449
Call of Duty: Modern Warfare (2019)
-
#449 Nyomom a MW2 (2022) de talál még játékot ez is azért? -
Daermon #448 Jó lett a 2. rész azt kell mondjam (egy küldetés volt csak, ami felmérgelt) :) -
robicarlos6 #447 GC 2021: Mozgás közben a Call of Duty: Vanguard
-
robicarlos6 #446
Szép mérete lesz ennek is
-
Mofarguru #445 Szevasztok!
Nemrég töltöttem le WZ és az a gondom, hogy meg kell adni telefonszámot mert addig nem indítja el a játékot. Ezzel nem is lenne gond, ha régiót át tudnál állítani UK-ről amit nem enged. Mit néztem be? Miért nem lehet az account alatt ez állítani? Nálam inaktív és nem tudom módosítani.
Thx! -
Daermon #444 Szolid kis lövöldözések, mielött jönnek a zombik meg az atom Warzoneba :) (meg az új pálya)
-
undY1ng #443 Én mindig is jobban szerettem a BO szériát mint az MW-t, engem megfogott ez a multi és így el is gondolkodtam a beszerzésén. -
greenkawa #442 1 óra még sok is volt belőle.
Gyorsan töröltem,azt a "tetves" 40 gigát. -
undY1ng #441 Igen! Közben megtudakoltam, hogy este 7-től lehet a magunkfajtáknak" kipróbálni. :) -
Piko888 #440 Mehet a móka!!!!! -
Piko888 #439 én se értem miért nem játszhatunk, battleneten az van, hogy 10.17-19. open all platforms.
Lehet. hogy ma később léphetünk be mi is. -
undY1ng #438 Off: Mivel nincs BO Cold War topic nyitva így itt kérdezném meg, hogy csak az előrendelők tesztelhetik a bétát? Nem úgy volt, hogy mindenki számára elérhető lesz a hétvégén? -
Mester61 #437 Bezárod a reklám ablakot és mehet a játék.
-
Mester61 #436 Nekem se. A blizzard-on nincs play indítás csak a battle pass reklám, hogy vedd meg. -
-
#433 Sziasztok! ha damascust szeretnék az AR-ek (van már pár goldom) akkor melyik fegyverek számítanak vagyis inkább melyik nem? Az AK-ig van? vagy még a RAM-7 is beletartozik? -
#432 ma délelőtt XDDDDDD
-
#431 tegnap este
-
#430 ma délután
-
#429 Nálam sosincsenek hosszú várakozások, pedig játszok multit és warzone-t is, a 4-es csapatos móka is gyorsan betölt.
Egyébként nem tudom ti, hogy vagytok vele, ez a classic br cucc baromira bejön. -
hawkie22 #428 Én Warzone-t alapból nem játszom, nem jön be annyira. Viszont eléggé megnött érzésem szerint a cheaterek száma a játék "normál" részében. Olyan lövések vannak, hogy csak lesek, hogy hogy a fenébe tudott eltalálni lehetetlen helyekröl. -
undY1ng #427 Hát, kb hetente jönnek ezek a nagyon tartalmas (NEM) frissítések. Nem tudom, de a BO4-nek (számomra) ezerszer élvezetesebb volt a BR része. -
hawkie22 #426 Ne szomorítsatok már el, egy ideje nem játszottam, de ha ennyire rossz, mint mondjátok, akkor a Season 4 Pass-t már meg se veszem. -
greenkawa #425 Csak most!? Az első pachtől kezdve folyamatosan rohad le a játék.
De itt még intenzívebb,mint általában.
Ez a "warzone" meg a vírus,teljesen betette neki a kaput.
Kínomba még megcsinálom, a küldetéseket,meg a rankot és annyi.... -
undY1ng #424 Ismét egy 20+ gigabájtos nonszensz update... Én meguntam ezt a játékot. :( -
#423 Elég furcsán értelmezed a fragmovie fogalmát, plusz semmi olyan hűde nagy kill nincs benne. -
flagmoviem! -
#421 Valami bug lehet, csapatban tegnap ugyanez volt, aztán csináltunk újat, ahol én voltam a host és már ment is rendesen.
-
pgyuszika89 #420 Nekem elég gyorsan talál játékok mindig.. -
undY1ng #419 5 évet kell várni mire talál játékot. Nemcsak warzone, még multiban is. -
#418 Ha valakit érint, javították az AMD-s videokártyákkal kapcsolatos bug-ot most már nem csíkos meg kockás a karakterek, épületek és fegyverek körüli rész, végre, végül is már a kiadáskor is rossz volt de ami késik ugye nem múlik. -
TomStorm #417 Ráadásul egyre szarabb a latency meg a performance is.Töltési idők is nagyobbak -
buddabudda #416 A patch notes szerint maximum 100 MB tartalommal -
undY1ng #415 3 naponta 30 gb patch... kezd uncsi lenni. -
TomStorm #414 Jade az 1mill435ezer volt -
TomStorm #413 Na ma 2x platinum és 1 Jade:) -
Perbal #412 Köszi!
Pont most próbáltam ki, azért akarom megvenni! -
undY1ng #411 Üdv! Most még ingyenes is a multi része. Én sztem bőven elég a sima verzió... :) -
Perbal #410 Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a játékot, de nem tudom, van e értelme a drágábbik változatot venni, vagy elég nekem a standard is?
Most mind a változat akciós! -
#409 unlockolni szeretnem :D