fel

That\'s All Folk\'s

Kösz szépen sikerült!!!

azt a nagyobb pecst honnét lehetne leszedni?

sziasztok. Most ismerkedem a multiplayer játékmóddal és gondoltam az UT lenne legmegfelelőbb játék arra, hogy kipróbáljam hogyan is lehet neten játszani.
A gond csak az, hogy akármilyen szervert irok is be neki vagy nem tud csatlakozni, vagy nem csinál semmit. Tudnátok segiteni? Az IPket az mportalrol szedem, tehát elvileg jok, gyakorlatilag azonban nem tudok csatlakozni. Biztos rosszul csinálok valamit csak nm tudom mit:)
A játék magyaritott verzio, van benne bonuspack 1 is asszem. A verzioja nem tudom mennyi de tuti 4.20 alatti, sajnos nem tudok patchet rárakni lehet ez a baj?

l3alF1aKe
hát az nem unreal az tuti,..az egy real mod...és ne itt hanem a q3 topicban próbálkozz

That\'s All Folk\'s

magus
a q3ut q3 modot hol lehet leszedni?

l3alF1aKe
fel-fel

That\'s All Folk\'s

jo vagy nemjo de legalabb magyar:)

Ha már a hangoknál tartunk. A Rocket Arena eredeti női bemondója viszont baromira el lett találva! Jó a csaj hangja és a stílusa is.

Pont ezen szabadnyelvüsége miatt nem használom a magyar hangokat. Valahogy az eredeti angol nem sérti annyira füleimet.
Bár azért ki lett próbálva.

biztos vagyok benne hogy direkt van igy..
kulonben keszultek mixek is magyar ut hangokbol osszevagva zenealafestessel enyhen erotikus nezetbol:)

cSuwwi
Van ez a magyarosítás az UT-hez! Ez nagyon fasza, meg minden, de egy beszólás igencsak idétlenre sikeredett.

Óvd meg a seggem a behatolóktól!

Nos, nem tudom ki hogy van vele, de ezt akaratlanul is félre lehet érteni. Amikor előszőr hallottam (ráadásul egy női karaktertől :)) nem is tudtam hirtelen, hogy az UT-vel játszom :)

Szóval érdekes :))))

shit happens

l3alF1aKe
van ued2 fix...csak a fene tudja hol van -)
Ha majd megtalálom írok ide.

That\'s All Folk\'s

Zrasf
Az UT436-os patchel együtt van az UEditor 2.0, mas petchrol nem tok..
Bár U2Alpha-hoz van egy rulez editor ;))

Zrasf:
Ahogy nézem sajna már az oldal nem működik. Talán némi keresgéléssel lehet esetleg valami maradványt találni a Planet Unreal-en valahol esetleg az Unreality.org-on. PlannerBot néven futott a dolog.
Az oldalon az utsó bejegyzés szerint amit még olvastam, talán az U2-höz megcsinálják a botjukat. Az a baj, hogy még Én sem töltöttem le anno.

Ron Ragm
Már +van mind a 2, de szerintem az UnrealEd-del van a gond,mert már egyszer kiirta hogy rossz playerstart információt tartalmaz, miközben minden a helyén volt... tud valaki ajánlani egy peccset?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zrasf
Gabo: Nem irtad el a címet ? v leszedtek mindent ? :/
Csak mert hátha van vmi maradvány, amit esetleg lehetne fejlesztgetni...

Zrasf
Click ide! Egy magyar pályaszerkesztéssel foglalkozó HP, itt találsz 1-2 info-t...

Zrasf
Hmm:)))
Nah lényeg:

1. PlayerStart nem árt ha van , ez az Actor->NavigationPoint->PlayerStart actor...
2. Miutan "kész" a pálya, le akarod tesztelni, akkor "fel kell épiteni (build)" F8 a hotkey...,de van egy olyan menupont is...
Ott kulon tudod épiteni a Fényeket, BSP-t, és a Geometriát...

Hat ennyi

Ron Ragm
Help meeeeeeee!
Pályát csinálok, e mindig amikor elindítom kiírja hogy Ron Ragm lezuhant és egybõl meghalt!
De nem úgy,hogy esik egy Qrva nagyot majd szétkenõdik a padlón!
Plz segíccsen vki!
Itt a map: http://www.tar.hu/fsoldiers/DM-Tower.unr

l3alF1aKe
nekem is

That\'s All Folk\'s

Dikkma
Nekem 2.00 TO-m, erre 2.10-es UMOD installeres patchem, és 2.16-os patchem van. És klafa.
Kiprobalta valaki a TacticalOps 2.1 patch-et?
Nekem hibauzenettel kidob a Win-be, ha valaki szinten igy jart es tudja a hiba okat, legyen olyan emberi es ossza meg velem felfedezeset.
koszi:Totya

Gladiator:
Kicsit megkönnyitem a dolgod (Copy-Paste rulez!):
"Néhány magyar szerver:
vkk.tvnet.hu:8010
vkk.tvnet.hu:8020
vkk.tvnet.hu:8030
vkk.tvnet.hu:8040
vkk.tvnet.hu:8050
vkk.tvnet.hu:8060

152.66.73.22:9200
152.66.73.22:9400

152.66.73.22:7777

152.66.212.158:7777

De ha elnézel az mportal-ra és ott a bal oldalon a "Szeverek" linkre ráböksz szintén kapsz egy hasonló listát. (Lesz némi átfedés is.) http://www.mportal.hu/

A gondtalan játékhoz még kellenek a következő dolgok: 4.36 patch, Bonus Pack 1, Inoxx Pack, Bonus Pack 4. Ha Game Of The Year (G.O.T.Y.) verziód van akkor csak a BP4-re lesz szükséged. Ezeket a Hunrel World oldalán az "UT Elsősegély Csomag" alatt megtalálod. http://hunreal.5k.hu/

A VKK szerverén fut néhány egyedi pálya is. Ezeket is le lehet tölteni.
Nézz el ide: http://vkk.tvnet.hu/szerverek.htm

Keresd meg a kiegészítőkhöz vezető linket és töltögesd le a szükséges pályákat a gondtalan játékhoz!

A fenti szerverekhez a Multiplayer menü alatt az Open Location pontot válaszd ki. A feljövő ablakba kell beírni a szerver címét.
Ha nem egy konkrét szervert keresel, akkor válaszd ki a Multiplayer, Find Internet Game menüpontot. Válaszd ki a kedvenc játékmódod és várd meg, míg a master szerver leküldi a címeket. Ha ez megvan jobb klikk Ping All Sever, majd rendezd ping szerint őket. A neked szimpatikusra kétszer klikkelj rá és ha minden jól megy hamarosan idnul a játék.

Ha kérdésed lenne, vagy magyar játékosokkal szeretnél találkozni akkor nézz fel a magyar UT-s IRC csatikra. Néhány magyar UT-s IRC csati:
irc.extra.hu #vkk, #udhb, #unreal.hu és a saját klánom csatija #RtE
Erre a célra érdemes az UT beépített IRC konzolját használni. Multiplayer, Find Internet Game, Chat fül. Írd át a Default Server nevét irc.extra.hu vagy irc.sote.hu-ra. Írd át a Default Channal nevét a fentiek közül valamelyikre. Figyelj a #-re! Majd klikk a Connect gombra.
Mindenhol szívesen látnak vendégeket, legalábbis engem még sehonnan nem rugtak ki.

Jó játékot vagyis GG! (GG = Good Game)"

Meg még egy kicsi:
"Ha legalább egy 56k-s hardveres modemet használsz, akkor elég lesz. Én is csak modemezek. (Acorp 56k külső modem)
Arra azért készülj fel, hogy a LAN kb. 50 ms-s pingjeihez képest a neten lesz olyan 150-300 ms között is (néha még több is). Ráadásul előfodulhat némi akadozás (lag) az interntes hálózat adatvesztései miatt (packet loss). Ezen kívül sok ember nyomul ISDN, kábel vagy valami egyéb szélessávú eléréssel. Ők sokkal jobb pingel rendelkeznek, így néha zavaró előnyt élveznek.
Ez persze megszokható, ha nem is túl élvezetes...
A fentiek ellenére ha megfelelő társaság jön össze sok remek meccset lehet játszani és rengeteg poénos szitú adódik."

Gabo

U.i.:
A többiektől bocs!

Gladiator:
Lapozz vissza néhány oldalt!

Kicsit régebben leírtam, mind a multis játék elkezdését, mind az IRC használatához szükséges dolgokat. (Jó hosszú és részletes leírások...)
Ha az ott leírtakon kívül még kérdésed lenne, akkor jöhet ide, e-mailre vagy IRC-n a csatinkra.

Zrasf:
Itt volt egy kezdeményezés új bot típussal kapcsolatban, de leálltak a fejlesztéssel. Pedig ígéretes volt a dolog...

http://www.iccpl.com/PlannerBot/

Bazsi1:
A Brightness értékén állítottál már? (Menü Preferences/Video azthiszem.)

Nézz el a www.cdgalaxis.hu-ra! Ott megtalálhatod a cég árlistáját és a boltok címeit. Náluk meg lehet venni az UT GOTY verzióját.

Üdv mindenkinek!

Kicsit OFFLINE voltam mostanában fórumügyileg, de ami késik, nem múlik.
Remélem mindenki azt találta a karácsonyfa alatt amire leginkább vágyott és Szilveszterkor jót bulizott.
B.Ú.É.K. mindenkinek!

Zrasf
Hat aki nem ismeri az IRC-t és kimarad a jóból annak szar lehet

Ron Ragm
Na mi van lesz majd vmikor játék?:)
ja és INFINTRATION RULLA:))))))