1055
Bethesda új open world játéka
  • Norbertboy
    Találtam egy érdekes cikket, nem próbáltam ki.
  • nibron
    A procgen eleve egy olyan technológia, ami sosem sikerül elsőre. Senkinek. Nekem sem. Viszont egy idő után van egy 1.0-ás változat, amire már lehet építeni. Aztán beleírni még ezt meg azt. Azután ismét, és ismét, és megint csak ismét. A végtelenségig. Ezért aztán teljesen felesleges azon vitatkozni, melyik mit tud. Azért azt el kell ismerni, hogy a StarField egy elég jól megírt procgen-el rendelkezik így első kiadásra. Emlékszem az Elite-re, ott azért rengeteg gond volt vele. Itt eddig nem igazán találtam bibbentyűt. Az, hogy egyformák a bázisok, többnyire mindenütt így van (lásd pl. Elite). Amúgy még lehet, hogy valamennyire jogos is, mivel a cégeknek fejlesztett állomásaik vannak, nem húznak fel mindenütt mást. Már csak azért sem, mert ha egyikről átmegy a munkaerő a másikra rögtön tudjon dolgozni. Számomra az életben valós dolog példul a katonaságnál a mobil bázisok voltak. Ebből-abból-amabból különböző helyeken ugyanazt húztuk fel. Pl. a mobil bázis autószerelő műhelye mindenütt ugyanaz volt (még a színe is). Ha átmentem egyikből a másikba, mindenről tudtam, hol találom. Még a raktárban a polcok is ugyanúgy voltak berendezve. Persze, mert pl. egy teherautón az adagoló cseréje nem tarthatott tovább 30 percnél. A laktanya pk.-nak volt egy 1300-as zsigája. Beállt motorcserére. 42 perc múlva kigurult az újjal beállítva. Ez rekord volt a széria versenykocsik között is, pedig azok direkt úgy vannak átalakítva. De nem is volt olyan, hogy "hé haver, hol a 17/19-es kulcs". Az űrben pedig a percekre lebontott megtermelt érték jóval magasabb mint itt a földön akárhol. Fél óra kieső idő már elég nagy luxus lehet. Asszem ezzel már meg is lehet magyarázni miért lehetnek egyformák a bázisok. Viszont ez az egyformaság elég nagy butaság, mert ehhez azt kellene számolgatni, hogy hány különböző szerkezetű bázissal találkoztunk. Ebben a játékban ez a szám elég magas lenne. Jóval magasabb mint az Elite-ben. És elárulom, hogy a barlangok sem egyformák. Nem úgy mint kezdetben az NMS-ben.
    Szóval az utóbbi években kijött első kiadásokat ha összehasonlítom, akkor szerintem a StarField az élen van.

Pár éve valahol szóba került ez az 1000 bolygó. Akkor még nem volt ennyi tervbe véve, a lényeg is inkább az volt, hogy a StarField milyen kevés csillagot meg planétát fog tartalmazni. Szemben az Elite-el és az NMS-el. Akkor az egyik készítő mondta, hogy amire a játékot csinálják, ahhoz nem kell 16 trillió planéta. Na igen, mert az NMS-nek ugye kellett mint tudjuk.
  • Encore
    Megerősítem, amit írsz, lassan átlépem a 100 óra gametime-ot (nos, igen) és két teljesen egyforma generált bázissal nem találkoztam. Valamiben mindegyik eltért eddig. Voltak persze elemek, amelyek azonosak, de vagy belül tértek el, vagy valami még oda volt generálva pluszban, ami árulkodott valamiről, ami ott történt. Kb minden tizedik ilyen generált építményben találtam olyan lootot, ami miatt megérte a maradék kilencet is végignézni. Ahogy minden slate-et érdemes elolvasni, amit találsz, mert a többség néha lore-t épít, de néha akad egy-egy, amelyik beindít egy quest-et.
    Ezt a felfedezés dolgot nagyon eltalálták ezzel a játékkal, mert ha fogékony vagy az apró lore építő dolgokra, akkor akár random generált helyen is belefuthatsz valami érdekesbe. Akinek az ilyesmi nem jön be (például skyrim-ben nem olvasott el egy könyvet sem), annak a random kontent nem sokat ad hozzá. De ha nem foglalkozik vele, csak a kézzel készült küldikre megy rá, akkor is annyi kontent van benne, hogy arra nem lehet panasz.
  • Voltan

Ez elég jól összefoglalja a problémákat.
    A játék persze ezektől még nem rossz. Csak hát valóban lehetett volna sokkal jobb is.
  • Kancsalborz
    Legalább nézd már meg baszki, hogy miből indult ez az egész...
    Legf@szább haveroddal együtt miként triggerelődtetek egy poénos kép szövegére adott válaszra.. XD

Milyen higgadtan reagált mr. " perszeakkorszarazegészjóvan" Norbi mester is, hát ti azután bezzeg az úri viselkedés mintaképei vagytok...XD

Amin te ventillálsz itt, az meg nem betegség, szimplán mind a ketten korlátolt gyökerek vagytok, meg nem bírjátok a minimális ellenvéleményt sem, nem is először, meg nem is csak tőlem, ennyi az egész, mr. "ÉÑ"...XD
    Már mondjuk lehet hogy én is az vagyok, mert válaszolgatok itt a nyomorult EGOtoknak, ahelyett hogy hagynám a francba, mások meg csendben szívnak ezmiatt, mert mindenről szó van, csak a játékról nem...

Úgyhogy visszatérhettek egymás f@rkának sz#pkodásahoz uram legmélyebb tisztelettel, ezután is ignoráljatok mindenféle ellenvélemenyt amit még csendben azért mások is bedobtak, nem azert komnenteltek ti hogy más reagáljon, csak ha körbenyalja a vélemenyetek esetleg akkor, a játék hibátlan, mert TE így látod...XD

Jól szórakoztam rajtad, de meghagyom itt neked a terepet mester, úgyis látom itt élsz sokat, triggerelj még ide valamit a végére hogy te nyertél, igazad van.
    Mindenki látni fogja...azt amit kell...XD

Mindenki mástól elnézést kérek, részemről ez OFF, nekem sokkar hanarabb kellett volna, ha már a két "úr" ennyi, mint itt látszik...
  • PiszkosFred
    Es baszki, te tenyleg nem vagy normalis, erre nagyon rahibaztam. :(
  • Kancsalborz
    Te egy hülye "ÉN sose láttam, tehát így van" troll vagy, aki itt él a saját Starfield univerzumában.. Én meg arra nem veszem a fáradságot, hogy abból a rengetegből egyet is idelinkeljek, mert azt is megmagyaráznád.

Tőmondatokat szeretnél ?
    Akor kocc le rólam, mással beszélek. ;)
    Beszélgessetek ketten a haveroddal.
  • PiszkosFred
    "Van ahol már számolják hányszor ismétlődnek az asset-ek, meg fényképeznek Twist Olivér könyvet 22-jére más helyszíneken, ugyanabban a szobában, ugyanazon az asztalon, ugyanazzal a tollal mellette,"

Hát, nagy melóba vágták a fejszét, mert ez végtelenül fog ismétlődni. Ahogy az Eliteben, vagy az NMS-ben, vagy bárhol, ahol randomgenerátor egy fix készletből dolgozik, minden alkotóelemnek van X variánsa és ezeket dobálja össze a csatlakozási pontoknál. A hajók ugyanígy épülnek fel, egymás mellé illesztett modulokból, de mégsem találsz a rng hajók között két azonost - kivéve, ha nevesített vagy azonos típusú hajót használ valaki (mittomén, járőrök).

Bázisnál is ugyanez van, a játék legenerál egy procgen bázist valahol a semmi közepén abban a percben, ahogy leszállsz. Azért arra kíváncsi lennék, hogy abból mennyi a 100%-ra ugyanaz. Persze, a kutatólabor két egységnyi kockája/blokkja abból a 4 prefab variánsból fog kiválasztódni, amit elkészítettek, így belsejük nagyrész ismerősek, akár azonosak is lehetnek, de a mellette lévő szoba már megint random, ahogy amelletti is.

Hozzáteszem, hogy a prefab moduloknak vannak belső random spawn helyei, ahova mindig mást rak le a játék, van amikor ládát, van amikor szekrényt, mittudomén, bármit, de szintén egy adott merítési lehetőséggel. Benne van a pakliban, hogy az említett könyv a játékban mondjuk négyféleképpen fodulhat elő, ládában, kirakva asztalra pár toll és üres lap társaságában, élére állítva polcon meg a földön, stb. és ha legközelebb legenerálj a játék, ugyanazt látod, csak mondjuk egy workshopban és nem orvosi szárnyban.

A barlangok másak, azok eddig tényleg klónjai voltak egymásnak, fogalmam sincs miért, foleg loading screen mögé rakva érthetetlen az azonosság.

Nagyon sok bázist bejártam eddig, de ÉN nem találtam két azonos alaprajzzal és/vagy épületekkel rendelkezőt sehol sem. Se a kicsiknél, se a többszintes monstrumoknál, amelyek egy idő után már csak akkor jársz be, mint amiért mégy a Diabloban rifteket vagy nm dungikat: csak loot, xp és pénz hármasa miatt. Vannak random 1-2 blokkból álló helyek, még ott is más volt az egyetlen bejárható "living quarter" mellett található egyéb "dekorációs célokat szolgáló" tartályok vagy csövek, ilyesmik.

ui: Tudom, olvastam, nem szereted a "regényeket", de sorry, a kedvedért nem fogok most elkezdeni tőmondatokban kommunikálni, ez egy fórum, nem egy random plakáthely és arra kiragasztott random párt aktuális baromsága.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.09.15. 14:26:32
  • Carlos
  • Kancsalborz
    Tudom, a játék ezen részeről másutt teljesen normális párbeszéd folyik.

Sokan, akik az elején inkább a story-szálat csinálják, később felfedezésekkor írják meglepődve mennyi ilyen "újrahasznosított" helybe futnak bele...
    Ja, igen a barlangok is tökegyformák...
    Van ahol már számolják hányszor ismétlődnek az asset-ek, meg fényképeznek Twist Olivér könyvet 22-jére más helyszíneken, ugyanabban a szobában, ugyanazon az asztalon, ugyanazzal a tollal mellette, 60-óra játék után...XD

De mindez csak vicc, a legtöbben, mint én is, inkább kedvelik a játékot, csak ezek tények, erről beszélgettem volna itt, de inkább hagyjuk...XD
  • Norbertboy
    " De a Frontier is változatosabb, igen. Vr-ban jatszom jó ideje. Latom a különbséget. ;) " Szóval VR-ban jobban látható a különbség? Na elmész...

Mi köze van a témához a VR-nak? Vagy úgy érzed ezt feltétlenül fontos információ volt?

Szerintem zárom én is.

Szevasz egy életre
  • PiszkosFred
    Az oszt' be, megyek is sirni a sarokba, hagyjal beken!
  • Kancsalborz
    Hűha, betalált...XD
    Jól van, hagylak kicsit... ;)
  • PiszkosFred
    A hisztike a hiszteria szobol ered. Latod, ma is tanultal valamit :) Szivesen.

A kommented tobbi resze szerintem ertelmezhetlen zagyvasag (eleg komoly traumara utal, az biztos), igy reagalni sem fogok ra. Sajnalom.

Az biztos, hogy te vagy a "stop having fun" memebol a kiabalo ember elo megfeleloje. :D
  • Kancsalborz
    Ki is írta először hogy "hisztike", amiből "már " hisztéria" lett ?

Ember, ez egy játékfórum, ahová kedvtelésből járok, az életem hatezernégyszázhuszonötödrangú része...
    Te jársz ide több topikba is napi szinten regényeket írni, kinek is fontosabb ez ? XD

Amit írtam, azokra konkrét ellenvetés, sehol ?

Vedd már kissebre az arcodat, mert nem vagy te senki, főleg aki pár komment alapján mást megítélhet.
    A legnagyobb egoizmus jele, amikor egy vitában az az "érved" hogy a másik még "tanuljon", kizárólag a legostobább gondolja hogy a másiknál bármiben is többet tud látatlanban egy vitában...
    Vélemenyt irok ide , az első, a képről szóló kommentem óta.
    Ami ugyanannyit ér, se többet, se kevesebbet mint a tied, vagy barki másé.
    Maximum te ragaszkodsz a sajátodhoz. És ha neked ezzel kapcsolatban ez a minimalis lélekszamú fórum, meg a te fb profilod a mérvadó, kedves egeszségedre.

Csak a valósag attól még más...XD

Szivesen.
  • mike01010101
    Sajnos a barlagok is szinte mind egyformák. Már be se megyek egyikbe se.
  • Voltan
    Mondjuk azért egy csöppet tényleg gáz az, hogy az eddigi 15 óra játékom alatt már harmadszor futottam bele pontosan ugyanabba az "Abandoned mittudomén" helszínbe, ugyanazzal az ellenfél elhelyezéssel, térképpel, mindennel. Nem szabad csámborgás közben, hanem küldetések alatt, az egyik küldi ráadásul főküldi volt.
  • PiszkosFred
    Keresd meg a wikin a hiszteria fogalmat! Olvasd el az elmult tizenpar kommentedet! Tanulj belole! Szivesen.
  • Jóózsf István #588
    Hajrá Fradi!
  • Kancsalborz
    Ki is hozta fel a NMS-t ?
    Egy szóval nem emlitettem volna.

Egyébkent meg a Starfiekd is jobb lesz 7-év mulva, amikor a modderek ingyen és bérmentve teletöltik tartalommal a Bethesdának.
    A NMS készítői ezt megteszik egyedül is...XD

A masodik része meg amit írtál, a te személyes ízlésed,hogy jön az ide ?
    Én sem írtam hogy egyik vagy másik jobban tetszik.
  • Kancsalborz
    Ember, a 3-bolygótól kezdve már amikor megláttam a felfedezett épületet tudtam hogy pl : hány enemy áll előtte, vagy a tetején, melyik szobában milyen láda lesz, hol a lejárat a base alatti barlangba stb, stb...
    Tele van a net képekkel erről, hogy az utolsó tollig az íróasztalon egyformák, és folyamatosan ismétlődnek.

Meg vannak a nagyobb hazai, külföldi fórumok, ahol erről elég bagy egyezésekkel folyik a beszélgetés, kezdnek kisímulni az értékelések, tesztek,pontszámok kritikákban a kezdeti "fizetett hirdetések" után szinte mindenhol ezek leírva...

Meg van ez a fórum 25-30-emberrel, meg a te fb-profilod, ahol "edesjóisteneznek" ilyenkor.

Semmilyen "hisztike" sincs sehol. Egy-két fanboy hisztikézik még, hogy -már erősen úgy néz ki - a többség szerint ez egy "szimpla jó" játék "csak", egy szimpla behhesda game, nem több. :)

• PiszkosFred
    "Maguk a base-ek felépítése meg az utolsó szögig ugyanaz A szó legszorosabb értelmében, szó szerint."

Edes jo istenem...

Az meg kulon szorakoztato, hogy ezt a posztot+kepet csak poenkent raktam ki az FB csoportban csutortok hajnalban, hogy egy picit odaszurjon a hisztikezoknek meg a "nincs az 1000 bolygon semmi" mantrat toloknak. Nem gondoltam volna, hogy viszontlatom itt, azt meg plane, hogy emiatt megint kezdjuk elolrol az egeszet.
  • Norbertboy
    Jah és amúgy azt a súlyos hibát követed el, hogy egy 7 éve megjelent és azóta sok fejlesztésen átmenet játékot hasonlítasz össze egy új játékkal.
    A MNS megjelenéskor fel ennyit sem tudott. :) Ezt gondolom már elfelejtetted.

Amúgy hiába fejlődött annyit a NMS nekem soha nem lesz a kedvencem, mivel nagyon mese az egész. Mese lényekkel, mese bolygókkal. Ha nem olyan lenne amilyen többet játszottam volna vele a 200 órámnál.
    Kíváncsi leszek 7 év múlva mit tud majd a Starfield.
  • Norbertboy
    Nem erről van szó :) Ezt te gondolod túl. Egy kritikát cáfol meg a kép.

Ennyi, nem több nem kevesebb.

• Kancsalborz
    Megint kétszer rakta be.
    Hihetetlen ez az oldal...XD
  • Kancsalborz
    Jáaj kezdődik, "csúnyát írnak a kedvenc játékomról mostaztánhúha"...XD

Ideraksz egy vicces képet, írok rá egy vicces választ, ennyi...
    Vagy ezt a képet te komolyan vetted ?

Egyébként én ezt (is) csináltam a game-ben, te próbáltad ? Meg meg rajtam kívül is elmondták már ezren :
    Ott ahol nincs írt történeti szál, van 4-5-féle "point of interest" 2-3-változatban, meg 7-8- különféle "base"-ek szintén 1-2-változattal, azt enyi. Ja, meg a "flóra és fauna" amiben az a változatossag, hogy különböző színűek egy idő után...XD
    A procedurális generálás úgy néz ki csak a felszínre vonatkozik, meg arra hogyan szórja szét ezeket.
    Maguk a base-ek felépítése meg az utolsó szögig ugyanaz A szó legszorosabb értelmében, szó szerint.
    Már a második bolygón jönnek veled szembe a "copypaste" helyek, ha egy bolygón tényleg így szétnézel. Kb annyi az összes változat, és nem változnak. Tudom hogy fáj, de ez az igazság.

Én semmit sem vártam. Öreg vagyok már az ilyen megjelenés előtti hype rajongásokhoz.
    De ha már belegondolok, akkor logikusan azt :
    Hogy felesleges az ezer bolygó. Senki nem is akart/várt ennyit, Todd bátyóék dobták be kampányfogásként, hogy azután ezen rágódjon minden média és fórum.
    De nincs azzal baj ha beletették, csak azzal hogy ha igen, akkor miért csak annyi tartalommal megtöltve, ami ötre sem elég.
    Egy mostani NMS randomgen ilyen szempontból megeszi ezt reggelire már ne is haragudj, te próbáltad ?
    Nagyon elvakultnak kell lenni hogy ehhez hasonlítsd annak az "RNG Procedurálásat"...XD
    De a Frontier is változatosabb, igen. Vr-ban jatszom jó ideje. Latom a különbséget. ;)

Megírtak a játékhoz tényleg rengeteg nagyszerű fő és mellékküldetési szálat, sztorit. Meg még csináltak sokszáz fetch küldetést. Ott vannak a f@szául megalkotott városok, csak ezekkel/ezekben el lehet veszni sokszáz órákat. Ezek mellé egy felesleges parasztvakítás a "felfedezés" része, mert olyan a játékban nincs. Az űrhajózás az töltőképernyők sorozata, meg gombnyomkodás a terképen, a "bolygófelfedezés/szkennelés" szinten egy gomb nyomogatása...
    Benne vannak a játékban, maradjunk ennyiben. :)

Mégegyszer leírom : A játék jó, a hangulatát nagyon eltalálták, tartalmas sok szempontból, egy igazi 2023-as bethesda game azok minden ismertetőjegyével. Valahol olvastam és nagyon találó : Széles mint az Atlanti óceán, és sekély mint a balaton...XD

De messze nem az a "mindenidőklegjobbja" 9-10/10 epikus akármicsoda, aminek az első napokban előadták.
    Most érdemes visszahalgatniTodd Howard és csapata mit mondott a megjelenés előtti Xbox Con-on meg "Gameplay Deep Dive" bemutatóikon megjelenés előtt, vicces meghallgatni.. XD

Mondjuk aki azoknak hitt...

Ez a kép meg egy szimpla csúsztatás, viccen kívül. Ha ezt te ilyen komolyan veszed, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. :)

• Kancsalborz
    Jáaj kezdődik, "csúnyát írnak a kedvenc játékomról mostaztánhúha"...XD

Ideraksz egy vicces képet, írok rá egy vicces választ, ennyi...
    Vagy ezt a képet te komolyan vetted ?

Egyébként én ezt (is) csináltam a game-ben, te próbáltad ? Meg meg rajtam kívül is elmondták már ezren :
    Ott ahol nincs írt történeti szál, van 4-5-féle "point of interest" 2-3-változatban, meg 7-8- különféle "base"-ek szintén 1-2-változattal, azt enyi. Ja, meg a "flóra és fauna" amiben az a változatossag, hogy különböző színűek egy idő után...XD
    A procedurális generálás úgy néz ki csak a felszínre vonatkozik, meg arra hogyan szórja szét ezeket.
    Maguk a base-ek felépítése meg az utolsó szögig ugyanaz A szó legszorosabb értelmében, szó szerint.
    Már a második bolygón jönnek veled szembe a "copypaste" helyek, ha egy bolygón tényleg így szétnézel. Kb annyi az összes változat, és nem változnak. Tudom hogy fáj, de ez az igazság.

Én semmit sem vártam. Öreg vagyok már az ilyen megjelenés előtti hype rajongásokhoz.
    De ha már belegondolok, akkor logikusan azt :
    Hogy felesleges az ezer bolygó. Senki nem is akart/várt ennyit, Todd bátyóék dobták be kampányfogásként, hogy azután ezen rágódjon minden média és fórum.
    De nincs azzal baj ha beletették, csak azzal hogy ha igen, akkor miért csak annyi tartalommal megtöltve, ami ötre sem elég.
    Egy mostani NMS, meg randomgen ilyen szempontból megeszi ezt reggelire már ne is haragudj, te próbáltad ?
    Nagyon elvakultnak kell lenni hogy ehhez hasonlítsd annak az "RNG Procedurálásat"...XD
    De a Frontier is változatosabb, igen. Vr-ban jatszom jó ideje. Latom a különbséget. ;)

Megírtak a játékhoz tényleg rengeteg nagyszerű fő és mellékküldetési szálat, sztorit. Meg még csináltak sokszáz fetch küldetést. Ott vannak a f@szául megalkotott városok, csak ezekkel/ezekben el lehet veszni sokszáz órákat. Ezek mellé egy felesleges parasztvakítás a "felfedezés" része, mert olyan a játékban nincs. Az űrhajózás az töltőképernyők sorozata, meg gombnyomkodás a terképen, a "bolygófelfedezés/szkennelés" szinten egy gomb nyomogatása...
    Benne vannak a játékban, maradjunk ennyiben. :)

Mégegyszer leírom : A játék jó, a hangulatát nagyon eltalálták, tartalmas sok szempontból, egy igazi 2023-as bethesda game azok minden ismertetőjegyével. Valahol olvastam és nagyon találó : Széles mint az Atlanti óceán, és sekély mint a balaton...XD

De messze nem az a "mindenidőklegjobbja" 9-10/10 epikus akármicsoda, aminek az első napokban előadták.
    Most érdemes visszahalgatniTodd Howard és csapata mit mondott a megjelenés előtti Xbox Con-on meg "Gameplay Deep Dive" bemutatóikon megjelenés előtt, vicces meghallgatni.. XD

Mondjuk aki azoknak hitt...

Ez a kép meg egy szimpla csúsztatás, viccen kívül. Ha ezt te ilyen komolyan veszed, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. :)

• Norbertboy
    Ilyen alapon ez igaz a NMS-ra is és az Elite Dangerous-re is.

Te mit szeretnél, mit várnál az ezer bolygón?
  • Kancsalborz
    Egy szóval nem mondtam ezt.
    Egy újabb jó kis Bethesda game.

Attól még amit írtam, az a procgen bolygókra igaz.
    Egyet felderítesz, és láttál mindent amit ez a game abban nyújtani tud.

Ez van. ;)
  • kill3r21
    Nem vagyok egy űr mániás, de...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a NASA-s főkülditől letettem azt a kevés hajam, nem maga a feladat és a story, hanem a helyszín, csillagos 5-ös.
  • Norbertboy
    Persze, persze. Ritka egy szar és unalmas játék ez...
  • Kancsalborz
    Azt, hogy :Akkor ezt a részét le is tudtad a game-nek, mert a többi 999-en pont ugyanezek vannak, csak más háttérrel...XD
  • Norbertboy
    Erre mit mondjak?

• xido
    ezt csak úgy,akit érdekel..(én imádom a nagyzenekari előadásokat)

• xido
    Azon a bolygón vetted fel,ahol előtte elküldenek valami barlangba 9 mintát összegyűjteni?..Ha jól emlékszem a Marshoz kellett őket vinni..mikor orbitális pályán kiválasztod a leszállási helyet,nekem ki is irta,hogy melyikhez kell őket vinni..aztán pipálta is,mikor leszálltam..és ketyeg az idő,hogy 7 napod van rá...Ha bebuggolt és megvárod mig letelik a 7 nap,akkor nem dobja vissza őket esetleg?
    Utoljára szerkesztette: xido, 2023.09.14. 10:35:38
  • mike01010101
    Nem. Kipróbáltam mindent. Lehet hogy elmegyek egy távoli bolygóra és ott kinyirom őket :) Hátha nem kapok vérdíjat a fejemre.
  • PiszkosFred
    Hat, passzolok. Ha felbettel buszozos megbizast vmelyik terminalrol, akkor annak ott kell lennie logban, activitiesnel talan. De ha anelkul vannak a hajodon, akkor nem tudom. Hosszan nyomvatartott gombokkal sem mukodik a dolog?
  • mike01010101
    Kérték, hogy vigyem el őket, felszálltak a hajómra, most ott ácsorognak az egyik helyiségben. Küldtést nem találok, ami erre utalna. Van olyan funkció, hogy elküldés ("Set free") vagy adok felszerelést és elküldöm, de ezekre nem reagálnak.
    kép
  • PiszkosFred
    Mit ertesz az ottragadt alatt? Elmentel a helyszinre, ahova kertek es nem szalltak le? Vagy hogy? Probaltad a mission eldobni/megszuntetni, akkor nem despawnolnak?
  • PiszkosFred
    Mas dolog amit kapsz es mas, amit veszel. Egyik random (esetleg kezzel osszerakott jutalom) a masik skill es szintfuggo.