2426
Unreal Tournament
-
#1844 -
Gabo #1843 Megvolt és válasz is ment.
K hosszú lesz ez a mai nap... -
#1842 Check mail! -
#1841 Ha belegondolok, |D3vil| és én tudjuk. Meg már te. Nézz be irc-re, topic :o)) -
#1840 Sanyi_66 este 11:30 felé készítette el a 2. portot, és sztem éjjel egyikg jól elvolt magában :)
Szal semmi előzmény, semmi, csak beírta, hogy netcd.hu:8010 ctf... :)
Szal még szinte senki sem tudja, én meg körlevelet írni nem tudok, illetve azt hiszem tudok, de a tegnapi is visszajött a mailer-daemontól (furcsa módon mégis volt, aki megkapta, most akkor nem értem, visszadobja a mailer-daemon a mailt és mégis megkapjátok?) szal nem csak te tudod meg innét, nah :)) -
Gabo #1839 És ezt nekem mint veterán játékosnak, klán alapító tagnak innét kell megtudnom?
Este ezért még kaptok! -
Gabo #1837 Gabo újra itt... -
Gabo #1836 Voodoo:
Azt hiszem kicsit kevered a dolgokat.
A Bonus Pack 4 nem béta, hanem az UT egyik hivatalos free kiegészítője. Ebben már bevezették a csontváz alapú animációt. Legfeljebb ezzel vetíti kicsit előre azt ami az UT2003-ban várható lesz. Az oldalon lévő demo az UT nem pedig az UT2003 demoja.
Ami a Matrix mutatort illeti. Sejtésem szerint a mozgás lassításhoz az adott funkciót valamelyik billentyűre kell beállítani. Keresd meg a mutator hivatalos oldalát, illetve olvasd el a hozzá tartozó readme fájlt. (Ennél többet nem fogok tudni segíteni, mivel nekem nincs meg ez a mod.) -
Gabo #1835 Pixie:
Dikkma jól beszélte, csak kicsit túl tömören.
Ha felnézel a csatinkra semmi akadálya, hogy együtt játszunk. Használd a irc.extra.hu, irc.sote.hu vagy az irc.elte.hu IRC szerverek valamelyikét és nézz be a #RtE csatira. (De a #vkk is ajánlott, meg persze akad még néhány másik klán csati is! )
Egyébként a ping probléma amit leírtál a kábeles szolgáltatok (chellos vagy upc-s lehetsz) sara. Pingre jó a szerver, de játszhatatlanul magas a packet loss (pl) értéke ezért játszhatatlan a játék némely külföldi szerveren. Ezzel sajnos szinte minden magyar kábeles játékos így van/volt mostanában.
A probléma a magyar szervereknél nem jelentkezik, érdemes ezeket favorizálni. A VKK szerverével kapcsolatos infokat, a használt pályákat itt megtalálod:
http://vkk.hu/szerverek.htm
_RtE_Gabo -
#1834 Az egy irc csati. -
#1829 játsz vkk.hu:80x0 ahol x=1-9 bejöhetsz #rte és más címet is adunk és ez magyar. -
Gabo #1820 Voltam... -
Gabo #1819 Mondjuk akkor úgy, hogy akkor megyek, ha végre aktiválják az új előfizetésem. Ha nem aktiválják, akkor is megyek, de akkor piszok morcos leszek. A többiek tudják ez mit szokott jelenteni. (HALÁL-HALÁL-HALÁL mindenkire! ) Szóval lehet hogy jobban jársz azzal, hogy most nem tudsz majd UT-ni. -
#1818 Sztem úgysem jössz. Ismerem ám én a Gabókat.
Amúgy nem othton leszek, szal freestart powah
Mge UT sincs :D -
Gabo #1817 Van egy olyan érzésem, hogy Én is fent leszek a csatin. Az már más kérdés, hogy tó-zni egyenlőre nem fogok. -
#1816 Retail van+ nekem , umodot eddig nem is kerestem honnan tölthetnék...
Majd találkozunk a csatin
byez -
#1815 Hétvégén nem megyek haza, de jövő héten... retailt rakjak vagy modot? :) -
#1814 Nem :-P
Dikkma : mikor TO-zunk 1-et ? -
#1813 Nem ezt mondtam? :D -
#1812 Thanx Gabo! Szova lenyeg a Dedicated button.Thx Agaijn. Udvicsek Pepe as Igor Dragunov -
Gabo #1811 Gabo majd jól megmondja...
Pepe69:
Szóval!
UT indít. Menüsorból Multiplayer kiválaszt, azon belül Start New Multiplayer Game menüpont megkeres, klikk. Itt a Match fülön játéktípust be kell állítani, majd a mappalistánál a használni kívánt pályákat a listára bepakolni. Ezután a Rules fülre kell átrándulni és beállítani a Frag és a Time Limiteket, a Weapon Stay-t és az egyéb szabályokat, valamint a max. létszámot.
Esetleg érdemes még a többi fülön is szétnézni, módosítani a szerver adatlapját, botok használata esetén pedig a botok beállításait.
Ha minden ok, akkor klikk a Dedicated gombra.
Ezt követően némi töltögetés után az UT gui-ja kikapcsol és csak a konzol része fog látszani.
Aztán lehet szépen a másik gépekről becsattanni és kezdődhet az őrjöngés. -
#1810 Dedikált szervert kell inídtani. Egyébként nem tudom :) -
#1809 Szasztok!Szervezek egy Mh-s(munkahelyis) UT party-t. Valaki le tudna irni,hogy mi szukseges a szerver krealasahoz.Azt szeretnem,hogy egy gep csak a szerver legyen,es a tobbiek oda csatlakoznak,es nem ugy,hogy a szerveren jatszanak is.Mi kell hozza? Help.Thx -
Gabo #1808 Némi friss info itt:
http://www.homelanfed.com/index.php?id=6482
Az eleje a szokásos, de a végén akad néhány tényleg friss hír.
Ha minden igaz az E3 után kiadják az UT2003 demoját!
Az új UT-ban ismét lesz server browser, nem használnak továbbra sem külsős terméket. (Pl.: Gamespy ) Lesz beépített statisztika kezelés. Hasonló, csak talán korrektebb mint az NGI stats.
A teljes verzió talán már egy korrekt demo kezelő rendszerrel fog elkészülni.
Stb-stb-stb... -
#1807 Csak mert isonews fórumában írták, tényleg nem kacsának néz ki.
De hát ki tudja? -
Gabo #1806 Szerintem az átnevezés ráér a hivatalos megjelenésig, vagy nyitunk egy új "hivatalos" topikot majd neki.
Megnéztem a címet, de szerintem egyenlőre ez csak kacsa. Szétnéztem néhány hivatalos oldalon is, de azokon egyenlőre még semmi info a demoról. Persze majd kiderül. Szerintem ha tényleg kiadták a demot itt 2 nap múlva el fog szabadulni a pokol. -
#1805 Átnevezzem?
És ez mi?
http://www.the-ctrl-alt-del.com/article.php?sid=2369&mode=thread&order=0 -
Gabo #1804 Az a baj, hogy annak a topiknak !!Unreal Tournament 2!! a neve. Az pedig ami jönni fog, mert jönni kell az az Unreal Tournament 2003 lesz. Ha lesz majd ilyen topik, oda beköltözök.
Addig marad a jól megszokott, otthonos kis topikom. -
#1803 Sztem költözzünk át simán az UT 2002-be, abba úgyis mindig írnak. -
Gabo #1802 Valamivel vissza kellett hozni a topikot. -
#1801 Van TO : AoT topic már :-) -
Gabo #1800 Röviden, tömören:
Tactical Ops patch 315. -
Gabo #1799 Te leszel a csali!
Téged küldünk először játszani, aztán az éles mecsre beállítjuk a profikat. -
#1798 De ez így menő, akárhova írok, mást írok be (itt a fórumon).
UTben meg inkább nem kápráztatom el a világot tudásommal, túl sok warkihívásunk lenne (bazz ki ez a gyökér, hívjuk mán ki őket tuti nyerünk :PP ) -
Gabo #1797 Kicsit dolgozz még a clantag-en!
"Hivatalosan" _RtE_ ! -
Gabo #1796 Jövő héttől van hivatalos netes előfizetésem. Ez persze nem azt jelenti, hogy többet leszek a neten, csak azt a keveset kicsit olcsóbban fogom megúszni.
Nyáron meg talán jön a kábeles net végre hozzánk is. Aztán Hawaii, napfény, fűszoknyás lányok, hűtött italok. (Meg persze totális anyagi csőd...) -
Gabo #1794 Nyugi tudtam, miről van szó! Csak poénnak szántam! -
Gabo #1792 DOS alól modemezni? Ezt az elmaradott technikát... -
Gabo #1790 Ment... -
Gabo #1789 Hamarosan válasz is megy majd rá.