Half-Life Alyx

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A trailer alapján működne a játék VR nélkül is. Tetszenek ezek a semmiben lebegő kezek, akár új stílust is képviselhetne a belső nézetes lövöldék piacán.
Caliph
nekem ez kimarad,én sem veszek VRt... ja és basszák meg 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Engem akkor se igen érdekelt a HL mikor sláger volt. Mivel gamer vagyok/voltam, természetesen végigjátszottam mind a két részt. Jó volt, de ennyi. Nekem most is, akkor is egy Dark Forces, Jedi: Outcast, Blood, NOLF és ezekhez hasonló FPS játékok lesznek a nosztalgiáim. Most amikor VR szettre próbálják meg eladni még annyira sem érdekel. Ki se fogom próbálni.

Egyébként, ha már Valve játék, Portal 1-2 volt igazán nagy durranás számomra. De az sem érdekelne VR-ban. Monitoron viszont most, hogy említetted lehet a karácsonyi időszakra a második részt feltelepítem és végigviszem harmadjára is. 😊
Kicsit szomorú vagyok,mert nagy kedvencem volt a Half-Life sorozat,mindegyiket végig játszottam a Portalokkal együtt,végre jön egy új sztory,erre ráerőltetik a VR sisakra.Hogy emiatt továbbra sem veszek sisakot az biztos.

Ki hogy van evvel?

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.22. 13:13:01

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"mai napon végre bemutatkozott a Valve hosszú idő után kiadott első Half-Life játéka, az Alyx, amelyben a jól ismert hősnőt irányíthatjuk egy, az első és második rész között játszódó, hosszú történet során. A bibi csak az, hogy a HL Alyx kizárólag VR-ban lesz játszható, aminek sokan nem örültek. Természetesen felmerült, hogy esetleg a megjelenés után készül-e belőle hagyományos verzió. A Valve alkotói nemmel válaszoltak, és talán kicsit támadható magyarázatot adott."

Forrás cikk

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.22. 13:09:54

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

← ElőzőOldal 4 / 4